Educa''Wild Life'' 33600 Parça

Educa''Wild Life''33.600 Parça Educanın Yeni Rekor Puzzle'ı Sevgili arkadaşlar,yeni yıla girmemizle beraber yerli yaba...

Educa''Wild Life''33.600 Parça Educanın Yeni Rekor Puzzle'ı

Sevgili arkadaşlar,yeni yıla girmemizle beraber yerli yabancı puzzle firmaları 2014 yılı yeni seri puzzle kataloglarını puzzleseverlere sundu.

Ricordi ,Castorland,Ravensburger'in rengarenk temalar da  yeni ürünleri ülkemizdeki mağza stoklarında ve puzzle satış sitelerinde yerini almaya başladı.
Yerli firmalarımızdan,Anatolian ,Art ve KS Games bu senenin yeni puzzle'larını tanıttılar.

Educa''Wild Life''33600 Parça
Son olarak Educa 2014 puzle serisini Almanya'da Nürnberg oyuncak fuarında tanıttı Educa'nın Şubat ayı içinde yeni temalı puzzle'larını bizlerle buluşturacağını biliyordum.
Ve şimdi sıkı durun,Educa'nın biz puzzle severler için büyük mü büyük bir sürprizi var.

Tam 33.600 parçalı muazzam bir puzzle üreterek,Ravensburger'in elinden rekoru aldı. 


Educa''Wild Life''33600 Parça Educanın yeni rekor puzzle

Nürnberg oyuncak fuarında ilk kez görücüye çıkan Educa firmasının Adrian Chesterman imzalı 33.600 parçalık 'Wild Life' isimli devasa puzzle'ın dünyada ve ülkemizde şimdiden çok ilgi göreceğini düşünüyorum..

Ahşap özel bir kutuda tekerlekli taşıma arabasıyla birlikte satılacağı söyleniyor.Kutu içinde 3360 parçalık 10 paket bulunacak. Yaban hayatının resmedildiği 'Wild Life' isimli bu puzzle tamamlandığında ölçüleri 5,70 metre boyunda 1,57 metre eninde olacak.

Educa''Wild Life''33600 Parça 
Benim gibi merak edenler yapmak için sabırsızlananlar için Mart ayından itibaren satışa sunulacak...Bu haberi yayınladıktan sonra bazı meraklı puzzleseverler fiyatı konusunda benden bilgi rica ettiler.

Net bir bilgi olmamakla beraber fiyatının 300 €uro olacağına dair bir duyum aldım arkadaşlar.
        Puzzle Künyesi:
  • Marka Adı: Educa
  • Seri: Puzzles XXL ,Panorama
  • Puzzle Adı: Wild life 
  • Sanatçı: Adrian Chesterman
  • Parça sayısı:33600
  • Ölçü:5,70cm x 157cm
  • Üretim Yılı: 2014
  • Üretim Yeri: İspanya

www.puzzleteacher.com                                                                      @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 18
  1. Tek kelimeyle muhteşem bir puzzle... Educa bu konuda oldukça iddialı olduğunu kanıtlamış oldu bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet muhteşem bir puzzle.....beni çok heyecanlandıran bir haber bu....

      Sil
  2. yazınızı görür görmez internetde arattım. Boyutları 1,57 X 5,7 metre ölçülerinde olacakmış. Evde böyle bir alan var mı diye bakıyorum şimdiden.
    Ayrıca bu arama sırasında bir sitede 6000 parçadan başlayıp daha büyük puzzleların hemen hemen her markasını burada bir araya getirmişler. bence böyle bir çalışma sizin sitenize de yakışır.

    YanıtlaSil
  3. sevgili daisy,bu puzzle'a ciddi ciddi niyetlendiyseniz eğer,hakikaten cesaretinizi kutluyorum..bu arada "burada" diye bahsettiğiniz platform neresidir acaba?
    bizim yeni bir çalışmamız var ...altyapı çalışmaları sürüyor..yakında duyuracağız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daisy'cim,yorumlarda link vermem benim açıdan sıkıntılı oluyor..Fakat belirttiğiniz yerlere baktım..Paylaştığınız için çok teşekkür ederim..Link verecek olursanız bundan sonrası için,direkt iletişim bölümünden bana ulaşınız ki,oradan paylaşımımıza devam ederiz..

      Sil
  4. Cikinca bende hemen alacagim..benim evde boyle bir alan var:)

    YanıtlaSil
  5. Hoşgeldiniz , çıktığında alırsanız,lütfen bizimle paylaşınız olur mu? Çok memnun oluruz meraklıları olarak..

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir duruşu var ama sanki fazla karmaşık ve gözü yoran bir görüntüsü var gibi tabi bu benim düşüncem paylaşmak istedim ;)

    YanıtlaSil
  7. evet mavi melekcim,biraz göz yorucu olduğu fikrine ben de katılıyorum...özellikle sarmaşık bölümleri karışık gelebilir..ama bütününde etkileyici bir puzzle bence.

    YanıtlaSil
  8. Etkileyiciliğine lafım yok zaten ;)

    YanıtlaSil
  9. türkiyeye ne zaman geleceği belli mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. efendim Türkiye dahil,tüm dünyaya eş zamanlı olarak ilkbahar aylarında dağıtılacağına dair bilgi aldım...ahşap kutuda ve taşımak için bir trolley(el arabası) ile beraber...muhtemelen 20kg'yu bulur ağırlığı.32binlik ravensburger 17kg civarındaydı çünkü.

      Sil
  10. Merhaba .Heyecanımı paylasmak istedim.biraz önce kapora vererek ön siparişini verdim.haziranın ilk haftası türkiye ye dagıtımı baslıyormus...sınırlı sayıda gelecekmiş.Bundan dolayı ön sipariş alıyorlar...Cok mutluyum simdiden:):):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heyacanınıza gönülden katılıyorum çünkü bu benim de yakından takip ettiğim bir konu...bendeniz de dört gözle bekliyorum....haydi hayırlısı olsun....Bu arada ben 13200 parça atları çoktan tamamladım..yoğunluktan henüz yayınlayamadık...selamlar...

      Sil
  11. HÜMEYRA ÖZÇELİK24 Mayıs 2014 21:52

    yasılarınızı kaçırnmdan takaip ediyorum sizin yazılarınızı okudukça kıskanıyorum uzun aradan sonra sizin sayenizde tekrar yapboz başladım 33600 türkiyede ilk yapmak size yakışır sevgili master.33600 haberlerini brkliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sevindim gerçekten kaldığınız yerden devam etmenize...böyle "challenge" bir puzzle'ı bendenize yakıştırdığınız için çok çook teşekkürler...sevgiler...

      Sil
  12. slm.ben dün itibari ile basladım puzzle ı yapmaya...ilk dikkatimi ceken parcaların diğer puzzle lara oranla %11 daha küçük olması oldu..Ben 5x2 seklinde olur diye düşünüyordum posetlerin birlesimini ama 10x1 cıktı..Ayrıca posetlerden birinin üstünde kod yazmıyordu..baslangıc yada bitistir diye ondan basladım ama ortalarda bir kısım cıktı...Kodlar sıralı değil yani...renklerin canlılıgı cok iyi bu arada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,evet parçalar küçük,renkler çok canlı,kesim biraz farklı....diğer alan arkadaşların dahil bendekinin de bütün poşetlerde kod yazıyordu aslında...demek size denk gelmiş...kod sıralaması şöyle,en küçük sayı,puzzleın sonu,büyük olan rakam puzzlen başı...kolay gelsin size...yoğun miktarda yeşilliklerle boğuşuluyor..

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Educa''Wild Life'' 33600 Parça
Educa''Wild Life'' 33600 Parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUXkAPjARN5wlctUJ-E2zfPRZH3zku2TaHDdUfB7cFLmOYdflvBPNWACUJT_T7kS6PpLOegMunQo0jdyrktlsfoWEJUEeT-lHbclZSPQkd-jKIaZAHAr9XtVPdB-hSJpd-JE_QVW5nJ2fs/s1600/33.600_Wildlife-1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUXkAPjARN5wlctUJ-E2zfPRZH3zku2TaHDdUfB7cFLmOYdflvBPNWACUJT_T7kS6PpLOegMunQo0jdyrktlsfoWEJUEeT-lHbclZSPQkd-jKIaZAHAr9XtVPdB-hSJpd-JE_QVW5nJ2fs/s72-c/33.600_Wildlife-1.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2014/01/educawild-life-33600-parca.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2014/01/educawild-life-33600-parca.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content