Neon Puzzle 23 Mart Perşembe A101 Marketlerde..!!

Neon Puzzle 23 Mart Perşembe A101 Marketlerde..!! Neon Puzzle "Treasure island" 1000 Parça Sevgili arkadaşlar; Neon puzzle&#...

Neon Puzzle 23 Mart Perşembe A101 Marketlerde..!!

a101-puzzle
Neon Puzzle "Treasure island" 1000 Parça
Sevgili arkadaşlar; Neon puzzle'lar yep yeni temalarıyla 23 mart perşembe günü A101 marketlerde olacak, özellikle Neon puzzle'ları heyecanla bekleyen arkadaşlar  olduğunu biliyorum,eksilen puzzle stoklarını tamamlamak isteyen , herzaman elinin altında puzzle bulundurmayı alışkanlık edinenler kaçırmasın.

Neon puzzle'lar uzun süredir tek kutu içinde 2x1000 parça olarak karşımıza çıkıyordu. kutuların ön ve arka yüzlerinde değişik iki farklı tema olmasına alışan Neon puzzle fanatikleri bu kez tek bir görselin yer aldığı 1000 parçalı kutularla karşılaşacaklar.

a101-puzzle
Neon Puzzle "Think and life" 1000 Parça
Son dönemlerde zincir marketlerde farklı bir çok markaya ait satışa çıkan uygun fiyatlı puzzle'lar hakkında memnuniyetsizliklerini dile getiren puzzlesever takipçilerimin haklı eleştirilerine cevaben kaliteyi bir kademe daha yukarıya taşıyacaksa bu puzzle'ların fiyatlarının biraz daha yükselmesine kimsenin itirazı olmayacağını yazmıştım.

A101-puzzle
Neon Puzzle "My dream's bridge" 1000 Parça
Üç yıl önce 16,95 TL civarında satılan bu ürünlerin günümüzde 9-10 TL civarında satılıyor olması sizce de mantık dışı değilmi.?!

Satın alınan üründen memnun olacaksak en azından fiyatların eskiden olduğu gibi 15-20 TL aralığında olmasına kimsenin bir itirazı olacağını sanmıyorum demiştim.

Neon puzzle, puzzle hobisine gönül verenlerin sesini duymuş olmalı ki, yeni satışa çıkacak olan kutularda 1000 parça puzzle yer alıyor, fiyat 9.95TL. 


A101-puzzle
Neon Puzzle "Bridges over in Amsterdam" 1000 Parça
Şunu unutmayalım aktüel ürün kampanyalarıyla satılan bu ürünlerin öncelikli hedefi daha önce puzzle deneyimi olmayan meraklıları uygun fiyatlarıyla cesaretlendirip  ilk puzzlelarıyla tanıştırmak.
"Eleştiri dozunu kaçırıp aktüel ürün kampanyalarından satın aldıkları ekonomik fiyatlı bu puzzle'ları Ravensburger,Educa markalarıyla kıyaslayanlar Markaya saldırmak için fırsat kollayanlar zahmet edip almasın lütfen."

Ellerindeki puzzle stoklarını tüketip krize giren deneyimli puzzle'cıların bile heyecanla bekledikleri Neon puzzle'ları kaçırmak istemiyorsanız perşembe günü sabahı acele edin.

Neon puzzle markasıyla satın aldığınız ürünlerin kayıp ve eksik parça desteği ücretsiz olarak üretici firma tarafından verilmektedir.

www.puzzleteacher.com                                                             @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 49
  1. 23 mart aktüel ürünlerde lisanslı taraftar ürünleri var ben göremedim Puzzle

    YanıtlaSil
  2. sevgili takipçim,firmanın bizzat bana bildirisidir.tarihte bir sıkıntı olacağını sanmıyorum..bizler yine perşembe günü hazırolda bekleyelim..:)))

    YanıtlaSil
  3. 2 adet 1000 lik puzzle 12.95 e aldık en son. Fazla fiyat artışı olmuş. Kalitesinin artması için 2 ayda yeni alet edevat ekipman mı aldı firmalar ...hiç sanmıyorum.yine de bi bakacağız tabii... dördünü almayız da birine bakarız bizde.herkese kolay gelsin puzzlelarında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili takipçim,nesmus adlı yorumcumuza verdiğim yanıtı okumanızı da tavsiye ederim.

      Sil
  4. Ilk puzzleimi bu marka sayesinde yaptım ve tekrar almak istedigimde her yerde kötü resimli puzzle lar bile 30-40 tl kaldiki onlardan 1 tane alacağıma bu güzel resimli puzzle dan 4 tane alırım ilk kez yapmama ragmen çok sevdiğim ama fiyatlar nedeniyle aylardır bekliyorumbekliyoruk aktüel ürünlerde gelsin diye Teşekkürler neon puzzle inşallah sizde diğer firmalar gibi garip bir şekilde fiyatları yukarlara cekmezsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili nesmus,öncelikle şunu belirteyim artık ülkemizin kötü giden ekonomisi nedeniyle her sektörün etkilendiği gibi,puzzle piyasası da çok etkilendi,ve dolar artışları adeta puzzle kutularını üst üste vurdu.artık yerli marka olsun yabancı marka olsun,45-55 liranın altında 1000lik puzzle yok gibi.bu kadar sıkı rekabet ortamının içinde haliyle marketlere verilen promosyonlu puzzleların tek mantığı,puzzlesız ev kalmasın,her puzzleseverin ulaşabileceği fiyatta olsun mantığı...bu market puzzlelarını alırken fazla yüksek beklenti içine girmemeliyiz,bu fiyatlara evde bize iyi vakit geçirtecek tatminkar düzeydeler diyelim.ben hep şunu söylerim,neon puzzleı sevmeyenler gerçekten almasın,ya da alıp alıp karalamasın.fiyatlar ikili kutularda geçen yıllarda 19.90dı.bu kampanyada tekli kutuya düşürüldü.eğer kalite arttıralacaksa bence en doğrusu bu fiyatlarda gitsin derim ben.

      Sil
    2. Kesinlikle size katılıyorum ama beni ilk uygun fiyatı çekti aldım ve gerçekten çok hoşuma gitti öyle ki tekrar gelsin diye hergün sitenizi ve aktüel ürünleri takip ettim. Bence bu tarz kampanyalar amacına ulaşıyor şimdi yapilmayi bekliyen 4 puzzlim oldu herkese teşekkürler.

      Sil
    3. nesmuscum,stokların gittikçe büyüyor..bi de istifcilik kötü derler:))) böyle istifciliğe can kurban diyelimmm:)))

      Sil
  5. Görseller çok güzel peki kalite açısından nasıl acaba sanki bu markanin kesimleri değişik gibiydi bilgi verebilir misiniz teşekkürler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eylülcüm,ks firmasında artık 3 farklı kesim uugulanıyor.klasik educaya benzer kesimi ve ravensburger kesimini andıran 6 çeşit parça tipi artık ks yazan modellerde,amerikan kesim dediğimiz fantastik kesimlere de zoe ve neonda rastlayacağız.bunun yanı sıra neonda ravensburger kesimi 6 tip parçalı kesimi de bulunuyor.ama bu kampanyada neonlar fantastik kesimli çıkmış.

      Sil
  6. cok tesekkurler sizin sayenizde uygun fiyata cok zar bulunan puzzle larin sahibi olabiliyoruz her siteyi aramaktansa tek tiklamamiz yetiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçimiz,ben de size teşekkür ederim,takibi bırakmadığınız ve yorumda bulunduğunuz için.

      Sil
  7. 3 tane aldim sabah, mutluyum 😄 bir an once baslamak istiyorummm 😃😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayalcim,süpersinnn...devammm.durmak yokkk.:)))

      Sil
  8. Turuncu ve kırmızı kutuyu aldım. Turuncu olan hazine adasını erkek arkadaşıma hediye vereceğim. Görünce çok mutlu oldum. Tam onun seveceği birşey. Yanlız neon puzzle takibi yapan biri olarak tep puzzle içeren bu kutuları görünce çok üzüldüm. Çünkü 2x1000 puzle kutuları bana çocukluğumda dondurma yedikten sonra içinden bedeva yazısı çıktığındaki sevinci yaşatıyordu. Ama bu tek puzzle lı kutuları aldığımda normal kitapçıdan aldığım bi puzzlemış hissini yaşattı :( umarım 2x1000 kutulara geri dönerler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ezgicim bu sayfada yazdığım tüm yorumları okuyabilir misin rica etsem.çok hoş da bir örnekleme yapmışsın.ama rekabet ortamında son neon kampanyalarında kalitenin düştüğüne dair çok sık eleştriler geliyordu.ben de diyorum ki,fiyat artsın ama kalite düşürülmesin.ikili kutulara dönebilirler canım hiç belli olmaz.

      Sil
  9. Bugun aldim dordunu de. Bilgi icin tesekkur ederim. Gecen defa clementonileri kacirdik bu defa sayenizde yakaladik...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demon,oh oh iyi,yakaladınız.her zaman takipte olun..sevgiler bizden..

      Sil
  10. Aynen ben görememişim dikkatli inceleyince farkettin ve hemen gidip aldım 2 tane :))

    YanıtlaSil
  11. ben almaya gittim a101 markete ama getirmediklerini söylediler neden getirmiyolar

    YanıtlaSil
  12. sevgili puzzlesever,bilmem hatırlar mısınız,bir iki sene önce ikili kutulara 19.90tl veriyorduk.gittikçe düştü 16.90 oldu,15.90 oldu,13 90 oldu derken,kalitesine bazı eleştriler geldi.bu kadar rekabet ortamında açıkcası kalitesi arttırılmış ama bir kutuya düşmüş puzzle alınması bence daha mantıklı.

    YanıtlaSil
  13. sevgili tuğba,şehir neresiydi sizin? bazen aksilikler oluyor dağıtımda,şubeler değişkenlik gösteriyor.bazen de açıkcası kasiyerler baştan savmak için uyduruyorlar.

    YanıtlaSil
  14. Bu gün şans eseri a101'de tek başına araya sıkıştırılmış öyle masum masum duran puzzle ile karşılaştım. Öyle puzzle çok meraklısı olmasam da küçüklüğümden beri puzzle yapmayı çok severim 1000 parçalı puzzle ile karşılaşmışken alsam mı diye annemle konuşurken fiyatına bakayım dedim etikette yazmayınca ve kasaya gitmek o an için zor gelince nette araştırayım dedim ve sizin blogunuz ile karşılaştım. Eve gelir gelmezde başladım incelemeye hemen hemen tüm marketlerde uygun fiyata satılan puzzleları görünce nasıl daha önce denk gelmedim diye kara kara düşündüm durdum. A101'de kalan mavi kutuyu aldım ama sanırım ilk yapmaya basladığım için ve benzer renk tonlarına sahip olduğu için zorlanacağım gibi ama olsun.. bu arada bundan sonra blogunuzun sıkı takipçisiyim en kısa zamanda yeni haberlerinizi bekliyorum ve yeni puzzle almak için sabırsızlanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgicim,hastam vardı,şehir dışındaydım,işlerimin başına ancak geçebildim.ne güzel bir rastlantıyla beni bulmuşsunuz.bundan sonra da irtibatı kesmeyelim...her zaman puzzle konusunda paslaşalım..sevgiler buradan...

      Sil
  15. iş dolayısıyla aldıgım puzzleları yapamıyorum ilgilenen arkadaslar olursa alış fiyatından vereceğim.9-10 kutu var açılmamıs.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben almak isterim nasıl ulaşabilirim size

      Sil
  16. Merhaba bu kampanyadan iki adet puzzle aldım. İlk defa puzzle yapacağım.Yaptığım puzzleları çerçeveletmek istiyorum.Kutulardan yapıştırıcı çıkmadı. Likit bir yapıştırıcı aldım.Acaba her iki yüzüne mi yoksa sadece ön yüzüne mi yapıştırıcı uygulamalıyım ? Sadece ön yüzüne yaptığımda iki puzzle için yeterli oldu ama arkası için ne yapmalıyım? Arkasını bantla mı yoksa yine puzzle yapıştırıcısı ile mi yapıştırsam daha iyi olur? Birde çerçeveletmek istediğim puzzle için karton mu mukavva mı kullanmalıyım ya da başka bir taban malzemesi mi uygun olur? Yardımcı olursanız sevinirim . Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  17. marketlerdeki kampanyalı neon marka kutulardan yapıştırıcı çıkmaz.likit yapıştırıcıyı ön yüzeyinden uygulayın,parça boşluklarına yedirerek fazlalıkları alarak düzenli şekilde yayın.gün ışığında yapın ki,dalgalanmalar olursa fazlalıkları alırsınız.puzzleı eski bi gazete kağıdı üstünde yapıştırın. biz puzzlecılar neon marka puzzleları şöyle de yaparız.önce arkasından bantlayıp sonra ön yüzeyinden yapıştırıyoruz.daha sağlama almış oluruz.çerçeveleme işinde ayrıyeten arkasını mukavvaya sabitlemeye gerek yok.çerçeveciler zaten sert karton koyuyorlar arkasına.1000likler için arkasına bi taban malzemesi bence yapıştırmayın.puzzle büyüdükçe mdf,kontraplak gibi malzemeleri çift taraflı bantla tutturuyoruz.

    YanıtlaSil
  18. 11 Mayista A 101e puzzle geliyor. Bilginize :)

    YanıtlaSil
  19. hasan bey haber verdiğiniz için teşekkür ederiz...

    YanıtlaSil
  20. 11 mayısdaki puzzle nasıl acaba bilgi verirmisiniz ?

    YanıtlaSil
  21. 11 Mayısta gelecek olan puzzle'ların resmine ulaşamadım.Siz ulaştığınızda yayınlıcakmısınız ?

    YanıtlaSil
  22. Puzzlelarınıza internet satışı üzerinden ulaşamaz mıyız..şok marketten almıştım en son market market geziyorum puzzlelarınıza rastlamak için A101'i de kaçırmışım :( fiyatına göre oldukça kaliteliler tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili zilli,ben bizzat kendi stoğumdaki fazla neon kutularını satışa çıkarıyorum.elimde her zaman oluyor.ilgilenirseniz lütfen iletişimden ulaşınız.

      Sil
  23. Bu hafta a101e gelecek olan puzzle hakkında yazınız olacak mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçim,hepinize teşekkür ediyorum haber verdiğiniz için.bazı nedenlerden dolayı geç kaldık.affınıza...

      Sil
  24. 11 mayistaki puzzlelarin buyuk görüntüsünü vermeyecekmisiniz sizden gorebiliyoruz sadece kutularin buyuk halini

    YanıtlaSil
  25. handecim, yayınladık haberi canım,bakabilirsin yeni yayına.

    YanıtlaSil
  26. Tesekkur ediyorum gorselleri birturlu yakindan görememiştims iz olmasaniz zaten hic goremeyecegiz ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  27. Merhaba bana yardımcı olurmusunuz bende gemili ve sokak evler olan puzzle aldım gemili olan dan eksik çıkmadı ama sokak ev resimleri Okan puzzle 7parça eksik çıktı normal mi anlayamadım yeni açtım bebeğim oldugu için fırsat bulamamıştım yardımcı olursanız sevinirim çerçeve yapcam ortada duruyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sibel hanım maalesef yorumları gecikmeli yayınlayabildim.kusura bakmayın.neon puzzlelarda bu durumlara rastlanabiliyor.puzzleları bitirince firmaya telefonla ulaşın.mutlaka çözüyorlar.

      Sil
  28. Haziran ayında puzzle gelck mi acaba

    YanıtlaSil
  29. marketlerden bizlere ulaşan puzzleların genelde haberlerini bu platformda yapıyoruz.son kampanya tarihinden ortalama 2buçuk ay sonra tekrar haberlerini yaparız.

    YanıtlaSil
  30. merhablar 3. resimdeki puzzle elimde yapmaya başladım ama elimde kutu olmadığından dolayı net bi resmi yok nettede bulamadım. nasıl bulabileceğim konusunda bana yardım edebilirmisiniz ?

    YanıtlaSil
  31. özgecim,teknik bir aksaklığımız olduğundan yorumlar geç yayınlanabildi maalesef...hala yardıma ihtiyacın var ise mail üzerinden haberleşebilirsek arşivimden foto bulabilirim sanırım..iletişim bölümünden bana ulaşınız.

    YanıtlaSil
  32. Merhaba Think and Life ve Bridges over in Amsterdam isimli puzzle ların kayıp parçalarını temin edebilmem için kutularındaki puzzle numaralarına ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim 😞😞

    YanıtlaSil
  33. sevgili Gamzecim,kırmızı kutu köprü üstündeki bisikletli tema :Bridges over amsterdam kodu: 11599
    mavi kutu orman teması My Dream's Bridge 11590
    diğer temaları da yazalım: gemili tema: Treasure island 11594
    alman evleri teması: Think and life 11596

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Neon Puzzle 23 Mart Perşembe A101 Marketlerde..!!
Neon Puzzle 23 Mart Perşembe A101 Marketlerde..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0nokYrCokFvskm-ScJxsrstQdxO2aG04OwGIKJOLME_iBy97_JVVCYG_j_40U7eJVl5VYb-VJZJ7vBL1NPnK9x3lMRk5ZycJVbm_gvFTjCk8VpDMQ0I2dW3Q2AqbmDtw2B-HwV5WAcM_i/s320/Treasure+island.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0nokYrCokFvskm-ScJxsrstQdxO2aG04OwGIKJOLME_iBy97_JVVCYG_j_40U7eJVl5VYb-VJZJ7vBL1NPnK9x3lMRk5ZycJVbm_gvFTjCk8VpDMQ0I2dW3Q2AqbmDtw2B-HwV5WAcM_i/s72-c/Treasure+island.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2017/03/neon-puzzle-23-mart-persembe-a101.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2017/03/neon-puzzle-23-mart-persembe-a101.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content