1.Dünya Puzzle Hız Yarışması Sonuçlandı

  1st World Puzzle Speed Contest; Educa 1000 parça "Trattoria Tre Marchetti" ve 1.WP-Speed  yarışmacıları Sevgili arkadaşla...

 1st World Puzzle Speed Contest;


Educa 1000 parça "Trattoria Tre Marchetti" ve 1.WP-Speed  yarışmacıları
Sevgili arkadaşlar geçtiğimiz haftasonu, 1.Dünya Puzzle Hız Yarışması adı altında farklı bir puzzle etkinliği gerçekleştirildi.
1.puzzle hız yarışı sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden 7 farklı ülkeden  10 cesur oyuncunun katılımıyla 14 Aralık 2014 Pazar günü Türkiye saati ile sabah 8. 00’de yapıldı.

Türkiye’den ben puzzleteacher ,sevgili Pelin Çelik ve Rana Başataç Hanım’ın da katıldığı bu hız yarışında amaç 1000 parça bir puzzle’ı en kısa sürede bitirebilmekti.

10 Oyuncunun katıldığı yarışmada birleştirilecek puzzle teması oy birliğiyle belirlendi,puzzle oy çokluğu ile seçildikten sonra  her oyuncu kendi ülkesinde seçilen puzzle’ı tedarik etti.
Yarışma için seçilen puzzle Educa markasının Trattoria Tre Marchetti 1000 parça puzze'ı oldu.

educa

Puzzle’ın kurallar gereği,jelatinli,açılmamış olması gerekiyordu ve ilk kez yarışma sabahı açılıp fotoğraflandırıldı.
Google’ın bir uygulaması olan Spreadsheet   (bir tür elektronik tablo) ile 10 oyuncunun kişisel tablosu oluşturuldu. Her oyuncuya iki adet sayaç tahsis edildi.

Oyuncu fotoğrafının olduğu kısım küçük sayaç,+1 sayarken,fotoğrafın yanında bulunun  +10 butonu,10’ar 10’ar saymak için düzenlendi.

Etkinlik tüm dünyadan canlı olarak izlendi,seyirciler tüm oyuncuların sayaç artış hızını takip ederek,desteklediği oyuncuya özel olarak hazırlanmış tezahürat butonlarıyla desteklerini ilettiler.


Her oyuncu,puzzlelarını yaparken toplamda 3 fotoğraf yükledi..ilk fotoğraf puzzle’ın açılmamamış kutulu hali,ikincisi 500.parçaya ulaşınca puzzle’ın %50’sini bittiğini gösteren fotoğraf,üçüncüsü de 1000.parçada,puzzle'ın tamamen sona erdiğini gösteren son fotoğraf.

-Dünya genelinde 7 farklı ülkeden toplam 10 oyuncunun  kıyasıya bir mücadele verdiği, toplam 8 saat süren 1.Dünya puzzle hız yarışması şu şekilde sonuçlandı.
  • 1.  Almanya’dan Luna Seraphine             3 saat 8 dakika ile 1.oldu
  • 2.  Rusya’dan Anastasia  Chukina           3 saat 41 dakika ile ikinci oldu
  • 3.  Türkiye’den Puzzleteacher                  4 saat 41 dakika ile üçüncü oldu
  • 4.  Türkiye’den Pelin Çelik                        5 saat  5 dakika ile dördüncü oldu
  • 5.  Danimarka’dan Pia Bengtson              5 saat 23 dakika ile beşinci oldu.
  • 6.  İngiltere’den Adam Dewbery                6 saat 33 dakika ile altıncı oldu
  • 7.  Arjantina’dan Nathalia Klein                 7 saat  59 dakika ile yedinci oldu.
  • 8.  Singapur’dan  Chloe Yong                   8 saat ile sekinci oldu.
  • 9.  Türkiye’den Rana Başataç                   8 saat 23 dakika ile dokuzuncu oldu
  • 10. İngiltere’den Frances Venconte yarışmadan kendi isteğiyle çekildi.

Yarışma süresince bizleri destekleyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Önümüzdeki yıllarda yapılacak olan puzzle hız yarışmalarının ilk denemesi olan etkinlik oldukça eğlenceli geçti.

www.puzzleteacher.com                                                            @Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 8
  1. TEBRİKLER PUZZLE MASTER BLOĞUNUZDA ESKİSİ KADAR PUZZLE GÖREMİYORUZ
    SANIRIM FACEBOOK MASTER OLDUNUZ PAYLAŞIMLARINIZI FACE SAYFASINDAN TAKİP EDİYORUZ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gönül hanım,bu yorumunuz bir ima mı içeriyor acaba?? yani bundan bir mesaj mı çıkarmalıyım? elbette son zamanlarda WPD etkinliğine çok önem verdiğimden ve kendimi harap edercesine gece gündüz bu etkinliğin sizin görmediğiniz arka planında çalıştığımdan eski hızda puzzle paylaşımları yapamadım...ama bu demek değildir ki,paylaşımlarımı durdurdum...Ayrıca elimdeki puzzleları yapmaya da devam ediyorum beri yandan....Blog işleri haricinde 3-5 proje üzerinde de çalışmalarım devam ediyor....Bunları yakında tek tek duyacaksınız...tek bir kişinin bütün bu işlere yetişmesi haliyle zaman alıyor..

      Sil
  2. tebrikler başarılarınız devamını diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emel hanım çok teşekkür ederim....sevgilerimi gönderiyorum buradan...

      Sil
  3. Tebrik ederim. Yeni başarılarınızı bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Fullmoon teşekkürler ederim efendim...

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : 1.Dünya Puzzle Hız Yarışması Sonuçlandı
1.Dünya Puzzle Hız Yarışması Sonuçlandı
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGSWRPgjdzdJr1TmDETCASmNv6JYPUYnam-g28l-XQeeDmqLA-dUXDxPSygJSD3TWO8cO56buqiWVuDOPN1oYAU7NGnV8A-N5vXNj7Vr5mUeOgkOA_HPjPjsNPvx854nCUcRwL8sEBu0SM/s1600/w-s-p.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGSWRPgjdzdJr1TmDETCASmNv6JYPUYnam-g28l-XQeeDmqLA-dUXDxPSygJSD3TWO8cO56buqiWVuDOPN1oYAU7NGnV8A-N5vXNj7Vr5mUeOgkOA_HPjPjsNPvx854nCUcRwL8sEBu0SM/s72-c/w-s-p.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2014/12/1dunya-puzzle-hz-yarsmas-sonucland.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2014/12/1dunya-puzzle-hz-yarsmas-sonucland.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content