Art Ayna Puzzle''Gül Güzeli''850 Parça

Art Ayna Puzzle "Gül Güzeli" 850 Parça Sevgili arkadaşlar, uzun süredir meraklıları tarafından beklenen Art aynalı puzz...

Art Ayna Puzzle "Gül Güzeli" 850 Parça


Sevgili arkadaşlar, uzun süredir meraklıları tarafından beklenen Art aynalı puzzle'ların satışına nihayet  başlandı.Art puzzle tarafından yurt dışında üretilen bu ilginç tasarımlı modeller,bildiğimiz klasik puzzle'lardan farklı olarak orta kısmında oval bir aynaya sahip
Puzzle'da ayna nasıl oluyor dediğinizi duyar gibiyim.

Hemen açıklayayım, birbirinden güzel 8 farklı aynalı modeli beğenimize sunan Art puzzle markasının  yaratıcı tasarımlı aynalı puzle'ları 850 parçadan oluşuyor.

Tam merkezde oval 30x24cm pleksiglas bir ayna mevcut.

Puzzle ise 68x48cm klasik 1000 parça ölçülerinde fakat daha önceden belirttiğim gibi 850 parça.

Puzzle yapımına merkeze aynayı yerleştirip aynanın çevresini saran diğer parçalardan farklı, fantastik kesim paçaları birleştirerek başlayabilirsiniz.

Puzzle'mız orta kısmında oval bir aynaya sahip olduğundan parça kesimleri de klasik sayılmaz.

Sıradışı çok eğlenceli fantastik kesim parçalar var.

Art marka 850 parçalı aynalı puzzle modellerini mutlaka alıp denemenizi öneriyorum.
Art "Ayna Puzzle" 850 parça

"
Aynanın üzerinde koruyucu bir film bulunuyor, puzzle tamamlanıp çerçeve aşamasına geldiğinde  en son bu koruyucu filmi çıkartırsanız aynanın çizilip zarar görmesini de engellemiş olursunuz."


Sizi çocukluğunuza götürecek misketli modeli, kendinizi kumsalda hissedeceğiniz deniz kabuklarından oluşan modeli ve diğerlerini mutlaka incelemenizi tavsiye ediyorum.
Benim yaptığım model ise Alberto Rossini imzalı "Gül Güzeli" adlı  güllerden oluşan harika bir tema.

Ayrıca Art marka aynalı puzzle'lar sevdikleriniz için ilginç ve ideal bir hediye olacaktır.

Aynalı puzzle'ların yapımı son derece kolay ve eğlenceli,sadece 5 saatte tamamladığım bu model,yaptığım en kolay puzzle'lardan biriydi.

 
Art Ayna"Gül Güzeli"
Puzzle'da çiçeklerin renkleri belli olduğu için çok kolay bir şekilde renk gruplandırılması yapılıyor.Parçaların birbirine geçişi güzel,renkler çok canlı,kısaca Art puzzle'ı yaparken keyif alıyorsunuz.

Art puzzle markasının kadife yüzeyli "flokati" özellikli modelinin de olduğu çok değişik alternatif puzzle'lar yakında puzzleseverlerin beğenisine sunulacak.
Art Ayna Puzzle



Puzzle Künyesi:
Marka Adı: Art
Seri: Ayna puzzle
Puzzle Adı: Gül Güzeli/ Rose Beauty
Sanatçı: Alberto Rossini
Parça Sayısı: 850
Ölçü: 48x68cm
Üretim Yılı: 2014
Üretim Yeri:PRC






COMMENTS

BLOGGER: 10
  1. Emeğinize sağlık. Aynalı modellerin hepsi birbirinden güzel hatta saat modelli puzzle lar la bile kombine edilebilir. Ben sabırsızlıkla kadife Atatürk puzzle ını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili mavi melek,ben ve birkaç arkadaşım da kadife puzzleı beklemekteyiz...ayna puzzlelar hakikaten harika...

      Sil
    2. Ayna puzzle fikri gercekten cok başarılı. Ama ben de sizler gibi heyecanla kadife Atatürk puzzle'ı bekliyorum :)

      Sil
    3. çiğdem hanım,sıraya girin lütfen...ilk sırada ben ve mevi melek var......:-)))
      Ey ART PUZZLE,duy sesimizi ve ulaştır artık sevgili Atatürkümüzü bize....

      Sil
  2. Merhaba, üye olmasam da sitenizi sık sık ziyaret ediyorum. Size Türkiye 'de bulamadığım bir puzzle ı sormak istedim. Ravensburger 'in 1500 parçalık "cellestial map" isimli teması amazonda bulabildim sadece ama gönderi çok pahalı. Sanırım eski bir tema ve belki de tema olarak da Türkiye 'de pek rağbet görmediği için bulamıyorum. Siz hiç rastladınız mı bulma imkanımız var mıdır? Astronomi ile bilimsel açıdan ilgilenen bir puzzle meraklı olarak tam bana göre. Cevabınız için şimdiden teşekkürler, çalışmalarınızda başarılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,bildiğim kadarıyla eski bir tema sayılmaz.en azından soft click teknolojisi ibaresi gördüğünüz her kutu yenidir....çünkü bu teknolojiye yeni geçti sayılır...bana iletişim bölümünden yazabilir misiniz acaba?

      Sil
  3. merhaba iyi günler bende gül güzelini bitirmek üzereyim gerçekten harika oluyor çok beğendim yalnız yapıştırma klasik puzzle gibi mi olcak bir de aynayı nasıl yapıştırcam cevap verirseniz çok sevinirim ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz,şimdik bu aynalı puzzleları camlı çerçeveletmeye gerek yok zaten....cam koymayacağımıza göre puzzleı sağlamlaştırmamız gerek..bunun için de puzzle yaptıktan sonra 2-3mmlik suntalam kestirin...suntalamın üzerine çift taraflı bantla ayna da dahil olmak üzere komple yapıştırın...suntalam kestiremiyorsanız,büyük kırtasiyelerde satılan kalın mukavvalar var...mukavvalar ölçü bakımından hem boy boy var hem de eni bakımından kalınları,inceleri var...eni kalın olanından alıp yine çift taraflı bantla aynayı merkezde tutacak şekilde sabitleyin.

      Sil
  4. Normal puzzle yapınca sıvı yapıstırıcı ıle ustunden gecerek bırbırıne yapıstırıyordum sımdı yıne aynı sekılde yapıstırıp sadece camsız cerceve yaptırsam olur mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Ayna puzzle'ları camsız olarak çerçeveleteceğiniz için suntalam-mdflam tarzı sert yüzeye sapip esneme yapmayan bir malzemeye yapıştırıldıktan sonra çerçeveletin bu yöntemi kullanırsanız zaten ön yüzeyden yapıştırmanıza gerek kalmayacaktır.
      Deneyimli çerçeveciler bally tarzı yapıştırıcıları kullanarak mdf,suntalam'a yapıştırıyor o şekilde çerçeveliyor. ✔✔
      Sonucu bizimle burada paylaşın lütfen.😊

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Art Ayna Puzzle''Gül Güzeli''850 Parça
Art Ayna Puzzle''Gül Güzeli''850 Parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjOx2EQeWj6r4RU43vo-bLAB0EmecQnHfGJTy70yR1wn6vQrQgs4xpD-v2XT-E3CP8asD7fHVgwkRqoW4HgxsxkmD37G8oXm0C_f2XgH9_5jzEAxSV1w1KVkHKEtzybZ6Ew64WxncKfF63z/s400/Ayna+Puzzle+Art.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjOx2EQeWj6r4RU43vo-bLAB0EmecQnHfGJTy70yR1wn6vQrQgs4xpD-v2XT-E3CP8asD7fHVgwkRqoW4HgxsxkmD37G8oXm0C_f2XgH9_5jzEAxSV1w1KVkHKEtzybZ6Ew64WxncKfF63z/s72-c/Ayna+Puzzle+Art.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2014/08/art-ayna-puzzlgul-guzeli850-parca.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2014/08/art-ayna-puzzlgul-guzeli850-parca.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content