Mutluluğun Resmi Tamamlandı Sahibine gönderildi.!!

Mutluluğun Resmi Tamamlandı Sahibine gönderildi.!! Sevgili arkadaşlar, çok yoğun puzzle günleri geçirmekteyim,dört bir yandan gelen büyük...


Mutluluğun Resmi Tamamlandı Sahibine gönderildi.!!

Sevgili arkadaşlar, çok yoğun puzzle günleri geçirmekteyim,dört bir yandan gelen büyük parçalı puzzle'larla uğraşırken,arada gelen 1000,1500 parçalı küçük puzzle'ları 7-8 saat gibi kısa sürede çıkartıyorum.Anatolian 1000 parça Mutluluğun Resmi de kısa sürede tamamladığım bu puzzle'lardan.
Bu tablo hala çok ilgi görmeye devam ediyor,hatırlarsanız daha önce de nasıl yaptığımı mutluluğun resmi nasıl yapılır? başlığı altında aşama aşama anlatmıştım. 
Burada tekrar nasıl yaptığımı anlatmayayım isterseniz biraz ressamından bahsedeyim.




Dianne Dengel Kimdir?
 
2012 yılında 1 yıl kanserle savaştıktan sonra aramızdan ayrılan Dianne Dengel'in sıcacık şirin tabloları dünya çapında çok ilgi görmektedir.
Resme merakı çok genç yaşta başlayan Dengel yukarıda fotoğrafını gördüğünüz arşiv odasını her Cumartesi günü ziyaret edermiş.


Yandaki fotoğrafta ise ölmeden 1 yıl önce Yaz Sanat Festivalinde kendi deyimiyle çardağının önünde.

Dianne Dengel

2011 Yılında kendi ağzından şunları ifade etmiştir;
"Artık 72 yaşındayım...Kanserle hala savaşıyorum..İstiyorum ki birkaç yıl daha yaşayayım kalplarinizi ısıtan resimlerimi yapabilmek için..."


 Dianne Dengel 2007 yılında takvim yaprakları için de resim yapmaya başlamış,birçok resim-sanat festivalinde boy göstermiş,ömrünün son anına kadar kendini sanata adamış.
Sadece resim yapmakla kalmayan Dengel Bez bebek de yapıyor ve onları da boyuyordu ,bu bebekler de resimleriyle beraber sergilerde yer alıyordu.

Yapımı devam eden Anatolian Mutluluğun Resmi


Kendi resmi sitesinde sevenleri onun anısına "Şimdi melekler için resim yapıyor" diyerek sevilen ressamı unutmadıklarını belirtiyorlar.

Mutluluğun Resmi ise özellikle Türkiyede çok sevilen tablolar arasına girdi.
Tablolarında o kadar sıcak ve samimi çizimler var ki, herkes canlıymış ve resimden her an çıkacakmış gibi.
İnsanların yüzü gülüyor genelde. Çocuklar mutlu. Yaşlı eşler mutlulukla kahvesini yudumluyor.
En güzeli de; mutluluk demek ki bir şekilde anlatılıyor ve yansıtılıyor.



Tamamlanmış Anatolian Mutluluğun Resmi

 
Dianne Dengel
Puzzle Künyesi:
Marka Adı: Anatolian
Seri: Standart
Puzzle Adı: Mutluluğun Resmi -Home Sweet Home
Sanatçı: Dianne Dengel
Parça Sayısı: 1000
Ölçü: 48x66cm

Üretim Yılı: 2009
Üretim Yeri: Türkiye/Ankara




www.puzzleteacher.com                                                                   @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 2
  1. Üstadım hızınıza yetişemiyorum... Maaşallah :) Her ne kadar hikayesinin sonu hüzünlü bitse de, Mutluluğun Resmi tablosu hepimize mutluluk dağıtmaya devam ediyor. Size de şans getirmesini ve bekleyen puzzle'larınızı kolayca yapmanızı dilerim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Mutluluğun Resmi Tamamlandı Sahibine gönderildi.!!
Mutluluğun Resmi Tamamlandı Sahibine gönderildi.!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh51uNADH3JyOPPqu0GnmmJqgvw8KEmx5zCfJV_Nl7T54bsDbRBH8zNhy6saGKb70N4byvSQdUZ_IRLa9vRUcKdpR65bE1sK2OfM-4NoNX6rJtkf03SBE8fg7pXZa_ha65ZLbA-PFJZwA94/s1600/dianne_dengel.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh51uNADH3JyOPPqu0GnmmJqgvw8KEmx5zCfJV_Nl7T54bsDbRBH8zNhy6saGKb70N4byvSQdUZ_IRLa9vRUcKdpR65bE1sK2OfM-4NoNX6rJtkf03SBE8fg7pXZa_ha65ZLbA-PFJZwA94/s72-c/dianne_dengel.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2013/11/mutlulugun-resmi-tamamland-sahibine.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2013/11/mutlulugun-resmi-tamamland-sahibine.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content