İki Kedi Puzzle..!!

İki Kedi Puzzle..!! İkikedi Sevgili puzzleseverler,bugün sizlere güzel ve ilgi çekici bir haber vermek istiyorum Puzzle dünyasına yeni k...

İki Kedi Puzzle..!!

İkikedi

Sevgili puzzleseverler,bugün sizlere güzel ve ilgi çekici bir haber vermek istiyorum Puzzle dünyasına yeni katılan bir marka ve  getirdiği yeniliklerden  bahsedeceğim.
Geçtiğimiz aylarda aramıza sessiz sedasız mütevazi şekilde bir puzzle markası daha katıldı.

İzmir'de hediyelik eşya üzerine faaliyet gösteren ikikedi markasını benim gibi pek çoğumuz puzzle markası olarak duymadık bilmiyoruz.

Firma yetkilisi Barış beyin incelemem için bana gönderdiği örnekler elime geçtiğinde yakından görme şansını yakaladığım ikikedi markasını ve ilginç puzzle serisini  sitemiz
aracılığıyla duyurmaktan dolayı mutluyum.
Barış beye nazik jestinden puzzle ve puzzle severlere desteğinden dolayı teşekkür ederim.

Puzzle dünyasına farklı bir bakış açısı getiren,firma İkikedi, İzmir’ de yerleşik, küçük hediyelik eşyalar üretimi ve ithalatı yaparak toptan pazarlayan bir işletme.

Puzzle'lar firmanın kendi tasarımlarıyla ve İkikedi markasıyla Hong Kong’da üretilmekte.
Piyasaya sunduğu ilk ürünler, 500 ve 1000 parçalı normalden  küçük parçalı (minyatür) puzzlelar.


500 parçalar A4 (297x210mm), 1000 parça olanlar ise A3 (420x297mm) boyutlarında. Her puzzle bir yapıştırıcı ve spatula içermekte.Şu anda D&R mağzalarında  internet üzerinden D&R. ve hepsiburada.com da çok uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

İkiKedi  İlk koleksiyonlarını oluştururken, puzzle temalarında yaygın olarak kullanılan meşhur ressamların önemli tabloları yanında farklı ürünlere de yer vermek istemişler.
 
Eugene Ivanov'un 'Cheerful Cats 1-2' ve 'Put Your Hands Up', Erdil Yaşaroğlu’ nun 'Komikaze Çiftliği' çalışmaları

Eski İstanbul kartpostallarından uyarlanan Galata Köprüsü Koca Sinan Paşa Külliyesi Sebili, Seyyid Lokman’ ın 16.yy tarihli minyatürü ve Mercator’ un 1609 yılında basılmış Osmanlı topraklarını gösteren haritası puzzle olarak ilk defa sunuluyorlar.
kutudan çıkan yapıştırıcı ve spatula



"İki kedi firmasının bana incelemem için gönderdiği 500 ve 1000 parça modellerini ve Türkiyede ilk defa satışı yapılan tek kutu içinde 2 x 500 parça çeviri serisini büyük bir keyifle yaptım"




Bunların yanında, aynı kutuda 500 parçalık iki puzzle olarak sundukları, ünlü ressamların tabloları ve bunların Latif Demirci tarafından karikatürize edilmiş “çevirilerinin” olduğu, çeviri serisinin de puzzle severlere ilginç geleceğini umuyorum.
 
Puzzle piyasasında yenilik yaratan, İkiKedi'yi yürekten kutluyor,yeniliklerinin devamını diliyorum.Şimdi gelelim ilk puzzlemızı incelemeye;

Eugene  Ivanov'un çizimi olan Cheerful Cats Serisinden 500 parça The Swindlers adlı ikikedi marka bu puzzle'ı 3-4 saat içinde tamamladım.
Kutuyu ilk elime aldığımda oldukça şirin görünümüyle dikkatimizi çekiyor.

Kutunun ufaklığı,her ne kadar ilk bakışta çocuk puzzle'ı gibi algılansa da aslında içerdiği 500 ve 1000 parça sayısı bakımından daha çok  yetişkinlere hitap ediyor.
-Zira parçaların mini minicikliği çocuklara göre değil.
Firmanın kutu üzerindeki logosu çok şirin duruyor ,puzzle kutuları sağlam,kaliteli.
O küçücük kutulara minik bir poşet içersinde,yapıştırıcısı,süngeri ve talimatını içeren notu dahil etmeleri ince bir detay.

Yer kaplamayacak kutu boyutlarıyla seyahatlerinizde çantanıza atıp puzzle keyfinizi yanınızda çok rahat taşıyabilirsiniz.

Puzzle dünyasında minik parçalı olarak Castorland'i tanıyoruz,Castorland'den daha da küçük parçalı bir puzzle yapmak istiyorsanız İkikedi tam size göre.

Bu iki sevimli sarhoş kedi,renklerine göre gruplandırıldıktan sonra fazla zorlanmadan ortaya çıkıveriyor.
İki kedi kutu içeriğinde yapıştırıcı ve spatula mevcut
Parça kesimi gerçekten iyi arkadaşlar,parçalar rahatça oturuyor klasik kesim dediğimiz dar-uzun, kısa-tombul puzzle parçalarına sahip.
Alttaki fotoğraf ikikedi puzzle parça boyutlarının diğer markalarla arasındaki farkı örneklerle göstermektedir.

İkikedi ve diğer markaların puzzle parça örnekleri 
Sitemizi takip eden puzzle meraklıları bir sonraki yazımda ikikedi puzzle,çeviri serisi  hakkında ayrıntılı bilgileri okuyabilirler.

www.puzzleteacher.com                                                 @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 26
  1. Cok ilgimi cekti diyebilirim Elimdeki puzzle yeni bitti bir minyatur puzzle arayisi icindeydim..Umarim hizim buradaki DR'ye gelmistir..Sabirsizlikla diger yazinizi bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili fulya hanım,kesinlikle öneriyorum,değişik bir puzzle tecrübesi yaşamak için çok keyifli bir puzzle...bu tanıtım yazımın devamı gelecek...takipte kalınız efendim..

      Sil
  2. Her yerde var mı bu ikikedi?

    YanıtlaSil
  3. efendim şimdilik yukarda belirttiğim yerlerde var...(hepsi burada ve dnr mağazaları) yaygınlaşacağını umuyorum...çok ilginç puzzlelar gerçekten...

    YanıtlaSil
  4. Yerli bir markanın böyle bir puzzle çıkarması ne güzel bir haber. Şöyle bir araştırdım da temaları çok sevimli gerçekten. Küçük olması da çok sevimli olmuş :) Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Gelecek yazıyı merakla bekliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler,,gerçekten hoş temaları var...

      Sil
  5. Cok hos bir haber bu. Ellerinize saglik cok da guzel gorunuyor :) yerli firmalarin puzzle dunyasina katkida bulunduklarini duymak cok hos gercekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim efendim...yeni-güzel haberlerde buluşmak ümidiyle diyelim...

      Sil
  6. Bende iki tane kedi temalı birde Komikaze Çiftliğini aldım. Kediler sırasını bekliyor çiftliği tamamladım çok güzel ve boyutu itibariyle pek bi şirin oldu :) parçaların birden çok yere olan uyum sorununu saymazsak yapımı keyifli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bu uyum konusunda size katılıyorum..aramızda zorlanarak yapan arkadaşlarımız var...özellikle düz renklerde daha çok sorun oluyor bu durum.

      Sil
    2. O zorlananlardan biri de benim maalesef. Çok sevdiğim bir arkadaşım (sizden iyi olmasın) hediye etmişti. Hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum bunca yıldır. Bitirebilirsem müjdeli haberi paylaşırım.

      Sil
    3. müjdeli haberlerinizi tez zamanda bekliyoruz o zaman..ikikedi puzzle yapan diğer arkadaşlara da örnek olsun...Bu arada arkadaşınıza benden selam söyleyin lütfen...:-))))

      Sil
    4. Söylerim tabi :) O da sizin sıkı bir takipçiniz :))

      Sil
  7. Ben de bu gece 1890 yılında Galata Köprüsünü bitirdim. Parçalarda uyum sorunu olmadı, çok keyifliydi. Önceden yine iki kediden Koca Sinan Paşa Külliyesi Sebilini tamamlamıştım. Onda birden çok yere uyum sorununu ben de yaşamıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz,değerli yorumlarınız konuyla (ikikedi puzzle) ilgilenen puzzleseverlere yol gösterici olacaktır...temadan temaya değişkenlik göstererek bu uyum veya uyumsuzlukluk sorunu ben de yaşadım...takipte kalınız efendim...bol puzzlelı günler...

      Sil
  8. Selam.Ben de ikikedi markasının kedi temalı puzzle serisinin tamamını yaptım.Gerçekten keyifliydi.Fakat son yaptığım Cheerful Cats The Swindlers-1 puzzle ında iki parça eksik çıktı.Şirketle irtibata geçtiğimde gayet ilgisiz bir tavırla, kayıp parça destekleri olmadığını, yapacakları hiç birşey olmadığını belirttiler.Puzzle ların yurt dışından geliyor olmasını gerekçe gösterdiler.Galiba birçok markanın ithal edildiğinden,buna rağmen kayıp parça desteklerinin bulunduğundan habersizler.Bu alanda yeni olmaları sebebiyle baştan savma bir gerekçe olduğunu düşünüyorum. Yadsınamayacak kadar çok sayıda puzzle müşterisinin bulunduğu bir ülkede , bilmeleri gerekir ki bu sektörde uzun yıllar ayakta kalmak istiyorlarsa her türlü soruna cevap verecek nitelikte alt yapı oluşturmak zorundalar.Müşteri memnuniyeti esas alınmadığı sürece bu sektörde uzun süre var olabileceklerini düşünmüyorum...

    YanıtlaSil
  9. selam.bu firmayla ilk olarak telefonla irtibata geçmiştim.daha sonra mail yoluyla da şikayetimi ilettim.maile cevap veren barış bey çalışma sistemlerine dair gerekli açıklamaları son derece yapıcı bir şekilde yaptı.yeni çözüm önerileri sundu.bana yeni bir puzzle göndererek mağduriyetimi giderdi.bu yaklaşımından ötürü kendisine teşekkürü bir borç bilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mağduriyetinizin giderilmesine ve Barış beyin son derece olumlu yaklaşmasına gerçekten çok sevindim.Size de neticeyi burada tekrar bizimle paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim.

      Sil
  10. merhaba, iki kedi tedarikçi firması iletişim bilgilerine nasıl ulaşabiliriz.

    YanıtlaSil
  11. merhaba,efendim bana iletişim bölümünden ulaşırsanız size firmanın tel numarasını vereyim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende numarasıni akabilirmiyim

      Sil
    2. maalesef firma artık bu markayı üretmiyor.piyasada kalan bazı modeller oldu.puzzle depoya bi sorun derim.

      Sil
  12. merhaba ben bir kedi sever olarak kedi temalı 3 puzzlede aldım ilkini yapmaya çalışıyorum ama benim tarzım bir puzzle değilmiş ..parçalar çok küçük her yere oturan parçalar çok fazla nasıl bitireceğimi bilemiyorum ben sanırım educa cıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hay allah...sizin bahsettiğiniz her yere oturma durumu,aslında educada da var..iki kedide de ben rastlamıştım,doğru.sanırım sabır ve puzzleı tamamlama aşkıyla beraber üstesinden gelirsiniz...aldınız madem,bence bitirin..,çok şeker oluyorlar bitince..bu üstteki sarhoş kediler görselini yakından çekip gönderebilirim size,kolaylık sağlayabilir.

      Sil
    2. çok makbule geçer biri bitmedi daha diğer 2sine sabrım kalmaz sanırım:-))bu arada bende bitirince resmini yollamak isterim ama burda öyle bir yer yok sanırım... teşekkürler sevgiler

      Sil
    3. emel hanım,bana özelden ulaşmanız lazım ki,ben size foto göndereyim,puzzleteacher@gmail.com dan veya iletişim bölümünden bana ulaşırsanız postanıza fotoğraf gönderirim...sevgiler...

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : İki Kedi Puzzle..!!
İki Kedi Puzzle..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqwTp56be6xry1WdrsSeT2yGbMgKFI0LntSZufJmw8RLk1fKmdnLRmxwsN17hCk2Le5eQRRhq-WLima_WJqFgVHoSeHGSgx4KjhRJvTBeetmDBeEQhZaBUczwusMAspC8V8JqokzapVDQn/s320/ikikedi_puzzle.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqwTp56be6xry1WdrsSeT2yGbMgKFI0LntSZufJmw8RLk1fKmdnLRmxwsN17hCk2Le5eQRRhq-WLima_WJqFgVHoSeHGSgx4KjhRJvTBeetmDBeEQhZaBUczwusMAspC8V8JqokzapVDQn/s72-c/ikikedi_puzzle.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2014/02/iki-kedi-puzzle.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2014/02/iki-kedi-puzzle.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content