Anatolian 'Mahşerin Dört Atı' 2000 Parça

Anatolian 'Mahşerin Dört Atı' 2000 Parça Sevgili arkadaşlar,ilkbahara giriş yaptığımız şu ılık bahar günlerinde,baharın etkilerine...

Anatolian 'Mahşerin Dört Atı' 2000 Parça

Sevgili arkadaşlar,ilkbahara giriş yaptığımız şu ılık bahar günlerinde,baharın etkilerine yakalanmadan tam gaz devam ediyorum puzzle'ların yapımına...Şimdi yapmaktan büyük keyif aldığım Anatolian 2000 parça Mahşerin Dört Atı adlı puzzle'mızdan biraz bahsedelim isterseniz.
Puzzle görseline baktığınızda daha ilk izlenim, çok şahane bir sonuç çıkacağı yönünde oluyor.

Yapımı benim için zor olmayan bu temanın puzzle deneyimi olmayan veya 2000 parçalı temalara yeni başlayanların zorlanacakları bir poster olduğunu söyleyebilirim.


Anatolian Mahşerin Dört Atı 2000 parça

Puzzle'da atları oluşturan tek renkler bazılarımıza sıkıcı gelsede tamamlandığında ortaya çıkan tablo gerçekten muhteşem.

Anatolian markasında 1000 ve 2000 parça seçenekleriyle bulabileceğiniz bu puzzle'ı sabırlı puzzle severlere mutlaka öneriyorum. 

Puzzle hakkında bazı ayrıntılar vermem gerekirse Anatolian'ın 2000 parçalı olarak ürettiği puzzle'larda puzzle'ı ikiye bölen tam orta çizgi, ikili eşleşen özel parçalardan oluşuyor.

Daha önceki yaptığım 2000 parça Anatolian marka puzzle'larda bundan bahsetmiştim dikkat ederseniz,yukardan aşağıya sağlı sollu sadece bu kesime sahip parçaları  yerleştiriyorsunuz.

Anatolian, puzzle ortadan ikiye bölen eşli parçalar

Yıllar önce ilk kez Sunsout markasında görüp çok beğendiğim bu temayı Anatolian'dan da deneyimlemiş oldum.


Puzzle'ımıza adını veren dört farklı renge sahip atlardan bahsedecek olursak Mahşerin Dört Atlısı, İncil'de adları geçen, kıyamet 'Armageddon' öncesinde ortaya çıkacaklarına inanılan 4 atlıdır.

Anatolian markasının ilgi gören puzzle'larından olan Mahşerin Dört Atı, dört farklı renkteki gözalıcı dört attan oluşuyor.Posterde gördüğümüz atların her birinin İncil'de simgelediği anlamlar mevcut.

Anatolian Mahşerin Dört Atı

Bu atların anlamları şöyledir:
 
Beyaz at: Kutsallık ve saflık simgesi
Kızıl at: Dökülen kanların simgesi
Siyah at: Ölüm ve karanlığın simgesi
Soluk at: Salgın hastalıkların simgesi


Sanatçısı Sharlene Lindskog,tam bir at aşığıdır.Aslen Kuzey Kaliforniyalı olan Lindskog, yaptığı yağlıboya resimleriyle uluslararası ün yapmış bir ressamdır. 



Çocukluğundan bu yana atlara karşı özel bir ilgisi olan ressamın eserlerinde atların gücünü,güzelliğini,ruhlarını ifade etmeye çalıştığını görürüz. Birçok puzzle markasında özellikle at temalı olanlarda ressamın beğenilen çalışmalarına rastlayabilirsiniz.

Sanatçının  tabloları Amerika'nın da ötesine geçmiş, bazı müzelerde sergilenmektedir.
Özellikle Arap atlarına karşı ilgisi olduğunu,izlediği bir Arap atı gösterisinde sonra kendi ağzından şu ifadelerle anlatmıştır;

 "Tanrı'nın yarattığı her canlı için minnettarım fakat bir tür var ki,onların zarif güzelliği,inanılmaz ruhu adeta nefesimi kesiyor.Bu muhteşem yaratıklar beni büyülüyor.O andan itibaren Arap atları benim için bitmeyen bir tutku oldu."



Anatolian Mahşerin Dört Atı 2000 parça
Puzzle Künyesi:
Marka Adı: Anatolian
Seri: Standart
Puzzle Adı: Mahşerin Dört Atı-The Four Horses of the Apocalypse
Sanatçı: Sharlene Lindskog Osorio
Parça Sayısı: 2000
Ölçü: 66x96cm
Üretim Yılı: 2009
Üretim Yeri: Türkiye/Ankara





www.puzzleteacher.com                                                                @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 16
  1. Anatolian'ın beğendim temalarından biridir. Renklerin uyumu ve yarattığı etki büyüleyici... Parça sayısı artınca yapımı da zor olsa gerek. Elinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler,Çiğdem hanım,gerçekten büyüleyici,sizin gibi usta bir puzzlesevere şiddetle tavsiye ederim...

      Sil
  2. Çok naziksiniz :) Sizin yanınızda ancak çırak olabilirim efendim :)

    YanıtlaSil
  3. yok yok öyle demeyin kendinize,bence siz benim gözümde "co-master"sınız...Özellikle Guernica'yı koleksiyonunuza eklediğinizden bu yana....:-)))

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim. Ama Guernica şimdilik alt raflarda sırasını beklemekte. Belki de benim cesaretimi toplamamı :))

    YanıtlaSil
  5. Uzun bir zaman sonra bu yazıyı okudum bu yüzden öncelikle kusuruma bakmayın. Yalnız sormam gereken çok önemli bir mesele var. Ben bu puzzle ı aldım ve başladım. İlk önce kenar ve köşeleri birleştirip daha sonra renklerine göre ayırıp yerleştirmeye başlayacaktım parçaları. Lakin ne yaptıysam kenardaki bir parçayı hiç bir yere oturtamıyorum. Her yolu denedim söktüm tekrar yaptım ama o parçam kesinlikle uymuyor. Sizce fabrika hatası olma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Yasgi puzzlelarda eksik veya fazla parça çıkma olayına rastlıyoruz..fakat tamamen oraya ait olmayan hatalı üretim söz konusu olamaz...kesim kusurlu olabilir,çapaklı,ezikli.çatlamış olabilir...fakat sizin dediğiniz gibi hiç rastlamışlığım yok....şöyle yapalım en iyisi,siz bana iletişim bölümünden mail adresinizi bırakarak ulaşın.mail üzerinden fotoğraflarla çözmeye çalışalım olayı...sevgilerrr.

      Sil
    2. Ben de bu puzzle ı aldım bitirdim ancak 2 parça boşluk kaldı ve elimde bir parça arttı.Bu parça iki boşluğa da uymuyor.Ne yapmalıyım ?

      Sil
    3. sevgili takipçim bir tuhaflık var gibi geldi.fotoğraf görmem lazım...bana ilrtişim bölümünden mail adresinizi bırakarak ulaşın..çözmeye çalışalım.

      Sil
    4. Sorunu çözdüm.Bir parça yanlış yerdeymiş.Siyah bölümde olduğu için farketmemişim.Artan parca ile yerlerini degistirdim.Sonuç olarak 1 parça bos kaldi.Onu da odada yerde buldum.Sonunda tamamlandı.Yine de yardımınız için teşekkür ederim:))

      Sil
    5. aaa..çok iyi..sevindim..asılacağı yere uğur getirsin....

      Sil
    6. Teşekkür ederim...Çok sağolun:))

      Sil
  6. Puzzle nin çerçevesinde kaç parca var bende eksik var gibi

    YanıtlaSil
  7. 2000 parçalı standart ölçüdeki puzzleda boyda 50 ende 40 yani 50x40 =2000..sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba benimde puzzleımda 1 parça eksik çıktı. Sanırım 10 taneye kadar gönderiyorlarmış eksik olunca ama puzzleın üretim koduda lazım benimki kutusu kaybolduğu için sipariş edemiyorum rica etsem sizinkini söylermisiniz ? İçinden çıkan puzzle tutma standının üstünde yazıyormuş sanırsam.

    YanıtlaSil
  9. sevgili puzzledaşım evet doğrudur kayıp parça için özel numaralar gerek.yalnız her model için farklı çıkabiliyor numaralar çunku bıcak izleri her modelin farklı.benim arşivde çesıtlı numaralara sahip olması gerek.siz bana iletişimden mail adresinizi bırakarak ulaşın.çözmeye çalışalım

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Anatolian 'Mahşerin Dört Atı' 2000 Parça
Anatolian 'Mahşerin Dört Atı' 2000 Parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgRNnrMarPN_1R0Qw7xDOj0MDmQKcEN9fOP3ycWo3iV5TiPxSgTQkJ1xpUb56mszvbxtJ09K-g2FJcolZT6cfF0La7ZbWIhSy_U_iYyZtZOQ9Q7e0YGdxUZHvlGF_yabrD6VQE814gI5Bit/s1600/Mah%C5%9Ferin_d%C3%B6rt_+at%C4%B1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgRNnrMarPN_1R0Qw7xDOj0MDmQKcEN9fOP3ycWo3iV5TiPxSgTQkJ1xpUb56mszvbxtJ09K-g2FJcolZT6cfF0La7ZbWIhSy_U_iYyZtZOQ9Q7e0YGdxUZHvlGF_yabrD6VQE814gI5Bit/s72-c/Mah%C5%9Ferin_d%C3%B6rt_+at%C4%B1.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2014/03/anatolian-mahserin-dort-at-2000-parca.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2014/03/anatolian-mahserin-dort-at-2000-parca.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content