Castorland '' Naval Battle'' 4000 Parça

Castorland '' Naval Battle'' 4000 Parça Castorland Naval Battle 4000 Parça Sevgili arkadaşlar size şahane bir puzzleda...

Castorland '' Naval Battle'' 4000 Parça

Castorland Naval Battle 4000 Parça
Sevgili arkadaşlar size şahane bir puzzledan bahsetmek istiyorum bugün. Castorland 4000 parça deniz savaşının resmedildiği, Naval Battle (Deniz Savaşı) tablosu.

Castorland markasının çok satılan modelllerinden olan bu tema,ülkemizde stoklara girer girmez hemen tükendi arkadaşlar...Ben de zamanında 2 adet aldığım için kendimi şanslı hissediyorum doğrusu..Diğer  puzzlemı da tamamlayıp ilgilenenler için satışa sunacağım.
 
Gelelim yapımına, eskiden beri söz konusu hava-deniz-gemi üçlüsü olunca bu tür puzzleları çok hızlı yaptığım bilinir.
Genel olarak tek ve düz renkler(bulut,deniz,gökyüzü) bana daha kolay geliyor,bu puzzle'ı da toplam 3 oturumda 3 günde sıkılmadan tamamladım.

Yapımı kolay fakat tek renk olarak hatırı sayılır derecede gökyüzü ve deniz parçaları da bulunmakta.  Bu puzzle düz renkleri yapmayı sevmeyenler için zorlayıcı olabilir.

Castorland markasının Gemi,deniz,yelkenli ve natürmort temalı puzzle'larını yıllardır keyifle yapıyorum ,herzaman favorilerim arasında yer almıştır.


Puzzle'ın 140 cm yaklaşan panoramik görüntüsü ve duruşu çok etkileyici,uygun çerçeveyle duvara asıldığında bulunduğu ortamın havasını değiştirecek güzellikte.


Sanatçı ve tablo hakkında yerli ve yabancı kaynaklardan açıklayıcı bilgiye ulaşamadım.  Malesef ürün kutusu üzerinde de herhangi bir açıklama bulunmuyor.



Castorland
Naval Battle 4000 Parça
Puzzle Künyesi:
Marka Adı: Castorland
Seri: Panorama
Puzzle Adı: Naval Battle
Sanatçı:-
Parça Sayısı: 4000
Ölçü: 138x68cm
Üretim Yılı: 2014
Üretim Yeri: Polonya 








www.puzzleteacher.com                                                           @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 30
  1. Ben de zamanında çok arayıp zar zor bulabilmiştim bunu :) Sırasını bekleyenler arasında. Harika bir duruşu var gerçekten. Elinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler sevgili çiğdemcim,koleksiyonunuzda sırasını öne almanızı tavsiye ederim.

      Sil
  2. bu kadar güzel yorumları, düz renk yapmayı sevmem ve 4000 parça olması beni cezbetti fakat elimde bekleyenleri düşününce vazgeçtim. ama yazdık bir kenarımıza "unutma bu çok güzel" diye..
    Ne olur böyle yazmaya devam edin, bizi baştan çıkarsanız da bir bilenin olması her zaman çok iyi oluyor.

    YanıtlaSil
  3. efendim ne demek,gözlerim görmeyene dek puzzle yapmayı düşünüyorum...Ama hızlı ama yavaş...ilerde de "puzzle nine" olarak anılırım belki...hahahah..ne diyelim eylemlerimiz sürecektir....sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Puzzle nine:)) bu çok hoştu:) ayrıca eser de muhteşem. Sevgiler.

      Sil
    2. sevgiler bizden efendim...teşekkürler...

      Sil
  4. bende cok begendim..bende bulursam yapmak isterim...emeğinize saglık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim..tavsiye ederim,bulursanız kaçırmayın..

      Sil
  5. ayalrdır bakmadığım site kalmadı eğer bildiğiniz biryer varsa lütfen bildirin saygılarımla

    YanıtlaSil
  6. sevgili takipçim,bu model türkiyeye iki parti halinde ayrı zamanlarda geldi..ve tabiri caizse kapış kapış gitti.siz bana iletişimden ulaşın..en azından sizi bir yere yönlendireyim,sağlıklı bilgi alalım tekrar gelip gelmeyeceği ile ilgili.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acaba nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim :)

      Sil
    2. bana iletişimden ulaştınız mı hiç daha önce? mail adresinizi bırakın....bir bakalım beraber..

      Sil
  7. hocam ben bu puzzele aldim bi ayda baya bi yol kat ettikten sonra gokyuzu kismini bi turlu yapamiyorum bi taktigi varmi cikdiracam ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili oğuzhan teker paket halinde mi yapıyorsunuz yoksa tüm paketleri karıştırdınız mı? bana sitenin iletişim bölümünden ulaşırsanız size arşivden foto ve birkaç şey daha ilave edebilirim tüyo için.teknik problemler dolayısıyla yorumlar geç yayınlanabilmiştir.anlayışınıza sığınıyoruz.

      Sil
  8. Bende aldım ve bitirmek üzereyim, yalnız çerçeveciye nasıl götüreceğimi düşünüyorum. Puzzle halısı işe yarar mı? Yapıştırmadan puzzle halısı ile götürsem çerçevelemede sıkıntı olur mu?

    YanıtlaSil
  9. çerçeveciye götürürken halı ile taşıyan oluyor fakat bence puzzleı ters çevirin,arkasından şeffaf koli bandı ile bantlayın sonra maket bıçağıyla puzzleı tabakalara bölün.. tabakaları 50x70cmlik iki mukavva arasında taşıyabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. özlemcim iletişim bölümünden mail adresinizi bırakarak bana ulaşın.mail üzerinden yardımcı olayım foto için.

    YanıtlaSil
  12. Ben icinden cikan tum 3 torbayida acarak yapmaya calisiyorum fakat bir sorunla karsilastim, gokyuzundeki kenarda soldan saga 30.parca yanlis kesilmis yani biraz yamuk kaldi bunun yuzunden hevesimde kacti herhangi bir oneriniz varmi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili New Tech,bu puzzleın her torbasının bir tabaka olduğunu düşünürsek.bu tabakalar ayrı ayrı kesildiğinden dolayı tam sınır çizgilerinde yukardan aşağıya kadar parçalar asimetrik olarak birleşir.zikzaklı gibi düşünün.bu bir kusur değildir.

      Sil
  13. Merhaba 2. ve 3. poşetlerin yapılmış halleri elinizde bulunuyor mu ? Gönderme şansınız varsa çok memnun olurum.

    YanıtlaSil
  14. evet sevgili Newtech mail olarak postanıza attım fotoları...puzzlesız kalmayınn..

    YanıtlaSil
  15. Merhaba! Acaba resimdeki çerçeveli puzzle'da cam kullandınız mı? Kullanmadıysanız zaman içinde bir bozulma oluyor mu ya da oldu mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili puzzledaşım,yukardaki tablo bana ait değil,puzzle camiasından bir arkadaşım yapmıştı.cam kullanmadığını hatırlıyorum.puzzle ister cam içine alınsın ister camsız olsun zaman içinde bazı etkenlere bağlı olarak sarkmalar,potluklar,eğilmeler oluşabiliyor.öncelikle camsız kullanacaksanız,ön yüzeyden çok iyi bir yapıştırma gerekli,sonra işi sağlama almak için arkasını 2-3milimlik bir mdfye çift taraflı bantla da yapıştırılabilir.sonrasında mutlaka işin ehli bir çerçevecide kaliteli bir iş çıkartılarak camsız çerçevetilmesi gerekir.

      Sil
  16. Merhabalar biz de bu puzzle yeni aldıkta torbaların bitmiş hali ve tüyolarınız varsa çok seviniriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nerden aldınız acaba bende cok arıyorum ama bulamadım

      Sil
    2. sevgili puzzledaşım,bu model Türkiyede ilk çıktığı zaman kapış kapış gitti desem yeridir. temin edemezseniz ve almak isterseniz bana iletişimden ulaşın :)

      Sil
  17. merhabalar efendim,fotoğraflar ve sağlıklı iletişim için puzzleteacher@gmail.com adresine ulaşınız.bol puzzlelı günler...

    YanıtlaSil
  18. Irun sipariş verebilir miyiz

    YanıtlaSil
  19. bu puzzledan maalesef elimde yok şu an.zaman zaman elime geçiyor fakat sonradan kalmıyor.ikinci el olarak bi araştırın derim.

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Castorland '' Naval Battle'' 4000 Parça
Castorland '' Naval Battle'' 4000 Parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqGZimPlxHsK9CktY0qSBAuFITuOwlmrk6h9rHiYtPfYJRyEJ2UdJ0nnKQDB0rDeHtQmEemxShT9xDquT7kxI1Bh_N5IUKbuNSH5ktfZcyzxoFexyP29mrAdHn7jx1CbAxeIvYxkM97U3k/s1600/Naval-Battle-savas.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqGZimPlxHsK9CktY0qSBAuFITuOwlmrk6h9rHiYtPfYJRyEJ2UdJ0nnKQDB0rDeHtQmEemxShT9xDquT7kxI1Bh_N5IUKbuNSH5ktfZcyzxoFexyP29mrAdHn7jx1CbAxeIvYxkM97U3k/s72-c/Naval-Battle-savas.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2014/06/castorland-naval-battle-4000-parca.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2014/06/castorland-naval-battle-4000-parca.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content