Educa ''Lake Como Landing'' 3000 Parça Tamamlandı

Educa ''Lake Como Landing'' 3000 Parça tamamlandı Sevgili arkadaşlar,elimdeki puzzlelar tek tek bitiyor...Yaklaşık 2 haft...


Educa ''Lake Como Landing'' 3000 Parça tamamlandı

Sevgili arkadaşlar,elimdeki puzzlelar tek tek bitiyor...Yaklaşık 2 haftadır üzerinde çalıştığım 3000 parça 'Educa Lake Como Landing' yani Türkçesiyle Como Gölü Sahili tamamlandı.

Puzzle firmalarının arşivlerinde oldukça sık rastladığımız güzel bir Como gölü manzarası.
Puzzlemızın katolog tarihi 2003 senesi; Yıllar önce sahibi tarafından satın alınıp kutusunda uzunca bir süre bekledikten sonra yapılması için bana gönderildi.


Educa 3000 parça Lake Como Landing

Puzzle posterimiz yağlı boya resim çalışması,Genelde manzara temalarını iki şekilde bulabiliyoruz.

Ressamların yağlıboya çalışması veya fotoğraf sanatçılarının objektifinden yansıyan gerçek fotoğraf puzzlelar.

Tabi ki artık Educa tarafından bu puzzle üretilmiyor fakat manzarayı çok beğenenler için ufak bir tüyo vereyim,bu puzzle Anatolian katoloğunda 2000 parça olarak "Como Gölü Sahili" adıyla yer alıyor Puzzle satışı yapan sitelerde bulabilirsiniz.


3'lü eşli educa parçaları

Gelelim yapımındaki zorluklara,Educa'nın eski modellerinden olduğu için klasik Educa ikililerinin yanısıra üçlülerine de rastladım.
Yandaki fotoğrafta sadece kendi aralarında bir grup oluşturan 3'lü parçaları görebilirsiniz.
Educa nadir de olsa bu tip 3'lüleri karşımıza zaman zaman çıkartıyor.Puzzle'da göze çarpacak kadar asimetrik kesimler yine mevcut.

Ve yağlıboya olmasından dolayı yine oyalayıcı,postere bağımlı şekilde yapıyorsunuz.Buna rağmen,bittiğinde inanılmaz güzellikte tam çerçevelik bir puzzle karşımıza çıkıyor.Hatta keşke 5000 parçalısı da olsaydı diyorsunuz.


Educa 3000 parça Lake Como Landing, bitmek üzere..
 
Yaptığım en güzel manzaralardan biri.Educa marka bulamazsanız bile Anatolian'dan  bu puzzle'ı deneyin bence arkadaşlar.

Sanatçı hakkında kısa bilgi:

 
Amerika'nın popüler sanatçılarından olan ressamımız
Howard Behrens 1933 Chicago doğumlu...Ayrıca,güzel sanatlar galerilerinde,açık artırma müzayedelerde,seyahat gemilerinde eserlerine en çok rastlanan ressam.

Özellikle Princess Cruise yolculuklarında eserlerine sıkça rastlayabilirsiniz..Sınırlı sayıdaki çalışmaları uluslararası satmaktadır.

17 yaşındayken geçirdiği bir kızak kazası sonucunda ağır yaralanarak yatağa bağımlı olduğu zamanlarda resim yapmaya başlayan Behrens,yıllar sonra fırça kullanmaya veda ederek,palet bıçağıyla resim yapmaya başlamıştır.

Son 25 yıldır birçok eserini fırçasız palet spatulasıyla yapmaktadır.Puzzle piyasasında o kadar çok tanıdık eseri bulunur ki "aaa bu eser de mi onunmuymuş" şeklinde şaşırabilirsiniz.
Denizden hiçbir zaman kopmayan sanatçı,dünyayı dolaşmış,gördüğü yerleri resmetmiş
kariyerinde "fırça kullanmayan ressam" olarak ünlenmiştir.

Ressam Howard Behrens

Puzzle Künyesi:
Marka Adı: Educa
Seri: Standart
Puzzle Adı: Lake Como Landing
Sanatçı: Howard Behrens
Parça Sayısı: 3000
Ölçü: 120x85cm
Üretim Yılı: 2003

Üretim Yeri: İspanya



www.puzzleteacher.com                                                             @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 6
  1. Ellerinize Sağlık çok çok güzel olmuş. Çerçeveletilip salon duvarlarında sergilenmeyi hak edecek bir eser. Tebrikler :)

    YanıtlaSil
  2. Manzara çok güzel gerçekten... Eski tarihli puzzle yapmak da ayrı bir keyif... Elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler...Eskileri yapmak hakikaten duble keyif...

      Sil
  3. Oldukça keyif verici bir manzara ortaya çıkmış emeğinize sağlık :) 3lü eşli parçalar dikkatimi çekti daha önce hiç rastlamamıştım eski tarihli Educa larda vardı demekki.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili melekcim,çok güzel bir manzara gerçekten.3lü parçalar yeni modellerinde de var.Ama çok nadir çıkıyor.Kolaylıklar dilerim...

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Educa ''Lake Como Landing'' 3000 Parça Tamamlandı
Educa ''Lake Como Landing'' 3000 Parça Tamamlandı
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWvM6FTXF3PUqv4AwfrwBpfUbEQ74dq96Fazb14Rom7cNEHEOch_8T9E6B2J5OhZztBCtRIaFrRsW8qtVBAKXqLOEb_rTVf9v8vpxiYEUjobINI3Uzrwu42fUjN3UTEHqSAy0nW2zpznqn/s1600/Como-lake-g%C3%B6l%C3%BC.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWvM6FTXF3PUqv4AwfrwBpfUbEQ74dq96Fazb14Rom7cNEHEOch_8T9E6B2J5OhZztBCtRIaFrRsW8qtVBAKXqLOEb_rTVf9v8vpxiYEUjobINI3Uzrwu42fUjN3UTEHqSAy0nW2zpznqn/s72-c/Como-lake-g%C3%B6l%C3%BC.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2013/10/educa-lake-como-landing-3000-parca.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2013/10/educa-lake-como-landing-3000-parca.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content