Heye ''Bodnant Garden'' 6000 Parça

Heye ''Bodnant Garden'' 6000 Parça Heye 6000 Bodnant Garden Sevgili Arkadaşlar; Evet gelelim bloğumun baştacına,b...

Heye ''Bodnant Garden'' 6000 Parça

heye puzzle 6000
Heye 6000 Bodnant Garden

Sevgili Arkadaşlar;

Evet gelelim bloğumun baştacına,ben bu puzzle'ın Türkiye stoklarında olduğundan bile emin değilken belki de son kutuyu,ev dekorasyonu için satın alınıp bana gönderildi. 

Heye 6000 parça "Bodnant Garden" mükemmel ötesi bir duruşa sahip ve yapımı çok çok eğlenceli bir puzzle'dı.

Yaparken hiç sıkılmadım,halbuki ilk resmi gördüğümde hep birbirini tekrarlayan motifler olduğu için kendi kendime eyvah bile demiştim.

Tam 6000 parça ve teması dünyaca ünlü botanik bahçesi olan Bodnant Bahçeleri.
Bu önemli bahçe Ulusal Hazine'ye ait olup İngilterede'dir ve 32 hektarlık bir alanı kaplar."McLaren" ailesinin başarılı nesilleri tarafından yıllar içinde oluşturulmuş.

İngiltere'nin en beğenilen ve ziyaret edilen bahçelerinden biridir.İçerde her türlü bitkiyi görmek mümkün.

Puzzle'ın sahibi bitmesini heyecanla beklerken ben de bitimindeki duruşu görmek için sabırsızlanıyordum...Ve bitince karşısına geçip hayran hayran seyrederken aldığım haz,ayrı birşey tabi ki.

Puzzle, sahibine ulaşınca,bana çerçeveli fotoğrafını  gönderme inceliğinde  bulundu. 

Kendilerine teşekkür ederim.

Ben de bu çok özel şaheser tabloyu paylaşma şerefine nail oldum....Puzzle'ın panaromik olarak satın alınması,önceden asılacak yerinin saptanması ince düşünülerek tasarlanmış arkadaşlar....Kendilerini zevkli seçiminden dolayı kutluyorum.


Puzzle künyesi:
Marka Adı: Heye
Seri: Panorama
Puzzle Adı: Bodnant Garden
Sanatçı: Alexander Von Humboldt
Parça Sayısı: 6000
Ölçü:235x83cm
Üretim Yılı:2012
Üretim Yeri: Almanya


www.puzzleteacher.com                                                                     @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 10
  1. Tek kelimeyle muhteşem görünüyor... Sanırım bu, Clementoni'den çok daha zor olsa gerek. Çerçeveli hali de çok güzel olmuş. Elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim...Çok çok eğlenceli bir puzzledı,Heye'yle iyi vakit geçirdim.Darısı sizin başınıza...

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. çok çok teşekkürler...inşallah daha da muhteşemlerini yaparız..

      Sil
  4. Bu resmi gorunce cok begenfim ve Size akil danismadan edemedim. Salonuma bir puzzle yapmayi dusunuyorum. "Bodnant Garden" ile "Band of Thunder" arasinda kaldım. Cerceve ve duvara yapistirma sikintisi beni dusunduren. Gorus ve onerilerinizi bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili daisy,öncelikle ikisi de süper seçimler.Yalnız ben bu bahçeyi yaptığımda belki de son kutuyu aldım.Biliyorsunuz Heye artık ülkemize gelmiyor...Heyenin 2013 kataloğunda bu bahçe vardı.2014 kataloğunda da gözüküyor fakat ülkemizde olmadığı için erişemiyoruz.bence bu bahça çok güzel bir salon dekoru..Atların duruşunun harika olmasıyla beraber,bahçe kadar salon dekoru olabileceğinden emin değilim açıkcası.Sanki daha çok,çalışma odası veya alternatif bir odaya gider gibi...tabi bunlar benim düşüncelerim.bana iletişim bölümünden ulaşırsanız,oturma odasındaki duvarda duruşuyla ilgili örnek olması açısından fotolar gönderebilirim..

      Sil
  5. Merhaba, sayfanızı 1 yıl önce keşfettim ve severek takip ediyorum:) Bu puzzle da gördüğüm de bayıldım:) Uzun aramalar sonucu kadıköy de ki puzzlegaleri buldum hatta gelene kadar bulabildiğime bile inanmamıştım Resimlerinden çok daha güzel ve çok kaliteli bir puzzle. Şuan 2. paketi yapıyorum ve bir sorunla karşılaştım. Bu paketin gökyüzü kısmında parçalarının en alt katmanı ayrılıyor. Bittiği zaman çerçeveletme şansım olursa yapıştırıcı kullanmak istemiyordum ama bantladığım zamanda puzzleın dağılmasından korkuyorum. Böyle bir şey daha önce başınıza geldi mi, alt katmanları hangi yapıştırıcıyla yapıştırmam gerektiğini bilemiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elifcimmmm siz bu puzleı alıp yaparsınız da ben size hiç dönmez miyim...az bekleticem sizi..mailden ulaşacağım mutlaka..

      Sil
  6. Merhabalar..ben bu puzzle ı Almanya dan getirttim ve bitti..ancak çerçeve sorunum var..en kolay nasıl çözerşm nerede çerçeveletebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili canan,isterseniz iletişim bölümünden bana ulaşın,mail adresi üzerinden geniş cevap vereyim..

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Heye ''Bodnant Garden'' 6000 Parça
Heye ''Bodnant Garden'' 6000 Parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfPXN3ycq6oz7UR6eYO7HZGIfsw5OSPtA13knIqk_Z6fMtu-0JEbHoR10ipi2ck5yOAPYtVl86iikas-bRzLiaPROu7Wm7ggOP5XgeGwUzmO_HAEg4DbZl8Wz2wQ9DQZysnhZJZa6JcTD9/s400/cerceveli-heye+puzzle.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfPXN3ycq6oz7UR6eYO7HZGIfsw5OSPtA13knIqk_Z6fMtu-0JEbHoR10ipi2ck5yOAPYtVl86iikas-bRzLiaPROu7Wm7ggOP5XgeGwUzmO_HAEg4DbZl8Wz2wQ9DQZysnhZJZa6JcTD9/s72-c/cerceveli-heye+puzzle.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2013/04/merhaba-sevgili-puzzle-severler_15.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2013/04/merhaba-sevgili-puzzle-severler_15.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content