A.101 Neon Puzzle Eksik Parça Hakkında..!!

A.101 Neon Puzzle Eksik Parça Hakkında..!! Sevgili arkadaşlar; Malumunuz geçtiğimiz günlerde deniz altı dünyasına fantastik bir pencere ...

A.101 Neon Puzzle Eksik Parça Hakkında..!!

Sevgili arkadaşlar;
Malumunuz geçtiğimiz günlerde deniz altı dünyasına fantastik bir pencere açan 6000 parça 'Majestic Kingdom' puzzle tamamlanıp sahibine gönderilmişti.Kısa bir moladan sonra elimde yapımı süren 3000 parça Educa Guernica'ya kaldığım yerden devam ediyordum.

Biliyorsunuz, A.101 marketlerde kampanya dahilinde uygun fiyatıyla bilinen Neon puzzle'lar kapış kapış satıldı

Neon puzzleların A.101 kampanyalarını yakından takip eden bir puzzlesever olarak,tabi ki ben de kaçırmadan hemen satın aldım.
Neon Puzzle Eksik

Hatta geçmiş A101 puzzle kanpanyalarından evde açılmamış kutu olarak bayağı birikmişlerdi.Neon puzzle'larla ilgili öyle çok eksik parça duyumu aldım ki,acaba benimkilerden eksik çıkar mı şüphesiyle,planlarımda değişikliğe giderek,Neon puzzle'ların yapımını hemen öne aldım.

Bana çok söylendi Neon puzzle'da eksik parça hatta fazla parça da çıkıyor diye.Ama insanın başına gelmeyince,eksik parça olayının ne kadar tatsız bir olay olduğunu anlayamıyorsunuz.

A.101 Neon puzzle kutularında şikayetler, özellikle  Como gölü ve Mostar köprüsü'nün olduğu mavi kutuda eksik parça çıktığı yönündeydi.

Bizzat yaşayarak deneyimlemiş bulunuyorum...Aldığım mavi kutunun puzzleları eksik kırmızı kutunun puzzle'ları da fazla parçalı çıktı.

Önümüzdeki günlerde bu puzzle'ların eksik parça takibini bizzat yapacağım ve sizlere buradan gelişmeleri bildireceğim...!!!!

Bu kanpanyada hangi temalar satışa sunulmuştu hatırlayalım:

Mavi kutu       : Mostar köprüsü  1 parça eksik ve Como gölü  2 parça eksik
Kırmızı kutu :  Kız kulesi gün batımı ve Boğaziçinde Işıkların dansı ,1 parça fazla


Eksik parça konusunda kendilerine ulaştığım "Onur oyuncak KS games" firması eksik parçaları Aras kargoyla ücretsiz olarak hızlı bir şekilde göndermiştir.

Konuyla ilgili detayları  ( Neon Puzzle Eksik Parçalarımız Geldi ...!!!)  konumuzda inceleyebilirsiniz.
A.101 Neon puzzle'da eksik parça sorunu yaşayan arkadaşlar,bu sayfanın altına değerli yorumlarını, ve görüşlerini yazarak paylaşımda bulunabilirler.

www.puzzleteacher.com                                                       @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 277
  1. benimde malesef puzzle eksik parçam çıktı :(( 4 yatay- 38 dikey konumdaki tam turuncu bulutların olduğu yer boğaziçi köprüsünde ve defalarca mail attım dönmediler.. açıkcası epeyi panik oldum :( internette şikayet sitelerinde 1-2 aydır gönderilmediği yazılmış.. size destek sağlandı mı :( fazla olan parçanız acaba benim eksik olan parçam olma ihtimali 1/1000 ama :) ne dersiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayenizde,boğaziçi puzzleında da eksik parça çıktığını öğrenmiş bulunmaktayım.çok teşekkürler böyle hassas konuda bilgilendirme yaptığınız için.Maalesef benim fazla parçam üst çerçevede mor parça.Ve ben de sizler gibi,başvurumu yapacağım.Henüz yapmadım."Mail attım dönmediler,muhatap bulamıyorum,aylardır bekliyorum diyenler çok olmakla beraber,sabırla bekleyin,gönderiyorlar diyenler de çok."
      Hep birlikte göreceğiz deneyimleyerek,sanırım beklemekten başka yolu yok.Sitede olumlu-olumsuz yorumlarımı yazacağım ilerleyen günlerde.Sizin tarafta da bir gelişme olursa,beni bilgilendirirseniz,tüm kayıp parçaları olanlar adına bilgi vermiş oluruz buradan..Bol puzzle'lı günler dilerim...

      Sil
    2. maillere cevap vermiyorlar nedense ben eksik parçalar için telefonla ulaştım ks games'e eksik parçaların resmini çekip mail olarak gönderirseniz koordinatlarıyla birlikte eminim gönderirler. ben telefon edip mail gönderdikten 3 gün sonra elimdeydi eksikler. umarım sizlerinde eksikleriniz gelir ve puzzlelar tamamlanır

      Sil
    3. bilgilendirme yaptığınız için çok teşekkür ederim.Açıklamalarınız birçok puzzlesevere yol gösterecektir.(Blog yazarı olarak 5 gün şehir dışında olduğum için yorumları gecikmeli yayınlamak duumunda kaldım)

      Sil
    4. benim de malesef 30 parça eksik çıktı, kutunun arkasındaki numaraya telefon ettim. Kayıp parçalar hakkında bilgi verdim. en kısa zamanda göndereceğiz dediler. beklemedeyim. Kayıp parça hakkında kayıp parça formunu doldurdum. foto çektim. Onunla ilgili olarak ta hemen mail atarak koordinatlarıı istediler, bende fazla olduğu için telefon ettim. En kısa zamanda göndreceğiz dediler.

      Sil
    5. hoşgeldiniz efendim,,doğru bir yol izlemişsiniz.yapılması gerekenleri yapmışsınız...firmanın oyuncak fuarına katılması sebebiyle bir süredir eksik parça gönderme olayını askıya aldıklarını,fuarın sonlanmasıyla göndereceklerini bizzat öğrenmiştim...fuar da bitti...bu haftadan itibaren göndermeye başlarlar diye düşünüyorum...Çoğumuz beklemekteyiz...

      Sil
    6. *********ÖNEMLİ EKSİK PARÇALARI OLANLAR LÜTFEN OKUYUNUZ*********
      bendeniz sadece puzzlesever olarak blog sahibiyim.insanlara puzzle konusunda doğru yere yönlenmelerine yardımcı oluyorum.bunun için internetten neon puzzlea ulaşmanız gerek. puzzleteacher.com'un Ks games ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır....Eksik parça gönderimi yapmamaktadır...Sadece ve sadece Noen puzzleları aldığı için kendisi de hali hazırda eksik parçalarını beklemektedir...aşağıdaki tüm yorumları okurken bunu dikkate alınız...lütfen blogda ilgili konuları okuyup nasıl başvuru yapacağınızı öğreniniz..

      Sil
    7. eksik parçalarımın satır ve sütununu gönderdim ama bir parçam eksik şimdi ne olacak

      Sil
    8. efendim demek istediğinizi anlayamadım,koordinatları nereye gönderdiniz? eksik parça için nereye ve nasıl başvuracağınızı biliyorsunuz sanıyordum.biliyorsunuz ben sadece neon eksik parça sorunu yaşayanların buluşma noktasıyım.ama sorunu neon puzzle çözecek.bendeniz de sizler gibi bir puzzleseverim,ben de sizler gibi eksiklerimi neondan talep ediyorum.

      Sil
  2. Benim de daha önceden A101'den almış olduğum Neon Puzzle Halı Tüccarı'nda eksik parçam çıkmıştı. Fotoğrafını 4 farklı açıdan çekip e-posta ile gönderdim; 3. günün öğleden sonrası elimde oldu (Antalya'da oturuyorum). Ayrıca kargo ücretini de kendileri ödüyorlar. A101'in puzzlelerini sürekli takip ediyorum, ben de kendi çapımda iyi saylırım (Sizin kadar olamasak da:)), şimdiye kadar sadece bir kez böyle bir durumla karşılaştım. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili puzzlesever arkadaşlarım,eksik parça konusunda bizleri aydınlattığınız için çok teşekkürler.örneğin,benim de kafamda,kargo ücretinin ödenip ödenmediği konusunda şüphelerim vardı.Açıklamalarınızla soru işaretlerini giderdiniz.Nazik iltifatınız için de sağolun.takipte kalınız efendim...her zaman yaptığınız puzzleları buradan benimle paylaşabilirsiniz.bol puzzlelı günler..

      Sil
  3. Bende Turuncu Neon Puzzle kutusunu satın aldım.Kız Kulesi Gün Batımı İstanbul'u bitirdim. Fakat 2 tane eksiğim var başvuracağım ama korkuyorum her hangi bir ücret öder miyim diye alalı da bir buçuk ay oldu süresi falan geçmiş midir acaba ? veya herhangi bir ücret öder miyim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Efendim,direkt neon puzzlea başvurun.koordinatları belirleyip formu doldurun.ücretsiz olarak bana gönderdiler,size de gönderirler.süresi de geçmedi daha.ayrıntılı bilgiyi,sitenin arşiv bölümünü kullanarak,"neon eksik parçalar geldi" başlıklı yazımda bulabilirsiniz...

      Sil
    2. Merhaba, ben de 3 hafta önce 4 adet eksik parça için resimlerini çekip koordinat belirterek talepte bulunmuştum ama hala bana dönüş yapmadılar. umudumu kesmeli miyim sizce?

      Sil
    3. merhabalar,hoşgeldiniz,efendim kesinlikle umudunuzu yitirmeyin..Eksik bekleyen arkadaşlara zarflar gelmeye başladı...Hatta ptt kargoyla gönderildiğini duydum..Firma oyuncak fuarındaydı,ilgilenememişlerdi,geç de olsa gönderilecektir..yalnız siz isterseniz ne olur ne olmaz kutunun arkasındaki tel numarasından tel edin,bazen tekrar form isteyebiliyorlar koordinatlar için.garanti olsun...

      Sil
  4. bende kız kulesi ve istanbul boğazı olan puzzle ı aldım. kız kulesinden 7 parca istanbul boğazı olan puzzle dan 3 parca eksiğim var.Ben eksik parcaların koordinatlarını belirterek resimlerini cekip yolladım. istanbul boğazı olan puzzle parcalarından 2 si geldi 1 tanesi daha eksik. kız kulesi olan puzze ın parcalarıda geldi fakat bu sefer de gelen parcaların kesimi benim yaptığım puzzle a uymadı. Bu seferde aradım söyledim ismimi sordu numaramı aldı mailinize bakıcam geri dönecem dedi birdaha dönen olmadı.. Ama şunu söyleyim kargo ücretsizdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.Sayenizde bu eksik parça konusunda kimler neler yaşamış öğreniyoruz.Bir şekilde olumlu sonuçlanmamasına gerçekten üzüldüm...Bence işin ucunu bırakmadan takip edin..O zaman ben kendimi şanslı sayayım sorunsuz atlattım diye...Puzzle sevginizi yitirmemeniz dileğiyle...

      Sil
  5. bende puzzle hastasıyım.3 senede 4 kez eksik parça sorunu yaşadım.hiç bir talebime parça gelmedi.2000 lik streets of venice tablom için yazmaya gerek bile duymamıştım.ama sizleri okuyunca ümitlendim.şansımı denemek istedim.sonucu sizlere yazarım.

    YanıtlaSil
  6. arkadaşlar,aramıza bir puzzle tutkunu daha gelmiş...efendim hoşgeldiniz,bu bahsettiğiniz venedik caddeleri puzzlenı yapan bir başka puzzlesevere eksik parçası gelmişti,sizinki de gelir diye umuyorum.gerekirse firmayı direkt arayın önce.çünkü sizinkisi önceki kampanyalardan...sonucu lütfen yine bildirin...bol puzzlelı günler...(bayram vesilesiyle şehir dışında bulunmam sebebiyle yorumlar geç yayınlanabilmiştir.)

    YanıtlaSil
  7. merhaba ben de gecen sene A 101 den beyoğlu tramvay resmini almıştım yapmak şimdiye kısmet oldu ancak öyle üç beş değil tam 26 parça eksik çıktı. neon puzzle kayıp formunu doldurdum ama gönderemiyorum yüklenmiyo bir türlü acaba içinizde bu sorunu yaşayan varmı ? ayrıca eksik parça çok olduğu için örn. yatay 1-2-3- dikey 45 diye girdim koordinatları acaba o yüzdenmi yüklenmiyor ve anlayabileceklermi çok moralim bozuldu daha önce onlarca puzzle yaptım ilk defa başıma geliyor.yorumları okuyunca bende paylaşmak istedim teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. efendim,belki sitede yoğunluktan dolayı o gün için problem oluşmuş olabilir.yalnız siz ilk değilsiniz,bugün yine bana bu şekilde sitenin hata verdiğine dair bir puzzleseverden mesaj geldi.demek ki bir problem oluşmuş.direkt firmayı arayın kutunun arkasındaki telefon numarasından.26 parça için fotoğraf çekmeniz yeterli olacaktır.tek tek form doldurmaya gerek yok zaten.firma diyor ki,bir başvuru yapın,5 parça eksiğiniz de olsa 25 de olsa fark etmez,bize foto lazım diyor.tabi siz yine arayın en iyisi.(sitede bulunan diğer tüm a-101 neon puzzle haberlerinin altındaki tüm yorumları okuyun örnek olması açısından)

      Sil
    2. merhaba. yardım LÜTFEN. bende a101 den puzzle alanlardanım ancak bu alanda oldukça yeniyim. daha önce hiç böyle bir uğraşım olmadı. bende okulda yorulan zihnimi evde puzzle ile dinlendireyim dedim. bu soru komik gelebilir ama ben hangi yüzeyde birleştireceğim bu puzzle ı? ebatlar ne olacak. mukavva karton filan mı ayarlamalıyım? cevap gelirse memnun olurum

      Sil
    3. merhaba,keşke bana sitenin iletişim bölümünden yazsaymışsınız,daha kapsamlı bir cevap verebilirdim.aslında bu sorunuzun cevabı siteyi incelerseniz her yerde yazıyor.1000 parça için 50x70 cm ölçüsünde kırtasiyeden iki tane mukavva satın alın.birinin üzerinde puzzleı yapın,diğeriyle de kapak yapıp ters çevirin puzzle bitince.karton ince gelebilir.mukavva olsun özellikle.puzzle halısında da yapılabilir.siteyi ayrıntılı incelemenizi öneririm.

      Sil
  8. kayıp parça hattını aradım meğerse yüklenmeyişinin sebebi fotoğraflarmış. fotoların 2 megapikseli geçmemesi gerekiyormuş benim fotolar ağır gelmiş. tek fotograf yükledim hemen gönderildi.ayrıca yeni başlayan arkadaşımız için önerim karton üstüne yapması tabi 2000 parçaysa iki karton gerekiyor.herkese kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aydınlatıcı bilginiz için çok teşekkür ederiz.Sorun yaşayan diğer arkadaşlara örnek olacaktır bu açıklamanız...bol puzzlelı günler dilerim....

      Sil
  9. selamlar bende bir puzzle tutkunu olarak A 101 deki kampanyaları kaçırmadım ve aldım kaplumbağa terbiyecisi bitti eksik yok halı tüccarı bitti bir fazlayla şu an Beyoğlu tramvayını bitirmek üzereyim ve maalesef ki bir parça eksik. Kutunun üstünde eksik parça tedarik edilir okuyunca gerçekten ediliyor mu diye araştırmaya başlamıştım ama gördüm ki ediliyormuş. Sırada kız kulesi, boğaz köprüsü ve 2000 parçalık mor kutu manzara resmi var yorumları okuyunca endişe duymaya başladım. Herkese bol puzzle lı günler :)

    YanıtlaSil
  10. merhaba,hoşgeldiniz aramıza efendim yol göstermesi açısından,sitede bulunan tüm a-101 neon haberlerinin altındaki yorumları okuyunuz.bahsettiğiniz tüm puzzlelar bende de mevcut ve ben de eksik parça başvurusu yapmıştım.3 günde gelmişlerdi...size tavsiyem eski kampanyalı olan puzzleları mümkün olduğunca hızlı bitiriniz ki,başvurunuz sorunsuz geçsin.

    YanıtlaSil
  11. çok teşekkürler evet biraz geç kaldı puzzle lar malum yaz dönemi olunca birde afacan bir oğlunuz varsa aksıyor, şu sıralar seri bir şekilde bitiriyorum. Bir de bir sorum olucakdı son puzzle da polisanın yapıştırıcısını kullandım fakat kuruyunca gördüm ki bazı yerler tutmamış tekrar yapıştırıcı uygularsam bir problem çıkarmı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim fikrimi soruyorsanız eğer tekrar yapıştırıcı geçmeyin üzerinden.puzzleı arkasını çevirip şeffaf koli bantıyla yukardan aşağıya çekerek yapıştırıverin artık.polisanın yapıştırıcısı da aslında iyidir...puzzle parça boşluklarına yedirerek yapıştırırsınız bundan sonrakileri...keyifli günler....

      Sil
  12. Benimde parça eksik bu form yollanmıyo:(

    YanıtlaSil
  13. efendim,sitede bulunan tüm a-101 neon haberlerinin altındaki yorumları okudunuz mu? nereye başvuracağınızı nasıl bir yol izleyeceğinizi siteyi inceleyerek öğrenebilirdiniz.neon puzzle kayıp parça adresine girin.sağ altta çıkan formu tıklayın.puzzle ismini,koordinatları ve fotoğrafı girin.formun başarıyla yollanması için fotoğraf çözünürlüklerinin çok büyük olmaması gerekiyor.yoksa form gitmiyor.Bu arada sizin nezdinizde ben de buradan yine duyurayım: bendeniz neon eksik parça konusunda direkt muhatabınız değilim.sadece yol gösteren bir puzzle sevdalısıyım.sizin orada formu doldururken neler yaptığınızı buradan bilemem.karşılaşılan problemleri hep beraber tüm arkadaşlar sora sora öğreniyoruz.lütfen yol göstermesi açısından tüm yorumları okuyun.

    YanıtlaSil
  14. benim puzzeldada eksik parça var yolladım ama bi sonuç alamadım biraz önce tekrardan formu doldurdum inşallah gelir. puzzel bitti ama eksiğinden dolayı yapıştıramıyorum. eğer gelmezse ne yapacaz başka nerden bulabiliriz eksiği.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. efendim hoşgeldiniz, birçoğumuz eksiklerimizi beklemekteyiz hala...ilk haftadan yapıp eksik parça formunu dolduranlar oldu takipçilerimden..ben de haber bekliyorum...firma zaten formu doldurunca hemen işleme alındığını söylemişti bana.yeter ki form eksiksiz doldurulsun..telefon da edebilirsiniz isterseniz...iletişim bölümünden yazarsınız tel numarası verebilirim...eksik parçayı firma göndermezse başka bir yerden orjinal parçayı temin etme şansınız yok maalesef...şöyle yapılabilir akla en uygun olarak,kutu resminden eksik parçanın formunda şekil kesilir.en azından karton olarak boşluğu doldurur..

      Sil
  15. merhabalar, ilk defa neon puzzle alıyorum ve ilk defa aynı puzzle da hem eksik hem fazla parça ile karşılaştım, eksik parça formunu doldurdum umarım gelir. kampanyayı tesadüfen öğrendim ve benim merak ettiğim A101 de böyle kampanyalar ne kadar süreyle oluyor? zamanını nasıl öğrenebiliriz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar,hoşgeldiniz,iki yorumunuzun cevabını tek seferde vereyim...ilk puzzlenızın neon marka olması ve dolayısıyle eksik parça çıkması sizin canınızı ziyadesiyle sıkmış olmalı..sizi anlayabiliyorum.ama üzülmeyin firma kayıp parça garantisi veriyor.yalnız tüm puzzlesever arkadaşlara söylüyorum..efendim lütfen siteyi komple tarayın.tüm a-101 haberlerini okuyun ve bu sorduğunuz soruların tüm cevapları sitede dağınık olarak konularda yazıyor...bu kampanya sadece a-101 marketler için piyasaya sürülmüş,ks games markası altında çıkan neon puzzlelardır.ortalama 3 ayda bir tekrar eder.ve açıkcası sabah erken saatlerde ilgiden dolayı tükenir.bendeniz de bir puzzle sevdalısı olarak kampanya öncesinden bu adreste siz puzzleseverlere duyuruyorum.şimdi en sonki kampanya ekim olduğu için 2,5-3 ay içersinde yeni neonlar gelir.temaları da ben burada bildiriyorum zaten.neon eksik parça formunu doldurun.koordinatları girin.fotoğraf da yükleyin.gönderin.form eksizsiz doldurulmuşsa işleme alınıyor.ve size haber verilmeden direkt gönderiliyor.Firma mail yolu ile hiçbir bilgilendirme yapmamaktadır...isterseniz direkt firmayı da kutunun arkasındaki telinden arayabilirsiniz...size yol göstermesi açısından diğer sayfalardaki neon puzzle yorumlarını da okuyun.Tüm neoncular 3 konuya dağılmış vaziyette..Buna rağmen aklınıza bir soru takılırsa buradan değil iletişim bölümünden yazınız özel olarak.

      Sil
    2. eksik parçalar mutlaka gönderiliyor ama bazen renk ve büyüklük uymuyor buda pazılda çok kötü duruyor emeğiniz bir anda berbat oluyor

      Sil
    3. hoşgeldiniz,efendim bazen böyle bıçak kesiminden doğan farklar yüzünden yanlış renk tonlarında veya büyüklükte parçalar gönderilebiliyor..firma herşeyin farkında..ve yeni kampanyalarda mümkün mertebe yeniden mağduriyet yaşamamız için elinden geleni yapıyor...yanlış parça geldiğinde sabır ve sebatla firmayı direkt arayınız,durumu izah ediniz..mutlaka doğrusunu gönderirler..kendim de bizzat tecrübe ettiğim için rahatlıkla firma adına konuşabiliyorum..

      Sil
  16. merhaba, ilk defa neon puzzle alıyorum ve ilk defa aldığım puzzle da hem eksik (8 parça) hem fazla (1 parça) ile karşılaştım. Umarım eksik parçalar gelir. A101 deki kampanya ile ilk defa tesadüfen karşılaştım ve merak ediyorum kampanya takiplerini nereden yapabilirim. Eğer eksik parçalar gelir ise takip ederek farklı puzzle almak isterim. konu hakkında bilgisi olan var mı?

    YanıtlaSil
  17. selamlar ben eksik parçalar için formu doldurdum gönder tuşuna bastım fakat olumlu ya da olumsuz bir mesaj gelmedi ekrana acaba form gönderilmişmidir formu dolduran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. emin olamıyorsanız isterseniz bir daha gönderin,formda yanlış,eksik doldurulursa hata veriyor zaten.genel yapılan yanlışlık ise,çok yüksek çözünürlüklü foto yüklemek.işte o zaman form gönderilemiyor.bir de firma zaten geri dönüş yapmıyor mail veya tel ile.firma sessiz sedasız direkt adrese yolluyor.formu gönderdikten sonra firmanın size geri dönüş yapmasını beklemeyin.bence bir daha doldurun..

      Sil
  18. teşekkürler zaten yorumlarda okumuştum o nedenle resimlerin çözünürlüğünü düşürmüştüm ama bir daha yolluyacağım garantilemiş olurum iyi günler

    YanıtlaSil
  19. selamlar benim de a101 den aldığım puzzle eksik çıktı inş. en kısa zaman da gönderirler çünkü bitikten sonra uzun süre muhafaza edeceğim bir alanım yok kısa zamanda bitirip duvarıma asmak istiyorum.. yardımcı olursanız çok sevinirim.. saygılar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. efendim,iki yorumunuzdan birini yayınlamak durumunda kaldım.Ama ikisinin cevabını tek seferde vereyim.firmanın bu haftadan itibaren göndereceğini bizzat öğrendim.form eksiksiz doldurulduysa işleme alınacaktır...hepimiz eksiklerimizi bekliyoruz...diğer sorunuzun cevabına gelince,neon puzzleları defolu ürün kategorisinde değerlendirmek çok yanlış olur...a-101 market ve ks games firması arasında defolu ürün satacağız diye bir anlaşması yoktur.önemli olan burda,firmanın sattığı ürünün arkasında durmasıdır..bu sorunuzun cevabını iletişim bölümünden özel olarak bana ulaşırsanız verebilirm...

      Sil
  20. merhabalar ismim mergül öncelikle böyle bir sayfa oluşturduğunuz için bir puzzle sever olarak teşekkür ediyorum.. üstte resimdeki dörtlü puzle grubunu ben de tamamladım.. ilk önce mostar köprüsünü yaptım eksik çıkmadı,sonra como gölünü yaptım bir eksik parça çıktı form doldurdum 3 günde geldi çok sevindim.. daha sonra kız kulesini yaptım o da eksiksizdi :) en son boğaziçini yaptım (en çok zorlandığımda buydu) maalesef onda da bir parça eksik çıktı bir aydan gazla oldu form göndereli ama gelmedi ayrıca kayıp parça formunu 5-6 defa aralıklarla gönderdim bu süre içinde ..yanlış anlamadıysam bu hafta gönderileceğini söylüyorsunuz .. bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..

    YanıtlaSil
  21. hoşgeldiniz aramıza,siz bir önceki kampanyanın puzzlelarını tamamlamışsınız...ben,firmanın yeni kampanya ile bu haftadan itibaren ilgileneceklerini eksikleri göndereceklerini,telefon bilgisi ile öğrendim.aslında siz biraz tez canlılık yapmışsınız.keşke bütün eksikler için tek bir form gönderseymişsiniz...karışıklığa yol açmış olabilir.bence kutu arkasndaki tel numarasından direkt arayın,durumu izah edin..Göndereceklerini umuyorum.

    YanıtlaSil
  22. Merhaba ,
    Kız kulesi gün batımı ve Boğaziçinde Işıkların dansı puzzlelerini bitirdim iki puzzle de toplam 5 parça eksik çıktı.Neon Puzzle 2 sefer parça desteği verdi fakat parçalar uymadı , gönderilen parçalar eksik yerlere ait olmasına rağmen daha küçük parçalar olduğunu gördüm Neon Puzzleye durumu bildirdiğimde bana iki puzzleninde yapılmış olarak tamamını gönderdiler.
    Bir puzzle sever olarak kendilerine teşekkür ediyorum.Neon Puzzleler duvarlarımı süslemeye devam edecek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar efendim,hoşgeldiniz,değerli yorumunuzla,firma hakkında kafasında soru işaretleri olan veya direkt yargısız infaz yapan puzzleseverlere yol göstermiş oldunuz.Firmanın amacı,ilk etapta puzzle sevgisi aşılamak,bu yüzden herkesin erişebileceği bir fiyat koymaları ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaları bizler için çok önemli...sizin mağduriyetinizi gidermişler,darısı bekleyenlerin başına diyelim...

      Sil
  23. Merhaba,
    Ben de bir neon puzzle kayıp parça maduru olarak, 3 hafta önce form doldurup parçaların gelmesini beklerken bir kaç kez firmayı aradım. Fuar yoğunluğundan ilgilenemediklerini ama 4 Kasım haftası itibariyle parçaları göndermeye başladıklarını ilettiler. Hatta dün kayıp parça sorumlusu bayan beni tekrar arayarak, parçaları "PTT Postaya" verdiklerini (postaya 15 günde bir veriyorlarmış) , bu nedenle gelmesinin biraz uzun süreceğini ilettiler. Dolayısıyla er ya da geç kayıp parçalarımız gelecek. Şimdilik beklemekten başka çaremiz yok.

    YanıtlaSil
  24. Merhaba

    Öncelikle yardımlarınız icin tesekkürler :)
    Sitenin formunu doldurup göndermek yetmiyor sanıyorum, aradıgınız zaman daha klay ve hızlıca sonuca ulasmıs oluyorsunuz. Kutunun arkaasında telefon numaraları yazmakta :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne demek efendim,her zaman yardımcı olurum..evet,bendeniz de eksikleri olan arkadaşlara önce bir arayın firmayı diyorum hep..Eksik parçalar geç de olsa gönderiliyor yeter ki prosedürler doğru yapılsın..bol puzzlelı günler....

      Sil
  25. merhaba.A101den aldığım 10 ekimde aldığım limanda günbatımı olan puzzle da 4 parça eksik çıktı.parçaları isteyeceğim ama puzzlen kodunu bilmiyorum.yardımcı olursanız cok sevinir.tesekkürler

    YanıtlaSil
  26. merhabalar zeynep hanım,diğer tüm a-101 haberleri altında bırakılan yorumları okuyabildiniz mi? tavsiyemdir,yol göstermesi açısından..efendim,firma için ürün kodu çok da gerekli değildir aslında.kodsuz başvurunuzu yaptınız mı? bence firmayı direkt arayın..fotoğrafın üzerinde çok duruyorlar,foto gönderin ve puzzleın adını yazın yeter.

    YanıtlaSil
  27. merhabalar bendeA101'den alıyorum puzzlelarımı. çok da memnunum hiç eksik parça çıkmadı. 2 tane 1000 parça bitrdim sorun çıkmadı. bu son aldığım puzzleımda korktum puzzle bitti 1 eksik 1 de fazla parça çıktı. mail attım hemen eksik parçam var diye ama annem odanın en ücra yeri olan tv un altına baktı ve orada buldu. şu an eksik değil fazla parçam var.

    YanıtlaSil
  28. Merhaba bende a101'den puzzle aldım üçtanesini bitirdim. Birinin parçaları tam diğerinde bir tane eksik vardı en son yaptığım da iki eksik iki tanede fazla var bu olay gerçekten çok sinir bozucu. Eksik parçaları nerden temin edeceğim hala bilmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar,efendim,blogda bulunan tüm a-101 neon haberlerini okudunuz mu? konuların altında yorumlarda da size yol gösterici bilgiler bulabilirsiniz.iletişim bölümünden bana yazarsanız,e-mail yolu ile size nereden temin edebileceğiniz ile ilgili ayrıntılı bilgi verebilirim.Ayrıca blogda da ne yapılması gerektiğini ilgili konularda bulabilirsiniz.

      Sil
  29. Sonunda fırsat bulup yapabildiğim Harbour Sunset /Limanda günbatımı puzzlemı çok şükür tamamlamış bulunmaktayım. Eksik çıkar mı acaba diye çok korkmuştum ancak neyse ki eksiksiz tamamladım. Paris streets/ Paris sokakları puzzle'ı bitince bilgilendirmede bulunacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar,çok sevindim sizin adınıza,bendeniz hala 4 puzzleımdan çıkan eksikleri beklemekteyim...bendeki eksikler tamamlanınca yine duyuracağım sizlere....bol puzzlelı günler....

      Sil
  30. A101'den aldığım puzzel'larım eksik çıktı. fotolarıyla beraber mail gönderdim. ne parçalar geldi nede cevap verildi. çok emek vererek yapmıştım sorunumun giderilmesini istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. efendim,sorununuzun giderilmesini ben de arzu ederdim.....hatta benim de eksik parça sorunum var...ve bu sorunumu gidermek için ks games firmasını bizzat arıyorum telefonla...siz de öyle yapınız....benim sizlerden hiçbir farkım yok....ben de blog yazarı olarak eksiklerimi beklemekteyim...firma zaten başvurudan sonra herhangi bir cevap vermiyor...sessiz sedasız gönderiliyor adresinize...arayanız efendim sürekli arayınız...

      Sil
  31. benimde puzzle'ımda eksiklerim çıktı. ancak ben bugün telefonla arayıp eksik parçaları postayla beklemek yerine üretici firmanın adresine gidip parçaları kendim almayı düşünüyorum. sizce böyle birşey mümkün olabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. efendim normal işleyiş prosedürü form doldurultuktan sonra aras kargo ile yollanması...elden teslim alabiliyor muyuz inanın bilmiyorum...bence önce direkt arayın firmayı,ben yakında oturuyorum,elden alabilir miyim diye sorun...olması muhtemel tabi...eğer elden teslim de varsa buradan yine bizimle paylaşırsanız çok seviniriz...

      Sil
  32. tamam önce firmayı arayıp bilgi alacağım eğer parçalarımı kendim gidip alabilirsem mutlaka buradan paylaşacağım.

    YanıtlaSil
  33. şimdi firmayla telefonda görüştüm. kayıp parça veya parçaların koordinatlarını belirledikten sonra firmanın adresine giderseniz o şekilde de parçaları hemen alabileceğimi söylediler. eğer beylikdüzü bölgesine yakın oturanlar varsa bu yolu tercih etmeleri daha sağlıklı olur gibi gözüküyor..

    YanıtlaSil
  34. bugün ks games onur oyuncağın sanayi sitesinde bulunan merkezine gittim ve eksik parçalarım olduğunu söyledim. eksik 3 parçam üzerinde çatlamalar olan olan 16 parçam vardı. bu kadar parçayı veremeyeceklerini ancak hazır yapılmış puzzle verebileceklerini söylediler. bende hazır puzzle'ı tercih ettim. ancak en azından 3 eksiğimi tamamlamak istediğimi söyledim. onları da aldım ve elimde şu anda 2 adet biri matbaa çıkışlı diğeri yapıştırılmamış ama tamamlanmış puzzle'ım var artık. eksikleri olup da gidecekler için yolun biraz ters olduğunu belirtmek zorundayım. ancak görevliler eğer eksik sayısı çok fazlaysa hazır yapılmış puzzle'ı da kargoyla yollayabildiklerini ifade ettiler. eksikleri olan arkadaşlara duyurulur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. efendim,detaylı açıklamalarınız birçok puzzlesevere yol gösterecektir...ilginize çok teşekkür ederim...Yine bir konuda hep beraber aydınlanmış olduk....Bol puzzlelı günler dilerim....

      Sil
  35. merhaba benimde a 101 den adıklarımın içinde 1kutudan 1 tane parça fazla çıktı bir diğerinde ise 1 tane eksik çıktı maıl yoluyla ver resmını cekerek yolladım donus olmamıstı henuz az önce aradım eksik parçaya bakacaklar yoksa aynısınıdan bir kutu göndereceklerini söylediler bakalım hayırlısı :) educa kadar kalıtelı parcalar birbirine tam oturmasada satıs sonrası hizmeti kayıp parca desteğini beğendim

    YanıtlaSil
  36. merhabalar,,,evet sizin de belirttiğiniz gibi,firma ellerinden geleni yapmaktadır....yoğunluktan dolayı bazen geç geri dönüşümler olabiliyor....işin ucunu bırakmadan takip edin eksik parçalarınızı...geç de olsa gelecektir...bol puzzlelı günler....

    YanıtlaSil
  37. Gullu arslan
    Kod T490 olan 2000lik puzlemizin bir parcasi eksik bize donmenizi bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. efendim,görüyorum ki,bloğumuzu dikkatli okumamışsınız...yorumunuzu mecburen yayınlamak durumunda kaldım..çünkü iletişim bölümünden direkt bana ulaşmadığınız için size doğru yol-yordamı anlatabilmem için bana başka seçenek bırakmadınız...bu sayfanın en başında yorumların başındatarafımdan yayınlanan bir uyarı yazısı var ki,bu tür hatalara düşmemek için...lütfen o uyarı yazısını okuyunuz...ayrıca belirttiğiniz kod,tüm neon kutularının altında bulunan sabit koddur.sizin ilgili yere başvururken puzzle kutunuzun yan tarafında,puzzle adının altında yazan kodu bilmeniz gereklidir.bllogtaki ilgili konuları lütfen okuyun.ne yapacağınız,nereye başvuracağınız,herşey yazıyor.buna rağmen kafanıza soru takılırsa,yorum yazarak değil,direkt bendenizle iletişime geçebileceğiniz sitenin iletişim bölümünden ulaşınız.

      Sil
  38. bende a-101 den puzzle aldım (Traditional lakeside house of the village of hallstatt / Austria
    ) ancak 1 tane eksik parça çıktı kordinatlarını belirledim tam eksik parça bölümünü dolduruyordum ki ürün kodu ve üretim parti no ile karşılaştım ve bende kutusunu kestiğim için şu an ne yapacağımı bilmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,buradan değil de iletişim bölümünden direkt bana ulaşsaymışsınız keşke,ben gerekli kodları vereyim: ürün kodu:107/11306 parti üretim no:20120043/100.bu verdiğim kodlar benim yaptığım puzzleın kodlarıdır...iki puzzle arasında kesim farkı da olabilir...

      Sil
  39. Hali tuccari adli puzzle da iki parca eksik cikti ne yapmam gerekiyo kutusu mevcut degil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. efendim,kendi arşivimde ks olarak halı tüccarı olsaydı söylerdim ürün kodunu.Ürün koduna ulaşmanız gerek aslında..ya da firmayı direkt arayın,oradaki yetkililer yönlendirsin sizi..yalnız tel numarasını buradan vermeyeyim,arzu edersiniz direkt iletişim bölümünden yazın,firmanın telini söyleyeyim.

      Sil
  40. a101 den aldığım puzzle da tam 264 parça eksik çıktı. bu yüzden tamamlamak gerçekten güç eksik parca tedarik sitesinden de girmeye çalıştım ama olmadı bana yardımcı olabilir misiniz....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende de 2 parça eksik ama 99 parça fazla çıktı :/ ne biçim iş yapıyolar anlamadım...

      Sil
    2. merhabalar,efendim,ks firmasının savunucusu değilim fakat firmalarla irtibatta bizzat bulunduğum için firma adına rahatlıkla açıklayabilirim....ks firması tüm bu mağduriyet yaşayanların farkındadır...ve ciddi olarak bu konunun üzerine eğilmektedirler...ve eksik parça sorunu yaşayanlara her türlü desteklerini vermektedirler...hatta önümüzdeki kampanyalarda daha da bir iyileşme olacağını,yeni seri puzzlelarında eksik parça sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyorlar...bizlere de düşen firmaya daha anlayışlı ve sabırlı yaklaşmak olduğunu düşünüyorum...eksik parça ile nasıl başvurulacağının detayları için benimle direkt iletişim bölümünden irtibata geçiniz...

      Sil
  41. hoşgeldiniz,efendim,264 parça eksiğiniz bu yeni nisan kampanyasından mı çıktı? bana iletişim bölümünden ulaşabilirmisiniz detayları verebilmem için.bir de en sağlıklısı firmayı direkt aramak gibi duruyor...lütfen iletişimden yazınız.

    YanıtlaSil
  42. Merhabalar
    tahmin edersinizki sitenizi A101 den aldığım neon puzzle da eksik parçalar çıkması üzerine nette araştırmalar yaparken buldum.Bugün büyük bir hevesle alıp başladığımız puzlemızda tam tamına 261 parça eksik defalarca saydık .Şimdi puzzle ı yapmadan nasıl korrdinat belirtebiliriz ancak yapmak ta mümkün değil.En başta çerçeveyi oluşturmak istedik fakat sol ve sağ taraf ın yarısı ile üst kısmın tamamı yok.Bunu farkettiğimizde parçaları saydık ve 261 parçanın eksik olduğunu farkettik.1000+1000 lik iki adert puzzle var (rue paris ve yes we are open)bir tanesinde (rue paris) durum bu.Diğerini ise henüz açmadık.Yeri belli olmayan bukadar eksik parçayı yollarlarmı acaba?Bukadar eksik çıkması anormal bir durum değilmi?
    Cevabınıza şimdiden teşekkürler ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz aramıza,efendim,maalesef ki Neon puzzlelarda böyle üzücü durumlarla karşılaşmaktayız.Tabi ki puzzledan eksik parça çıkması olayı normal bir durum değildir.Ks firması,sizin mağduriyetinizi kesinlikle giderecektir,yeni bir puzzle bile gönderebilirler...261 parça için tek tek form doldurmayın zaten. firmayı,direkt kutunun altındaki numarasından arayın,

      Sil
    2. sevgili puzzle master;
      Öncelikle hoşbulduk ilginize çok teşekkürler.Firmayı aradık.Aslı varsa eğer bize yenisini yollayacaklarmış beklemedeyiz bakalım.Başımıza ilk kez geliyor.Sitesinden eksik parça formunu doldurup ta geri cevap alamayan insanların yorumlarını da okuduk buradan. umarım sorunumuz kısa sürede hallolur ve hallolur yada olmazsa bildiririm

      Sil
    3. haydi inşallah olumlu neticesini de bizimle burada paylaşırsınız..Puzzle sevginizi hiç yitirmemeniz dileğiyle...

      Sil
    4. a101 den geçen sene bi puzzle almıştım 2000 parça.street of venice adında.bu sene yapma imkanım oldu ve dun bitirdim ama bi parça eksik çıktı. kayıp talep formunu dolduruyorum ama hata verip gönderilemiyor. o kadar emek verip zaman harcıyosun ve bi işe yaramıo .sizin bu sitenin durumu hakkında bilginiz var mı?

      Sil
    5. efendim bloğumuzdaki tüm eski ve yeni a-101 neon konularına gelen yorumlara tek tek cevap veriyorum.Ve sizin başınıza gelen durumu yaşayanlar da olduğu için onlara da yorumlarda hep cevap verdim.Size de aynı şeyi söyleyeyim,hata veriyorsa çok büyük ihtimalle yüksek çözünürlüklü foto yüklüyorsunuz,fotoların boyutunu küçültün.Ayrıca sizinki eski bir tema sayıldığı için destek verip vermediklerini öğrenmek için direkt firmaya telefon edin bence önce.firmanın teli kutuların altında yazıyor.ayrıntılı bilgi için yorum bölümünden değil direkt iletişim bölümünden yazınız.

      Sil
  43. Bir şey sormak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunuzda keşke devamını getirseymişsiniz,sorunuzu sorsaymışsınız..sonuçta mantıklı ve makul olan tüm soruları burada yayınlayıp bizzat cevaplıyorum...

      Sil
  44. merhabalar, A-101 den aldığım 2000 parça streets of the venice puzzle da benim de 8 parçam kayıp çıktı neon puzzle sitesinden kayıp parça formu dolduracam ama üretim parti no sunu kutuda bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,Venedik sokakları temalı puzzle'ı maalesef bendeniz daha önceki kampanyalarda edinemedim...Öncelikle firmanın o puzzle'a desteği olup olmadığını bizzat tel ile arayarak sorun...Çünkü üzerinden 1 yıl geçen kampanyalarda desteği olmayabiliyor...Buradan da duyurmuş olalım diğer arkadaşlarda bu puzzleın kodu varsa lütfen paylaşsınlar...Siz yine de firmaya direkt tel edin önce..tel numarası bilmiyorsanız,iletişimden yazın,vereyim numarayı.

      Sil
    2. Emine hanım ayrıca siz,içinden çıkan kağıttan bahsediyorsanız,o önemli değil,şimdiki kampanyalardan bile numara yazılabilir forma...ama ürün kodu kutu kapağında yazıyor..asıl o gerekli.bana iletişimden ulaşırsanız,detaylı bilgi veririm.

      Sil
  45. Merhabalar..a101 aldigim2000 parca neonpuzzle (lake/stansfield) 107/11324 iki tana kayip var yarsimci olursaniz sevinirim ...nerden ve nasil ulasabiliriz acaba.

    YanıtlaSil
  46. Sevgili Leyla hanım,aslında tüm bu sayfa baştan sona nasıl ve nereye başvuru yapacağınızı anlatıyor...Bloğumuzda eski açtığım konularda da bizzat nasıl başvuru yapılacağını tek tek yazdım.ama yine de sayısız kere yazdığım şeyleri burada da yazayım:
    "internetten neon puzzlea ulaşmanız gerek.aşağıdaki linke tıklarsanız,kayıp parça ile ilgili yapmanız gereken şey burda.
    .yapacağınız şey,kayıp parça formunu doldurmak.koordinatları doğru girmek ve iyi çekilmiş foto yüklemek...tüm bunları yapmak için aşağıdaki linke tıklayın:
    http://www.neonpuzzle.com/
    bu sayfada maus'la en alt tarafa gelirseniz form linki çıkıyor...formu doldururken 5ten fazla kayıp parçası olanlar için ikinci bir form doldurmaya gerek yok
    ...emin olamıyorsanız direkt arayın:

    firmanın teli:0212 876 94 60.karşınıza otomatik karşılama mesajı çıkar.sanırım 3'e bastığınızda eksik parça ile ilgili birimden
    pınar Hanım
    çıkıyor

    firma yoğunluktan dolayı yetişemiyor...2000 kadar kayıp parça başvurusu var...işin ucunu bırakmazsanız sabır ve sebatla parçaları alabilirsiniz...arayın direkt...foto yüklerken yüksek çözünürlüklü yüklemeyin..yoksa açamıyorlar formu...Kodları başvuru formuna doğru yazın:
    ben örnek vereyim biri için:

    Ürün Kodu:107/11307
    Üretim Kodu:20120043/100
    şimdi bu ürün kodu,üst kapakta yanda puzzleın adının yazdığı yerde adının altında yer alan bir numaradır...
    üretim kodu dedikleri de,kutunun içinden çıkan kayıp parça garanti belgesinde yazan koddur.
    bu kodlar başvuruda gerekli oluyor.eğer kutusundan kağıt çıkmamışsa o kadar da önemli değil bence çünkü tüm kutuların içinden çıkan belgede aynı kod var...örnekteki üretim kodunu da kullanabilirsiniz.sadece ürün kodu değişkenlik gösteriyor haliyle."

    YanıtlaSil
  47. Lake house/jack stantsfield yatay en alt sırasının 6- ve yatay en altın bir üstü sırasının sağdan sola 11 inci parçasını arayanlar. Mail Adresi bıraksın lütfen . Birde (Amilfi Coast/Jin Park yatay B69-73 80 109 110 114 118 119 150 153 155 156 157 158 359 BENDEKİ PARÇALAR UYMUYOR Formu doldurdum. Elinde uymayanlar varsa bu parçaları değiştirebiliriz. tun.guz@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz...neondan eksik parça çıkan arkadaşlar ilgilenebilirler...

      Sil
  48. eksik parça için 3 defa form doldurdum,ayrıca mail attım.ne dönüş yapıldı ne parça geldi.sanırım telefonla aramak gerekiyor

    YanıtlaSil
  49. nilay hanım,firmada bir yoğunluk var...form doldurduğunuzda bazen onlara ulaşmadığı da oluyor...en sağlıklısı firmayı direkt aramak...ya da bana iletişim bölümünden yazınız..size ulaşabileceğiniz en kesin yolu söyleyeyim..

    YanıtlaSil
  50. ben de emek vererek cok zor bir puzzle için ugrastım ve sonuc olarak 2 tane eksik parça çıktı. neonpuzzle a ulaşmam sonuç vermeyince aynı grubun ksgames sitesine mail attım ve onlarla bir kaç mail yazışma yaptık ve bunun sonucu olarak ellerinde o parça olmadığını söylediler. o kadar emek verdiğime mi yanayım salak yerine konduguma mı bilemedim. cunku kayıp parça garantisi diye bir olay var yani kayıp parça garantiniz olmayabilir ama bunu belirtin o zaman baştan almayalım. o kadar kızgınım kı ne yapacagımı bilmiyorum :(((((( Ebru

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ebru hanım,bana iletişimden özel olarak mail atabilir misiniz lütfen? ben de sizler gibi bir puzzleseverim..ben de neon alıyorum sürekli...bugüne kadar tüm eksik parçalarım geldi....sizinki hangi temaydı? eski kampanya mıydı? bana iletişimden yazın ki,sizin probleminizi çözmeye yardımcı olayım...teşekkürler.

      Sil
  51. hemen yazıyorum, teşekkür ederim ilginiz için.Ebru

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendime yanıt vereyim:))) eksik parçamı maalesef gönderemediler bıçak farkı oldugu için. katalogumuzdan ya aynısını ya da yeni bir baska puzzle gonderılım dedıler. ben de eksik kalan puzzle'dan istedim. bugun yeni puzzle'ım geldi. bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. ksgames'e tesekkur ediyorum sizin vasıtanızla. Ebru

      Sil
    2. sevgili ebru hanım çok sevindim bir şekilde sorununuz çözülmüş oldu...Bol bol puzzle yapmanız dileğiyle....yeni kampanyalar için takipte kalın..sevgiler...

      Sil
    3. size de ayrıca ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.sevgiler... Ebru

      Sil
    4. ne demek sevgili ebru hanım,her zaman puzzle paylaşımlarında beklerim...bizden de kocaman sevgiler....

      Sil
  52. İyi günler bnmde eksik parça hakkında yardıma ihtiyacım var bi iki tane eksik çıkmıştı onlar için form doldurdum yolladım gelmişti ama şimdi Lago di Como yatay30 dikey24 bi parça eksik form doldurdum iki gündür sunucu hatası diyor çeşitli tarayıcılardan ve diğer bilgisayardan denedim aynı hatayı veriyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,form hata veriyorsa çok büyük ihtimal yüksek çözünürlüklü foto yüklüyorsunuz..form yüksek boyutta fotoları kabul etmiyor..küçültün biraz..tekrar deneyin...sonuç alamazsanız bana burdan değil,iletişim bölümünden yazın başka kanaldan çözmeye çalışalım...

      Sil
  53. merhaba. biz ikili paketleri iki arkadaş olarak almıştık ve bu yüzden bende kutu yok. ürün kodunu bulamıyoruz çünkü arkadaşım da kutuyu atmış. paris streets dominic davison bin parça ve içinden 8 eksik çıktı. biri ürün kodunu paylaşabilir mi? teşekürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,ürün kodunuz,107/11307..eksik parça için form dolduracaksınız firmanın websitelerinde.Form hata verirse buradan değil,direk iletişim bölümünden bana yazın.

      Sil
  54. merhabalar ben merwe
    kayıp 2 parçamın fotoğraflarnda sanırım sorn çıkıor çözünürlüklerni ayarlıorm sorn veriyor, boyutlarını ayarlıorm yne hata veriyor en sonunda eskı bir telden çektim yine yüklenemedi acaba baska bir sey mı yapmam gerekir sizce ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana iletişim bölümünden veya puzzleteacher@gmail.com dan ulaşabilir misiniz acaba? sorununuzu çözmeye çalışalım.

      Sil
  55. merhaba ben seda. benım de puzzle ımda 1 eksiğim var. eksik parça talep formu hata veriyor. telefonumun çözünürlüğünü düşürüp çektim fotoları ama ondan kaynaklanmıyor sankı sitelerinde mi sorun var acaba? anlamış degilim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seda hanımcım,size direkt mail attım,ordan yardımcı olacağım ben size.

      Sil
  56. merhaba ,neon puzzle 2000 parça beyoğlu tranvayı ürün kodu ve parti noyu bilen varmı? kutuyu attım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba tuba hanım,blog yazarı olarak bu tramvay bende de var.Fakat yoğunluğumdan tamamlayamamıştım.Yalnız nerden baksanız üzerinden 2 sene geçmiştir.Destekleri olup olmadığı konusunda şüphelerim var.Ürettikleri puzzleın üstünden en az 1 sene geçmişse destekleri kalkıyor.siz telefon açıp önce öğrenin,hatta mümkünse burda da paylaşın.en köyü ihtimalle size yeni katalogdan bir puzzle gönderirler.Ben ürün kodunu söyleyeyim.108/11286,üretim parti no çok gerekli bişey değil,işinizi halledersiniz parti no olmadan.

      Sil
  57. Benim puzzle eksik parçayı var a 101 den almıştım elde parca forum dolduramadım hata veriyor ne yapmam lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rahime hanım,bana iletişim bölümünden yazar mısınız.uzunca bi açıklamam var,eksik parça sorunu yaşayanlara o açıklamayı gönderiyorum..ordan yardımcı olayım.

      Sil
  58. A101'den aldığım the village harbour dominic davison 11337 puzzlede bir tane kayıp parça var (yatay 14 dikey 5) ve ben bunu yüklediğimde hep hata veriyor çok sıkıldım bu nasıl iş ya? Yardımcı olursanız sevinirim...

    YanıtlaSil
  59. bana iletişim bölümünden yazar mısınız.uzunca bi açıklamam var,eksik parça sorunu yaşayanlara o açıklamayı gönderiyorum..ordan yardımcı olayım.

    YanıtlaSil
  60. A101den aldigim iki adet farkilt puzzle kutusunun içerisinde n cikanlar aynen su sekilde birinci kutu o sari köprü olan resim hatta parcasi eksik gelgelelim ikiside ondan uzerindeki resimden eser yok diger kutuda gemili ve cicek bahceli kutu onun icerisinde ise iki puzzle in ikiside gemi resimli ayni puzzle dan ikoser tane var simdi elimde ben napcagim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mesut bey, bana daha sade bir şekilde anlatır mısınız? neyin içinden ne çıktı? bir de lütfen iletişimden ulaşın.sizin sorununuzu çözelim.

      Sil
  61. Benimde 2 parca eksik urun kodu istiyor ben paketini attim nerden bulurum urun kodunu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hangi ürün için hangi tema için sormuştunuz?? bana temayı söyleyeceksiniz ki size ürün kodunu söyleyeyim...bir de rica etsem direkt iletişimden ulaşın bana.

      Sil
  62. Kız kulesi puzzle nda parça eksiğim var benimde kutuyu atmışım ama sanırım ürün kodunu söyleyebilir misiniz acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cansu hanım ben sizi nasıl unutmuşum ,tabi ki hemen paylaşayım: 107/11287 başvuru için lütfen benimle direkt iletişimden temas kurun...size doğru yönlendirmelerle hızlı temin için yardımcı olacağım..(aşırı yoğun olmam sebebiyle geç yayınladığım için özür dilerim)

      Sil
  63. merhabalar colors of italy puzzleında 4 parçam eksikk:(( kutusuda yok kodunu soyleyebilir misiniz banada rica etsem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Gülizar hanım,neon puzzleın kodu :107/11267 colors of ıtaly riomaggiore liguria başvuru için doğru yönlendirmelerle hızlı ve garantili parçanızı almak isterseniz direkt iletişimden bana ulaşın yardımcı olayım.

      Sil
  64. Merhaba ben neslihan topal A 101 den aldığım bin parçalık puzzle da 1 adet eksik parçam çıktı nasıl temin edebilirim lütfen yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neslihan hanım hoşgeldiniz.bana iletişim bölümünden direkt ulaşınız,doğru yönlendirmelerle eksik parçanızı almanızı sağlayacağım.

      Sil
  65. Merhaba ben Murat. 15 Ocakta A-101'den aldığım toplam 2000 parçalık dominic-davison garden gate isimli iki neon puzzleda ikişer eksik parça çıktı.Ayrıca bunların ürün kodlarını da bilmiyorum. Siyah kutusunu attım maalesef. Neon puzzle kayıp parça internet sayfası hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. murat bey,bana iletişimden ulaşır mısınız lütfen..doğru yönlendirmelerle eksik parçanızın ulaşmasını sağlayacağım.

      Sil
  66. Merhaba ben Murat. 15 Ocakta A-101'den aldığım toplam 2000 parçalık dominic-davison garden gate isimli iki neon puzzleda ikişer eksik parça çıktı.Ayrıca bunların ürün kodlarını da bilmiyorum. Siyah kutusunu attım maalesef. Neon puzzle kayıp parça internet sayfası hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  67. Valla benim eksik çıktı 2 gün içinde gönderdiler. Onur Puzzle...
    ve de gayet ilgiliydiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar,teşekkür ederim paylaştığınız için.

      Sil
  68. Iyi geceler 30.04.2015 tarihinde spanish colours/david fairchild mavi kutuda eksik parca cikti. Nasil temin edebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz,eksik parça talebi için bana direkt iletişim bölümünden ulaşırsanız doğru yönlendirmelerle eksik parçanıza kavuşmanızı sağlayabilirim.....tşkler.

      Sil
  69. Merhabalar 1000 parçalık bir pazıl ne kadar sürede tamamlanır yardımcı olabilirmisiniz. İlk kez pazıl yapıyorum. Bağımlılık yaptı daha ilk günden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1000 parçalık puzzle tamamlama süresi,sizin tecrübelerinizle ve dikkatinizle doğru orantılıdır..belli bir zaman dilimi söylemek doğru olmaz..bağımlılık yaptığı doğru..bundan sonra da almaya devam edin kendi sürenizi kendiniz saptayın.ama yıllardır puzzle yapan arkadaşlarımı da baz alarak söylersem 1000lik puzzle bir seansta maksimum 10 saate çıkar.ben 5 ila 8 saat arasında tamamlıyorum örneğin.

      Sil
  70. puzzle mda eksik parçalar var parça istiycektim ürün kodunu bulamıyorum paketlerini çöpe atmıştım nasıl ürün kodlarına ulaşabilirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MERHABA,yardımcı olucam fakat hangi modeller için soruyorsunuz? hangi neon kampanyası? dilerseniz direkt iletişim bölümünden yazın bana.daha sağlıklı iletişim kuralım.

      Sil
  71. Merhaba.Bizde de sol üst 3.sırada sağa doğru 7.parça eksik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba Selçuk bey,eksikleriniz için ks games firmasına başvurmalısınız.bunun için önce bana iletişimden ulaşın,gerekli adresleri ,yöntemleri size ileteyim.firma gönderecektir.

      Sil
  72. Iki yil once aldigim a 101den aldigim 2000lik yapbozun icinden ayni yapbozdan 1000er lik iki tane cikti:( bu nasil cozulur

    YanıtlaSil
  73. Selamlar. Iki yil once aldığım 2000 lik yapboza bugun baslayim dedim. Sonuc husran ayni yapbozdan ayni poset icinden iki tane cikti. Dalga gecer gibi:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. orhan bey,hoşgeldiniz,öncelikle başınıza gelen şey için üzülmeyin,neon puzzlea ulaştığınızda yetkili kişi mutlaka çözecektir sorunuzu.zaman zaman böyle şeylerle bizler de karşılaşıyoruz...ama firma gerçekten çok yardımcı oluyor,sadece bu olayda şöyle bi durum var: üzerinden iki yıl geçtiği için artık firma aynı görseli üretmediğinden büyük ihtimalle o puzzleın aynısından göndermeyecekler fakat onun yerine dilediğiniz bir model gönderebilirler...firmanın iletişim nosunu biliyorsanız direkt arayın.numarayı bilmiyorsanız iletişimden bana ulaşın ben vereyim gerekli bilgileri.

      Sil
  74. eksik parçamı pazar günü maille istedim. sadece mail göndermem yeterli oluyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. formu başarı ile gönderdiyseniz ve bilgileriniz eksiksizse büyük ihtimalle işleme alınacaktır.ama bazen firmayı arayıp teyit almak da bizleri rahatlatıyor.zaman zaman yoğunluktan dolayı bazı aksaklıklar çıkabiliyor.ben olsam arardım..telefonla ulaşmak isterseniz bana iletişim bölümünden ulaşın.

      Sil
  75. Benimde Jin Park / Five O'Clock Tea 1000 parçalık puzzle'mda eksik parça çıktı 1 tane 2 hafta önce mail attım dönmediler bu pazartesi bir mail daha attım yine dönmediler bir türlü ulaşamıyorumda yapıştırıcı aldım hediye edicem ancak ne yazıkki ne gelen var ne giden. Bu kadar çok üründe hata çıkması hiç iyi birşey değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet biraz sarsılıyorsunuz kabul ediyorum.iyi tarafı,firma ürünün arkasında duruyor.her şekilde mağduriyet gideriliyor.sayısız örnekler var etrafımızda..bazen yoğunluktan işler aksayabiliyor ama sonuçta mutlaka alıyorsunuz parçaları.size telefon numaralarını mail aracılığıla ilettim.üzülmeyin,puzzle yapmaya devam..

      Sil
  76. Eksik parça siparişini vereli bir hafta oldu.
    3 gün içinde elimizde olacağını düşünüyorduk ama henüz gelmedi.
    Ne zaman gondereceksiniz?
    Cevap yazarsanız sevinirim.
    Teşekkürler ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahmet bey öncelikle hoşgeldiniz...yorumda bulunduğunuz yer, bir puzzleseverin kişisel bloğudur...normalde ks games (neon puzzle) ile hiçbir bağlantısı yoktur..sadece kendisi de neon puzzleların takipçisi olduğu için gelen tüm eksik parça taleplerini doğru şekilde yönlendirerek gerekli firmalardan temin etmenizi sağlamaktadır...bu yüzden bana iletişim bölümünden ulaşın,size gerekli yönlendirmeleri yapayım..merak etmeyin mutlaka gelecektir parçalarınız.

      Sil
  77. Neon Puzzle ürünü olan 1000 parçalık puzzleda 2 eksik parçam vardı. İletişime geçilmedi, herhangi bir bilgi de gelmedi tarafıma ancak tam umudu kesmişken parçalar (yaklaşık 3 hafta sonra) geldi. Herhangi bir mail ya da takip sistemi olmaması kötü ancak yine de ilgileniliyor demek ki bunu bilmek güzel. Teşekkürler..

    (dipnot: Parçalar kutusundan tam çıktı. Şahsi hatamdan dolayı parçalar zarar gördü.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar,öncelikle sevindim parçalarınıza kavuşmanıza.....şimdi şöyle oluyor işleyiş: neon puzzleın kendi sayfasından form doldurarak gönderdiğinizde (eksiksiz bilgilerle)sessiz sedasız işleme alınıyor,size herhangi bir geri bildirim formu gelmiyor.fakat ks gamesin sayfasından form doldurursanız o zaman otomatik olarak işleme alındığınıza dair bildirim geliyor.süreleri hiç belli olmuyor...bazen 3 günde geliyor bazen daha uzun sürede.en temizi daima şirketle birebir temas kurmak.bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.

      Sil
  78. iyi geceler. a 101 den aldığım seine river paris puzzlenda eksik parça çıktı. siteden formu yollamaya çalışıyorum ama hep mailiniz gönderilirken hata oluştu diyor. ne yapmam gerekiyor. neonpuzzle.com sitesindeki formdan gönderiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. günaydınlar sevgili takipçim bana direkt iletişim bölümünden ulaşın ki,mail aracılığıyla sizi doğru yönlendirmelerle çözelim sorununuzu.

      Sil
  79. 11344 nolu üründe 1 parça eksik , formu dolduruyorum mail hatası yazıyor ne yapmam gerek

    YanıtlaSil

  80. Sevgili koray bey,form hata veriyorsa foto çözünürlüğü yüksek olabilir.foto boyutunu küçültüp öyle deneyin..bir de sizin nezdinizde diğer neoncu arkadaşlara da buradan duyurayım,eksik parçası olanlar bana iletişim bölümünden ulaşın ki,detaylı ve daha anlaşılır yollarla uzunca standart açıklamamı yapayım.sevgiler...

    YanıtlaSil
  81. Yorumunu içi teşekkür ederim, yalnız resim yüklemeden dahi hataveriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koray bey,bana iletişim bölümünden yazarsanız alternatif yolları deneyelim.

      Sil
  82. spanish colour puzllmda eksik parçam var kodunu öğrenebilirmiyim birde koordinat derken santim olarak mı olcucez puzzle parçalarınımı sayıcaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Koordinatlar santim olarak hesaplanmaz parçaların yerini saptamak için parçalar sayılır.puzzleı önünüze aldıktan sonra,solundan sağına sayarsanız bu A koordinatını verir.bir de yukardan aşağıya sayarsınız bu da B koordinatını verir.saptamada zorluk çekerseniz iletişim bölümünden bana ulaşın,beraber hesaplayalım.Spanish colour kod için diğer mesajınız altında yazıyorum şimdi.

      Sil
    3. Merhaba benimde spanish coliur puzzle imda eksik parca cikti.kutusunu kaybettigimden resim kodunu bilmiyorum.yardimci olur musunuz acaba??

      Sil
    4. sevgili özlem sanırsam size mail aracılığıyla verdim kodunu...eğer koda ulaşamazsanız yazın bana.

      Sil
  83. selam esik parçaları nasıl isteye biliriz lütfen bilgilendirirseniz memnun olurum .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçim,bana iletişim bölümünden ulaşınız,mail aracılığıyla size ayrıntılı bilgi vereyim...

      Sil
  84. altı adet puzzle bitirdim birinde fazla parça çıktı ikisindede eksik parça var ben puzzle bağımlısı bir insanım ve elimde daha hiç açılmamış yedi adet var hepsinş A-101 den aldım ama eksik parçalar hevesimi kaçırdi eksik parca sitesindede farm var bütün bilgileri istıyorlar ben bilgilrimi vermek istemiyorum eksik parçaları nasıl başka şekilde temin bilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar,hoşgeldiniz,öncelikle bana iletişim bölümünden mail adresinizi bırakarak ulaşın..ben size gerekli yönergeleri vereyim...alternatif yollara bakalım.

      Sil
  85. Merhabalar;önceki yıllarda A101 den aldığım puzzle da 4 parçam eksikti.Yaklaşık 10 gün içerisinde parçaları gönderdiler ve çok ilgilendiler.Şu an inanılmaz mutluyum.Kimsenin endişelenmesine gerek yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Gülistan hanım,mutluluğunuzu bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler...puzzlesız kalmayın...takipte kalın....sevgilerrrr...

      Sil
  86. Merhaba ben puzzle resmini yani kutuyu kaybettim puzzle poşet içinde, resmi hatırlamıyorum.. 20120043-100 parti numarasıyla resmi bulma şansım var mı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Eyüp,hoşgeldiniz,elinizdeki parti numarası o dönemlerde verilen tüm neonlardan aynı numara olarak çıkıyordu....sizin verdiğiniz tek ipucu: bu nuaralar eski kampanyalara ait....şöyle yapalım: siz bana iletişimden ulaşın,bir karton üzerine bariz olan bazı parçaları yüzleri bana dönük şekilde karışık olarak yayın,,fotoğrafını çekin,ben tahminde bulunayım,çünkü büyük ihtimalle bahsettiğiniz puzzleı ya yaptım ya da arşivimde mevcut...bilme ihtimalim var.

      Sil
  87. evet bende a101 den puzzllar aldım .içlerinde eksikler vede fazlalar çıktı mesela halı tüccarından eksik çıktı . kaplumbağa terbiyecisinden fazla çıktı . yine geçen hafta hafta aldığım puzzle da da eksik çıktı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadaşlar,zaman zaman neon puzzlelarda eksik veya fazla parçalarla karşılaşabiliyoruz....hiç keyfinizi kaçırmadan firma ile ile iletişim kurulduğunda kesinlikle parçalarınızı alıyorsunuz.. sevgili takipçim bana iletişim bölümünden ulaşın,mail aracılığıyla size gerekli bilgileri ileteyim başvuru konusunda...

      Sil
  88. Ne yazık ki benimde Paris Shops adlı puzzle'ımın 1 parçası eksik çıktı bu sebeple kutudaki diğer Puzzle'a başlamadım. Bu kadar emek verdikten sonra onunda parçası eksik çıkacak diye korkuyorum. Eksik parçayı nasıl temin edebiliriz bana da yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Orhan bey,gerekli talimatları içeren bilgiyi size gönderdim...hiç mi hiç canınızı sıkmayın...puzzlea devam...hem bakın bime de puzzlelar geliyor yakında...onları stoklarınıza ekleyiverin...

      Sil
  89. Bir hafta içinde eksik parcalarim çok mutlu oldum teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süppperrrr bir haber sevgili Sibel....puzzle yapmaya devam...

      Sil
  90. Bizim puzzle da neyin üstüne yapıcaz bilen var mı karton falan bn 1000 parçalık aldım nasıl yapıcam acil solermisini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. puzzleı kırtasiyeden temin edebileceğiniz 50x70cm kalın mukavva üzerinde yapın...gitmişken iki tane mukavva alın..biriyle üzerinde puzzleı yapın,diğeriyle üstüne kapatıp ters çevirin,arkasından bantlayın.puzzleı ayriyeten mukavvaya yapıştırmaya gerek yok.

      Sil
  91. Merhaba benimde 1000 parçalık yaptığım pazılın 1 tane parçası eksik bunu nasıl temin edebilirim ve bunun tamamının potoğrafını mı çekmem gerekiyor yada sayarak gönderim yardımcı olursanız sevinirim Daigo-ji Temple Fushimi-ku pazılımın ismi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Munise hanım bana iletişim bölümünden mail adresinizi bırakarak ulaşın,mail üzerinden ayrıntılı konuşalım...

      Sil
  92. Red Umbrella adlı puzzle eksik parçamız var ne yapabiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili aliye iletişim bölümünden geçerli mail adresinizi yazarak bana ulaşın ki,birebir sizi gerekli yere yönlendireyim

      Sil
  93. merhaba benimde 1000 parçalık puzzle da eksik parçam vardı. form doldurdum ve 2 gün içinde bana kayıp parçamı gönderdiler. yaptığınız hizmet ve yardımlar için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili sevda,ne demek,her zaman yardımcı olurum...puzzle bizim aşkımız....:))) sevgilerimle...

      Sil
  94. merhaba 1000 parcalık paris shops 11508 kod numaralı puzzle da 17 tane eksik parcam cıktı. Ne yaapcagımı bilemiyorum yardımcı olurmusunuz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana iletişimden ulaşın,mail adresi üzerinden sizi yönlendireceğim...sevgiler..

      Sil
  95. Merhabalar 3 gün önce eksik parçanın siparişini vermiştim,3 günün sonunda eksik parçam elime ulaştı.İlgi ve alakanıza teşekkürler NEON PUZZLE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili emirhan sevindim..ben de aramızda olduğunuz için yorumlarınız için teşekkürlerimi sunarım..

      Sil
  96. Merhaba benimde bugün eksik parcalarımdan 15 tanesini yollamıslar. Ama son 2 parcayı göndermemişler. Tekrar resmini cektim ve yolladım İnsallah son 2 parcayı da gönderirler ve puzzleyi tamamlamıs olurum..

    YanıtlaSil
  97. sevgili mertoviç,hiç merak etmeyin,biraz ısrarcı olun,peşine düşün arayın,mutlaka ilgileniyorlar..firma o yönden bizleri memnun ediyor.

    YanıtlaSil
  98. merhaba bn gecen sene aldigim puzzle i smdi yaptim bi parcasi eksik kutusuda yok kodu olmadan eksik parca gelmezmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili çiçek kodların çoğu bende mevcut.siz bana sitedeki iletişimden mail adresinizi bırakarak ulaşın.ben sizi yönlendireceğim ne yapmanız gerekenler konusunda..temayı veya resmi paylaşırsınız ben kodu bulurum.

      Sil
  99. Haklısınız dün eksik parcaları göndermeleri ilgilendiklerini gösteriyor. Umarım en kısa zamanda son 2 parcayı da yollarlar.

    YanıtlaSil
  100. merhaba
    ben a101 den puzzle aldım 2 eksık parca cıktı nerden parca ıstegı atacagım uzun surdır arıyorum ama bulamadım bıde kutunun ustunde yazan numarayı aradım ulasılamıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gecikme için özürlerimizi sunarız,acaba parçalarınıza ulaşabildiniz mi? ulaşamadıysanız sitenin iletişim bölümünden bana yazın..doğru şekilde yönlendireceğim sizi.

      Sil
  101. Ben ilk defa puzzle yapmaya niyetlendim kenar çerçeveye başladım zaten zorlanacaktım ama şimdi bu yorumlarda eksik parça denilince endişeye kapıldım. Çünkü eksiği anlamak zor olacak. O yüzden acaba en ve boyunda kaç parcadan oluşuyor 2000 parça puzzlede. 11542 sunliğht on venice benim ki

    YanıtlaSil
  102. sevgili berfin,öncelikle gecikme için özürlerimi kabul ediniz.2000 parçalılar en 40 boy 50 olarak düşünürseniz 40x50=2000 parça.eksikler için üzülmeyin firma sonuna kadar arkamızda bana yazarsınız sizi doğru şekilde yönlendiririm eksiğiniz çıkarsa.

    YanıtlaSil
  103. Ben puzzle yeni aldım ve şuanda iki parça eksik puzzle ı tamamlamadın daha eksik parçaları nasıl temin edebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ömer bey bana iletişim bölümünden ulaşmış mıydınız? detaylı açıklama için mail üzerinden iletişim kurmamız gerekiyor...sevgiler....

      Sil
  104. Benimde bir hafta önce a101 den aldığım neon puzzle(ısland santorini greece) eksik çıktı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zehra hanım,bana iletişim bölümünden mail adresinizi bırakarak ulaşın,eksiklerinizi almanıza yardımcı olayım.

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

1 – 200 / 277   Yeni›   En yeni»
Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : A.101 Neon Puzzle Eksik Parça Hakkında..!!
A.101 Neon Puzzle Eksik Parça Hakkında..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2lT1tt9eZec54dbepTBGdE7TWV-sDjYYPFJ4hY6dS7Kt4q5udwF9IW0V-P2ErGWmU5AeU5a3Y8cU5u96xXXpT6mJl-9iUaIRzt2cbdZpe4_O9RH2OEztmLfQMlblbqoerORJ8NP5zOSmt/s320/a101neon+puzzle+eksik+par%25C3%25A7a+a101.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2lT1tt9eZec54dbepTBGdE7TWV-sDjYYPFJ4hY6dS7Kt4q5udwF9IW0V-P2ErGWmU5AeU5a3Y8cU5u96xXXpT6mJl-9iUaIRzt2cbdZpe4_O9RH2OEztmLfQMlblbqoerORJ8NP5zOSmt/s72-c/a101neon+puzzle+eksik+par%25C3%25A7a+a101.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2013/08/a101-neon-puzzle-eksik-parca-hakknda.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2013/08/a101-neon-puzzle-eksik-parca-hakknda.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content