A.101 Neon Puzzle 10 Ekim 2013

A.101 Neon puzzle 10 Ekim 2013  Heyoooo!!! Yeni neon puzzle'lar raflarda yerini almak üzere. Sevgili puzzleseverler,A.101 marketlerde...

A.101 Neon puzzle 10 Ekim 2013 

Heyoooo!!! Yeni neon puzzle'lar raflarda yerini almak üzere.

Sevgili puzzleseverler,A.101 marketlerde artık geleneksel olarak satışa sunulan Neon marka puzzle'lar önümüzdeki hafta yani 10 Ekim 2013'de puzzleseverlerle
buluşacak.

A101 marketlerde uygun fiyata satılan puzzle'ları düzenli takip eden puzzleseverlerimiz
1000+1000 şeklinde  2 ayrı kutuda 4 farklı tema içeren puzzle'ları kaçırmasın diyorum.

Çoook erken saatlerde çoğunluğu daha market raflarına çıkarılmadan kapış kapış gidiyor.


Arkadaşlar bu seferki temalarımız,KS Games mevcut kataloğunda bulunmuyor.
O yüzden bu puzzleların görselleri ve isimlerini ilk defa puzzleteacher.com farkıyla yayınlıyoruz.

Yeşil kutuda bulunan ilk poster:1000 parça Traditional lakeside house of the village of hallstatt / Austria 


Avusturya'da yer alan muhteşem güzellikte bir köy,çinliler bile eski tuz madeni olan bu köyün kopyasını yaratmışlardır.Tarih öncesi çağlardan kalma tuz üretimi ile bilinir ve buna Hallstatt kültürü adı verilmektedir.
Dünya tarihinin en eski tuz madeni burada yer almaktadır.

Haziran 2012 tarihinde, Çin'in madencilik şirketi Minmetals Corporation'ın Çin'in Guangdong eyaletinde Huizhou'da tüm köyün tam ölçekli bir kopyasını inşaa ettiği bildirmiştir.
 Yeşil kutuda bulunan ikinci poster :1000 parça Acropolis Athens /Greece

Büyük çoğunluğumuzun da bildiği komşumuz Yunanistan Atina'da yer alan Akropolis. Eski Yunan kentlerinde, kentlerin yanıbaşındaki yüksekliklere verilen addır. Yunanca akropolis "yukarıda bulunan şehir" anlamına gelir.Akropolislerin en ünlüsü Atina Akropolisi'dir.

Klasik dönem Yunanistan'ında her önemli yerleşme yerinin bir akropolisi vardı.Tapınaklar, hazinelerin saklandığı yapılar ve çeşitli kurumlar burada yer alırdı. Saldırı durumunda akropolis sonuna kadar savunulurdu.





 












Kahverengi  kutuda bulunan ilk poster  1000 parça Paris streets/ Paris sokakları 
Parisin sokaklarını tasvirleyen 2014 yılının popüler temalarından oldukça hoş bir görsel.

Kahverengi  kutuda bulunan ikinci poster 1000 parça Harbour Sunset /Limanda günbatımı 

Ravensburger markasında 1500 parça olarak bulabileceğiniz,Limanda romantik bir akşam üstü görüntüsü.

www.puzzleteacher.com                                                               @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 34
  1. haberi aldığımdan beri sabırsızlıkla bekliyorum bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. A-101 broşüründeki temalar net gözükmüyor.broşür de henüz marketlerde dağıtılmadığı için elime ulaşmadı.İnternetten seçebildiğim kadarıyla birinin Atatürk puzzle'ı olduğunu tahmin ediyorum.Malum birçoğumuz için artık anlamsız olan 29 Ekim de yaklaşmakta...Siz de Atatürk puzzlelarını çok seviyorsunuz biliyorum,belki tahminim doğru çıkar da koşa koşa gidip alırız..

      Sil
    2. Umarım öyle olur

      Sil
    3. Mavi melekçim sanırım yanıldım.Atatürk puzzle'ı değilmiş..Görseller elime ulaştığında koyacağım birazdan inşallah.

      Sil
    4. *********ÖNEMLİ EKSİK PARÇALARI OLANLAR LÜTFEN OKUYUNUZ*********
      bendeniz sadece puzzlesever olarak blog sahibiyim.insanlara puzzle konusunda doğru yere yönlenmelerine yardımcı oluyorum.bunun için internetten neon puzzlea ulaşmanız gerek. puzzleteacher.com'un Ks games ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır....Eksik parça gönderimi yapmamaktadır...Sadece ve sadece Neon puzzleları aldığı için kendisi de hali hazırda eksik parçalarını beklemektedir...aşağıdaki tüm yorumları okurken bunu dikkate alınız...lütfen blogda ilgili konuları okuyup nasıl başvuru yapacağınızı öğreniniz..

      Sil
  2. Butun manzaralar birbirnden guzel maasallah. Kosa kosa gidip almam lazim :) cok guzel bir paylasim ellerinize saglik efem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim...Bu seferkileri hepimiz çok beğendik gerçekten.hep beraber alırız inşallah da önümüzdeki günlerde hepimizde kaçar tane eksik,kaçar tane fazla çıktı,paslaşırız aramızda artık.

      Sil
    2. Şimdiye kadar A101 in verdiği bütün puzzları aldım 15 e yakın hiç eksik çıkmadı.

      Sil
    3. Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.Aramızda eksik parça çıkmayan tek kişi siz oldunuz.tebrik ederim.Her kutuda eksik çıkacak diye bir kaide yok tabi.sizde ilginç olan 15 kutunun üst üste sağlam çıkması...Çok şaşırtıcı.

      Sil
  3. Bu sefer temalar çok güzel gerçekten. Katalogtan anlaşılmıyordu. Sizin açıkladığınız çok iyi olmuş. Elinize sağlık :) Eksik parça çıkar korkusuyla almayı düşünmüyordum. Ama fikrimi değiştirdim. Bu sefer alacağım ben de... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size yeni bir lakap buldum: Neo-ravensci..Neondan tema beğenip satın alma kararınızı tebrik ediyorum.Keyifle yapın inşaalah diyorum...

      Sil
    2. Hahaha çok hoşuma gitti bu söz :) Keşke A-101'de Ravensburger de satılsa... Şöyle ucuz ucuz, ne güzel olurdu :)

      Sil
  4. teşekkürler güzel görünüyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili melekcim,yaptığınız tüm yorumlar değerlidir benim için,tek tek hepsine tatlı atışmalarla cevap verdim..takip ettiğiniz için teşekkür ederim..

      Sil
    2. teşekkür ederim hepsi çok keyifli :)

      Sil
  5. Merhaba , kutularin uzerinde yazan 1000 X2 nedir aciklarmisiniz anlayamadim da , fiyatlari.hakkinda bilginiz varmi.acaba , birde neon guzel bir markamidir ben daha yenuyim bu iste yeni baslayanlara uygun bir markamidir ve desenler amatorlere uygunmudur ??

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,1000x2 ifadesi,bir kutu içersinde 2 farklı temada 1000'er parça puzzle olduğunu belirtir.Neon puzzleın A-101'deki satış fiyatı şu an için 13.95tl'dir.Diğer sorularınızın ayrıntılı cevapları var.Lütfen sitenin iletişim bölümünden direkt benimle irtibat kurarsanız daha sağlıklı bilgi verebilirim.

    YanıtlaSil
  7. Kahverengi kutudaki ilk puzlzle dan bir parçam eksik yaklaşıkta 20 parça grup halinde fazla çıktı. eksik parça bildirimi yaptım herhalde bayram tatilinden sonra gönderilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. efendim hoşgeldiniz aramıza,ben şöyle arz adeyim: kendi eksik parçalarımı jet hızıyla almıştım.ks gamesin yeni kutularında çıkan belgeler,biz puzzleseverlerin arkasında duracağının kanıtıdır.Bayramdan sonra alacağınızı umuyorum.sizin yorumunuz gelmeden biraz önce bir puzzleseverden de yeşil kutuda 4 eksik olduğunu öğrendim..bendenizde de bu kutular mevcut..yapınca burada paylaşacağım..hep beraber eksikleri temin edeceğiz inşallah..

      Sil
    2. Merhaba, benim de kahverengi kutuda Paris Streets adlı puzzle ımda 2 eksik parçam çıktı. Kayıp parça garanti belgesini sakladım ama kutusunu atmıştım o yüzden şimdi resim kodunu hatırlamıyorum. Bana resim kodunu söyleyebilir misiniz acaba? Şimdiden teşekkürler

      Sil
    3. efendim,hoşgeldiniz,kutudaki kodlar tüm kutularda aynıdır neon puzzle için.o yüzden başvuruda kutudaki kodu dikkate almıyorlar,önemli olan fotoğraf diyorlar.siz güzel birkaç foto çekin,koordinatları ve puzzleın adını girin.yeterli olacaktır....özel sorunuz olursa iletişim bölümünden bana ulaşınız....gerekirse firmanın telini verebilirim...

      Sil
    4. Çok teşekkürler ! Dediğiniz gibi yapıp gönderdim, inş en kısa zamanda eksik parçalarımı gönderirler :)

      Sil
    5. rica ederim efendim,inşallah olumlu sonuçlanır da buradan bizimle paylaşırsınız...bol puzzlelı günler dilerim...

      Sil
  8. Daha önce aldığım A101 puzzle ların hiçbirinden eksik parçam çıkmadı gerçi en son aldığımla beraber hala yapılacak 2 kutu olsada eksik parçam çıkmaz umarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Efendim,yeni neonların da eksik parça haberleri gelmeye başladı ne yazık ki..aramızda yapıp bitirenler,hatta başvuranlar var...bendeniz masterınız olarak yoğunluktan en sona kalıcam gibi...inşallah ikimizinkilerde çıkmaz diye umuyorum..

      Sil
    2. Parisli olan puzzlimda 1 parca eksik cikti malesef:(

      Sil
    3. merhaba,hoşgeldiniz,parisli puzzle'ın duruşu çok çok güzel,eksik çıkmasına üzüldüm..Diğer temayı da tamamladıktan sonra derhal başvurunuzu yapınız...kısa sürede eksik parçanın elinizde olacağını umuyorum...bol puzzle'lı günler dilerim.

      Sil
  9. Benim de eksik parçam var ama kutuyu attığım için ürün kodunu bulamıyorum yardımcı olur musunuz?Benim puzzle'm yeşil kutuda bulunan ilk poster:1000 parça Traditional lakeside house of the village of hallstatt / Austria

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. efendim kutu arkasındaki kodlar hep aynıdır..her kutu için farklı değildir..içinden çıkan garanti belgesi kodu da aynıdır...T-491 kutu arkasındaki koddur,içinden çıkan kod ise 20120043-100dir.başvurunuzda foto mutlaka yükleyin,koordinatları da doğru verin,kod çok da önemli değildir...puzzleın ismini yazın yeter.firmayı da arayabilirsiniz isterseniz...

      Sil
    2. Çok teşekkür ediyorum bir parçam eksik kaldı çok sinir bozucu bir durummuş, umarım hemen yollarlar :)

      Sil
  10. a101 aldığım puzzleları çok severek yaptım ama puzzlenın iki tanesi eksik çıktı kahverengi kutudaki üsteki puzzledan 4 tane altaki puzzledan 1 tane eksiğim çıktı sağolsun -lar eksik parça formunu doldurup yılladım parçalarım geldi fakat 4 tane eksik olan puzzlen 4 eksiğim iki tanesi tuttu 2 tane eksiği kaldı kaç defa istedim hiç üşenmeden yolladılar fakat yolladıkları hiç tutmadı tek eksik olan puzzle parçasını yolladılar fakat o da tutmadı resimlerini çekip yollamama rağmen olmadı tekrara form doldurdum ama bir türlü parçalar uymuyor makas farkı var bana yardımcı olmanızı istiyorum fakat neon puzzle telefonla aramadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar,biraz talihsiz durumlar yaşamışsınız anlaşılan..ks firmasını direkt aramanızı öneririm..bazı durumlarda (bıçak farkı gibi) puzzle'ın tamamını bütün şekilde almanız olasıdır...tel bilgisi için bana iletişin bölümünden ulaşınız..ya da kutunun arkasında firmanın teli yazıyor.

      Sil
  11. bir haber var mı yeni puzzle ları bekliyoruz bu 4 ü çoktan bitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz,efendim bendeniz de takipteyim, bir gecikme olacağı söylendi,firma ürettiği an ilk benden duymuş olacaksınız inşallah yeni neonları...haberini alır almaz burada paylaşacağım...takipte kalınız...bol puzzlelı günler...

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : A.101 Neon Puzzle 10 Ekim 2013
A.101 Neon Puzzle 10 Ekim 2013
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijGB26C8_-2SUcEGyU_buqeXz9W8LweEyk9G5ki3Y9Qpgbj-RVOlXRTSX_qQvRzIv1S6Odk-zKwmS6Zar7ELJxAsRLQbAkfPG69W2yhhRp2RbGCm73NYzUUIKmymDZ1GvkQgR1WhnNhiB3/s1600/a101.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijGB26C8_-2SUcEGyU_buqeXz9W8LweEyk9G5ki3Y9Qpgbj-RVOlXRTSX_qQvRzIv1S6Odk-zKwmS6Zar7ELJxAsRLQbAkfPG69W2yhhRp2RbGCm73NYzUUIKmymDZ1GvkQgR1WhnNhiB3/s72-c/a101.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2013/10/a101-neon-puzzle-10-ekim-2013.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2013/10/a101-neon-puzzle-10-ekim-2013.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content