Educa ''Beers'' 2000 Parça

Educa ''Beers'' 2000 Parça Merhaba puzzle severler, Geçtiğimiz günlerde başladığım Educa marka 2000 parça,vertical "B...



Educa 2000 beers

Educa ''Beers'' 2000 Parça

Merhaba puzzle severler,
Geçtiğimiz günlerde başladığım Educa marka 2000 parça,vertical "Beers" bugün sabahın ilk ışıklarında tamamlandı.
Üzerinde toplam 40 saat çalıştığım Educa Beers isimli bu puzzle biraz zordu arkadaşlar. Zorluğu temayı oluşturan bira şişelerinin devamlı birbirini tekrarlamasından kaynaklanıyor.


Örneğin,aşağıda yaptığınız bir şişenin aynısı yukarda da var,üstelik parça kesimi de çoğu kez aynı ,aşağıya oturttuğunuz bira şişesi,aslında yukarıda çıkıyor.


Bir markadan en az iki şişe yaptığınız oluyor,yapması çok zevkli olduğu kadar oyalayıcı.

Bu puzzle'da postere bağımlı çalışıyorsunuz,elinizden kutu düşmüyor,bu da parçaların yerini ararken zaman kaybettiriyor,geniş zamanda sıkılmadan yapılabilecek çok hoş eğlenceli puzzlelar'dan

Çok parçalı puzzle deneyimi olan karışık objelere sahip temalarda sıkılmayan boş vakti de olan puzzleseverlere şiddetle öneririm.

Puzzle tamamlandığında dikkat çekici bir duruşu var,hemen insanın aklına yiyecek,içecek sektöründe bir işletme için,mükemmel bir dekor olabilir diye geliyor.


Puzzle'ın temasını,çeşitli dünya ülkelerinde satılan çok çeşitli bira şişeleri
oluşturuyor.  Educa,dünya markaları arasına Efes Pilsen'i göstermiş fakat hiç Tuborg  bira şişesi göremedim.

Fotoğraflarda gördüğünüz üzere Efes Pilsener yazıyor markada.Peki hiç merak ettiniz mi Pilsener ne demek veya Efes'teki Pilsen sözcüğü nereden geliyor?




İngiltere'nin  "ale"leri" ,İrlanda'nın "Stout'ları",Almanya'nın çok sevilen "Lager'leri" nasıl meşhursa, Danimarka'nın da Pilsener'leri ünlüdür.

Ve tabi ki tüm Avrupa'da Çek Cumhuriyeti'nin Pilsen şehrinden adını alan ve genelde tüm sarı biralara adını veren Pils'ler revaçtadır. Pilsen, kolay içimli, açık renkli olan şerbetçiotu aromasından yapılan biralara deniyor aslında.




Puzzle Künyesi:
Marka Adı: Educa
Seri: Panorama
Puzzle Adı: Beers-Cervejas-Bieres
Sanatçı: -
Parça Sayısı: 2000
Ölçü: 136x48cm
Üretim Yılı: 2013
Üretim Yeri: İspanya

COMMENTS

BLOGGER: 15
  1. Elinize sağlık, gerçekten zor olduğu her halinden belli bir puzzle. Benim de hedefimde olanlardan.
    Tuborg konusu benim de dikkatimi çekmişti, kutuda görememiştim, ama belki küçük olduğundan göremedim diye düşünmüştüm. Orada yer almaması ilginç gerçekten. Bakalım bu hafta yeni bir sürpriz puzzle'ınız olacak mı? :)

    YanıtlaSil
  2. Takipçim olmanıza çok sevindim... Önümüzdeki günlerde gerçekten çok sürpriz bir puzzle'a bu sayfalarda geniş yer vereceğim,birçok puzzlesever,belki de ayrıntılarını ilk kez burada okuyacaklar..Bekleyin....:-)

    YanıtlaSil
  3. Çok beiendim ben bunu elinize sağlık =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmenize memnun oldum.teşekkür ederim....daha ilginç puzzle'lar için beni takip ediniz.:-)

      Sil
  4. Merhaba şuanda elimde bulunan bir puzzle bu. Fakat boyunun 136 cm olması beni zorlayacak gibi altına uygun mukavva karton bulamıyorum. Gördüğüm kadarıyla iki mukavvayı bantla birleştirmissiniz o bölgede herhangi bir yükseklik vs oldumu? Birde şu puzzld halıları hakkınds bilgi verebilirmisiniz duyduğuma göre yapıp katlayabiliyormuşuz puzzle:a herhangi bir zararı olur mu? şimdiden teşekürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili deniz hanım,aslında puzzle halıları hakkında detaylı bilgiyi ana sayfa üzerindeki sağ kolon metinlerinde vermiştim...puzzle'a hiçbir zararı yok aksine faydası var...puzzleı üstünde yaparken yarım kalsa bile mevcut şekilde rulosuna sarıp kaldırabiliyor,sonra yine bozulmadan açabiliyorsunuz...ya da iki tane 50x70cm kalın mukavvayı peşpeşe tren vagonu gibi bantlayın...kartonları üst üste gelecek şekilde kat izi yapışacak şekilde yapıştırmayın..yeter ki düzgün tek seferde geçin bantı.140x50cm elde edersiniz.ucu ucuna tam gelir..bantladığınız yüzeyde değil de tersinden kullanırsınız..bantlı kısım arka tarafta kalır.

      Sil
  5. İsimden kaynaklı sıkıntıyı internet üzerinde sıkca yaşıyorum, erkeğim :) Verdiğiniz cevap için teşekkürler yalnız bir sorum daha olucak. Puzzle halısı almak daha mantıklı geldi fakat yapıştirma işlemi sırasında yapıştıcının halıya bir zararı olmaz mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok afedersiniz diyerek sözlerime başlayayım o zaman..puzzle halısı praik bir yöntem fakat el hüneriniz iyiyse,kendinize güveniyorsanız puzzle halısında yapıştırabilirsiniz..zira yapıştırıcı öyle sulu sulu akışkan değildir...arkasına geçmez..ara boşluklara dolar...fakat benim önerim garanti olsun bağlamında halıda yapın,kartona çekin.kartonla üzerine kapak yapıp ters çevirin halıyla birlikte.halıyı da yine bir mukavva üzerine serebilirsiniz.puzzlenızı o şekilde yapın..başka bir mukavvayla ters çevirin.

      Sil
  6. Anladım, yardımınız için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  7. bunu ben de aldim cerceyle ise basladim simdi yesil alanlari ayirmaya calisiyorum.daha sonra nereden devam edicem hangi parcalari ayirsam kafam karisti.bi ipucu var mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arzu hanımcım,bu puzzleda malesef spesifik şekilde parça gruplandırması pek yapamıyorsunuz.şişeler birbirini devamlı tekrarlıyor.hatta hatalı yerleştirmeniz bile olası...ben yaparken kutu elimden düşmemişti çünkü rastgele parça seçip olası yerine koyup sonra birleştirmiştim....iletişim bölümünden direkt ulaşırsanız size foto gönderebilirim isterseniz,faydası olacaksa.

      Sil
  8. görsel algısı oldukça yüksek bir arkadaşmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz,evet hem görselliği var hem de yapımı kolay değil maalesef..Şişeler birbirini devamlı tekrarlıyor...Çok sabır ve emek isteyen bir puzzledır..Bol puzzle'lı günler dilerim.

      Sil
  9. normal biri bu puzzle ne kadar sürede tamamlar acaba

    YanıtlaSil
  10. hoşgeldiniz....Normal derken???? tabi ki latife yapıyorum...Puzzleın hediye olması sebebiyle biraz jet hızıyla yaptığımı kabul ediyorum..Sanırım puzzle'a alışkın biri ortlama 1 hafta-10 gün arası tamamlar.

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Educa ''Beers'' 2000 Parça
Educa ''Beers'' 2000 Parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZkXLOEEUUuLfk2auRLYxikGc8kIo2__DkpRXqqXmk-17feHhzP7O3RjN05n7XZZspCayv0YCuZkR2ceQ9lJr4iBL3R1XKF5RM73ErgAxEkZlfVIdQQVLL0PdIAd61Xg9xCmtCEPVzaj8C/w640-h467/beers(600+x+440).jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZkXLOEEUUuLfk2auRLYxikGc8kIo2__DkpRXqqXmk-17feHhzP7O3RjN05n7XZZspCayv0YCuZkR2ceQ9lJr4iBL3R1XKF5RM73ErgAxEkZlfVIdQQVLL0PdIAd61Xg9xCmtCEPVzaj8C/s72-w640-c-h467/beers(600+x+440).jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2013/07/educa-panorama-2000-parca-beers40.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2013/07/educa-panorama-2000-parca-beers40.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content