Heye ''Violin''1000 Parça Tamamlandı Gönderildi..!!

Heye ''Violin''1000 Parça Tamamlandı Gönderildi..!! Sevgili puzzleseverler, iki gün önce elime geçen Heye Victoria Frances...

Heye Violin puzzle Victoria Frances

Heye ''Violin''1000 Parça Tamamlandı Gönderildi..!!

Sevgili puzzleseverler, iki gün önce elime geçen Heye Victoria Frances serisinden  1000 parça 'Violin' adlı puzzle tamamlandı gönderildi.

1000 parçalı puzzle'lar genelde kolay oluyor,fakat bu puzzle karanlık temasından dolayı seri şekilde ilerlemenize pek izin vermiyor.
Neyseki puzzle'ın karanlık teması Heye kalitesiyle birleşince  yapımında herhangi bir sıkıntı yaşamadan puzzle tamamlanıyor.

Puzzle Gördüğünüz gibi ürkütücü bir temaya sahip kemancı kız nerede bulunduğuna aldırış etmeden  gecenin karanlığında,mezar taşına oturmuş,kendini kemanın ezgilerine kaptırmış gizemli bir kız.

Etrafında yanan mumlar havayı daha da mistik hale sokmuş.

Arkasında, ürpertici ve gizemli duran şato, Adeta korku filminden çıkmış bir sahne gibi.

Yapımı pek kolay sayılmaz siyah parçaların ağırlıkta olduğu,aradığınız parçayı bulmak için zaman harcamanız gereken bir puzzle.

Nedense ben bu Victoria Frances fantastik temalı puzzle serilerini seviyorum.Victoria Frances'in çizdiği kadınlarda hep bir gizem var,temayı çekici kılan yanı bu olsa gerek.

Victoria Frances Kimdir?

Victoria Frances, çalışmalarında yalnızlık hüzün ve kaçış hissini  içinizde hissettirebilen çizimlerinin yaninda vampir,cadı,mezarlık,kan olgusunu yoğun şekilde işlemektedir.
Kan unsurunu ön plana çıkardığı gotik tarzda çizdiği kadınlardan oluşan koleksiyonu,çeşitli puzzle firmaları tarafından kullanılmaktadır.


25 ekim 1982  İspanya doğumludur, tam anlamıyla Gotik diyebileceğimiz tarzda eserler veren sanatçının  eserlerinin ana teması, korku öykülerinden fırlamış gibi duran güzel kadınlardır. onları cadı, vampir veya hayalet gibi betimlemiştir.
Ağırlıklı olarak mor, siyah ve grinin çeşitli tonlarıyla çalışan Victoria Frances eserlerini oluştururken  * illüstrasyon tekniğini kullanır.

 İllüstrasyon nedir?

*Hayali ve sözel kompozizyonların betimlenerek  bütün unsurlarıyla resmedilmesine illüstrasyon denir..reklam,yayın,bilimsel ve teknik illüstrasyon başlıkları altında birkaç dala ayrılmıştır.

Victoria Frances Heye Puzzle

COMMENTS

BLOGGER: 4
  1. Yanıtlar
    1. teşekkür ederim efendim,,işten,güçten fırsat buldukça takipte kalın...selamlar...

      Sil
  2. Başarılı bir sanatçıdan güzel bir çalışma daha emeğinize sağlık oldukça zor bir puzzle ın yine üstesinden gelmişsiniz. (aksi düşünülemezdi zaten :) )

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkürler...hakikaten çok oyalıyıcı bir puzzledı...

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Heye ''Violin''1000 Parça Tamamlandı Gönderildi..!!
Heye ''Violin''1000 Parça Tamamlandı Gönderildi..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKeleeqU4Mf9_fnyfO0xE5DMKwkXthTtD-GYdOrbAQywv7zTWwX2pO7ue1mWuT_3TzV1QClJgOOQCteTrMu_yl81atU-X5yqsPrtQqG0eGGlliqVhPg_vVRRkwANkSzNiVdk0w96Odt56Y/w454-h640/Victoria-Frances-Violin-md.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKeleeqU4Mf9_fnyfO0xE5DMKwkXthTtD-GYdOrbAQywv7zTWwX2pO7ue1mWuT_3TzV1QClJgOOQCteTrMu_yl81atU-X5yqsPrtQqG0eGGlliqVhPg_vVRRkwANkSzNiVdk0w96Odt56Y/s72-w454-c-h640/Victoria-Frances-Violin-md.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2014/01/heye-violin1000-parca-tamamland.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2014/01/heye-violin1000-parca-tamamland.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content