2000 Parça Neon Puzzle'lar 12 Mayıs Perşembe A.101 Marketlerde..!!

2000 Parça Neon Puzzle'lar 12 Mayıs Perşembe A.101 Marketlerde..!! Sevgili puzzleseverler, A.101 marketlerde her 3 ayda bir 2x1000 ...

2000 Parça Neon Puzzle'lar 12 Mayıs Perşembe A.101 Marketlerde..!!


Sevgili puzzleseverler, A.101 marketlerde her 3 ayda bir 2x1000 parça olarak satışa çıkan ve hepimizin merakla beklediği Neon puzzle'lar bu defa  tek kutu içinde 2000 parça olarak karşımıza çıkacak.
Zincir marketlerde  kampanyalar çerçevesinde uygun fiyatla satılan  puzzle'ların üst üste gelmesi puzzle meraklılarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

2000 parça a101 puzzle

A101 marketlerde 12 mayıs perşembe günü 12.95 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak 2000 parçalı Neon puzzle'ları kaçırmak istemiyorsanız acele edin. 

www.puzzleteacher.com                                                               @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 73
  1. Koşa koşa gidip aldım insanlar asla vakitsizlikten şikayet etmemeli bence kendinize ayıracağınız mutlaka bi kaç saatiniz olmalı teredütle başladığım ilk iki 1000 puzzel ımı bitirdim 2 çocuğum olmasına ve birinin daha küçük olmasına rağmen ve onun vaktinden hayatından bi dakika çalmaksızın :) dediğim gibi hedefi büyüttüm 2000 lik aldım çok ama çok rahatlatıcı denemek isteyenler kessinlikle başlasınlar derim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok iyi etmişsiniz almakla...hobiler bizi hayata bağlayan tutkularımız..tabi ki insanın kendine ayıracağı vakit olmalı ki deşarj olsun,tekrar tazelensin...sevgiler...

      Sil
  2. Üç kutu mu var eğer öyleyse iki mavi olana bayıldımmmmmmm istiyorum hemen şimdi hemen İstiyorum hepsini kucaklamak istiyorum ama ben yine köydeyim :((

    YanıtlaSil
  3. Hepsi bana, hepsi bana 😂

    YanıtlaSil
  4. Puzzle lar sıkıntılı alt kartonu ile üst rsmi birbirine yapismamis birçok parça var. Değişim yapılır mı veya iade var mıdır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten hatalı üretim olduğuna inanıyorsanız,kesinlikle değişim yapıyorlar...firmayı tel ile arayın,durumu izah edin,muhtemelen foto isterler..değiştirirler merak etmeyin.

      Sil
    2. Değiştirdim ve başladım yapmaya 😊

      Sil
    3. Hocam siz de alt karton çiktı mi ben de niye çikmadı peki?

      Sil
    4. A 101 e götürdüm değiştirdiler ve yarısını yaptım şimdiden 😊

      Sil
    5. a-101 mi değiştirdi??? hımmm..normalde direkt ks games de değişim yapardı..iyi olmuş yine de.hadi bakalım kolay gelsin.

      Sil
    6. Alt karton dediğim puzzle in altına koyulacak karton değil. Puzzle parçalarına dikkatli bakarsanız mavi karton üzerine resim yapıştırıp kesiyorlar puzzle lari. Ve benimki iyi yapismadigi için resim ve alt kartonu birbirinden ayriliyordu. Yoksa altına mukavva yi ben alıyorum

      Sil
    7. Anladım teşekkür ederim. Peki siz bu 2000 parçalık puzzleı kaç günde bitirebiliyorsunuz?

      Sil
    8. sevgili ahmet,ben 1000lik puzzleları tek oturuşta 7-8 saat arası bitiriyorum.2000lik de en fazla 2 gün sürer bende.fakat ben standart dışıyım biraz hız konusunda.moraliniz bozulmasın:))) normalde 2000lik iş dönüşleri akşam saatleri bikaç saat otursanız 1 haftada rahat rahat biter.

      Sil
    9. Ben 2000 lik olanın birini 2 günde bitirdim :))

      Sil
    10. çok çok iyi bir süre gerçekten....tebrik ederim valla...sevgiler huri....

      Sil
  5. Merhaba 2000 parçalık puzzle aldım biraz evvel a101den. Ama alt karton çıkmadı içinden. Karton olmadan nasıl yapacağız. Çok zor karnındaki çizgilere göre yapıyordum ben. Şimdi nasıl olacak???

    YanıtlaSil
  6. Merhaba. Biraz önce a101den 2000 parça puzzle aldim. Kutuyu açtım şimdi, içinde sadece poşet içinde parçalar var. Karton yok. Alt karton olmadan nasıl yapılacak bu imkansız. Kartonun çizgilerine göre yapıyorduk çünkü. Bir de ben yeğenlerime aldım ki o hiç yapamaz. Kutuyu açınca üzüldüm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahmet bey karton çizgilerine göre yapıyorduk ifadesini pek anlayamadım...bir tek çocuk puzzlelarında olur o karton.önceden belirlenmiş şekle göre oturtursunuz.yetişkin puzzlelarında zaten böyle bi karton olmaz.mukavva alıp üzerinde yapıyor herkes.

      Sil
    2. Anladım hocam. Kusura bakmayın ilk defa böyle bir puzzle aldım. Aslında 10 yaşındaki yegenlerim için almıştım. Sizce bu puzzlelar 10 yaş için uygun mudur? Fırsat bulursam beraber yaparız ama çocuklar tek başına kalkabilir mi2000 parça puzzleın altından? Teşekkürler.

      Sil
    3. sevgili ahmet bey,10 yaş çocuk için maalesef uygun değil.piyasada 100-200-260lık gibi mini puzzlelar var...anatolian ve ks gamesin çocuk puzzleları var.hiç başlamamış bir çocuğa 500 parça bile ağir gelebilir..siz de fırsat bulursanız onlarla beraber oturun teşvik edin,sevdirin...inanın harika bir hobidir.

      Sil
    4. A101 e puzzle halısı da geliyor tavsiye ederim kolaylastiriyor

      Sil
  7. Bu arada ben en üsteki resmi seçtim ki üç boyutlu resim çok zor yapması. Bir de al karton yok! :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahmet bey,sanırım bi yanlış anlama var,hurinin demek istediği parçanın kartonun katmanlarına ayrılması.yani kutulardan alt zemin gibi bişey çıkmıyor.sadece bazen parçalar hasarlı olabiliyor.üst posterin yapışık olduğu karton ayrılabiliyor..durum budur.

      Sil
    2. Aynen öyle. Ahmet bu biz de mukavva üzerine yapıyoruz resimleri.

      Sil
  8. Çok kalitesiz çıktı, parça kesimleri kötü ve katmanlara ayrılıyor. Ayrıca her parça birbirine uyabiliyor. Bimden aldığım clementoni kesinlikle harika ancak yerli markamızın bu kalitede üretim yapması üzücü. Sanırım bu puzzle'ı yapmaktan vazgeçicem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçim,üzülmeyin,neon puzzlelarda çok daha iyi kesim geliyor..ayrıca defolu olduğundan eminseniz,firmayı arayın değişim yaparlar,emin olun.

      Sil
  9. Merhaba acaba hala marketlerde bulunmakta mıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili özgenaz,olasılık çok az olmakla beraber bazen haftalar geçse bile bulunabiliyor marketlerde..bence bölgedeki her şubeye bakın ne olur ne olmaz.denk düşebiliyor.

      Sil
  10. B4n de en üsttekini aldım daha bitirmedim ama kenarlardan biri eksik. Şimdi yorumlara ve Şikayetvar sitesine baktımda bu markada eksik çok çıkıyoMuş bitirince artık kaç tane çıkar bilmiyorum.varmı acaba bitiren?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçim,eksikler çıkabiliyor fakat kesinlikle demoralize olmayın.firma sattığı puzzleın kesinlikle arkasında duruyor...eksikleri mutlaka size ücretsiz olarak ulaştırıyorlar.bu sayfaya biterenler de yazabiliyor..takip edin ara sıra yorumları.

      Sil
  11. başka kampanyalarda var mı başka marketlerde ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tarihleri değişken olmakla beraber puzzle bulabileceğiniz marketler neonlar a-101de,clementoniler bimde,gordionlar hakmarda satışa sunuluyor...dediğim gibi herbirinin kampanya tarihleri farklı.puzzleteacher com olarak düzenli duyuruyoruz bu sayfalardan.

      Sil
    2. Ben puzzle aldim ama fotoraf cikmadi kartona bakarak yapmak cok zor oluyor ne yapmaliyim

      Sil
    3. enes bey puzzle kutularından ekstra poster ancak 18bin 32bin gibi çok parçalılarda ve yabancı markalarda çıkar.kutu kapağını kesin olmazsa.sadece resmini kullanın.

      Sil
  12. Merhaba ben 2000 parçalı sunlight on venice puzzle ni aldım A101 den bitirdik bir parçası eksik cikti yardimci olabilir misiniz acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili emine,iletişim bölümünden mail adresinizi bırakarak bana ulaşın,eksik parçalarınıza kavuşmanıza yardımcı olacağım.

      Sil
  13. Kutu üzerinde ölçü göremedim, alt mukavvanin ölçüleri nasil olmali ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında var kutu üzerinde ölçüleri.68x96 cm olması lazım 2000liklerin.mukavvalar piyasada 50x70 ya da 100x70 olarak satılıyor...ya iki ayrı tabaka alıp birleştirin ya da tek tabaka 100lük alın.

      Sil
    2. Teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim.

      Sil
  14. merhaba neon puzzel da 2 parcam eksik cikti ne yapmam gerekiyor bana yardimci olurmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gecikme için özür dlierim,parçanıza kavuşabildiniz mi? iletişim bölümünden bana ulaşın olmazsa.

      Sil
  15. Yanıtlar
    1. seda hanım,gecikme için özür dlierim,parçanıza kavuşabildiniz mi? iletişim bölümünden bana ulaşın olmazsa.

      Sil
  16. slm benımde neon marka pazılım esık cıktı ıkı parça kız kulesı daha yenıym bu ucuncu ne yapabılırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçimiz,puzzle aşkınızı hiç bırakmadan devam ettirin,eksikleriniz çıkarsa iletişim bölümünden yazın bana,sizi doğru şekilde yönlendireyim..gecikme için çok özür dileriz,bu arada 28 temmuzu bekleyin yeni puzzlelar için.

      Sil
  17. altına mukavva bulamadım boyutuna uygun nerede bulabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gecikme için çok özür dilerim Elifcim,bazı büyük kırtasiyelerde mukavvalar boy boy satılıyor...2000lik için 100x70cm bir adet alsanız direkt uygundur.ya da en kötü 50x70cmden iki adet alıp ortadan birleştireceksiniz.

      Sil
  18. Ben bütün 101 lere baktım yok puzzle nerden bulabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili özlem,a-101lere puzzle geldiği zaman genelde anında tükeniyor.her şubeye 4er adet filan geliyor..ilk birkaç gün çevredeki şubeleri dolaştığınızda bulma şansı oluyor.yakında yeniden olur merak etmeyin,siteye üye olun,haberler mail postanıza düşer.yakından takip edersiniz.(sitemizdeki teknik problemler nedeniyle yorumlar geç yayınlanabilmiştir.anlayışınıza sığınıyoruz.)

      Sil
  19. yenı puzzle gelmeyecek mı baya oldu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçimiz,şu an için bir bilgi yok..firmadan bilgi alır almaz haberlerini duyururuz..sevgiler..(sitemizdeki teknik problemler nedeniyle yorumlar geç yayınlanabilmiştir.)

      Sil
  20. Merhabalar ben Landscape isimli puzzle almıştım ama kutusunu attım içinden kayıp bir parça çıktı bana bu puzzle kodunu gönderirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gecikme için lütfen özürlerimi kabul edin...2000 parça puzzleınızın adı neydi,kod verebilmemiz için adı veya fotosu önemlidir.

      Sil
  21. İki adet puzzle aldım birinden 1 adet ötekinden 2 adet eksik çıktı. http://www.neonpuzzle.com/ adresi kayıp parça bölümünden eksik parçaları bildirdim 2 gün içinde Aras Kargo ile elime geçti.

    En ideali eksik parça çıkmaması elbette ama inanılmaz bir şekilde eksikliklerini giderdiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili cem bey,gecikmeden dolayı özürlerimi kabul edin...parçalarınıza kavuşmanıza çok sevindim ve burada katkıda bulunduğunuz için çok tşkler...lütfen her zaman olumlu-olumsuz yazın...

      Sil
  22. 28 temmuzda a101 de 1000 lik puzzle var. Bilginize...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. konuyla ilgileneceğim haber verdiğiniz için teşekkür ederim..sevgiler..

      Sil
  23. bende aldım puzzle dan yalnız ne bir bilgilendirme kağıdı vardı nede yüzeyine kullanaağımız kabı vardı. benim bildiğim bu puzzle tahtası yani yüzeyi olmazmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçimiz,sanırım ilk kez puzzle yapacaksınız...puzzle kutularından,puzzleı üzerinde yapabileceğimiz hazır mukavva çıkmaz....puzzleı yapmak için kırtasiyeden iki adet 50x70cm mukavva alın...birinin üzerinde yapın,diğeriyle ters çevirin arkasından yapıştırın şeffaf bant ile.bilgilendirme kağıdı dediğiniz şey,bazı özel puzzlelarda küçük el broşörü filan çıkar,şematik anlatımlar vardır...sıradan puzzlelarda hehe hele promosyonlu market puzzlelarında bunlar beklenemez.

      Sil
  24. A 101 DE SATILAN ONUR OYUNCAK TARAFINDAN YAPILMIŞ OLAN 1000X1000 PUZZELL ARDA KESİM HATASI COK FAZLA ANLIYACAGINIZ KÖTÜ BİR KESİM VE NEON DENMESİNE RAGMEN NEON DEGİL.

    YanıtlaSil
  25. öncelikle neon puzzlelar KS Games firması bünyesinde sadece marketler için kampanya dahilinde üretilen bir alt markasıdır diyelim.nasıl bir beko firması rekabet için altusu daha ucuza piyasaya sürüp pastadan yer kapmaya çalışıyorsa ks onur oyuncak da neon markasını mümkün olan her puzzleseverin evine girsin diye gerçekten komik fiyatlara üretiyor...neon adı sadece bir marka...fosfor etkisi tabi ki yok.kaldı ki herhangi bir markadan düz bir 1000lik aldığımızda 40 liraysa onun neonu yani fosfor etkilisi 50liradan başlar...bu bilgilerden sonra,gelelim eleştrinize.evet neonlar bazen bizleri üzebiliyor,fakat firma sonuna kadar arkamızda,kusurlu olduğunuza inandığınız ürünün yerine zaten yenisini gönderiyorlar.beğenmediniz mi,bir daha gönderiyorlar,taki siz memnun olana kadar.eksik parçası çıktığında zaten yüzlerce sefer ücretsiz kargo yapıyorlar.tek yapacağınız şey,meramınızı firmaya telde anlatmak..mutlaka çözülür.tabi ki bundan sonrası alıp almamak size kalmış,fakat benim şahsi düşüncem 13liraya pek bişey kaybetmiyoruz,desteklerini de düşünürsek.

    YanıtlaSil
  26. Merhaba hocam. A101 den aldığımız puzzle kutusunun içinden beyaz bi karton çıktı. Üçgene benziyor ama sivri uçlu değil �� Üst kısımda boydan boya kesik. Ne işe yaradığını çözemedim�� Ne olduğuna dair bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Bu ara bugün 9.puzzleye başladık ��

    YanıtlaSil
  27. azizcim o bahsettiğiniz kutu standı olsa gerek..hani kutu kapaklarını masa üzerinde dik tutmak için kartondan kesilmiş ayak.bazı markalarda da bulunur o kutu ayağı.ama farklı bir şey ise bana iletişim bölümünden mail adresinizi bırakarak ulaşın ki,fotoğrafta çözelim olayı.o 9ların.19,29,39 olması dileğiyle...

    YanıtlaSil
  28. şu Almanyada olan puzzleın tam ismini yazabilirmisiniz?

    YanıtlaSil
  29. 11539 Wolfenbuttel Germany Sally Curtis

    YanıtlaSil
  30. Mayıs 2016 da a101 den aldığım 2000 parça Venedik manzaralı puzzle bir parça eksik çıktı. Şirketten isteyeceğim fakat puzzle kodu bilmiyorum. Kutusunu attım. Kodu söyleme imkânınız varsa sevinirim

    YanıtlaSil
  31. sevgili takipçimiz
    sanırım bahsettiğiniz puzzle bu olsa gerek.11542 Sunlight On Venice David Fairchild

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sayfadaki üç tanıtım puzzle içinde sayfanın en üstündeki. Tesekkurler

      Sil
  32. ben tşk ederim...sevgiler....

    YanıtlaSil
  33. a101 e 2000 puzzle bidaha gelmezmi acaba. hep 1000 lik geliyor. bilgisi olan varmi

    YanıtlaSil
  34. sevgili puzzlesever,a-101e 2000 parça gelir fakat 2000 parça satışlarının,1000liklere göre ticari açıdan satışı daha az olduğundan firma çok tercih etmiyor.A-101 satılabilecek tema ve parça sayısını firmadan talep ediyor,firma da belirli kriterler doğrultusunda çıkartıyor.ama yine de nadir de olsa yapıyorlar.ummaktan başka çaremiz yok gibi..bu arada 2 ağustosta panoramik 1000likler geliyor.bilginize :)

    YanıtlaSil
  35. Böylesi gelmedi bir daha.

    YanıtlaSil
  36. sevgili koray,2000 parçalılar,1000 parçalılar kadar satışı gitmediği için pek tercih edilmiyor maalesef.o yüzden arada bir çıkartıyorlar.yakın zamanda 1000lik şekilde hem bim hem de a-101 de puzzle olacak yine..

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : 2000 Parça Neon Puzzle'lar 12 Mayıs Perşembe A.101 Marketlerde..!!
2000 Parça Neon Puzzle'lar 12 Mayıs Perşembe A.101 Marketlerde..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjDFwB0diOUWSyTrg7fqa-qn-Jnmp6HA1gctLzhrZiADU_KEvBlJn6JKaWAJqzNm5V2NDN4zIeOIZCMMIIzaIUZsEmd6B241rAFhub8x5Jn6igb39TSsfKKBp1EZc9CIjnSqgquTOtPL7yI/s640/a101-puzzle-2000+par%25C3%25A7a.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjDFwB0diOUWSyTrg7fqa-qn-Jnmp6HA1gctLzhrZiADU_KEvBlJn6JKaWAJqzNm5V2NDN4zIeOIZCMMIIzaIUZsEmd6B241rAFhub8x5Jn6igb39TSsfKKBp1EZc9CIjnSqgquTOtPL7yI/s72-c/a101-puzzle-2000+par%25C3%25A7a.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2016/05/2000-parca-neon-puzzlelar-12-mays.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2016/05/2000-parca-neon-puzzlelar-12-mays.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content