Neon Puzzle'lar Yeni Tasarım Kutularında 29 Ekim Perşembe A.101 Marketlerde..!!

Neon Puzzle'lar Yeni Tasarım Kutularında 29 Ekim Perşembe Günü A.101 Marketlerde..!! Sevgili puzzleseverler,gösterişli yepyeni kut...

Neon Puzzle'lar Yeni Tasarım Kutularında 29 Ekim Perşembe Günü A.101 Marketlerde..!!
Sevgili puzzleseverler,gösterişli yepyeni kutularıyla merakla beklediğimiz Neon puzzle'lara kavuşmamız için geriye sayım başladı.

Her bir kutuda 1000+1000 iki farklı puzzle bulunan yeni tasarım kutuların ön ve arka yüzlerinde puzzle görselleri tam boy olarak yer alacak.


Sade ve modern tasarımlı yeni kutuların ön ve arka yüzünde karışıklığa mahal vermeden iki ayrı puzzle'ın görseli yer alıyor.

Barkod ve firma bilgilerinin yer aldığı kutuların yan kenarlarında  ise aynı anda iki temayı da görebileceğiniz baskı mevcut.


Bir kutuda iki puzzle kategorisinde satılan puzzle'larda klasik hale gelmiş (tekdüze) kutu tasarımının dışına çıkan Neon puzzle'lar albenili görünümleriyle aramıza yeni neon fanatikleri ekleyecek gibi duruyor.

Daha öncede söylediğim gibi puzzle'a ve puzzle hobisine gönül verenlere desteklerini esirgemeyen ve bu desteklerini her fırsatta ve platformda hissettiren "Onur oyuncak KS Games" yetkililerine ve Neon puzzle yeni kutu tasarımlarını benimle paylaşıp fikrimi sorma inceliğini gösteren Onur Yıldırım beye teşekkür ediyorum. 

Benim görür görmez çok beğendiğim kutuları tamamen yenilenmiş Neon puzzle'lar 29 Ekim perşembe günü A.101 marketlerde olacak.
Puzzleteacher takipçileri olarak sizler nasıl buldunuz yeni Neon puzzle kutularını ve görsellerini....?? yorumlarınızı bekliyorum.

www.puzzleteacher.com                                                                    @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 130
  1. Tek kelimeyle süper, harika, muhteşem, harikulade, inanılmaz, mükemmel, göz alıcı (8 kelime oldu :) ) olmuş... KS Games ve Onur Oyuncak firmasına teşekkürler. Müşteri memnuniyeti konusunda inanılmaz gelişme gösterdiler. Size de bilgilendirmeniz için teşekkürler efendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. size sonuna kadar katılıyorum efendim..Ks games'deki gelişmeler son derece sevindirici,üstelik daha devamı da gelecek...yeni süprizler için bekleyiniz...yakında...

      Sil
  2. Ucuz veriyoruz nasıl olsa deyip geçmeyen, müşteri memnuniyetini önemseyen bir firma olduğu için en başta onur games firmasına, bizimle sıcağı sıcağına tüm gelişmeleri paylaşan size teşekkürü bir borç bilirim sevgili puzzle teacher. Gerçekten çok güzel olmuş yeni ambalajlar. Tüm neon puzzleları almış bir puzzle delisi olarak bundan sonra yenilerini iki kat daha fazla bir zevkle alacağım. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serkan bey,size katılmamak mümkün değil,ks gamesdeki gellişmeler ve bizlerin yanında olması çok güzel.ks gamesden çok daha güzel haberler gelecek..takipte kalınız efendim..Ayrıca yakından takip ettiğiniz için ben teşekkür ediyorum.

      Sil
  3. eylülün sonunu sabırsızlıka bekliyorum... ayrıca
    hep 1000 geliyor acaba 1500 felan gelmez mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biliyorsunuzdur,neon puzzlelar KS Games bünyesinde çıkıyor ve firmanın şimdilik 500-1000-2000 ve yeni ürettiği 4000 parçası var...Marketlerde satılan neonlar ise sadece 1000+1000 üretiliyor...ara parça sayısı 1500 olarak yok maalesef.

      Sil
    2. bu puzzllar neon değil gece yansıma yapmıyor ben aldım yaptım ama.

      Sil
    3. Nurcan hanım,a-101 marketlerde satılan neon puzzlelar,neon özellikli değil,geceleri parlamaz.başka markalarda,neon özellikli puzzle bulabilirsiniz...bunlar düşük bütçeli puzzlelar..

      Sil
  4. Ks yi tebrik ediyorum, bütçesi kısıtlı puzzleseverleri de önemsediği için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. duyarlı takipçimize biz de teşekkür ederiz...

      Sil
  5. Sevgili puzzle teacher,
    İlginiz ve bilgilendirmeleriniz için müteşekkirim. Sağlıcakla kalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne demek efendim...seve seve...her zaman...bol puzzlelı günlerrr..

      Sil
  6. Haber süper, paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler.. heyecanlanmadım değil:) çocuk muyum yaa.. doymadım gitti :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faruk beycim,burası zaten puzzlea doymayanların dünyası..önümüze birkaç kutu puzzle koyun,çocuk gibi seviniriz biz..özetle sizinle aynı duygular ve heyecanlar içersindeyiz...bol puzzlelı günlerrr!!!

      Sil
  7. Merhabalar, yeni görsellere bayıldım. Fiyat olarak yine aynı mı olur acaba yeni kutular? Heyecanla bekliyor olacağım, sanırım a101 e geleceği zaman önceden bilgilendirme yaparsınız siz yine :) teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,neon kampanyalarını blog üzerinden sadece 1 kez duyuruyorum normalde.fakat bu sefer tam tarih belli olmadığı için bir kez daha mini bir duyuru hazırlamayı düşünüyorum.Ayrıca bloğumuza üye olursanız,puzzle dünyasında olan bitenler anında postanıza düşer,yakından takip edebilirsiniz.üye olamazsanız,bana iletişim bölümünden yazın,yardımcı olayım.

      Sil
  8. Fiyat konusunda henüz bir bilgilendirme gelmedi.fakat ben artış olacağını düşünmüyorum.yine de güncelleme yapacağım yeni bilgiler geldikçe...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni Neonlar çok güzel gerçekten!. Bloğa nasıl üye olabiliriz?

      Sil
    2. Sevgili Eda hanım hoşgeldiniz,bloğa üye olmak için benim yapmamı isterseniz iletişim bölümünden bana ulaşın,mail adresiniz lazım sadece.ya da siz yapmak isterseniz ana sayfada sağ kolonda altta abone ol kutusu var.oraya mail adresinizi yazıp onay verin.yardım isterseniz iletişime yazın.

      Sil
  9. Merhaba, ne zaman satışa çıkacakları belli oldu mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,henüz firmadan bir bilgi gelmedi,ancak puzzleteacher sezgileriyle yanıtlamamı istiyorsanız bayramdan sonraki ilk hafta tetikte olun derim ben.Ayriyeten sizlere duyurumu yapacağım.

      Sil
  10. Merhaba uzun zamandır bloğunuzu takip ediyorum.
    Bu ürünlerin ne zaman satışa çıkacağı hakkında bir bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili takipçim,bu önümüzdeki 10 gün içinde hayırlısıyla kavuşacağız neonlara..tam gününü blog üzerinden duyuracağım.Yazılarımızı daha sağlıklı takip etmek için dilerseniz üye olun bloğa..ana sayfada sağ alt kolonda abone ol kutusuna e-mail adresinizi yazıp onay verirseniz,girdiğim haberler anında posta kutunuza düşer..sağlıcakla kalın.

      Sil
    2. Merhaba yanıtınız için çok teşekkürler. Bloğunuza üye oldum. Yeni haberleri merakla bekliyorum.

      Sil
    3. sevgili D.N,esas ben tşk ederim ilginize...bu arada henüz kontrol etme fırsatım olmadı üyeliğinizi,aktif üyelik için mailde gelen mavi aktivasyon linkine tıklarsanız onay vermiş olursunuz,üyelik aktif olur...sevgilerle..

      Sil
  11. Eylül sonu denildi, Ekim sonu geldi. Beklemekten sıkıldım, gelemeyecek heralde neonlar :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçim,serzenişizi anlıyorum ama firmanın bendenize ilettiği bilgiler bu yöndeydi...ertelenme olmuş diyelim....yeni neonların kesin dağıtım tarihi 29 ekimdir bilginize....bloğumuzda duyurusunu hazırlıyordum ben de.

      Sil
    2. Cevabınıza çok sevindim, çok teşekkür ederim ilginiz için. İyi akşamlar :))

      Sil
  12. Sevgili puzzle teacher a101 e ne zaman puzzle gelir acaba diye ilk sizi takip ediyorum. A101 den önce sizden haberdar oluyoruz. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçim sizin yorumunuzdan önceki diğer takipçimizin sorusuna bakabilirseniz cevabı orada.:)) Ayrıca yukardaki konu başlığımızı güncellemiştim sadece başlığı okuyabilirseniz 29 ekim olarak güncelledim.tabi bloğumuza üye olursanız yazılarımız anında posta kutunuza düşer,daha sağlıklı takip yapabilirsiniz.Kaçırmayın sakın yeni neonları.:))) sevgiler....

      Sil
    2. Teşekkürler .
      ama ben soru sormamistim. Sevincle size tesekkur etmek istemiştim. Sizden daha onceden haber aliyorum diye :) ;))) orada bi imla hatası yapmışım ;)

      Sil
    3. aaaa..Gül hanım inanın ki farkında değilim....çok eğlenceli bir diyalog kurmuşuz desenize.:))) kendime güldüm şimdi..))) ben de size teşekkür ederim takibi bırakmadığınız için...

      Sil
  13. Teşekkürler :)
    Daha yeni bu konuyu konuşmuştuk, ne zaman gelecek diye. Çok sevindim. Haber bekleyen arkadaşlarıma hemen söyleyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Full moon, talan edilmedik A-101 bırakmayın bulunduğunuz ilçede...:))) Topluca çıkartma yapın sabahtan...

      Sil
  14. Sabah açılış saatinde kapısında dikilecegim :-) çocuk gibi mutlu oluyorum yeni puzzle haberlerinde :-) çok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek hanımcım,operasyonunuzda başarılar dilerim,neon puzzlelara nasıl en kolay ulaşılır?marketin krokosi önceden çizilir...bir gece önceden çizelge üzerinde çalışılır reyonun yeri saptanır.
      mümkünse aileden uzun kol uzun bacak gibi uzuvlara sahip ,önüne çıkan her tür engeli yenebilecek kondisyonu sağlam kişi gönderilir.
      market kapısı açıldıktan sonra işin en zor kısmı başlar,mümkün olan en kısa sürede hipnotize olmuş şekilde önceden saptanan hedefe iki hamlede ulaşabilmek..
      bunun için sanki evlerinde hiç saklama kabı yokmuş gibi heyecanla plastik tabak-çanak bekleyen bir grup aynı seri giyinmiş teyzeler-ablalar kalabalığının dikkatini dağıtmak suretiyle kutulara ulaşılır.Burda en kritik nokta kalabalığın arasına yanlışlıkla da olsa girmemek....bir kez karıştınız mı,siz de kendinizi salatalık soyacağı alırken bulabilirsiniz.
      kutulara başarıyla ulaştınız....bitti mi? daha bitmedi...Kasa kuyruğunda beklerken bir çift gözün size tuhaf tuhaf bakmasına aldırış etmeyeceksiniz.o elindeki garip kutu da ne domates-patlıcan girmez ki bu kutulara düşünceleriyle bakan teyzelerden illa ki cesaretini toplayıp soran olacaktır....o elindeki de ney evladım diyen teyzeye asla cevaben "puzzle" demeyin.ömrünüzün hatasını yapmış olursunuz.Öztürkçeleştirip,otobüse nasıl "götürgeç" deniyorsa buna da "yapboz" diyivererek hem teyzeye hem de kendinize iyilik etmiş olun.Psikolojik olarak kendinizi orada yabancı hissedip,teyzelerin sizi ötekileştirdiğinizi düşünüyorsanız,hemen puzzle hastalarının bulunduğu sosyal gruplara atıverin kendinizi .Biz burda kimseyi öbürsüleştirmiyoruz..

      Sil
    2. Mükemmel bir betimlemeniz var hayran kaldım okurken kendimi canhıraş bir şekilde o teyzelerle savaşırken gördüm :-) bu sorana puzzle deme gafletini komşumda yaşadım bende.eve davet ettiğimde masadaki bitmemiş puzzle görünce bu ne dedi.puzzle dedim ve nasıl yapıldığını anlattım.inanır misiniz gözlerinde bu kız deli galiba düşüncesini okudum :-) kızım bunlarla ugraşacagina örgü falan örsene dedi :-) bende zaten daha anlatmadim puzzle yapmanın nasıl terapi gibi geldigini.. Ama sizin yukarıda anlattiginiz a101 operasyonundaki tüyoları dikkate alacağım.iyiki varsınız :-)

      Sil
    3. Sevgili Dilek,örgüde nasıl iki ters-bi düz yapıp rahatlıyorlarsa bizde puzzle'da bir uzun-bir kısa koyarak rahatlıyoruz.Varsın teyseler bizi deli bilsin...biz deliliğimizden memnunuz.siz de iyi ki varsınız...nice operasyonlarda buluşmak ümidiyle....sevgilerrr..

      Sil
  15. Haber verdiğiniz için çok teşşekkürler.29 Ekim de erkenden markette olacağım:)::)

    YanıtlaSil
  16. 29 Ekim gibi yurdumuz için anlamlı bir günde yeni ambalajında puzzle'lara ulaşmamızda başta siz olmak üzere katkısı olan herkese sonsuz teşekkürler. Sağlıcakla kalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek efendim,rica ederim..hakikaten bizler o gün çifte bayram yaşayacağız...

      Sil
  17. a101 broşüründe 3 farklı kutu var, o 3. farklı olan kutunun görseli var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçim,aşk olsun,yukarıdaki yazımı dikkatli okumadınız sanırım,neon puzzlelarda kutu tasarımları yenilendi,orda broşürde gözüken 3 kutu değil aslında,ikinci kutunun diğer yüzü....her bir yüzde bir görsel olduğu için yanılmış olabilirsinz.....olsun böyle daha zengin gözüküyor değil mi? :)))sevgiler....

      Sil
    2. ben yazdıklarınızı okudum ama 3 farklı kutu olarak görünce şaşırdım öyle olsa 4 tane kutu gösterirdi. ama broşürde 3 tane var .1 tanesi eksik oluyor o zaman

      Sil
    3. broşürü internet sitesinen baktığım için ufak gözüküyor, o yüzde yanılmış olabilirim

      Sil
    4. broşürlerde 1 kutunun arka yüzü yok..sadece 3 görsel olarak çıkmış.sonuçta bizler 2 kutu ile 4 adet görseli de almış olacağız. sevgiler....

      Sil
  18. Gerçekten mükemmel herkesin beklediği kutu tasarımı sanirim. Fiyati yine 15 tl mi olacak acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ertuğ beycim fiyat yine aynı evet....kaçırmayın derim...sevgiler...

      Sil
  19. Yanıtlar
    1. kesinklikle aynı fikirdeyim Özkan beycim.sevgilerrr..

      Sil
  20. Sabah koşarak mavi kutuyu aldım. Ama aklım kırmızıda da kaldı ikiside çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ertuğ bey,isterseniz bir de akşam koşusu yapın kırmızı için.:))) ben her zamanki gibi,iki kutuyu da aldım...dediğiniz gibi ikisi de çok güzel...

      Sil
  21. Mavi kutuyu daha çok beğenmekle birlikte ikisinden de aldım.
    :)
    Teşekkürler puzzleteacher.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili fullmoon,,,şu ana kadar çevremden aldığım duyumlar hep mavi kutu yönünde oldu...ama o bisikletler ne de güzel değil mi?

      Sil
    2. Evet kesinlikle. Bayıldım manzaralara. Geçen kampanyadan 2 kutu duruyor. Diğer yaptıklarımızın hepsini çerçeveletip duvarlara astık. (5 tane)
      :))))

      Sil
    3. oooo...süperrrr...puzzle aşkınız hiç bitmesin..

      Sil
  22. Bende sabah koşarak gittim 3 kutu aldım diğerini bulamadım:))Başka markette bakacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili şebnem hanım,3 kutu derken aynı görselden mi 3 kutu aldınız? :))) biliyorsunuz normalde iki kutu satılıyor..ve her bir kutuda arkalı önlü 2 görsel var.

      Sil
  23. Evet arkadaşım sipariş etmişti:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. son aldığım haberleri sıcak sıcak paylaşayım,daha çok mavi kutu tercih edildiği için bazı şubelerde kalmamış.sizin aradığınız mavi kutu mu yoksa şebnemcim?

      Sil
    2. evet mavi kutuydu buldum ve aldım:)

      Sil
  24. Her zamanki gibi yine seçim yapmakta zorlandım ve ikisini birden aldım.. �� adanada çok fazla puzzle yapan yok sanırım. Gittiğim markette belki 20 kutu vardı. Daha yeni döndüm marketten. Sizin o esprili anlatımınızdaki gibi bir savaş durumunda kalmadım sevgili puzzle teacher �� umarım kalmıştır dualarıyla girdiğim marketten ellerim dolu dolu çıktığım için şanslıyım.. Görüşmek üzere değerli puzzle teacher.. Her daim en sıkı takipçilerinizden biriyim..

    YanıtlaSil
  25. sevgili Serkancım,aldığım duyumlara göre bazılarımız o kaosa girmiş,hatta puzzleın yanında rende,süt,boyama kitapları alanlar var...Adanada hiç puzzle yapan yok mudur ki acep? siz orada cevher bulmuşsunuz o zaman.puzzle aşkınız sönmesin.her zaman takipte kalalım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de 2 adet büyükler için boyama kitabı ve bardak altlığı alarak çıktım marketten zaten.. Puzzle aşkım yüzünden annem kafayı yemek üzere zaten. Ama ben de almazsam kafayı yiyorum :) her zaman takibinizdeyim. Görüşmek üzere sevgili puzzle teacher ım.. ;)

      Sil
    2. ben de bayağı bi bardak altlarını inceledim,puzzle altına konulur mu diye...:))) şaka bir yana,o boyama kitapları da çok revaçta,son zamanlarda herkeste görüyorum.ama ben sizin stratejik davrandığınıza eminim...annenizin eline boyama kitabını tutuşturup,kendiniz rahat rahat puzzle yapabilmeniz için..:))) ah şu annelerimiz....annenize selamlar...

      Sil
    3. Aleykümselam.. Ben yalnız yaşıyorum ama annem her bana geldiğinde yeni puzzlelar görünce söylenmeden duramıyor :) boyama kitabıyla tavlayabileceğimi sanmıyorum. Onları da ben boyayacağım sanırım. Gören deli diyor ama puzzle delisi olmak nedir nasıl bir duygudur en iyi siz bildiğiniz için tek dert ortağım sizsiniz.. İyi ki varsınız sevgili puzzle teacherım..

      Sil
    4. çok teşekkürler o zaman "yaşasın puzzle kardeşliği" sloganımızla birbirimize desteğe devam...burada hepimiz normaliz...anormal olanlar kapının dışındakiler...:))))

      Sil
  26. 2 kutu mavi 2 kutu kırmızı aldım sizin sayenizde neon puzle bağımlısı olduk iyiki varsın puzzleteacer zonguldaktan selam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooooo..süper.çifter çifter hem de...sevgili leyla,bizden de sevgiler zonguldak'a selamlar...ne güzel çeşitli illerden haberlerinizi alıyorum...eksik parçalarınız çıkarsa mutlaka bana ulaşın...

      Sil
  27. evden çıkamadığım için sipariş üzerine aldırdım ben de. 3 kutu almışlar. ben 2 farklı kutu olarak biliyordum. bakalım yarın elime ulaşacak. sürpriz 3. puzzlemiz nasıl. acaba eski kalanlardan mı diye düşünüp karalar bağlamiyor değilim. hepsini aldim çünkü bugüne kadar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili kübra,bir yanlışlık olmasın,normalde 2 kutu veriliyor...bazı şubelerde eski kampanyalardan kalan kutuları da rafa çıkarıyorlar...örneğin bugün burdaki a-101de mor salkımlı olan ev teması vardı ya o da rafta vardı...çevremizden de eski görselleri ilave ederek 3 kutu alanlar olmuş.galiba karalar bağlıyacaksınız gibi..eski aldığınız kutular pişti olmasın..:)))

      Sil
  28. Bende iki kutuyu birden aldım.tabiki mavi olana bayıldım :-) şimdilik tek korkum içinden eksik parça çıkması.elinde ravensburg un İspanyol dansçısı var.şahane bir kadın figürü biter bitmez mavi kutudaki gorsellere baslayacağım.bilgi için tekrar teşekkürler.her zaman takipteyim :-) iyi calismalarr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Dilek,hiç korkma,eksiğiniz çıkarsa direkt iletişimden bana yazın..elbirliği ile hallederiz.ayrıca o bahsettiğiniz dansçı hakikaten çok güzel....hem marka olarak onu tecrübe ettiğiniz için hem de teması bakımından zevklisiniz.

      Sil
  29. Çok tesekkür ederim bu markayı ilk alışım ve cidden dokusu rengi herşeyiyle mükemmel.eksik parça konusunda beni rahatlattınız.en azından öyle bir durumda kime danışacagımı biliyorum :-) iyiki varsınızz :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek hanımcım,demek ilk kez tanışıyorsunuz...çok sevindim...herhangi bir problemde veya merak ettiğiniz birşey olursa bana direkt iletişimden ulaşın.dilerseniz bilgilenmek açısından,diğer takipçimiz fullmoon yorumlarına da bir göz atın....siz de iyi ki varsınız...:)))

      Sil
  30. Merhaba puzzleteacher
    Bugün mavi kutudaki bisikletli olan puzzle'ı yapmaya başladım. Poşeti açtığımda, puzzle kesilirken oluşan küçük kağıt parçalarla karşılaştım. Her zaman oluyordu ama bu sefer aşırı derecede fazla. Her taraf nokta nokta pislik içinde kaldı :(
    Ayrıca 2 tane de kesilememiş parça ile karşılaştım :)

    Bu iki sorunu iletmek istedim. Renklerine ayırdım ve büyük bir zevkle puzzle yapacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değişim gerektirecek bir sorun yok :)
      Bu puzzle tozu olayı ilk defa bu kadar fazla oldu. Daha önceden çok azdı. Kesinlikle keyifle puzzle'ı yapacağım. İlginiz için teşekkürler.

      Sil
  31. Merhabalar puzzle teacher öncelikle teşekkür etmek isterim sayenizde a101deki puzzlelardan haberim oldu haftalardır bunu bekliyordum ve hemen gidip aldım hatta mavi kutudaki puzzlelardan birini bitirdim eksik parça da çıkmadı ama birbirinden ayrılmamış parçalar vardı o yüzden epey hızlı ilerledi tekrar tekrar teşekkür ederim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Merve,süpersonik bir puzzlecısınız maaşallah:))) bilgilendirme için esas ben teşekkür ederim.devamı da gelsin inşallah.. sevgiler selamlar...

      Sil
  32. Sizin sayenizde erkenden haberimiz olduğu için bir kez daha teşekkür ediyorum.
    Gelmesini büyük heyecanla beklediğim puzzlelardan mavi olan kutunun birini bugün itibariyle bitirmiş bulunuyorum. Başka güzel haberlerde görüşmek üzere..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili D.N.,süpersonik hızlısınız maaşallah.Mavi kutu çok beğenilmiş.hala arayanlar da var.ben de size tşk ediyorum paylaşımlarda bulunduğunuz için.sevgilerimle...

      Sil
  33. Ben de mavi kutu aldım. Başladık bakalım hadihayırlısı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haydi bakalım....eksiğiniz çıkarsa bana iletişimden ulaşınız.

      Sil
  34. bisikletli puzzle ismi ney acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neon mavi kutu bisikletli temanın ismi "beautiful sunrise over Amsterdam"dır..Yani "Amsterdam üzerinde güzel bir gündoğumu" diye tercüme edebiliriz.

      Sil
  35. Bisikletli olanın baya bir kısmını yaptım. Kutu üzerindeki görselin renkleri çok canlı ve güzel. Fakat puzzle daha soluk oldu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili fullmoon ben başka birinden daha duydum mavi kutudaki renkler soluk diye...ben de merak ettim şimdik..benim arşivimdeki neonları yapmam aylar sonra olacak maalesef..

      Sil
    2. Ben bitirince fotoğrafını çeker, gönderirim size.
      :)

      Sil
    3. evet evet...!!!...görmek isterim...:)))

      Sil
  36. Bende perşembe günü saat 10 civarı gittim ama mavi kutu kalmamış. Diğerinden son iki kutu vardı ikisinide aldım tabiki. Başka şehirde oturan ablamı aradım mavi kutudan bir tane aldırdım. En beğendiğim oydu çünkü. Birini bitirmek üzereyim bile:)))..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ablalar ne içindir zaten?? :))) dayanışma süper.!!!

      Sil
  37. Bu arada Gordion Puzzle dan eksik parça siparişim bir buçuk ay sonra da olsa geldi. Neon larınki de biri yanlış geldi, diğeri hiç gelmedi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gordion aslında hemen gönderiyordu normalde...Neonda ton farklılıkları olabilir.Neon için mutlaka firmayı direkt arayın...yoğunluktan gecikmeler,aksilikler yaşanabiliyor..ama sonuçta mutlaka çözeceklerdir..

      Sil
    2. Tekrar ettiğim son siparişten sonra eksik parçaların hepsi geldi artık sayın Puzzle Master.. Sizede ne kadar teşekkür etsem azdır çünkü sizin bloğunuz sayesinde Puzzle lardan eksik çıkabildiğini öğrendim. Ben her eksik parçadan sonra bütün evi didik didik arardım. Acaba çocuklar mı aldı yoksa pisiciklermi oynadıda kaybetti diye o küçücük parçanın girebileceği her yere bakılrdı (hatta süpürgenin toz torbasına varana kadar). Ama artık biliyorumkii eksik parça çıkabiliyormuş ve firmalarda gerekli yardımı yapıyormuuş.. Artık gönül rahatlığıyla Puzzle lara devaam..

      Sil
    3. Sevgili Eda,inanın 25 yıllık puzzle tecrübelerim gösterdi ki,puzzle dünyasında herşey olabiliyor..marka vermeden belirticem,yabancı markaların birinde alınan kutu boş çıktı,içinde poşet yoktu..fabrikadan hatalı olarak kutulanmış..,başka bir yabancı markada 3000 parçalık puzzleın 750 parçası yoktu.2250 parça olarak sıfır kutu ben açtım.dünyada başka bir puzzlesevere diğer kutu 3750 parça olarak kutulanıp gitti...başka bir yerli markada,kutu kapağındaki görsel haricinde farklı bir tema çıktı içinden.diyeceğim o ki nadir de olsa fabrika hatalarına rastlayabliyoruz.bu hataların hepsinde de mağduriyet giderildi onu da belirtmiş olalım.

      Sil
    4. Edacım,hangi marka puzzle yaparsan yap,bir kusur olduğuna inanıyorsan bana iletişimden yaz..markaların destekleri olduğu sürece mutlaka bir sonuca gideriz.o pisicikleri de her zaman masum zannetme....ne şeytandır onlar...çok severim hayvanları.

      Sil
  38. selamlar ilk defa a101den puzzle aldım mavı kutu olanın dan amsterdam lı olana başladım ama puzzle neon oldugunu yazmışlar ama bu resmın hangı kısmı parlar acaba bıtırıp gorebılen varmı 1haftada yapabılen varsa tabı:) ...bırde bunu bıtırden sonra kolı bandıyla yapıştırsak olurmu arkadan veya önden.?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçim,biz böyle aramıza yeni katılanlara hemen kol kanat geriyoruz..sizi hemen bilgi ile donatalım: efendim neon puzzlelar,sadece amarka olarak adı neon dur..Ks games onur oyuncak bünyesinde,kısıtlı bütçeli puzzleseverler için üretiliyor..gerçek floresan etkili neon etkisi yoktur hiçbir modelinde.amsterdam görseli için dilerseniz bana iletişimden ulaşın..referans olması için fotoğraf gönderebilirim...puzzleı bitirdikten sonra arkasından nizami olarak yukardan aşağıya sıra sıra şeffaf koli bantı ile bantlayabilirsiniz...tabi ki bant,önden uygulanmaz...önden sadece sıvı yapıştırıcı uygulanır..puzzle aşkınız hiç sönmesin...takipte kalın.

      Sil
    2. teşekurler takıpte kalıcam...

      Sil
  39. Mavi kutunun diğerini de bugün bitirdim ama 2 tane eksik parçam çıktı.Ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili D.N. hemen bana sitenin iletişim bölümünden ulaş,mail adresini bırak,gerekli yönlendirmeleri yapayım...parçalarına kavuşturalım..

      Sil
  40. Bende almak istiyorum fakat gec kaldim sanirim. Nerden temin edebilirim a101 den baska. Simdiden tesekkur ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz,hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum ama bazı semtlerde a-101lerde şaşırtıcı derecede kaldığı oluyor,aylar sonra bile alan arkadaşlarımız olabiliyor...fakat bu seride mavi kutu yok sattı nerdeyse....bu neonlar sadece a-101 marketleri için üretiliyor...bana iletişimden ulaşırsanız temin etme konusunda yardımcı olabilirim.

      Sil
  41. merhabalar a 101 e yeni puzzle lar ne zaman gelecek acaba:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şebnem hanım,bu sayfadaki kampanyayı kasım varsayarsak,üstüne bir 3 ay koyalım..heyecanla bekliyoruz.haberi ilk duyduğumda paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.

      Sil
  42. Recep bey,eksik parçalarınız için bana iletişim bölümünden ulaşınız...ayrıntılı bir açıklamam var,sizi doğru adrese yönlendireyim.

    YanıtlaSil
  43. Bisikletli puzzle dan nerde bulabilirim evdeki ni annem arkadasina vermis kafayi yiycem cok begenerek almistim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sümeyye hanım,dilerseniz bana iletişim bölümünden ulaşın,ne yapabileceğimize bir bakalım.

      Sil
  44. Merhaba mavi kutudan çıkan puzzle da eksik parça başvurusunu gönderdiğiniz mail tarifi ile yaptım
    . Bu gün de aradım. Kargoya verildiği söylendi. Heyecan ile bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel bir haber bu...ayrıca paylaştığınız için de teşekkür ederim...

      Sil
  45. Bende bugün a-101 den 1000+1000 neon puzzle aldım ancak içinde tabla çıkmadı.. nasıl bitireceğim yada bitirdikten sonra nasıl cerceveletecegim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar,sizin yorumunuzun cevabını 10 aralık neon puzzle konulu yazımızın altında verdim..oradan tabla konusunu okuyabilirsiniz.buna ilaveten nasıl çerçeveleteceğiniz konusunda,puzzle yaptıktan sonra tam 500lük ölçüde ortadan tek sıra çıkararak ikiye bölün,iki ayrı tabakayı ters çevirin mukavvalar yardımıyla,arkasından nizami bantlayın...iki küçük tabakayı alın kolunuzun altına çerçeveciye gidin.taşırken karton arasında taşınabilir.

      Sil
  46. Merhaba puzzle teacher,
    Bisikletli olanı bir heves yapmaya başlamış fakat yoğun tempomdan dolayı yarım bırakmak zorunda kalmıştım. Geçtiğimiz hafta sonu başına oturup eşimle birlikte bitirdik. Çerçevelettik. Kız kardeşime hediye edeceğim. Size de mail ile fotoğrafını gönderdim. Mailde de belirttim. Eğer alabilirsem yarın da yeni neon puzzle ları alacağım.

    Size kolay gelsin. Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Fullmoon,o güzel müjdeli mailinizi aldım...teşekkür ederim..zaten bana göre en güzel en manalı hediye el emeği ile yapılan puzzledır...zorunlu aradan sonra yola iki kişiyle devam...

      Sil
  47. Kaçırdigim için en çok üzüldügum puzzle... bisikletli tema. Çok güzel sanırım artık bulma şansım yok baya zaman gecti, tekrar gelir mi acaba marketlere ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ertuğ beycim,siz siz bana direkt iletişimden ulaşın...bi bakalım bisikletli puzzle için neler yapabiliriz..

      Sil
    2. evet bende ayni puzzle icin cok üzüldüm o puzzle bulunablir mi acaba ?

      Sil
    3. arkadaşlar,neon kutuları elimde fazladan olduğu sürece çok arzu edenlere kargo ile gönderiyorum..iletişimden ulaşın bana...

      Sil
  48. kayıklı puzzle ve arkasındaki bisikletli puzzle isimleri ile resim kodlarını mümkünse öğrenebilirmiyim. çünkü kayıklı puzzle'da eksik parçam var. yardımcı olabilirmisiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kırmızı kutu-Torbole Town Italy-11501---kayıklı
      kırmızı kutu-Main Canal at Venice 11500---kanallı
      mavi kutu-Kawaguchiko November-11502-bahçeli ev
      mavi kutu-beautiful sunrise over amsterdam-11503-bisikletli--yalnız yeni adresleri ve yeni formu için bana iletişimden ulaşın ki sizi doğru adrese yönlendireyim

      Sil
  49. şubat 2016 da gelecek mi acaba a 101 lere ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mehmet bey hepimiz bekliyoruz sizin gibi...kampanyalar her ikibuçuk ay veya üç ayda bir tekrarladığı için bakalım...haberini mutlaka alacaksınız...

      Sil
  50. Ben burfaki mavi kutuyu aldım ve tamamladım ama ön yüzdeki puzzleda tamamen veya kısmen soyulmuş ayrıca lekeli parçalar var sayısı 40 a yakın bir çözüm olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökhan bey,elinizdeki puzzleın defolu yani hatalı üretim olduğundan eminseniz,yüzde yüz değiştirirler...firmayı arayın,verecekleri adrese gerekirse puzzleın fotosunu atın..mutlaka ilgilenirler...hatta bana da iletişimden ulaşırsanız mail üzerinden size detaylı bilgi veririm..

      Sil
  51. neon mavi kutu bisikletli tema "beautiful sunrise over Amsterdam" ın arkasındaki manzara resminin adını ve kod numarasını rica edebilir miyim. Yukarıda liste vermişsiniz Emin olamadım. Acaba mavi kutu-Kawaguchiko November-11502- midir? bir eksik parça çıktı. Hatta o parça yerine bambaşka bir puzzle parçası konulmuş. Yerine oturuyor fakat hatalı olduğunu bildiğim için gözüme çok batıyor. Renk uyumu hiç yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Dilek,evet 11502 kod mavi kutu bahçeli ev,ve sizin istediğiniz kod bisikletli tema:11503dür.

      Sil
    2. dilek hanım bana iletişimden ulaşırsanız foto üzerinden konuşup sizi doğru adrese yönlendiririm...hatadan önce emin olalım,firma mutlaka ilgilenir hatalıysa..

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Neon Puzzle'lar Yeni Tasarım Kutularında 29 Ekim Perşembe A.101 Marketlerde..!!
Neon Puzzle'lar Yeni Tasarım Kutularında 29 Ekim Perşembe A.101 Marketlerde..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEilYdinFwtkBfj8-nSrrATGQZoHMoar5lVE8Jv4lQgVzrfq4k2fI8S6pdco3uf0HNUJOSIIgDu9-dKLJGT5P0tACHWVbgJ4zVWEO6pU3keqj8cEKM0E9_lTy78O-Utfn-SIBiR8nCMOtIc9/s400/a101-neon-puzzle-1000.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEilYdinFwtkBfj8-nSrrATGQZoHMoar5lVE8Jv4lQgVzrfq4k2fI8S6pdco3uf0HNUJOSIIgDu9-dKLJGT5P0tACHWVbgJ4zVWEO6pU3keqj8cEKM0E9_lTy78O-Utfn-SIBiR8nCMOtIc9/s72-c/a101-neon-puzzle-1000.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2015/08/neon-puzzlelar-yeni-tasarm-kutularnda.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2015/08/neon-puzzlelar-yeni-tasarm-kutularnda.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content