Educa ''London Bus'' B&W 1000 Parça

Educa ''London Bus'' B&W 1000 Parça Educa "London Bus" B&W 1000 Parça Sevgili Arkadaşlar, Son günler...

Educa ''London Bus'' B&W 1000 Parça

Educa "London Bus" B&W 1000 Parça
Sevgili Arkadaşlar, Son günlerde şehir temalarının ön plana çıktığı puzzle'lar art arda gelmeye başladı,elimde iki farklı şehir temalı puzzle yapılmak için sırasını beklerken,

Educa'nın yeni modellerinden B&W serisinden benim de çok merak ettiğim bu Londra temasını yapma fırsatını buldum.


Alıp yapmayı düşünen arkadaşlar,Siyah beyaz renklere sahip bu puzzle gözünüzü hiç korkutmasın,yapımı çok zor değil.

Siyah-beyaz puzzle görselleri ile ilgili benim genel bir saptamam var, ne kadar karanlık, kasvetli,soluk olsada yapımları göründüğü gibi zorlayıcı ve korkutucu olmuyor.

Bilmem bana katılır mısınız? bu konuda sizlerin de düşüncelerini almak isterim.

London bus 24 saat içinde sıkılmadan yapılıyor.Educa'nın Coloured B&W serisinden olan bu model,Londra'nın meşhur çiftkatlı otobüslerini konu edinmiş tabi arka planda duran dünyaca ünlü Big Ben saat Kulesiyle beraber.

Big Ben İngiltere,Londra'da Westminster Sarayının yanındaki dünyaca ünlü saat kulesidir.
Dünyanın en büyük ikinci dört taraflı saatidir.Kule Victoria Gotik stilinde ve 96.3 metre yüksekliğindedir.

Big Ben aslında saat kulesinin çanının adıdır, ancak zaman içinde halk tarafından tüm yapıyı tanımlamak için kullanılır olmuştur. 

Kulenin üzerinde bulunan saatin ağırlığı 5,5 ton, çanın ağırlığı ise 13,5 tondur ve çan çaldığı zaman sesi 14 km. uzak mesafeden duyulabilir.

Big Ben ve çevresinin bu derece kalabalık olmasının bir nedeni de Houses of Parliament (Parlamento Binası da diğer adıyla Westminster Sarayı) ve London Eye gibi diğer popüler turistik yerlere çok yakın olmasıdır.
Educa "London Bus" B&W
Londra denilince akıllara ilk ne gelir arkadaşlar,Big ben, *London eye ve meşhur kırmızı otobüsler.

Puzzle'ımıza tema olan,Big Ben,Tower Bridge (Kule köprüsü),Westminster Sarayından kısaca bahsettik.

Londra'nın şehiriçi ulaşımında büyük yer edinen Londra'nın simgesi haline gelen kırmızı otobüsler her ne kadar nostaljik görünüme sahipse de ,günümüz teknolojisiyle her türlü konfora sahip.

Ayrıca Londra da kocaman çift katlı otobüsleri kullanan kadın otobüs şöförlerini her an görebilirsiniz. Türkiye'de kadın otobüs şöförü pek alışılmış bir durum değil tabii.

*Londrayı panoramik açıdan gözlem yapmaya izin veren Thames nehri kıyısında ,Avrupa'da bilinen en yüksek dönme dolap. kendi etrafndaki turunu 40 dakikada tamamlıyor.
BigBen
BigBen,London Bus

Puzzle Künyesi:
Marka Adı: Educa B&W seri
Seri: Standart
Puzzle Adı: London Bus
Sanatçı: -
Parça Sayısı: 1000
Ölçü: 48x68cm
Üretim Yılı: 2012
Üretim Yeri: İspanya








COMMENTS

BLOGGER: 8
  1. Puzzle masterim yine harikasınız.Ben koyu renkleri karışık renkli puzzlda bile yaparken zorlanıyorum.Sonuç mükemmel. elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim sevgili mine...kocaman sevgiler bizden...

      Sil
  2. Kesinlikle size katılıyorum. Ben de siyah-gri tonlardaki puzzle'ları daha rahat yapıyorum. Gözü de çok yormuyor diye düşünüyorum. Bu da çok hoş bir görsel. Emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim çiğdem hanım,demek siz de benim gibi düşünüyorsunuz.sevindim...

    YanıtlaSil
  4. Çok renkli puzzle lar kadar göz yormadığı kesin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısınız...göz yormadığı gibi yapımı da yormuyor..tavsiye olunur...

      Sil
  5. Merhabalar bende aynı ürünü aldım nasıl yapmam konusunda yol gösterir misiniz lütfen
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçim,bana iletişim bölümünden ulaşırsanız,fotolarla destekleyici,uzunca detaylı bir şekilde yazayım size.sevgiler..

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Educa ''London Bus'' B&W 1000 Parça
Educa ''London Bus'' B&W 1000 Parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhIV0tOL6x-l6idsregEoo4BmPk4dm-S0y3RBpw2U8pIspnwWIqgQ2IVqjyWgead30be-dsO4cDhVluB20hryLirC3Xey-tZomuJFW-Mz3qtKy_uH7IWjKG6JXHEwW9D4VQWZdqLgoTVzv-/s1600/london_bus.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhIV0tOL6x-l6idsregEoo4BmPk4dm-S0y3RBpw2U8pIspnwWIqgQ2IVqjyWgead30be-dsO4cDhVluB20hryLirC3Xey-tZomuJFW-Mz3qtKy_uH7IWjKG6JXHEwW9D4VQWZdqLgoTVzv-/s72-c/london_bus.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2014/08/educa-london-bus-b-1000-parca.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2014/08/educa-london-bus-b-1000-parca.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content