Art Puzzle ''Yalnızlığım /My Loneliness'' 2000 Parça

Art Puzzle ''Yalnızlığım /My Loneliness'' 2000 Parça; Art puzzle 'Yalnızlığım /My Loneliness' 2000 parça Sevgi...

Art Puzzle ''Yalnızlığım /My Loneliness'' 2000 Parça;

Art puzzle 'Yalnızlığım /My Loneliness' 2000 parça
Sevgili puzzleseverler; Art puzzle'ın bu sene çok ilgi gören kadın temalı puzzle'larına kaldığımız yerden devam edelim;  Art 2000 parça Yalnızlığım /My Loneliness, yapmayı çok istediğim puzzle'lar arasında bulunuyordu..Satın alınırken muhtemelen Anneler günü hediyesi olarak düşünülen bu tema bana gelir gelmez heyecanla yapımına başladım.

Art puzzle'ın bu seneki kataloğunu çok başarılı buluyorum...Hepimize hitap eden temaların yanında önümüzdeki günlerde bizlerle buluşacak olan ilginç ve yaratıcı tasarım aynalı ve yaldızlı yeni puzzle çeşitlerinide heyecanla bekliyor olacağız.

Gelelim puzzle'mıza konu olan tabloya, İspanyol ressam Vicente Romero ait pastel çalışma olan bu tablo,2000 parça puzzle olarak pek kolay sayılmaz.
Zaman bakımından oyalıyıcı bir puzzle.

Detayları olan bir puzzle olduğu için ekstra zaman gerekiyor..Puzzle'da zemini oluşturan pembe parçalar oldukça fazla....Yapımına beyaz renklerden yola çıkarak başladım yeşiller,ve mor çiçekler derken  2 gün içinde tamamladım.


Ressamı hakkında ayrıntılı araştırma yapmıştım ve ressamın diğer eseri olan Bekleyiş'de bu bilgileri vermiştim....Vicente Romero Redondo'nun  puzzle'lara tema olabilecek harika çalışmaları var.Ben şahsen bayıldım sizlere de incelemenizi öneririm.


Puzzle Künyesi:
Marka Adı: Art
Seri: Standart
Puzzle Adı: Yalnızlığım /My Loneliness
Sanatçı: Vicente Romero Redondo
Parça Sayısı: 2000
Ölçü: 96X68cm
Üretim Yılı: 2014
Üretim Yeri: PRC


 

Sevgili arkadaşlar bundan sonraki aylarda çeşitlendirerek tekrarlamayı planladığım puzzle hediye çekilişleri için hazırlık olacağını düşünerek 1.yıl puzzleteacher.com "Mayıs ayı" puzzle çekilişini önümüzdeki hafta gerçekleştireceğim.

Bildiğiniz gibi,çekiliş e-posta abonelerimiz ve takipçilerimiz arasında yapılacaktır, çekilişe katılmak için gerekli ayrıntılı açıklamaları puzzleteacher.com 1.yaşında başlıklı yazımda inceleyebilirsiniz. 

E-posta aboneliklerini tamamlamadan Sadece Twiter,Facebook üzerinden takip eden, beğenen arkadaşlara hatırlatmak isterim ay sonunda yapılacak hediye puzzle çekilişine katılabilmeniz için geçerli bir mail adresiyle e-posta abonesi olmanız ve mailinize gelen aktivasyon mesajını onaylamanız gerekmektedir.


www.puzzleteacher.com                                                            @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 8
  1. En güzel temayı en sona saklamışsınız. Çok hoş görünüyor. Elinize sağlık. Çekiliş sonuçlarını da heyecanla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler...ben de ilk çekilişimi yapacağım için çok heyecanlanıyorum ve puzzlesever arkadaşlarıma hediyelerimi vermek için sabırsızlanıyorum..

      Sil
  2. Nefis nefis harika. Söylenecek bir şey olmaz da son nokta budur der gibi

    YanıtlaSil
  3. Bu puzzla baktikca gercekten huzur buluyorum..Sanki herseyi bitirmis bir her yasanani yasamis ve artik huzura ermis gibi hisettiriyor bana ... Ozellikle aynali ve yeni saat puzzlarini sabirsizlikla bende bekliyorum..
    Ve ayrica cekilisinizi cok buyuk heyecanla bekliyorum :)))

    YanıtlaSil
  4. hımmm..yaptığım puzzleları yorumlama işinde son nokta..çok gizemli geliyor bana da..yorumunuz beni de düşündürdü şimdi..Ve tüm söylediklerinize katılıyorum...

    YanıtlaSil
  5. bu da çok hoş ama benim tercihim 'bekleyiş' sabır en yüce duygulardan biri puzzle yapmakta bir sabır işi degilmi zaten.. :) 2 gün süper bir de oyalayıcı demişsiniz akıcı olsaydı herhalde 2 saate biterdi.. :) şapkayı yine çıkarttırdınız.. :) degerli vaktinizi çok aldım ama çekilişi de sabırsızlıkla bekliyorum ilk ödülü bakalım kim alacak.. ayrıca bu yorumu ikinci kez yazıyorum sabah ta yazmıştım yayınlanmadı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mergül hanım,değerli yorumlarınız için benim her zaman vaktim var...Sizin uyarınız üzerine şimdi kontrol ettim..evet nasıl olmuşsa bugün ilk yazdığınız yorum,diğer yorumların arasında sıkışıp kalmış,görünmüyordu bile...iyi ki uyardınız...Demek ki daha dikkatli olmak lazım.."Bekleyiş"te karar kıldınız o zaman..güzel tercih..

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Art Puzzle ''Yalnızlığım /My Loneliness'' 2000 Parça
Art Puzzle ''Yalnızlığım /My Loneliness'' 2000 Parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpS_Ghut9RFAKS655TiGgPhgXDfh8bbVNs1oUZGciXzdPhfKXbIvc-gbm-lv6PcKUFZwCgZcGSQM02-zrZkBGAC5bPcy44udSIAhctjkuFBN_-hfotdD82uMUefN7wYR9i9vI06XyGSrqC/s1600/Yaln%C4%B1zl%C4%B1%C4%9F%C4%B1m-My+Loneliness.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpS_Ghut9RFAKS655TiGgPhgXDfh8bbVNs1oUZGciXzdPhfKXbIvc-gbm-lv6PcKUFZwCgZcGSQM02-zrZkBGAC5bPcy44udSIAhctjkuFBN_-hfotdD82uMUefN7wYR9i9vI06XyGSrqC/s72-c/Yaln%C4%B1zl%C4%B1%C4%9F%C4%B1m-My+Loneliness.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2014/05/art-puzzle-yalnzlgm-my-loneliness-2000.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2014/05/art-puzzle-yalnzlgm-my-loneliness-2000.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content