Puzzle'larınızı Çerçeveletmek Artık Çok Kolay..!!

Puzzle'larınızı Çerçeveletmek Artık Çok kolay..!!



Puzzle'larınızı Çerçeveletmek "cercevelet.com" ile Artık Çok kolay..!!

Sevgili Puzzleseverler;
Türkiyede puzzle hobisi ile ilgili ilkleri duymaya alışkın olduğunuz puzzle teacher'ın puzzle sevdalılarına harika bir haberi var.
Yoğun geçen bir gün sonunda sonra kafanızı dağıtmak için puzzle'ınızın başına geçtiniz, son parçayı koyduktan sonra tamamlanan puzzle'ınız ile ilgili düşündüğünüz ilk şey ne oluyor???

Tabi ki "ben bunu nasıl çerçeveleteceğim" puzzle'ıma nasıl bir çerçeve yakışır? Çerçevem paspartulu mu paspartusuz mu daha iyi durur?İnce bir çerçeve mi yoksa kalın bir çerçeve mi seçmeliyim?
En önemlisi puzzle çerçevesinin ücreti ne olur?  gibi kafanızdan bir sürü soru  geçer değil mi?
Biz puzzle hobisiyle ilgilenenlerin  en tipik sorunlarından biridir puzzle'ını çerçeveletmek.

Peki ben size puzzle çerçeveletme işi artık bir problem olmaktan çıkıyor desem..!!


Artık evinizin konforunda kahvenizi içerken pc, telefon veya tabletinizden bir kaç dokunuşla online olarak "cercevelet.com" üzerinden ulaşabileceğiniz çerçeve tasarla uygulaması ile tablonuzu kendiniz tasarlayıp hemen satın alabileceksiniz.

puzzle-cerceve

Puzzle Çerçevemi nasıl  Tasarlarım.?

Haydi şimdi gelin birlikte puzzle'ımıza çerçeve tasarlayalım, programı adım adım nasıl kullanacağımıza göz atalım;
öncelikle şunu belirteyim arkadaşlar,program kullanıcı dostu ,bir kaç tıklamayla çok çabuk sonuca gidebiliyorsunuz.
Puzzle çerçevesi seçmeye linke tıklayarak başlayabiliriz.
1-Sitenin ana sayfasında "çerçeve tasarla" bölümüne buradan giriş yapın.

2-Üst menü den,sol baştaki "Görsel" bölümüne tıklayalım,açılan menüde görseli yüklemek için seçenekler sunulmuş: kendi bilgisayarınızdan fotoğraf yüklemek için "gözat" seçeneğine girmelisiniz."sosyal medya hesaplarınla görsel yükle" seçeneği de var,biz bilgisayarımızdan yüklemek için "gözat" seçeneğiyle devam edelim.

Bilgisayarımızdan yüklemek istediğimiz puzzle'ın fotoğrafını seçtikten sonra sistem otomatik olarak fotoğrafı karşımıza çıkarıyor işleme devam etmek için seçtiğimiz görseli "kaydet" seçeneğine tıklıyoruz.

3-Açılan pencerede iki seçenek bulunuyor.biz puzzle çerçevesi tercih edeceğimiz için ilk seçenek olan "Ürünümü çerçeveletmek istiyorum" seçeneğini işaretleyerek ürün cinsinden "Puzzle" seçiyoruz..

4-Karşımıza çıkan kutucuklara ürünün en x boy olarak ölçüsünü giriyoruz.

6-şimdi yukarıda bulunan "çerçeve" kutusuna tıklayıp seçeneklerden uygun olanı seçin.

7-Çerçeveden sonra paspartu seçmek için yukarıda bulunan "Paspartu" seçeneğine tıklayın.  (paspartuda renk,ince ve kalın seçenekleri de sunulmuş)
Paspartuyu seçtiniz fakat puzzle'ınızın paspartulu olmayacağına karar verdiniz,paspartu modundan çıkmak için seçili olan mevcut paspartu seçeneği üzerine bir kez daha tıklayın.

Paspartu bölümünün altında tablonuz için matobel cam,sanat camı,düz cam olmak üzere farklı özelliklerde cam seçimi yapabilirsiniz.

8- Menü çubuğunda son seçenek olan "Dekorasyon" bölümüne girip herhangi bir arka plan seçtiğinizde,vermiş olduğunuz ürün ölçülerine göre,puzzle'ınızın çerçeveli ölçüsü de veriliyor.
9-Yine menü çubuğunda bulunan "Duvar" seçeneğinden ilgili renk tonunu belirleyip duvar rengini seçebiliyorsunuz.

10-Elinizde birden fazla çerçevelenecek puzzle var ise ilk tasarladığınız çerçeveyi "sepete ekle" ile  tamamladıktan sonra başa dönüp  mevcut görseli silip yeniden devam edebilirsiniz.

Firmanın ekim ayı indiriminden faydalanmak için gelin ilk çerçevelerinizi beraber tasarlayalım. uygulamada sıkıntı yaşayan,zorluk çeken arkadaşlar bana da ulaşabilir.
-Tamamladığınız puzzle'ınızı, puzzle halısı ile firmaya  gönderip, çerçevelenmiş olarak çok kısa sürede geri alabilirsiniz.

Seçtiğiniz çerçeve tipi ve stok durumuna göre 1 ile 3 iş günü içerisinde özenle hazırlanıp size gönderiliyor,üstelik kredi kartınıza taksit imkanı veya banka havalesi şeklinde ödemenizi yapabiliyorsunuz.
-Sipariş işlemlerinizin ardından e-posta adresinize gelen onay mesajıyla süreç hakkında firma sizi e-posta ve çağrı merkezi üzerinden adım adım bilgilendiriyor.

-Herhangi bir aksaklık durumunda problemin telafisi veya iade garantisi var.
Firma %100 müşteri memnuniyeti, malzeme ve işçilikte maksimum kalite konusunda çok iddialı olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Hemen aklınıza tamamlanmış ürün kargo ile müşteriye nasıl ulaştırılıyor sorusu geliyor değil mi? evet benim de aklıma ilk bu soru geldi ve hemen sordum sormakla kalmadım firmaya 1000,1500 ve 3000 parçalı 3 farklı ebatlara sahip puzzle gönderip bizzat deneyimledim.

-Gönderdiğim puzzle'ları ünlü ressamların pahalı tablolarına gösterilen  hassasiyetle tatmin edici ve profesyonelce bir paketleme ile teslim aldım.
Baloncuklu ambalaja sarılmış paketi açar açmaz bilgilendirme etiketleri yapıştırılmış ahşap bir kasa  ortaya çıkıyor,kasanın kolayca açılan ahşap kapağının altından "Leonardo Vinci nin Mona Lisa tablosu" çıkacak hissine kapılıyorsunuz.

-Tablonuzu duvara asmak için kullanılacak 2 adet pratik çivili askı ile birlikte duvara montaj klavuzu bile paket içeriğine dahil edilmiş.


"Firma, ürün gönderilerini tecrübeleriyle geliştirdiği, her ürüne özel darbelere dayanıklı  ve uyarı etiketlerine sahip  ambalaj ile sorunsuz olarak sahibine ulaştırmakta."


cerceveli puzzle
Peki bu "cercevelet.com" ile neler yapılabilir?
Kişisel fotoğraflarınızı bilgisayarınızdan veya sosyal medya hesaplarınızdan yükleyebilir; dilediğiniz çerçeveyi seçerek tablonuzu "çerçeve tasarla" ile kolayca oluşturabilirsiniz.

Ayrıca sayfada bulunan tablo ve resimleri kullanılarak da çerçeve tasarlamanız mümkün.
Tasarladığınız puzzle'ınız "cercevelet.com" bünyesinde çalışan  tecrübesini kaliteye dönüştüren konusunda uzman ustalarca özenle hazırlanıp kargo ile size ulaştırılıyor.

Çerçeve tasarla programını kullanırken çerçeve ile birlikte paspartu seçimi,kalınlığı hatta tablonuzu asacağınız arka plan duvar rengini bile kendi beğeninize göre oluşturabileceksiniz.

Bunun için yapmanız gereken "cercevelet.com" sitesine girerek kullanımı kolay olduğu kadar fonksiyonel de olan çerçeve tasarla uygulamasıyla ,puzzle,belge veya resimlerinize çerçeve tasarladıktan ve en önemlisi içinize sinen ürünü gördükten sonra gönül rahatlığıyla siparişinizi vermek ve 3 iş günü içerisinde çerçevelenmiş puzzle'ınızı kapınızdan teslim almak.

"Tüm bu işlemleri siteye üye olmadan yapabileceğiniz gibi 1 dakikanızı ayırarak üye olabilir,üyelere özel indirimler,kampanyalar ve ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz."


Hali hazırda sanatsal çerçeve ve kanvas tablo alanında üretimi olan, stok ve tedarik alt yapısına sahip İzmir menşeili köklü bir firma olan çercevelet.com sunduğu yeniliklerle puzzleseverlerin çerçeve problemine çare olacak gibi gözüküyor.

Örneğin elinizde bir puzzle veya kanvas tablo var,tasarlamış olduğunuz tablonun asmak istediğiniz duvar renginde nasıl durduğunu yada hangi çerçevenin puzzle'ınız  için doğru seçim olduğunu deneyebilirsiniz.

-Dekorasyon bölümüne tıklayıp mobilya simülasyonlarından birini seçerek tablonuzun nasıl durduğu  hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.
-Diploma,sertifika v.b. gibi kıymetli belgelerinize dakikalar içinde çerçeve tasarlayıp,
ölümsüzleştirebilirsiniz.


www.puzzleteacher.com                                                                     @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 15
  1. benim gibi puzzlea çerçeve seçerken zorlananlar için süper haber,hemen deniyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. serpilcim dene tabi.inan memnun kalacaksın.hatta deneyimlerini de bizimle paylaş alırsan.

      Sil
  2. camlı puzzle çerçevesi kargoda hasar görmeden geliyormu? eminmisiniz.puzzle kutusunu bile doğru dürüst taşıyamayan kargolar camlı çerçeveli puzzleı bana sağlam teslim ederlermi bilemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye’de ilk kez uygulanan bir paketleme tekniği ile camlı ürünlerinizi sağlam teslimat garantisi ile sizlere ulaştırıyoruz.
      Ürününüzün taşıma esnasında herhangi bir zarar görmesi durumunda, yenisi ile değiştirilmesini taahhüt ediyoruz.

      Sil
    2. sevgili Onur bey,hizmetinizi bizzat yakından deneyimledim.çok memnun kaldım.Bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz.

      Sil
  3. Ufukcum,evet kargo taşımacılığının ülkemizde özensiz yapıldığı çok aşikar,haklısınız ama inanın çerçevelet com o kadar sağlam kargo paketi yapıyor ki,firma hakkında hiçbir olumsuz bişey düşenemiyorsunuz bile.hatta matematiksel olarak kırılma olasılığı sizin başınıza geldi diyelim,hemen mağduriyeti her türlü gideriyorlar.ben şahsen 4 kargo denedim,başarılıydı,mükemmel bir paketleme sistemi düşünmüşler,her aşamada yardımcı oluyorlar,içiniz rahat olsun.

    YanıtlaSil
  4. puzzle bittikten sonra en büyük problem çerçeveletmek oluyor. puzzle çerçeveletmek çok maliyetli diye biliyorum,uygun fiyatlar olursa neden olmasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Gürkan maliyet konusunda haklısınız,puzzleın kendisini satın almak bir dert,çerçeveletmek ayrı bir dert.puzzle,pahalı hobiler arasında yer almaya başladı bile.çerçevelet com fiyatları gerçekten makul geldi bana.olmazsa bir ara deneyin siz de..

      Sil
  5. Selam herkese, gerçekten güzel düşünülmüş insallah yardımcı olur,bende yeni puzzle yapmaya başladım,yapıp satmayı düşünüyorum, çerçeve nasıl olacak diye düşünüyordum ,bakalım artik

    YanıtlaSil
  6. mervecim,denemeni tavsiye ederim.içindeki puzzle aşkının sönmemesi dileğiyle...

    YanıtlaSil
  7. slm cercevelet.com sitesini kendi yaptığım puzzleların çerçeveli halini görmek için kullanıyorum böyle güzel hizmeti hazırlayanlara teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. sevgili Gülcüm,çok güzel bi haber bu.Diğer puzzleseverlere de tavsiye etmiş bulunduk böylece.Ben de size tşk ediyorum,düşüncenizle katkıda bulunduğunuz için.

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar, cercevelet.com'dan ben de yapbozum için çerçeve almayı düşünüyorum. yalnız aldığım çerçeve eve geldiğinde bunu puzzle a nasıl monte edeceğim? 3000lik bir puzzle yaptığım için komple puzzle ı ters çevir üzerine cam koy vs şeklinde uğraşacak mıyım? yoksa gelecek olan ürünün portatif bir şekilde puzzle a geçebilir bi sistemi var mı?

    şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  10. Mustafa beycim,çerçevelet comda hizmet şöyle işliyor: mesela siz bir çerçeve modeli tasarladınız beğendiniz ve satın aldınız.elinizdeki puzzleı ücretsiz olarak onlara gönderiyorsunuz..onlar size çerçeveli şekilde,süper bir paketleme içersinde size ulaştırıyorlar...ya da ikinci seçenek şu: yine beğendiğiniz çerçeveyi satın alıyorsunuz..fakat çerçevenin size direkt demonte gönderilmesini istiyorsunuz...onlar çerçevenin camı dahil,tüm bileşkenlerini gönderiyorlar,ve pakete nasıl monteleyeceğinize dair açıklamasını da koyuyorlar.eğer biraz da bu işlere eliniz yatkınsa evde tüm parçaları bir araya getirip yapabilirsiniz..şahsen ben her iki türden de alışveriş yaptım...birincide çerçeveli gönderdiler..ikincide direkt çerçeve malzemelerini ben istedim..evde eşim yaptı sağolsun.

    YanıtlaSil
  11. puzzleınızı onlara gönderecekseniz, ters çevirin.arkasından şeffaf bantla yekpare olarak bantlayın...sonra 4 eşit tabakaya bölün..ya da halınız varsa halıyla onlara gönderin..puzzleınızı mutlaka elle tutulur halr getirmelisiniz evde kendiniz yapacak olsanız bile...bunun için de yapıştırma şart..

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Puzzle'larınızı Çerçeveletmek Artık Çok Kolay..!!
Puzzle'larınızı Çerçeveletmek Artık Çok Kolay..!!
Puzzle'larınızı Çerçeveletmek Artık Çok kolay..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7_qJCszSR2UN7xVQcmWEyZsajWnDtJLhGjSgQftcErVFO6-YtL6G9iUQZQ4fAy0Vb_kzqA47UAPRgHbaG-3pv0Zttw2yqxMhk3nSLHERjx9AuWmRoo7tksPfelB1lhLjxp1chRzcpMVxf/s320/cercevelet.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7_qJCszSR2UN7xVQcmWEyZsajWnDtJLhGjSgQftcErVFO6-YtL6G9iUQZQ4fAy0Vb_kzqA47UAPRgHbaG-3pv0Zttw2yqxMhk3nSLHERjx9AuWmRoo7tksPfelB1lhLjxp1chRzcpMVxf/s72-c/cercevelet.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2017/10/puzzlelarnz-cerceveletmek-artk-cok-kolay_25.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2017/10/puzzlelarnz-cerceveletmek-artk-cok-kolay_25.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content