Gold Puzzle 2015 Yeni Modeller..!!

Gold Puzzle 2015 Yeni Modeller..!! Gold Puzzle 2015 Collection 2in1 1000 parça Sevgili arkadaşlar bugün sizlere İskenders' puzzle ...

Gold Puzzle 2015 Yeni Modeller..!!

Gold Puzzle 2015 Collection 2in1 1000 parça
Sevgili arkadaşlar bugün sizlere İskenders' puzzle /Gold puzzle markasının çok yakında 2015 kataloğuna katılacak olan yeni ürünlerinin müjdesini vermek istiyorum.
Aynı zamanda bu yazımızın içeriği son günlerde sizlerden gelen Gold puzzle'ın yeni temaları ne zaman çıkacak? sorularına cevap olacak.

Hepimizin bildiği gibi yerli markalarımızdan Gold Puzzle İzmir'de  İskenders' Puzzle ve Gold Puzzle Collection tescilli markaları ile üretim yapmaktadır.

Kuruluşundan bu yana sadece puzzle üretimi yapan İskenders' puzzle /Gold bu alanda uzmanlaşmıştır.
Firmalara özel promosyon çalışmaları, transfer baskıya uygun boş puzzle'lar vs. gibi özel çalışmalar yapmaktadır.
 
Gold Puzzle'ın çeşitli organizasyonlar için ürettiği dev magnet puzzle ürünleri mıknatısları ve numaralandırılmış parçaları sayesinde davetliler ve katılımcılar tarafından rahatlıkla pano üzerinde birleştirilmekte.

Fotoğraflarda Mersin-Primemall AVM'de "10 kasım" etkinliği kapsamında düzenlenen organizasyonda öğrenciler ve katılımcılar tarafından  birleştirilmiş Atatürk ve anıtkabir temalı dev magnet puzzle yer alıyor.


Geçtiğimiz 27 Ocak-01  Şubat tarihleri arasında kapılarını ziyaretçi ve katılımcı firmalara açan "Nürmberg" oyuncak fuarında Gold markası da yerini almıştı,fuarla birlikte Gold'daki  sürprizlerle dolu gelişmeleri PuzzleTeacher olarak sizlerle paylaşmaya devam ediyorum. 


Gold puzzle Nürmberg fuarı standı

İskenders' Gold puzzle koleksiyonu yenilendi;

Hem de birbirinden güzel temalarla, Gold yeniliklere ilk olarak kutularından başladı.

Ben özellikle, Gold markasının kutularını çok severim ve aldığım puzzle'ların kutularını atmam, parça ayırmak için kullanırım.. :-)

Gold 2015 kataloğunu zenginleştirirken aynı zamanda kutularının kalitesinden ödün vermeden yeni bir tasarıma gitti.

Siz puzzleseverlerden satın aldığınız yeni Gold kutuları ve temaları hakkındaki görüşlerinizi içeren yorumları bekliyorum,olumlu olumsuz düşüncelerinizi benimle burada paylaşın lütfen.


Uzun zamandır beklediğimiz 500-1000-2000 parça yeni Gold puzzle temalarının yanına Daha önce firmanın koleksiyonunda yer almayan 1500 parça kategoriside eklendi.
1000 parça yeni panaromik seri puzzle'ların yanında 6 farklı 1500 parçalı model arasından seçim yapmak çok kolay olmayacak arkadaşlar.

Daha bitmedi panoramik modellerin arasında benimde favorim olan tek kutuda iki ayrı panoramik 1000'er parça puzzle'dan oluşan 2in 1 kutuların puzzleseverler tarafından çok ilgi göreceğinden eminim , ben de sizler gibi heyecanla ve merakla bekliyorum.

Yeni Gold puzzle temalarından iki örnek

Yerli puzzle markalarımız arasında önemli bir yeri olan Gold puzzle markasının  yetkilileri İskender kardeşler, Can İskender bey ve Canan İskender hanıma 2015 koleksiyonlarını benimle paylaşıp burada tanıtma fırsatı verdikleri için çok teşekkür ediyorum.

Güncelleme: 29temmuz 2015 tarihinden itibaren tüm online puzzle satış sitelerinde Gold Puzzle'ların yeni modellerini bulabilirsiniz.

www.puzzleteacher.com                                                            @ Puzzle Master 

COMMENTS

BLOGGER: 20
  1. Gold puzzle şimdiye kadar hem tema hem de kalite bakımından beni hayal kırıklığına uğratmamıştır. Son derece keyifle yaparım. Yeni modelleri de heyecanla bekliyorum. Piyasada ne zaman göreceğiz bu yeni modelleri? Teşekkürler paylaşım için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size katılıorum,Gold puzzleı ben de çok severim....Bu sefer ürünler daha çıkmadan tanıtmış olduk...üretim aşamasındalar....yakın tarihte bizlerle olacağını umuyorum...

      Sil
    2. 29 TEMMUZ 2015 İTİBARİYLE YENİ GOLD MODELLERİNİ ONLINE PUZZLE SATIŞ SİTELERİNDE BULABİLİRSİNİZ.

      Sil
  2. Kalitesi tartışılmaz her puzzle severin deneyimlemesi gerektiğini düşünüyorum ☺ yenileri görüncede pek bi heyecanlandım ☺ ``İlk``haberlerini sizden duymak ayrı bi keyif haberdar ettiğiniz için teşekkürler sevgili Master 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Mavi melek,siz de Golddan vazgeçemeyenlerdensiniz değil mi? ben çok severim goldu..çok güzel temalar geliyor yakında...

      Sil
  3. Bu sene içinde yerli markaların birbirleri ile yarışarak dünya markası olma yolunda gösterdikleri takdire değer bir gelişmelerini yeni hazırladıkları kataloglarla izlemek çok güzel.
    Tabi bu konuda sizin çalışmalarınızı ve bu ürünleri tercih eden puzzlesever arkadaşların (ve bende dahil) katkılarını göz ardı etmemek gerek.
    "Yeter artık!" deyip puzzle almak istemediğimizde dahi bize zorla puzzle aldırtan görsellerle ürün yelpazesini genişletmeleri bence güzel.
    Gelişen bu sektörü yazılarınızdan takipdeyiz ve yeni haberlerinizi 4 gözle bekliyoruz.

    Bu arada yazınızda yakaladığım bir noktadan bahsetmek istiyorum. Bende sizin gibi gold kutularını saklıyorum ve atmaya kıyamıyorum. Çünkü, görselin parlaklığı kutusunda da aynı. Bu kutuların değerlendirilmesi ile ilgili farklı bir öneriniz olabilir mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Daisy,değerli yorumunuz beni mutlu etti.Gerçekten Gold bizleri heyecanlandıran harika modeller ekledi yeni kataloğuna.Bu arada Gold kutuları o kadar sağlam ki,puzzle parçalarını ayırmak için kullanıyorum ben.

      Sil
  4. gold puzzle yeni modellerine bayıldım ne zaman nereden satın alabiliriz acaba
    güzel haberlerin için teşekkürler puzzleteacher

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili sinem aramıza hoşgeldiniz....gold puzzle yeni ürünler,üretim aşamasında...yakında aynı anda tüm online puzzle sitelerinde,raflarda yerini alacak...şu an için tam tarih söyleyemiyoruz.merak etmeyin,gold yetkilileri,biz puzzleseverlerin nasıl heyecanla beklediklerini biliyorlar,ellerinden geleni yapacaklardır kavuşma için.....

      Sil
  5. gold puzzle ikili modelleri nereden buluruz puzzle master hocam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar songül hanım,bu yazımıza konu olan yeni modelleri mi kastettmiştiniz yoksa eski üretim ikili modellerinden mi bahsediyordunuz? bu yeni modeller henüz piyasaya çıkmadı.üretim aşamasında.ve çıktığında tüm puzzle satış siteleri duyuracak.eski ikilileri ise artık üretilmediğinden dolayı ancak oyuncakçılarda kalmış olabilir...gezerek bulabilirsiniz.

      Sil
  6. daha çok varmı hocam, gold puzzle yeni modellerini bekliyoruzz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili figen hanım,inanın hepimiz büyük bir merakla beklemekteyiz...ben irtibattayım merak etmeyin.en sonki duyumlara göre çok yoğunlarmış.biraz uzayabilir gibi duruyor.çıktığında mutlaka haberiniz olacak...sevgiler ..

      Sil
  7. Puzzle lar ne zaman gelecek acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. puzzlelar çıktı piyasaya..hatta yukardaki yazımda bilgiyi güncelledim...puzzlevitrini,puzzle depo,puzzle galeri gibi satış sitelerine bi bakın derim.

      Sil
  8. Gold puzle dortnala adlı puzle arıyorum bulamadim hic b8r yerde lutfen yardim istiyorum

    YanıtlaSil
  9. ah ah sevgili puzzleseverim, gold modellerinde biraz sıkıntı oluyor bulunabilirliği konusunda..bu aralar yeni çıkan modelleri bile yok piyasada.benim arşivde olsaydı seve seve size kargolardım..mağaza olarak dolaşmak lazım aslında.bazen raflarda sağda solda kalmış şekilde karşımıza çıkıveriyor.

    YanıtlaSil
  10. Gold puzzle nin don kişot ve gece randevusu olan 1000+1000 puzzle larını üreten firma yol mu acaba? Kendileri Türkiye de üretimi kesmiş galiba. Yazık oldu çok harika ürünleri vardı gold puzzle in. İskender beye duyurunun lütfen

    YanıtlaSil
  11. Mustafa beycim,iskenders puzzle ile kontağımız sürmektedir ve bendeniz de zaten gold olarak yeni ürünlerin olup olmayacağı konusunda sohbetimizi yapmıştık.plan dahilinde olduğunu belirtmişlerdi,şu türkiye koşulları altında beklemekten başka çaremiz yok gibi.Gold olmayabilir ama yeni kesimleri mutlaka deneyin derim, bu fabrikada üretilen nova,magnolia birer tane alın,tecrübelerinize tecrübe katın.

    YanıtlaSil
  12. Mutlaka alacağım. Saygılar, hoşçakalın

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Gold Puzzle 2015 Yeni Modeller..!!
Gold Puzzle 2015 Yeni Modeller..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgsUVLcsBboLUkDxka4Z_g4Diih3A_nFzAYGOjZcoh_eZ0PJBaMpLEOknjFpk5ACj6WIZBCX2moz4G87VClHZO0JkGkYxlmeKreDrlefopBFpfkw9n7rxcVx1TfeBseSahLjN6jZp2obNLK/s1600/gold-puzzle-2.1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgsUVLcsBboLUkDxka4Z_g4Diih3A_nFzAYGOjZcoh_eZ0PJBaMpLEOknjFpk5ACj6WIZBCX2moz4G87VClHZO0JkGkYxlmeKreDrlefopBFpfkw9n7rxcVx1TfeBseSahLjN6jZp2obNLK/s72-c/gold-puzzle-2.1.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2015/03/gold-puzzle-2015-yeni-modeller.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2015/03/gold-puzzle-2015-yeni-modeller.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content