Gold Puzzle''Teras Cafe''1000 Parça

Gold Puzzle''Teras Cafe''1000 Parça Sevgili puzzleseverler,Türkiyede ve dünyada çok satılan puzzle temaları arasında yerin...

Gold Puzzle''Teras Cafe''1000 Parça

Sevgili puzzleseverler,Türkiyede ve dünyada çok satılan puzzle temaları arasında yerini koruyan birçok puzzle markasının kataloğunda bulunan Teras Cafe hızlı şekilde tamamlandı gönderildi.Teras Cafe teması birçok puzzle markasında bulunuyor.

Gold Puzzle Teras Cafe 1000 parça

Gold puzzle yapan arkadaşlar bilirler, parçalarının  kendine has bir kenetlenme şekli vardır.

Sanki biraz zorlarmışcasına yerine oturur.Hatta bazen parçanın o yere ait olmadığı hissine kapılırsınız.

Piyasada parlak duran puzzlelara en çok Gold,Anatolian Perre gibi markalarda rastlıyoruz.

Gold puzzle temaları diğer markalara göre belirgin bir parlaklığa sahip,bu parlaklık natürmort temalarda gerçekten çok güzel duruyor.





Gold puzzle posterlerindeki parlaklıklığı puzzle kutularına da yansıtmış, kalın sağlam atmaya kesmeye kıyamayacağınız kutulara sahip gold puzzle kutuları.

Puzzle kutularından bahsetmişken Anatolian ve Perre puzzle kutularının kalitelerine değinmeden edemeyeceğim arkadaşlar,Çok güzel kalın,sağlam albenili kutulara sahipler.

Tabi Anatolian bu işin öncüsü diyebilirim. Anatolian firmasının puzzle kadar kutulara da özen gösterdiğini biliyorum..Bence çok da iyi yapıyorlar.

Puzzlemıza tema olan Teras Cafe hakkında biraz bilgi vermek gerekirse,günümüzde Paris'te bulununan Teras Cafe'yi meşhur ressam Vincent Van Gogh çizmiştir.


Danimarka'dan Paris'e yerleşen Van Gogh, intihar etmeden önce 37 yıllık yaşamında ömrünün son iki yılını Paris'te yaklaşık 200  resim çizerek geçirmiştir.

Teras Cafe, Gold Puzzle

Vincent,Teras Kafe konusunda coşkusunu  kızkardeşi Wil'e şöyle dile getirmiştir:

 

"Bu aralar bir gece kahvesinin dışını yansıtan yeni bir resimle uğraşıyorum. Terasta içki içen küçük insan figürleri var.

Devasa bir sarı fener terası, evi ve kaldırımı aydınlatıyor ve kaldırım pembemsi bir menekşe tonu alıyor. Yıldızlarla süslenmiş mavi bir gökyüzünün altında uzanan bir yol boyunca koyu mavi veya menekşe cepheli evler ve bir de yeşil bir ağaç sıralanmış.



İşte sana içinde hiç siyah olmayan ve yalnızca mavi, menekşe ve yeşil tonlarının hakim olduğu bir gece resmi; ayrıca aydınlık küçük meydan soluk sülfür ve yeşilimsi bir citron sarısına bürünmüş. Gece resmini geceleyin, o anda yapmaktan inanılmaz bir zevk alıyorum.

Genelde gece yapılmış olan kaba karakalemlere dayanarak, gece resimleri gündüzleri çizilir ve boyanır. Ama ben aynı anda resmetmekten daha çok keyif alıyorum." 

Vincent tarafından resminin yapılmasının üzerinden yüz yıldan fazla bir zaman geçen Teras Kafe, günümüzde Arles'da Van Gogh Kafe adıyla yüzyıl önceki haline uygun olarak restore edilmiş haliyle aynı şekilde hala müşterilerine servis vermektedir. 

Gece Teras Cafe
Puzzle Künyesi:
Marka Adı: Gold
Seri: Standart
Puzzle Adı: Cafe Terrace at night /Gece Teras Cafe
Sanatçı:Vincent Van Gogh
Parça Sayısı: 1000
Ölçü: 48x68cm

Üretim Yılı:2009
Üretim Yeri: Türkiye/İzmir

Gold Teras Cafe parçaları





www.puzzleteacher.com                                                                  @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 2
  1. Çok güzel olmuş, elinize sağlık :) Stoğumda sırasını bekleyenler arasında bu tema da var. Ben de bir an önce yapsam iyi olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağolun..çok keyifli bir puzzle..kesinlikle tavsiye ediyorum...

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Gold Puzzle''Teras Cafe''1000 Parça
Gold Puzzle''Teras Cafe''1000 Parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitEIXlGthKj7kDegtITygf7GtZIUtMhe_m3_-9r2bLm21wE28tT8It3e7VjZY0DzfkBxpmjZGTOg86e4oU4TjAkWbvfoD9lCSgRCywKsRQe83PtTbXEF8MeWTzU7x7CZvicF1HhBizv9QV/s1600/Teras_cafe_1000.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitEIXlGthKj7kDegtITygf7GtZIUtMhe_m3_-9r2bLm21wE28tT8It3e7VjZY0DzfkBxpmjZGTOg86e4oU4TjAkWbvfoD9lCSgRCywKsRQe83PtTbXEF8MeWTzU7x7CZvicF1HhBizv9QV/s72-c/Teras_cafe_1000.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2014/03/gold-puzzleteras-cafe1000-parca.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2014/03/gold-puzzleteras-cafe1000-parca.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content