Puzz ''Atatürk Üç Portre'' 1000 Parça

 Puzz ''Atatürk Üç Portre'' 1000 Parça Keskin Color "Puzz" Atatürk Üç Portre 1000 Parça Sevgili puzzleseve...

 Puzz ''Atatürk Üç Portre'' 1000 Parça

Keskin Color "Puzz" Atatürk Üç Portre 1000 Parça
Sevgili puzzleseverler,şimdi size belki de henüz tanışmaya fırsat bulamadığınız yerli bir puzzle markamızdan bahsetmek istiyorum, çoğumuz puzzle seçimlerimizi hep akıllara ilk gelen bilindik puzzle markalarından yapıyoruz.

Bazen hobi marketlerde,oyuncakçılarda rastladığımız fakat adını hiç duymadığımız puzzle markalarının kalitesinden emin olamıyoruz satın almaktan çekiniyoruz.

İşte tam bu noktada ben "tecrübe etmediğimiz marka kalmasın" anlayışıyla devreye girerek Keskin Color firmasının "Puzz" markalı puzzle'larından bahsetmek istiyorum.

 
Keskin Color markası aslında kartpostal basımından tutun,lisanslı kırtasiye ürünlerine kadar geniş yelpazeye sahip İstanbul merkezli geçmişi 1960'lı yıllara dayanan köklü bir firmadır.

Puzz 1000 parça Atatürk üç Portre isimli puzzle elime aldığım gün marka hakkında genel düşüncelerimi sizlerle paylaşmaya karar verdim.

Puzzle'ı tamamladıktan sonra yapımı ve kalitesi hakkında sizlere ilk söyleyebileceğim uzun zamandır bu kadar hızlı ve keyifli bir şekilde puzzle yapmamıştım dersem yeridir.


Parlak yüzeyli sıkı boşluksuz parça oturuşa sahip klasik kesim "puzz" markasını tereddütsüz satın alabilirsiniz.
Sizlere küçük bir ipucu vereyim,daha önce Gold puzzle yapmış arkadaşlar "puzz" markasını yaparken hiç yabancılık çekmeyecekler :-)


Yerli markalarımızın tamamında Atatürk temalı puzzle'lara sıkça rastlıyoruz, özellikle Art Puzzle Kadife dokulu altın yaldızlı simli Atatürk puzzle'ıyla adeta bu senenin yıldızı oldu.

Hemen ardından Anatolian markasının Toyzeria oyuncak fuarında tanıtımını yaptığı Anıtkabir temalı Neon özellikli puzzle'ıda mutlaka alınıp yapılması gereken Atatürk temalı puzzle'lar arasında yerini aldı.

  • Puzzle Künyesi:
  • Marka Adı: Puzz (Keskin Color)
  • Seri: Standart
  • Puzzle Adı: Atatürk Üç portre
  • Parça Sayısı: 1000
  • Ölçü: 48x68cm
  • Üretim Yılı: 2012
  • Üretim Yeri: Türkiye


COMMENTS

BLOGGER: 6
  1. İlk puzzleım Art dan Atatürk Mozaik puzzle dı ve bu puzzle ıda gerçekten çok beğendim . Tam almak için bakayım dedim birçok sitede bulamadım bulduğum tek sitedede stokta yoktu malesef . Yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim hangi sitelerden bu puzzle ı alabileceğim konusunda . Bir an önce yapıp odama asmak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. merhabalar efendim,siz bu temayı Puzz markasından mı arıyorsunuz yoksa başka bir marka da olur mu? Bu temanın aynısı Gold markasında da var...puzz olarak biraz zor bulursunuz gibi.ben de bakayım bulabilecek miyiz? bana direkt iletişim bölümünden de ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Çok keyifli ve hızlı dediniz dimi hocam bu puzzle için, ah hocam bi de ben aynı şeyi söyleyebilseydim :( Sanırım düz renklerle başım dertte ama aşacağım hocam valla söz size aşacağım, kimin öğrencisiyim ben :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim size güvenim sonsuz....neler başaracaksınız siz neler.....

      Sil
  4. hastaneden çıkıp sağlığıma kavuşur kavuşmaz atatürk puzzlelarından bir puzzle kolleksiyonu yapıcam bunuda not aldım kadifeli simli atatürk puzzle kolleksiyonumun ilk parçası oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok isabetli bir karar almışsınız faruk bey....harika Atatürk temalarımız var...hele bu sene anatolianda karanlıkta parlayan anıtkabir modeli çıktı gördünüz mü? ışığı kapattığınızda puzzleda harici bir Atatürk portresi beliriyor,shirli şekilde çıkıyor.

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Puzz ''Atatürk Üç Portre'' 1000 Parça
Puzz ''Atatürk Üç Portre'' 1000 Parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhncTdNv4T6hfCcRAzvULbDCR_SDPomj6iRcjVMMRsKTn5TmNQzfvtjpn4AjAqCom-S8S_Yzp6KIEnvOOP8fqEmw5cJscmUgZOgDq4NZHPl0e8Q0dunnfvKBKyjZhs_xrzXnQmZq9dtXmov/s320/Atat%25C3%25BCrk-puzz.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhncTdNv4T6hfCcRAzvULbDCR_SDPomj6iRcjVMMRsKTn5TmNQzfvtjpn4AjAqCom-S8S_Yzp6KIEnvOOP8fqEmw5cJscmUgZOgDq4NZHPl0e8Q0dunnfvKBKyjZhs_xrzXnQmZq9dtXmov/s72-c/Atat%25C3%25BCrk-puzz.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2014/11/puzz-ataturk-uc-portre-1000-parca.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2014/11/puzz-ataturk-uc-portre-1000-parca.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content