Neon Puzzle A.101 25 Eylül 2014..!!

Neon Puzzle'lar 25 Eylül'de A.101 marketlerde..!!   Sevgili arkadaşlar,birçoğumuzun merak ve heyecanla beklediği yeni Neon puzz...

Neon Puzzle'lar 25 Eylül'de A.101 marketlerde..!! 

neon puzzle a101 puzzle
Sevgili arkadaşlar,birçoğumuzun merak ve heyecanla beklediği yeni Neon puzzle A.101 kampanyası yaklaşmakta.
Her neon puzzle kampanyası bir öncekinden daha güzel,daha renkli temalarla karşımıza çıkıyor.
Yeni kampanyanın puzzle'ları 25 eylül perşembe günü A.101 marketlerin raflarında yerini alacak.
Gün içinde aldığım onlarca mail arasında Neon puzzle'ların ne zaman satışa çıkacağını soran puzzle fanatiklerine müjdeli haberi yine puzzleteacher.com farkıyla veriyorum.

Bu seferki Neon puzzle'ların görselleri ,daha çok manzara ağırlıklı, deniz ,yaz esintileri içeriyor, Kırmızı kutuda yer alan tema isimleri Twilight Lighthouse ve bir liman köyünü tasvirleyen The Village Harbour..Mavi kutu ise Venice Courtship ve Themed Terrace.
a101 puzzle
Her yeni kampanyada baskı,kesim,poster kalitesini yükselten neon puzzle'ların piyasadaki diğer markalardan tek farkı bu hobiye gönül veren  puzzle dostlarının kolayca satın alabileceği 15.50 TL uygun fiyatı.

Tek kutuda iki farklı puzzle 1000+1000 olarak satın alabileceğimiz Neon'larda kayıp parça desteği üretici firma tarafından ücretsiz olarak verilmektedir.

Ayrıca eksik ve kayıp parça problemlerinizin çözümü ile ilgili bana sitenin iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz.
a101
Şimdi gelelim günün sorusuna puzzlesever dostlar.
Hadi küçük bir münazara yapalım.
Ben daha önceki Neon puzzle kampanyalarında olduğu gibi güzel-çirkin ayırımı yapmadan ikisini de satın alıcam.
Sizce mavi kutu mu daha güzel kırmızı kutu mu?   Fikirlerinizi paylaşın benimle.

www.puzzleteacher.com                                                      @  Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 64
  1. Harika bir haber :) Bence bu sefer her iki kutu da birbirinden güzel. Tükenmeden alabiliriz umarım.. Teşekkürler haber verdiğiniz için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de aynı şeyi düşünüyordum,kırmızı kutu,beni kendine daha fazla çekse de kesinlikle ikisi de güzel...

      Sil
  2. Bu güzel haberinize çok teşekkür ederiz. Dairedeki arkadaşlarla birlikte çok sevindiğimizi belirtmek isterim. Sayenizde günümüze daha güzel başladık.
    Uzun zaman Neon Puzzle ile ilgili haber gelmeyince umudu kesmiştim. İçimden herhalde anlaşmaları bitti diye de geçiriyordum.
    Neon Puzzleların bu görselleri çok güzelmiş çiğdem hanıma inat yapar gibi olacak ama acaba 2 şer kutu mu alsam diye de düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rana Hanım, size katılıyorum, kesinlikle ikişer tane alınabilir. Bence çok güzel hediye olur hepsi :)

      Sil
    2. sevgili daisy,içimdeki puzzle sevgisi oldukça ben sizi bu güzel haberlerden hiç mahrum etmem...yeter ki takipte kalınız.efendim,neon puzzlelar üretilmeye devam ediyor fakat tarihlerde değişkenlikler gösteriyor...Artık bir sonraki kampanya için yeniden bekleriz.2şer-3er,5er,,,sınır yok....

      Sil
    3. ohhh çiğdem hanımdan da destek geldi,markette ne var ne yok,kucaklayın en iyisi...sevgiler.

      Sil
  3. Ayrim yok hepsi puzzle hepsi güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle haklısınız.ve de hoşgeldiniz....

      Sil
  4. Benim favorim de kırmızıdan yana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim,şu ana kadar edindiğim fikir,kırmızı daha çok beğeniliyor.

      Sil
  5. Kırmızı kutunun görselleri daha iç açıcı ve albenili ben onu almayı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir kırmızıcı daha geldiii....hoşgeldiniz...aynı fikirdeyim sizinle.tabi ikisini de alacağım ben..

      Sil
  6. Slm bu guzel haber icin tesekkur ederim sanirim ben puzzle yapmayi cok seviyorum yasim nedeniyle biraz ysvas olsamda yerini buldugum her parca beni inanilmaz mutlu kiliyor her iki kutuda cook guzel emegi gecenlere tesekkur ederim saglicakla kalin:) Mine Atay

    YanıtlaSil
  7. Hem kırmızı hem mavi kutu diyorum. Sevgili teacher ım bu arada doğum günü mesajınız beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nice nice yıllara Sevgili Mİne hanım,çok yaşayın,çok puzzle yapın...puzzlelar çok güzel.

      Sil
  8. Sevgili Mine hanım,hoşgeldiniz,puzzle sevginizi ne de güzel ifade etmişsiniz..Puzzle öyle bir sevda ki,bağlandığı kişiyi yaşa başa bakmaksızın terk etmiyor...bendeniz de genç sayılmam.Artık diyorum,gözlerim beni bırakana kadar puzzle'a devam ederim diyorum..Güzel haberler için takipte kalınız.

    YanıtlaSil
  9. tercihim kırmızı kutuydu ancak iceri girip de ikisini elime alinca nedense maviyi alıp çıktım ve yazın yapmak üzere digerlerinin arasına koydum. bilgilendirme için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  10. selamlar cakas,özlettiniz kendinizi...bendeniz de iki kutu edindim..bulamayanlar da kulağıma gelmeye başladı...keyifle güzel günlerde yapın.

    YanıtlaSil
  11. mavi çok var kırmızıdan tekleme var 3 market gezdim 2şer çift aldım her yerde durum aynı...ayrıca heberdar ettiğiniz için teşekkür ederim inşallah parçalarda sorun olmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevindim bulmanıza,tamamen semte göre değişen bir durum...bazı yerlerde hiç yok,bazı yerlerde kalıyor.sevgili emel hanım rica ederim,herşey biz puzzle sevdalıları için.eksik parça çıkarsa bana iletişimden yazın.buluruz çözümünü...keyifle yapın..

      Sil
    2. Emel hanımcım,bugün sorduğunuz bir soru ile alakalı olarak lütfen iletişim bölümünden benimle irtibata geçer misiniz? burada özellikle yayınlamadım,ordan detaylı bilgi veririm size.

      Sil
  12. Maalesef ben bulamadım. Puzzle severler hemen bitirmişler. Sabah 10.15 de kalmamıştı. Alanlar şanslı. Size iyi eğlenceler.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben güç bendeee diyerek puzzle'ı elime aldığımda saat 9.05 gösteriyordu..ama saatle alakalı bir durum değil gerçekten..ben eminim oraya 10'da da gitsem bulacaktım.bazen üstünden günler geçmesine rağmen bulunabiliyor.acaba daha sonraki günlerde fırsat bulduğunuzda diğer yeni açılan şubeyi mi deneseniz?

      Sil
    2. be 12:30 da baktım 3 adet a101 dede vardı....İstanbul avcılar

      Sil
    3. muhabirimiz Avcılardan bildiriyor....avcılar istikametinde arayan diğer arkadaşlar,yol açık,ulaşma imkanınız var....Sancaktepede durum nedir Çiğdem sendeyiz? (hahahahaha...çok teşekkürler sevgili emel)

      Sil
    4. Hocam, henüz Sancaktepe istikametine geçemedim. Malum çalışıyoruz :) Ataşehir'de bulunduğum bölgede maalesef hiç A-101 yok :( Mecburen akşamı bekliyorum. Gözüme kestirdiğim bir kaç mağaza var. Tek tek dolaşıp her iki kutuyu da edinmeye çalışacağım. Akşam haberlerinde görüşmek dileğiyle, esen kalın efendim :)))

      Sil
    5. evet sevgili neoncular,çiğdem Ataşehirden bildirdi,anlaşılan henüz durum belirsiz.saat başı neon haberleri ile yine sizlerle olacağız,yeni gelişmeler için Sancaktepeye tekrar bağlanacağız...

      Sil
    6. Günaydın neoncular... dün akşam yoğun internet muhalefeti nedeniyle yayınımızda aksama oldu, özür dileriz :) Sancaktepe'de uğradığım ilk mağazada 3'er tane bulunmaktaydı. Zaten de o kadar gelmiş :) Ben 1'er kutu almak suretiyle maratonu başarıyla tamamladım. Darısı bulamayan diğer arkadaşların başına. Bir sonraki kampanyada tekrar buluşmak dileğiyle... Ataşehir'den sevgiler :)))

      Sil
    7. sayın neoncular,muhabirimiz,ataşehir ve sancaktepe istikametini bildirdi.Görülüyor ki,neon savaşları bir süre daha sürecek.birazdan puzzle borsasına bağlanıcaz..teşekkürler çiğdem.

      Sil
  13. Evet aklımda zaten. Fırsat bulursam yeni açılan şubeye de bakacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şansınız bol olsun,ayrıca gönüllüler olarak göndermeye de her zaman hazırız..sevgiler..

      Sil
  14. Bugün hiç ümidim olmasa da başka bir A101 e gittim. 2 tane mavi kutu, 1 tane de kırmızı kutu kalmış. :)))) Her ikisinden de 1 er adet aldım. Çocuklar gibi sevindim, çok mutlu oldum. :))))
    Bu dördünden yapımı en kolay hangisi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaa ciddi misiniz,ben de çok sevindim gerçekten...siz yeni başladığınız için bir süre mavi kutudan uzak durun..kırmızıyla başlayın,ilk fenerli,şemsiyeli olanı yapın.sonra kırmızıdan yine devam edin...en son mavi kutuya geçersiniz.

      Sil
  15. kırmızı kutulu puzzlemdan 1 parça eksiğim var kayıp parça sitesi hata veriyo ne yapmam gerekiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. efendim bana iletişim bölümünden ulaşır mısınız,ayrıntılı açıklamayı oradan yapayım..

      Sil
  16. merhaba .. bi daha ne zaman kampanya olucak dört gözle bekliyoruzz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. muzaffer bey,neon kampanyalarını yakından takip ediyorum,içiniz rahat olsun..kampanya başlamadan en az 10 gün önce haberiniz olacak...şu an için belirli bir tarih yok..aslında ortalama 2,5 ayda bir tekrarlanıyor...bloğa üye değilseniz,üye olun,yayınlar otomatik olarak mailinize düşşün....sevgiler...

      Sil
    2. aslında her ay yapılsa çok iyi olur 2 tane puzzle az geliyor ya her ay yapılsın yada daha çok ceşit gelsin 2 tane yetmiyor...

      Sil
    3. merhabalar,güzel dilek fakat nerdeyse imkansıza yakın diyelim...gönül ister tabi,puzzle'a boğulalım.Firmaların belli bir üretim politikaları var,bize de beklemekten başka birşey düşmüyor..ben yaklaştığında duyuracağım,şu an için belirsiz...sevgiler..

      Sil
  17. Merhaba puzzle teacher,
    Kırmızı kutudaki puzzleları eşimle birlikte bitirdik. Mail olarak fotoğraflarını çekip size gönderdim. Gerçekten çok eğlenceli. Yaparken çok zevk aldık.
    :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. renkli puzzlelar genelde daha eğlenceli ve basit oluyor...Resimleri gördüm,çok güzel olmuşlar..bir sonraki puzzlenızı da merak etmiyor değilim doğrusu...sevgiler..

      Sil
    2. fotorafı atarsanız sewinirim hiç yapamadım :(

      Sil
    3. bana iletişimden ulaşın lütfen.

      Sil
  18. Sevgili Puzzle Teacher,
    Bekleye bekleye bir hal oldum :( Bitti mi acaba kampanyalar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili dilek,sıkı neon puzzlecı,neonların yakında çıkacağını önceden hissedermiş...!!! Eli kulağında...çok çok az daha sabır...haber yapacağım...

      Sil
    2. Sabrediyorum ve heyecanla bekliyorum :) ;)

      Sil
    3. Dilek hanım size ulaşmak istedim WPD etkinliği ile ilgili.ama ulaşamadım..siz bana ulaşşsanız çok mu şey istemiş olurum??

      Sil
  19. merhaba sevgili puzzle ögretmenim yeni yılınızı kutlarım herşey umarım daha güzel olur hocam A101 bizi unuttu sanırım beklemekten yoruldum bizleri bilgilendirirseniz sevinirm saygılarımla Sedef Tapanyigit

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Sedef hanım,iyi dilekleriniz için çok teşekkür eder,gönülden mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim..Yeni neon kampanyası eli kulağında bekliyor.Ocak ayı içersinde bekliyoruz...Yine takipte kalın....Sevgilerrrrr...

      Sil
  20. merhaba hocam bütün bekleyenlerin gözü aydın a101 haftaya puzzle severlere süpriz yaptı puzzların temalarıda güzele benziyor saygılarımla sedef tapanyiğit

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sedef hanım haber verdiğiniz için tşekkür ederim..bendeniz de biliyordum fakat yayın için birkaç saate daha ihtiyacım vardı...siz benim gözüm-kulağım olmaya devam edin...sevgilerrr...

      Sil
  21. Merhaba eksik parcalar için ne yapabiliriz a101 den almıştım 3 parça yok :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar,bana iletişimden direkt ulaşırsanız,size yardımcı olacağım...sevgiler...

      Sil
    2. Merhabalar puzzle öğretmenim size iletişimden yazdım ilginize çok teşekkür ederim

      Sil
    3. merhabalar efendim,puzzle öğretmeniniz sizi hiç mağdur eder mi? size gerekli yönlendirmeleri içeren mail attım...sevgiler...

      Sil
  22. Bu gün eksik parçalarım geldi teşekkür ederim puzzle öğretmenim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok sevindim tam "Mucize" gibi oldu değil mi???

      Sil
  23. Evet kesinlikle mucize :)

    YanıtlaSil
  24. yapamyorummmmmmmmmm bitmiş fotoraf atabilirmisiniz lütfen rica edyorummmm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,bana iletişim böümünden ulaşırsanız ayrıntılı olarak bilgi vereyim,hangi görselden bahsettiğinizi de anlamalıyım..

      Sil
  25. Neon Puzzle "The Village Harbour ve Twilight Lighthouse" aldım ve birtane eksik parçam çıktı fakat kutusu tasınırken atılmış kod numarasını bulamıyorum kırmızı kutudaki puzzle kod numarasını verebilirmisiniz liman köyü olan puzzle lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz Özlem hanım,neon puzzle kırmızı kutu kodunu vereyim ancak iletişimden bana ulaşırsanız,dğru yönlendirmelerle eksik parçanızın size ulaşmasını sağlayabilirim...twilight lighthouse kod 107/11333 the village harbour kod: 11337.

      Sil
  26. Merhaba benim mavi kutudaki venice courtshipten bir parçam eksik kutuyu bulamadığım için eksik parça talebi gönderemiyorum. Kodunu biliyor musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar mavi kutu venice courtship üretim kodu: 107/ 11353...başvuru için yardım isterseniz iletişimden ulaşınız.bol puzzlelı günler.

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Neon Puzzle A.101 25 Eylül 2014..!!
Neon Puzzle A.101 25 Eylül 2014..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9zEKC-WMIcSBuAGuHcPHXyga_NVAbluRBhOAF-y2LRnpo22kIO-_EZaBz8yvda1gD0PWuzAzYsoxCKKXMghlmSB2Fu7ebClkjAFItfxCi3WsyZN6EgvsCSlCwFDND388siauladyzXlRy/s640/neon-puzzle-horz.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9zEKC-WMIcSBuAGuHcPHXyga_NVAbluRBhOAF-y2LRnpo22kIO-_EZaBz8yvda1gD0PWuzAzYsoxCKKXMghlmSB2Fu7ebClkjAFItfxCi3WsyZN6EgvsCSlCwFDND388siauladyzXlRy/s72-c/neon-puzzle-horz.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2014/09/neon-puzzle-a101-25-eylul-2014.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2014/09/neon-puzzle-a101-25-eylul-2014.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content