Gazi Mustafa Kemal Sakarya İsimli Atıyla, Tamamlandı..!!

Gazi Mustafa Kemal Sakarya İsimli Atıyla, Tamamlandı..!! KS Games 1000 parça "Gazi Mustafa Kemal Sakarya isimli Atıyla."adlı puz...

Gazi Mustafa Kemal Sakarya İsimli Atıyla, Tamamlandı..!!

KS Games 1000 parça "Gazi Mustafa Kemal Sakarya isimli Atıyla."adlı puzzle'ımız tamamlandı sahibine gönderildi.
KS Games'den daha önce de bu temayı yapmıştım,fakat o puzzle'da bazı talihsizlikler de yaşamıştım,kesim konusu bayağı bir sıkıntılıydı,haliyle bu da beni üzmüştü.


Mustafa Kemal Sakarya isimli atıyla

Ben size ön bilgi olması açısından daha önceki aylarda yaptığım Mustafa Kemal Sakarya isimli atıyla isimli bu puzzle ile yeni seriden yaptığım aynı temaya sahip puzle arasındaki farkları anlatmak istiyorum.

Parça kesimi önceki puzzle'da klasik düzendi,yani bir uzun bir kısa şeklinde dizilişi vardı.

Yeni olanda tıpkı Educa tarzı eşli parça kesimleriyle beraber daha parlak bir renk tonu var Eski üretim,çok soluk poster renklerine sahip,kusurlu kesimleri olan bir puzzle'dı.

 



Ks Games'in markalı puzzleları zaman zaman yeniden yaparak,kalitesindeki iyileşmeyi gözlemleme fırsatı da yakalamış oluyorum böylece.

Puzzle'ın yapımı gerçekten kolay arkadaşlar,hiç sıkılmadan bir bakmışsınız ki bitivermiş.

Bu temayı puzzle satış sitelerinde 1000 parça Art puzzle (pul kolaj), Art Saat puzzle 570 parça, Educa 1500 parça olarak satın alabilirsiniz.

Puzzle posterine konu olan bu at Atatürk'ün Sakarya ve Çankaya isimli en sevdiği iki atından biridir.
Atatürk'ün atlara verdiği öneme kısaca değindiğim ve daha önce yaptığım  bu puzzle Gazi Mustafa Kemal Sakarya isimli atıyla başlıklı yazımda inceleyebilirsiniz.
  

Mustafa Kemal Sakarya isimli atıyla
Puzzle Künyesi:
Marka Adı: KS Games
Seri: Standart
Puzzle Adı:Mustafa Kemal Sakarya isimli atıyla
Sanatçı:-
Parça Sayısı: 1000
Ölçü: 68x48cm
Üretim Yılı:2014

Üretim Yeri: Türkiye/İstanbul
Gazi Mustafa Kemal Atatürk




www.puzzleteacher.com                                                                 @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 7
  1. Elinize sağlık, yine kısacık zamanda bitirmişsiniz. KS Games'deki kalite iyileşmesine sevindim. o kadar emek veriyoruz yapmak için, arada kesim ve baskı sorunları olduğunda insanın morali bozuluyor. Dediğiniz gibi firma zamanla kendini daha da geliştirecektir. Tabii ki bizlerin de desteğiyle beraber.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler...Ks firmasının kalite gelişimini yakından gözlemlediğim için getirilen eleştirileri,tecrübelerime dayanarak cevaplamak istedim..)))

      Sil
  2. Çok güzel,elinize sağlık.Ben de Atatürk temalı bir puzzle yapmak istiyordum. Bu çok güzelmiş gerçekten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Atatürk'ümüzün her hali güzel değil mi Mine hanımcım? İnşallah bir tane de siz yapın..sevgiler...

      Sil
  3. Kesinlikle öyle. En kısa zamanda alıyor ve yapıyorum..

    YanıtlaSil
  4. Art markanin siparis verdim aynisi ama bana bi garip geldi 4 kez bitirdim puzzle ama bu marka ilk defa aldim nasil acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. daha önceki yaptıklarınız ks veya educadan mıydı Dilek hanım? ben bunu hem educadan 1500 olarak hem de ksden 1000 parça olarak birkaç defa yaptım.Artdan bu temayı denemedim açıkcası.Ama Artın kesimini kalitesini soruyorsanız gayet tatminkar diyelim..bizi üzmez.

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Gazi Mustafa Kemal Sakarya İsimli Atıyla, Tamamlandı..!!
Gazi Mustafa Kemal Sakarya İsimli Atıyla, Tamamlandı..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhwP0QyEW9FplCUIZSoy5yWQOdbDcz2fmTQYRp_8b9H5jcnqMCoNCu5qxhO-UYGIYOLdwGACxK_MSSBB8xDCExqJaL6-jyxUiS4wfCZr6YBaWHSaPVvZZTE0lnCbwC9f0rFyig_g4qJjG_W/s1600/Atat%C3%BCrk_sakarya_at%C4%B1yla+(2).jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhwP0QyEW9FplCUIZSoy5yWQOdbDcz2fmTQYRp_8b9H5jcnqMCoNCu5qxhO-UYGIYOLdwGACxK_MSSBB8xDCExqJaL6-jyxUiS4wfCZr6YBaWHSaPVvZZTE0lnCbwC9f0rFyig_g4qJjG_W/s72-c/Atat%C3%BCrk_sakarya_at%C4%B1yla+(2).jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2014/03/gazi-mustafa-kemal-sakarya-isimli-atyla_6.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2014/03/gazi-mustafa-kemal-sakarya-isimli-atyla_6.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content