Clementoni Puzzle'lar 6 Mayıs Cuma Bim Marketlerde..!!

Clementoni Puzzle'lar 6 Mayıs Cuma Bim Marketlerde..!! Sevgili Puzzleseverler, Hatırlarsanız Clementoni puzzle'lar geçtiği...

Clementoni Puzzle'lar 6 Mayıs Cuma Bim Marketlerde..!!


Sevgili Puzzleseverler, Hatırlarsanız Clementoni puzzle'lar geçtiğimiz Aralık ayında Bim marketlerde kampanyalar dahilinde satışa çıkarak bizleri hem şaşırtmış hem de çok sevindirmişti.
Bu sevincimizin üzerinden geçen 4 ayın ardından Clementoniler 6 mayıs cuma günü yeni modelleriyle 3x1000 kutularda tekrar Bim market raflarında  olacak.

Clementoni'nin  çocuklara yönelik puzzle'lar,kutu oyunları ve aktivite setlerinin  uzun zamandır Bim marketlerde kampanyalarla sınırlı olarak satıldığını biliyoruz.
Popüler puzzle markaları arasında yer alan İtalyan Clementoni markasının ülkemizde görmeye alışık olmadığımız büyüklere yönelik 3 temalı kutularına bu kadar uygun fiyatlarla başka yoldan ulaşmak neredeyse imkansız.  

İlk kutu içinde Clementoni'nin Museum serisinden Van Gogh'un iki  ünlü eseri Starry Night ve The Siesta  yer alıyor kutu içindeki diğer görsel Leonarda da Vinci nin efsanevi baş yapıtı Mona Lisa.
İkinci kutu da  italyanın romantik manzaralarının yer aldığı Clementoni Romantic seriden 3 harika rengarenk tema mevcut.
Bütün puzzleseverlere hitap ettiğini düşündüğüm bu temalar sadece 24.90TL fiyat etiketiyle Bim marketlerde olacak, toplamda 6000 parça puzzle'ı bu fiyata Sakın kaçırmayın derim..

 www.puzzleteacher.com                                                                 @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 51
  1. 1 haftadır falan bu puzzleları bekliyorum, hem görsel olarak güzeller, hem de Clementoni olması çok iyi. A101in yanında Bim'de böyle düzenli puzzle olayına girerse çok iyi olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla bu seferki temalar harika...yarın sabahın köründe hep beraber market kapılarındayız yine.

      Sil
    2. kayıp parça desteği var mı içinden ne cikiyor yapıştırıcı vesaire

      Sil
    3. kayıp parça desteği olabiliyor...eksiğiniz çıkarsa bana iletişimden ulaşın size firmanın telini veririm,çözerler.yapıştırıcı çıkmıyor clementoni kutularından.

      Sil
  2. pardon 2 kutu birden mi 25 TL ye satılcak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır tek kutu 25,iki kutuyu 50ye almış olacağız.

      Sil
  3. Mona Lisa tablom olacak 😊 bu bile yetiyor puzzle lara koşmaya 😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle koşucaz..puzzlelar için maraton bile koşulur.:)))

      Sil
  4. 13-14 yaşında kaç kutu binlik bitirdim, 10 sene geçti, yer yaratıp tekrar girişeceğim. Süper haber, süper site. Cidden çok güzel insansınız Puzzle Master.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili aysu,esas sizin o kıvılcımınızı yıllar sonra tekrar fişeklendirdiğimize göre amacımıza ulaşmışız demektir..ne güzel ifade etmişsiniz duygularınızı..hadi bugün gidip alalım bep beraber....tşkler...sevgiler...

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. erman bey,aslında puzzle yapmadan önce parçaları saymak pek sağlıklı yöntem değil...şöyle ki,piyasada markaya bağlı olarak değişkenlik gösteren standart dışı ölçülerde puzzlelar bulunur...örneğin ravensburger standart 48x68cm ölçüsünde olmayabiliyor.bu da parça sayısında küsüratlı çıkmasına sebep oluyor.mesala clementoninin tüm puzzleları standart dışıdır..1000likleri ya 999 parça ya 1008 parça çıkar.yine de puzzle tamamlanır.eğer olur da eksikleri çıkarsa bana iletişimden ulaşın,firmaya yönlenmeniz için size tel veririm.onları ararsınız.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. sevindim erman bey,devam edin bakalım,ne çıkacak.

      Sil
    4. Şurada bile şekil peşindesiniz ya 1 haftaya biter falan ne yapalım şimdi zeka seviyenin çok yüksek olduğunu haykıralım mı hep birlikte

      Sil
    5. buradaki yorumunuz şahsıma mı yönelik? pek anlayamadım şekil peşindesiniz derken.zeka seviyesi ile ne alakalı?

      Sil
    6. Puzzle master benim parçam kayıp nasıl ulaşabilirim

      Sil
    7. clementoni türkiye ofis numarasını veriyorum:0 216 574 93 31..arayın mutlaka yardımcı olacaklardır.

      Sil
  7. Sayın Puzzle Teacher sevindirici bir haberde A101 den geldi.Önümüzdeki hafta hemde 2000lik puzzle geliyor.Önümüzde Ramazan ayı var sahura kadar bol bol puzzle yapmayı planlıyorum.Size ve sitenizi takip edenlere sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçim yaklaşık 15 gündür neonların geleceğinden haberim var...görselleri yayınlayacağım,bazı sıkıntılardan işimin başına geçemedim bir türlü.sizler de iyi ki varsınız ki,sıkı takip ediyorsunuz.ben de size bol bol puzzle enerjisi gönderiyorum..

      Sil
  8. Sayın Puzzle master;
    Bim'den aldığımız Clementoni-Romantic İtaly serisinde parçalar eksik. Böyle olunca gerçekten insanın şevkini kırıyorlar. Kayıp parçalar için iletişim numarası verebilirim gibi bir cümle sarfetmişsiniz, rica etsem numarayı verebilirmisiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. miraç bey ve erman bey,clementoni türkiye ofis numarasını veriyorum:0 216 574 93 31

      Sil
  9. Yıldızlı geceyi yapmaya başladım bitince çerçeveletmek istiyorum, nasıl yapacağım acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mahallenizde bulunan bir çerçeveciye gidin,görerek beğenerek uygun çerçeve seçin..mat cam taktırın...

      Sil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. erman bey,bana iletişimden ulaşın,yönlendirelim sizi.

      Sil
  11. A101 Gelen 2000 parça puzzlerin resimlerini koyabilirsiniz çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elimde olmayan sebeplerden dolayı geç koyabildim resimleri..özürlerimi kabul edin.

      Sil
  12. Ben de Bim den aldım, içinden puzzle alt ürünü çıkması gerekirmiydi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili white colors,piyasadaki puzzle kutuların içinden herhangi bir karton mukavva çıkmaz..ekstradan siz kırtasiyeye gidip 50x70cm kalın iki adet mukavva alın..

      Sil
  13. Venedik temalı puzzle'ı aldım ikisi bitti 1'i kaldı. Parçalar yerine tam oturuyor ve yaparken hiç sıkılmıyorsunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dediğiniz gibi,clementoni tatminkar bir markadır sevgili Harun.bizi üzmez,parçalar biraz sıkı oturur hatta.puzzle aşkınız daha da artsın inşallah.

      Sil
  14. Bimden Venedik temalı puzzledan aldım ilk puzzle yaptım fakat 1 parça eksik (bence kutudan eksik çıktı kaybetmiş olmam imkansız neyse) Clementoninin sitesine girdim kutusundan çıkan formu doldurup gönderin diyor fakat kutudan form çıkmadı.Sitesinde PDF formatında indirebilirsiniz yazıyor fakat sanırım İtalyanca yazılmış form anlayamadım. Ne yapabilirim sizce yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yamans,üst yorumlarda şirketin telini vermiştim,olmazsa tekrar yazayım: 0 216 574 93 31 .şirketi arayın durumu izah edin ilgileneceklerdir.

      Sil
  15. Bende parça eksik cıktı kenardan parça yok acaba vereckmısnz o parçayı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili tuba eksik parça gönderimini bizler yapmıyoruz zaten..biz sadece gerekli firmalara sizleri doğru şekilde bilgilendirip yönlendiriyoruz.....bu sayfada çok kereler yazmıştım yorumlarda şirketin telefonunu: 0 216 574 93 31

      Sil
  16. Eksik parça çıktı ne yapmamız gerekir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. clementoni eksik parça için şirketin telefonu: 0 216 574 93 31

      Sil
    2. clementoni için başvurma:şirketin telefonunu: 0 216 574 93 31

      Sil
  17. Mona Lisa puzzle indan 1 adet eksik 2 adet fazla parçam çıktı. Puzzle i da cok sevdiğim bir büyüğüm beğendiği için ona hediye edecektim. Firmayi aradik görüştük kutudaki formu gondermemiz gerektigini soylediler, form çıkmadığını belirttik. Mail atip durumu aciklamamiz halinde yardimci olarak gondereceklerini soylediler. Bugun komik bir sekilde mailimize cevap aldik. Kutudan çıkan formla beraber(?), form ucretini de odeyerek(bu da neyin nesi), kargoyla formu gondermemiz halinde yardimci olacaklarmis. Arkadasim ben puzzlei yaparken bu kadar ugrasmiyorum bu nedir? Gercekten bu kadar ugrasacak vaktim yok ve butun emegim bosa gitti. Bir daha asla bu marka puzzle almam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında yaşadıklarınız çok talihsiz olmuş...siz marketten aldığınızı yani kampanya dahilindeki kutulardan olduğunu belirttiniz mi telefonda? çünkü normal orjıinal tekli kutuda satılan mona lisadan form çıkması gerekiyor.bu marketler için üretim ayrı.size ayrı bir müdahelede bulunmaları gerekirdi.(sitemizdeki teknik problemler nedeniyle yorumlar geç yayınlanabilmiştir.anlayışınıza sığınıyoruz.)

      Sil
  18. sevgili kübra,clementonilerin kampanyaların tarihleri hiç belli olmuyor,düzensiz gibi.ama haberi aldığımda mutlaka duyururum bu sayfalardan.(sitemizdeki teknik problemler nedeniyle yorumlar geç yayınlanabilmiştir.anlayışınıza sığınıyoruz.)

    YanıtlaSil
  19. Satılmayınca indirim yaparak yeniden satışa sundular kutusunu 7.5 liraya aldım. 😀

    YanıtlaSil
  20. geckmeden dolayı çok özür dileriz.katkıda bulunduğunuz için de teşekkürlerimizi sunarız.

    YanıtlaSil
  21. Merhaba. Clementoni italy puzzlelerin gorsellerini nerden bulabilirim.yardimci olursaniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yapılmış hallerinden mi bahsediyorsunuz? fotolarını? puzzleın kendisini mi arıyorsunuz?

      Sil
  22. Merhaba cuma gunu almis oldugum puzzelda kenar kisminda eksikler var o kadar cok aradik ki yok yani ne yapacagiz bu durumda??

    YanıtlaSil
  23. çiğdem hanım,öncelikle clementoninin standart dışı üretildiğini belirtelim,yani 1000lik ölçüsünde puzzlelar 48x68cm olur ya,enxboy olarak 25x40 kenar parçası olur ya,clementonilerde bu durum yok.nerdeyse 50x70cmdir.haliyle parça sayıları daha yüksektir.tamamlandığında 1008 olarak çıkar.kenar sayıları 36x28 olması lazım hatırladığım kadarıyla.ayrıca puzzleı tam bitirmeden eksik tespiti yapmayın bence.bitirdikten sonra eksik çıkarsa firma telini veririm,durumu izah edersiniz.yardımcı olurlar.

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Clementoni Puzzle'lar 6 Mayıs Cuma Bim Marketlerde..!!
Clementoni Puzzle'lar 6 Mayıs Cuma Bim Marketlerde..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdmOjX14VDCByD5dziLPERewFPBj5PgjMVjwoWXCbJjorkawE8TO52GWUfFGvR7vzd1c186YUhHegJvImJd8ZS47jgK8HKjM5lmQV2mpg1axIDF4Xf2LpZlLa_7melSuQNPzVJyv7Xtw5O/s320/clementoniRomantic3x1000.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdmOjX14VDCByD5dziLPERewFPBj5PgjMVjwoWXCbJjorkawE8TO52GWUfFGvR7vzd1c186YUhHegJvImJd8ZS47jgK8HKjM5lmQV2mpg1axIDF4Xf2LpZlLa_7melSuQNPzVJyv7Xtw5O/s72-c/clementoniRomantic3x1000.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2016/05/clementoni-puzzlelar-6-mays-cuma-bim.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2016/05/clementoni-puzzlelar-6-mays-cuma-bim.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content