Mutluluğun Resmi ''Dianne Dengel''

"Mutluluğun Resmi"   Türkiye'de en çok satılan puzzle ülkemizde Mutluluğun Resmi olarak bilinen ,Amerikalı kadın ressam Diann...

"Mutluluğun Resmi"
 
Türkiye'de en çok satılan puzzle ülkemizde Mutluluğun Resmi olarak bilinen ,Amerikalı kadın ressam Dianne Dengel'in 1974 yılında yaptığı orjinal adı "Home Sweet Home" olan tablosu.

Türkiye'de yılda 2.5 milyon kutu puzzle satılırken,son 2,5 yılda Dianne Dengel'in Mutluluğun resmi isimli puzzle satışı 25 bin kutuya ulaşmış durumda.


En çok satanlar listesinde,İkincilik ünvanını ise 10 bin kutu satışıyla Kaplumbağa Terbiyecisi isimli puzzle elde etmiş.
Yurt dışında en fazla talep gören puzzle ise,Kız Kulesi temalı puzzle'lar.

Yerli puzzle'larımız,Kanada,Güney Afrika,Almanya,Macaristan gibi ülkelere gidiyor.

Kaplumbağa Terbiyecisi,sadece ülkemizde değil ABD,Almanya,Macaristan gibi ülkelerde de satılıyor,üstelik sadece Osman Hamdi Bey de değil,Osmanlı saray ressamlarından Zonaro,Remzi İren,Füsun Ürkün,Derya Özen Yıldız gibi ressamların eserleriyle hazırlanan puzzle'lar da uluslararası pazarda kendilerine yer edinmiş.





Özellikle,Anatolian-Perre Grup, fotoğraf sanatçısı Şefik Bayram'la işbirliği yaparak Türkiye'yi özel bir koleksiyonla puzzle'a taşıdı,bu İşbirliği çerçevesinde İstanbul Ortaköy'den Göreme Peri Bacaları'na, Bodrum Kalesi'nden İzmir Saat Kulesi'ne kadar Türkiye'nin tarihi ve turistik alanları puzzle'a ilham olurken ülkenin yurtdışına tanıtımı adına da büyük bir adım atıldı. 

Şefik Bayram'ın objektifinden Türkiye fotoğraflanırken 'Türkiye Manzaraları Puzzle Koleksiyonu' yurtdışında büyük ilgi görüyor.
Perre'nin ihracatına başladığı koleksiyonda İstanbul Kız Kulesi, yoğun talep alırken hediyeliklerde puzzle Türk lokumuyla yarışır hale geldi.  İhracatta "Türkiye Manzaraları Puzzle Koleksiyonu" ilk sıraya oturdu. 

Yurtdışına hediye gönderenler bile artık bu koleksiyondan seçtikleri puzzle'ları tercih ediyor,ilgi karşısında yeni çekimlere de başlanmış durumda.

www.puzzleteacher.com                                                                      @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER
Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,199,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,182,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Mutluluğun Resmi ''Dianne Dengel''
Mutluluğun Resmi ''Dianne Dengel''
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjk9fJ-1pZiQgswZdGaDbkLDuE0p7PZIIqoj4-xEHry8FTaITtzH4W4-FSurwTzuVOuige-ElyQUazZjd8yxolfnABC84V8dKtrRp9viBFClmIT16URYD0ibhhmA2rdQy9pN2aQaoNPotNK/s400/Mutlulu%C4%9Fun+resmi.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjk9fJ-1pZiQgswZdGaDbkLDuE0p7PZIIqoj4-xEHry8FTaITtzH4W4-FSurwTzuVOuige-ElyQUazZjd8yxolfnABC84V8dKtrRp9viBFClmIT16URYD0ibhhmA2rdQy9pN2aQaoNPotNK/s72-c/Mutlulu%C4%9Fun+resmi.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2013/05/mutlulugun-resmi.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2013/05/mutlulugun-resmi.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content