A.101 Neon Puzzlecılar Buraya..!!

A.101 Neon Puzzlecılar Buraya..!! Sevgili arkadaşlar bugün A-101 neon puzzle günü...Haydi acele edin,bu seferki temalar çok göz alıcı g...

A.101 Neon Puzzlecılar Buraya..!!

Sevgili arkadaşlar bugün A-101 neon puzzle günü...Haydi acele edin,bu seferki temalar çok göz alıcı gerek kutu renkleri gerek içerdiği manzaralar hepsi birbirinden güzel. Bende Puzzle Master olarak sabahın ilk ışıklarında koştum markete...:-)

Efendim,bu puzzlelar da yapılmak üzere şimdilik sıralarını aldılar...İsimlerini tekrar verelim buradan;

Greece,Austria/Paris streets,Harbour Sunset

Yeşil kutuda bulunan ilk poster: 1000 parça Traditional lakeside house of the village of hallstatt / Austria (Hallstatt köyünün geleneksel kıyı evleri)

Yeşil kutuda bulunan ikinci poster : 1000 parça Traditional Houses in Plaka area underAcropolis Athens /Greece (Plaka bölgesindeki geleneksel evler)



Kahverengi  kutuda bulunan ilk poster : 1000 parça Paris streets/ Paris sokakları
Parisin sokaklarını tasvirleyen oldukça hoş bir manzara.

Kahverengi  kutuda bulunan ikinci poster : 1000 parça Harbour Sunset /Limanda günbatımı,
limanda romantik bir akşam üstü görüntüsü.

Bu puzzle'ı satın alıp da heyecanını paylaşmak isteyen hatta yapımına başlayan puzzlesever arkadaşlarımızı buraya yorumlarını bırakmak üzere bekliyoruz.


         Neon Markası Onur Puzzle Oyuncak (KS Games) çatısı altında üretilmektedir.
 Ortalama 2-3 ayda bir A.101 marketlerde uygun fiyatıyla puzzle severlere ulaşmaktadır.
                     (Neon puzzle'ların ücretsiz kayıp parça desteği bulunmaktadır)

www.puzzleteacher.com                                                                    @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 50
  1. bu defa poşetlerin içerisinden kayıp parça garantisi diye bir belge çıkıyor daha güvenilir olmuş sanırsam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz efendimm...Evet ks games ve neon puzzlelarda artık kayıp parça garantisi notu çıkmaktadır.Bu da firmanın müşteri memnuniyetini esas aldığının bir göstergesidir...Hepimiz memnunuz firma adına....

      Sil
    2. *********ÖNEMLİ EKSİK PARÇALARI OLANLAR LÜTFEN OKUYUNUZ*********
      bendeniz sadece puzzlesever olarak blog sahibiyim.insanlara puzzle konusunda doğru yere yönlenmelerine yardımcı oluyorum.bunun için internetten neon puzzlea ulaşmanız gerek. puzzleteacher.com'un Ks games ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır....Eksik parça gönderimi yapmamaktadır...Sadece ve sadece Neon puzzleları aldığı için kendisi de hali hazırda eksik parçalarını beklemektedir...aşağıdaki tüm yorumları okurken bunu dikkate alınız...lütfen blogda ilgili konuları okuyup nasıl başvuru yapacağınızı öğreniniz..

      Sil
  2. cümleten hayırlı puzzle lamalar efenim :) bendeniz bugün itibariyle toplamda 7 adet yeni puzzle ile aylık hatta 7 aylık kotamı doldurmuş bulunmaktayım :)) bundan sonra hızla stokları eritmeye devaaam...bu sefer kimse beni durdurmasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vwooowww...süper....ayyy çok heyecanlandım sizin adınıza...ne güzellll..

      Sil
    2. siz birde benim heyecanımı görün :))

      Sil
    3. benim kadar heyecanlı olamazsınızzz.bugün bayram şekerlerim geldi..Yarın şekerlerin neli olduğunu açıklayacağım efendimmm..Heyecanlarımızı hep beraber burada paylaşıyoruz ne güzell...

      Sil
    4. hahaha :) heyecan katsayısı her geçen gün dahada artıyor hadi hayırlısı bakalım :)

      Sil
  3. Efendim, bendeniz de bugün A-101'den aldığım 2 kutu ile beraber toplamda 10 yeni kutu puzzle sahibi olmuş bulunmaktayım :) Artık ev yetmemeye başladı... Sanırım bir süre puzzle alışveriş sitesi açmamam gerekiyor :) Sevgili master, sizden de rica ediyorum öyle enteresan puzzle haberleri girip alışverişe teşvik etmeyiniz :) Çok çalışmam lazım çooookkkk... :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Neo-ravenscı puzzleseverime buradan sesleniyorum: Maalesef bu talebiniz gerçekleşemeyecek.Çünkü yakında çok enteresan bir puzzle haberi vereceğim,birçoğunuz belki ilk defa duyacak...Bekleyin efendim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman ben hızlıca bu stoğu eritmeye başlayayım. Neymiş acaba o enteresan puzzle? Merakla bekliyorum efendim :)

      Sil
  5. Efendim,tamamen sürpriz olsun bu konu..Takipte kalınız...Yakında..

    YanıtlaSil
  6. merhabalar,
    Traditional lakeside house of the village of hallstatt / Austria
    Puzzle eşimle beraber 3 gün önce aldık ve bu saatte bitti. Çok eğlenceli. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz aramıza,puzzledan keyif almanıza çok sevindim...ne güzel...çok da güzel bir temadır bahsettiğiniz.Eksiğiniz de çıkmamış anladığım kadarıyla...bol puzzle'lı günler dilerim...

      Sil
  7. Bende kahverengi kutunun ilk puzzle ını yapmış bulunmaktayım , ve ayrıca bu benim yapmış olduğum ilk puzzle :) Gerçekten yapması çok zevkli bir hobi . Fakat bende 5 parça eksik çıktı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk puzzlenızı eksik parçayla tamamlamış olmanıza üzüldüm fakat öte yandan böyle keyifli bir hobi edinmenize de çok sevindim.Efendim aramızda eksik parça çıkan arkadaşlara,kutunun içinden çıkan yeni belgelerle başvurunuzu yapın diyorum,işin ucunu da bırakmayın hep beraber inşallah bayramdan sonra eksik parçaların geldiği yönünde yorumları da okuyacağız yine bu sayfalarda.

      Sil
  8. kahverengi kutunun ilk puzzle ını kısa bir sürede bitirdim ancak eksik 38 parçam var. Buna inanamayıp evde saatlerdir eksik parça arıyorum ama benden kaynaklanan bir sorun olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. Sizce 38 adet kayıp parça normal mi ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz sevgili Hacer,efendim maalesef neon puzzlelardan 1 adet eksik çıkabildiği gibi grup olarak da çok miktarda eksik parça çıkabilmektedir.her ne kadar üzücü bir durum olsa da hemen tatilden sonra içinden çıkan garanti belgesiyle başvurunuzu yapınız...firma ilgilenmektedir.ücretsiz olarak göndermektedir.sonuçlarını da buradan tekrar bizimle paylaşırsanız çok memnun oluruz.

      Sil
  9. Merhabalar... Bayramda 3 tanesini bitirdim. Acropolis'te 6 eksik parça çıktı. Avusturya ve Harbour Sunset eksiksiz tamamlandı. Şuan Paris Sokaklarını yapıyorum, şimdilik eksik yok gibi. Onu da tamamlayınca eksik parça formunu doldurup parçaların gönderilmesini talep edeceğim. Bu arada formda yalnızca 5 parça talep edilebiliyor. Benim 6 parçam eksik. Bu konuda ne yapılacağı ile ilgili de bugün firmayı arayacağım. Sizlere de buradan bildiririm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok hızlısınız maşallah.ben daha o puzzlelara dönemedim birtürlü.sona kalacağım galiba.sonuçları bizimle tekrar paylaşırsanız çok memnun olurum.Hakikaten 5'ten fazla eksiği olanlar için aydınlatıcı bilgi vermiş oluruz buradan.

      Sil
    2. Efendim, az önce firmanın kayıp parçalardan sorumlu yetkilisiyle görüştüm. 5 parçadan fazla ise sadece fotoğraf eklemek yeterli oluyormuş. Koordinat yazmasanız da fotoğraftan parçayı tespit edip gönderebiliyorlarmış. Benim eksik olan parçalar zaten yanyana olan parçalardı. Tek bir fotoğraf bile eklesem anlaşılıyor. Konuştuğum kişi çok ilgiliydi. Herhangi bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum.

      Sil
    3. Merhaba, benim de Harbour Sunset de 3 parça eksik çıktı. kayıp parça ile ilgili iletişim numarasını yazabılır mısınız ? eksik parcalarım için form doldurdum fakat form ellerine geçtiğine dair bir geri dönüş olmadı. telefon ile teyit etmek daha sağlıklı olacak sanırım.

      Sil
    4. hoşgeldiniz,efendim,siz formu doldurunca firma,formun ellerine ulaştığına dair zaten bir bilgi vermiyor.bilgiler doğru yazılmışsa 3-5 gün içinde direkt aras kargo ile yolluyorlar.yine de telefon etmek iyi olur tabi ki.telefonu kutunun arkasında mevcut.telefon bilgisini,sitenin "iletişim bölümünden" tekrar bana yazarsanız size oradan tel bilgisini verebilirim.

      Sil
  10. Merhabalar... Dün gece itibariyle 4 puzzle'ı da bitirmiş bulunuyorum. Bunlardan ikisi eksiksiz çıktı. Acropolis'te 6, Paris Sokaklarında ise 1 eksik parça çıktı. Formları doldurup gönderdim. Şimdi eksik parçaların gelmesini bekliyorum... Parçalar ulaştığında bilgi vereceğim buradan... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok hızlı ilerlemişsiniz.bize gelişmeleri yazarsanız çok memnun oluruz.sevgiler...

      Sil
  11. Merhaba. Yaklaşık 3 ay önce 2000 parçalık Victorian cottage almıştım. 1 parçası eksik. İnterneeten kodunu bulamadım. Kutusu olan varsa kodunu yazabilir mi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar,efendim hep söylüyoruz ama yine de tekrarlayalım,neon kutularının arkasındaki kod hep aynı...başvurularda kod çok da önemli değil.dikkate almıyorlar.firma bizim için önemli olan fotoğraf diyor.siz koordinatı ve fotoğrafı yükleyin..puzzleın adını da yazın.gerekirse kutunun arkasında ks nin tel numarası mevcut.direkt de arayabilirsiniz...

      Sil
    2. neon kutularının altında yer alan T-491 kod,puzzleın başvuru kodu değildir...o kod bütün kutularının altında yer alır...Neon kutu kapağında puzzle isminin altında yer alan üretim kodu başvuruda gereklidir.

      Sil
    3. neon kutularının altında yer alan T-491 kod,puzzleın başvuru kodu değildir...o kod bütün kutularının altında yer alır...Neon kutu kapağında puzzle isminin altında yer alan üretim kodu başvuruda gereklidir.

      Sil
  12. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  13. merhaba.. a101'in son satılan puzzle'larından paris temalı olanda kayıp parça çıktı 1 tane fakat kutuyu attığım için ürün kodunu bulamadım onu nasıl bulabilirim acaba :( ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar,hoşgeldiniz,kutunun arkasındaki kodu dikkate almıyorlar...zaten kutu arkasındaki kod hep aynı.özel bir kod değil...içinden çıkan belge elinizde ise,başvuru formuna,puzzleın adını,koordinatları ve fotğraf yükleyin.firma ne içinden çıkan belgeyi ne de kodu dikkate alıyor.işi tamamen fotoğraftan çözüyor..siz hele öyle bir başvurunuzu yapın,netice alamazsanız,direkt firmayı ararsınız sonradan.zaten form onların eline ulaşınca,normal şartlarda 3-5 gün içinde gönderiyorlar...

      Sil
  14. merhaba bende ilk puzzle'ımı bitirdim Harbour Sunset /Limanda günbatımı
    ama içinden 9 parçam eksik çıktı ama bağımlılık yaptı bende her akşam oğlumu uyuttuktan sonra puzzle saatim başlıyor :D şimdi eksik parçalar için form dolduracağım umarım dönüş yapıp parçalarımı gönderirler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz...efendim formu doldurunuz.firma muhtemelen bu haftan itibaren yollamaya başlayacaktır.Şu an için eksik parçası eline ulaşmış bir arkadaşımız yok..Hepimiz bekliyoruz...form doğru düzgün doldurulduğunda hemen işleme alınıp, adrese kargo ile yollanıyor..esikleriniz geldiğinde bizlere de bildirirseniz,tm neoncular olarak memnun oluruz...Çok fazla miktarda başvuru var...herkes neticeyi bekliyor....puzzlesever annemize bol puzzlelı günler dilerim..

      Sil
    2. formu düzgün bi şekilde doldurup fotoğrafta ekleyerek gönderdim ..bakalım inşallah çabuk dönüş yaparlar .. parçalar gelirse eğer bilgilendiririm sizi :) iyi günler

      Sil
  15. Merhaba,
    Ben Antalyadan Hasan, şu anda 5 puzzle duvarımı süslüyor 5 tanede yapılmayı bekliyor :)
    İnşallah en kısa sürede bitiririm.
    Merhaba,
    Kız kulesi gün batımı ve Boğaziçinde Işıkların dansı puzzlelerinin fazla parçası var bende firma bana ikisininde tamamını gönderdiğinden yaptığım eksik parçalı puzzle bende Antalyada eksiği olan varsa burdan veya hasan.alptekin@woxmail.com adresinden ulaşabilirler.


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. efendim,hoşgeldiniz,,ince düşünceliliğiniz için tüm puzzlesever arkadaşlarım adına blog yazarı olarak teşekkür etmek isterim...bol puzzlelı günler dilerim...

      Sil
  16. Ayın hangi günleri A 101 de oluyor.
    ben şans eseri görürsem alabiliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz,aslında diğer konuda (a-101 puzzle yayınında) tüm detaylar mevcut.ama yine de yazayım..ortalama 2 -3 ayda bir a-101 marketlerde çıkıyor...a-101 marketlerde her hafta perşembe günleri katalog yenileniyor...ekimden sonraki kampanya aralık sonu gibi olsa,aralık ayının tüm perşembeleri katalogu takip etmeniz gerekir..zaten bendeniz,kampanyaları burada duyurmaya devam edeceğim,siteye abone olun...girdiğim yayınlardan anında haberiniz olsun..böylece ürün daha raflaraçıkmadan haberiniz olur...

      Sil
  17. Merhabalar, az önce ks-games firmasından gelen zarf ile kısa süreli bir mutluluk yaşadım. Kısa süreli diyorum, çünkü ben iki puzzle için form göndermeme rağmen zarfın içinde sadece tek puzzle'a ait parçalar vardı. Henüz form doldurmamış arkadaşlara tavsiyem, 1 puzzle da olsa 3 puzzle da olsa tek form halinde göndersinler. Firma her form için ayrı gönderim yapıyor. Bir arada olunca takip etmesi daha kolay olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,neon takipçileri için önemli bilgiler paylaştığınız için çok teşekkür ederim...inşallah diğer eksikleriniz de tez zamanda elinize ulaşır...

      Sil
  18. merhaba ben kahverengi kutudan aldım ve ıkıncı resımden eksık 4 parçam var garantı belgesı oldugu ıçın kutuyu atmıstım ama urun kodu elimde yok urun koduna nasıl ogrenebılırım

    YanıtlaSil
  19. Benimde eksik parçam çıkmıştı bugün kargoyla geldi eksik puuzlemi tamamladım teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sevindim..hayırlı olsun...bol puzzlelı günler dilerim..

      Sil
  20. yeşil kutuda bulunan iki puzzleın da üretim kodlarını bulamıyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen? şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  21. kutular elinizdeyse puzzleın isminin yazdığı yerde kapağın yan tarafında bulunuyor..Traditional houses in plaka area under Acropolis Athens Greece (üst resim) için ürün kodu:107/11305.alttaki resim yani Hallstatt Austria için ürün kodu:107/11306....eksik parça temininde sorun yaşarsanız bana iletişim bölümünden ulaşın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ürün kodlarını soran arkadaşıma seslenmek istiyorum,yorumlarda link yayınlayamıyoruz....form hata veriyorsa yğksek çözünürlüklü foto yüklüyorsunuz büyük olasılıkla....bana iletişimden yazarsanız geniş açıklamayı e-mail yolu üzerinden yapabilirim..

      Sil
  22. merhaba arkadaslar yesil kutudaki iki puzzle n kodlarını biliyormusunuz yaa atmısım galiba yanlışlıkla bulamıyorumm yardım edebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçim aslında hemen sizden bir önceki yorumda kodlar yazıyordu...yeniden vereyim:Traditional houses in plaka area under Acropolis Athens Greece (üst resim) için ürün kodu:107/11305.alttaki resim yani Hallstatt Austria için ürün kodu:107/11306.

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : A.101 Neon Puzzlecılar Buraya..!!
A.101 Neon Puzzlecılar Buraya..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhi3LsN9QMt-700K7-soYAlXlP2xeVDB4prOEHvZVFCHhOr_yL5deNI-DABbfOgUL6IFztlkJa6hEygKgse4YmeiDyN6C6Th8zOqr1rONsbizYYv5uYmD0Sf8IPZvxPfvqB8txd1KCD2RIx/s1600/NeonPuzzle_a101.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhi3LsN9QMt-700K7-soYAlXlP2xeVDB4prOEHvZVFCHhOr_yL5deNI-DABbfOgUL6IFztlkJa6hEygKgse4YmeiDyN6C6Th8zOqr1rONsbizYYv5uYmD0Sf8IPZvxPfvqB8txd1KCD2RIx/s72-c/NeonPuzzle_a101.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2013/10/a101-neon-puzzleclar-buraya.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2013/10/a101-neon-puzzleclar-buraya.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content