Yeni Maceramız Ravensburger ''New York City Window'' 32000 Parça

Ravensburger ''New York City Window''32000 Parça Sevgili puzzleseverler,blog takipçilerimizin puzzleteacher nerelerde de...

Ravensburger''New York City Window''32000 Parça

Sevgili puzzleseverler,blog takipçilerimizin puzzleteacher nerelerde dediğini duyar gibiyim.
Aslında çok uzakta değilim hep buradayım sadece yazılarıma kısa bir mola vermek zorunda kaldım,
Yazılarıma verdiğim zorunlu aranın en büyük sebebide yine yoğun puzzle trafiğim, bu süre zarfında tamamladığım onlarca puzzle'ı sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

Kaldığımız yerden  devam edip, dönüşümüzü muhteşem bir haberle renklendirelim mi? ne dersiniz?
Büyük puzzle'ların puzzleteacher durağına uğramadan geçeceğini düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz.

Herzamanki gibi yine bir ilk  32000 parça Ravensburger "New York City Windows" Türkiye'de puzzleteacher'ın ellerinde.

Geçen yıl Ağustos aylarında başladığım 33600 Wildlife maceramı yine bu yıl Ağustos ayında "New york pencereleriyle" devam ettireceğim,işin en güzel yanı ise, büyük boyutlu çok parçalı puzzle'ları Türkiye'de ilk yapanlardan biri olmanın verdiği heyecan ve bu tatlı heyecanı sizlerle paylaşıyor olmak.

Geçtiğimiz yıl tamamladığım 33600 parçalı Wildlife puzzle'ım sergilenmek amacıyla satın alındı.
Türkiye'de ilk kez bir mekanda bu büyüklükte bir puzzle'ın sergilenecek olması benim için ayrı bir gurur kaynağı oldu
Bununla ilgili detayları ilerde sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.

İlk satın alan ilk tamamlayan,sergileyen Kısaca Wildlife benim için ilklerle dolu bir puzzle oldu..:-)

Şimdi gelelim yeni maceramız olan 32000 parça  New York pencerelerine.

Ravensburger'in 2014 yılında Almanya oyuncak fuarında tanıttığı bu puzzle tastamam 32.256 parçadan oluşuyor.


Puzzle,8 poşetten oluşuyor,paketler,A,B,C,D,E,F,G,H olarak isimlendirilmiş ve her poşette 4032 parça var.

Her bir bölümün tamamlanmış hali 150x100cm,ve bu 8 bölümü biraraya getirdiğinizde 544cmx192cm gibi devasa ölçülerde bir puzzle elde etmiş oluyorsunuz.
Puzzle tamamlandığında 10.5m2 alanı kaplıyor.


Puzzle'ın kutu içeriğinde;
*1 adet 39x110cm ölçülerinde poster: Kutudan bağımsız olarak,görsel ayrıntılarını veren yakından görüp inceleyebileceğimiz referans poster.


*1 adet garanti belgesi: Aslında Ravensburger'in kayıp parça desteği yoktur.Çünkü puzzlelarını büyük bir özenle üretir ve paketler.Üretiminin heraşamasında sürekli yapılan kalite kontrol ölçümleri,üstün bir kalite sağlamaktadır.Fakat bu devasa puzzleda herhangi bir şikayet,eksik parça gibi konularda kendilerine ulaşmamız için açık kapı bırakmış.


Ravensburgerin puzzle markaları içinde kalite sıralamasında üst sıralarda yer aldığını hepimiz biliyoruz, kendilerinin geliştirdiği Soft-click Technologyi kullandıklarını da belirtelim.


*1 adet farklı dillerde hazırlanmış el broşürü:Puzzle püf noktalarını içeren bilgiler,yapıştırma ile ilgili önemli hususlar ve görsel hakkında teknik detaylar  belirtilmiş.




Hello world,hello puzzlelovers...some of you has already known me...i always interested in big puzzles.
So this time last year i was doing Wildlife 33600..now it is time to do New York City Windows 32ooo.Two days ago,this enormous puzzle came to Turkey.and of course if you think this puzzle wont be in Puzzleteacher's hands you are wrong. these are my dreams,and my dreams come true.

So let me tell you something about this puzzle.
New York City Windows is one of the biggest puzzles in the
world.The finished puzzle measures 544x192cm(214x75in.)


The puzzle comes in 8 bags.Each bag contains one section of the picture.Each section can be assembled separately and fully assembled puzzle has a surface area of 10.5m2!! Each section of the puzzle measures appr.150x100cm.


CONTENTS:
8 bags (A,B,C,D,E,F,G,H) each section 4032 pieces,totally 32.256 pieces.
there is a poster size of 39x110cm.you can see some details in this poster
Quality Notice and guarantee sheet.
and a hand brochure which in written different languages and explains some important details about image.

so let's explain Gigapixel project.What is this project?

The 30 foot high and 51 foot longpresentation of 165 Full HD screens in the check-in area of Vienna Airport can be seen from a a fair distance.5 gigapixel photographs show Midtown and Lower Manhattan on a hi-res video wall.Having a resolution of over 530 megapixels,this video wall is thoroughly unique.


The gigapixel Project " From Austria to the world" which is the basis for this unique puzzle image,is a co-production of Ars Electronica Solutions and Austrian Airlines.The execution wasin the hands of Austrian photographer Lois Lammerhuber and Martin Ackerl,who installed this eloborate digital design.




How the photograph was developed:
In order to find the best time for the photo production,the weather in Newyork was closely observed for over 5 months.The images were finally taken on two consecutive,cold and windless days in March 2013.


A sheltered balcony and an office on the 61st floor of Rockefeller Center served as the vantage points to take the 65 single pictures that make up this image.In the office,a window had to be taken out since they can only be opened a small gap!


The enormity of this unique puzzle image outshines any other and impresses with its detailed sharpness that has never been achieved in a photograph of this size.4.5 gigabytes of data make  even smallest details visible.

P.S: As you wish,you can leave a comment bottom of page.Thank you!!

www.puzzleteacher.com                                                                @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 8
  1. Canım hocam, 32000 liğin ve sizin önünüzde saygıyla eğiliyorum :)) Lakin New York yerine bizim evin pencerelerini puzzle'a çevirseydik inanın yapması daha eğlenceli olurdu :DDD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banucum,aslında iyi bir konuya değindin.Şöyle ki,genel olarak puzzle piyasasına baktığımızda büyük parçalı puzzlelarda yani 5000 ve üstü diyelim,pek içimizi açan modeller bulunmuyor.bu yıllardan beri gözümden kaçmayan bir konu aslında.Bu puzzleın görselliğinden çok beni büyüklüğü ve Türkiyede ilk yapanlardan olmak daha çok ilgilendiriyor açıkcası.Eğer Türkiye pencerelerini çekselerdi,ne renkli olurdu dimi,penceresinin önünde kedi mi ararsın,çorap mı,küllük mü,beyaz atletli adamlar vs....bunları yüksek çözünürlükte hayal etsene birden?

      Sil
    2. Hayal ettim de birden, muhteşemsinizzzz hocammm, bizim görseller yok satardı herhalde :DDD

      Sil
  2. Sizden kaçması mucize olurdu zaten. Biz 1000, 2000 parça puzzle bitirdiğimizde çok mutlu oluyoruz. Bitirdiğinizde bu puzzle'ın size yaşatacağı mutluluğu tahmin bile edemiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Emre,çok teşekkür ederim,evet haklısınız,gerçekten hepimiz yaş fark etmeksizin,parça sayısı fark etmeksizin,iki parça yanyana bile koysak bir tatminlik duygusu ile beraber başarmanın da mutluluğunu yaşıyoruz.

      Sil
  3. Önünüzde yeni heyecanlara açılmayı bekleyen pupa yelken geminiz var, size hayırlı ve macera dolu yolculuklar diliyorum.
    Selam ve sevgilerimle.. Atilla ÖZENOĞLU

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Atilla bey,sizler gibi arkamda destekçilerimi gördükçe ben bu maceradan alnımın akıyla çıkarım...Gönderdiğiniz puzzle enerjilerinizi ve selamlarınızı canı gönülden kabul ediyorum..ve puzzlesız kalmayın diyorum.Sevgiler...

      Sil
  4. bu puzzle ın parcaları wild life dan daha büyük o zaman..33600 9 m2 bile yapmıyor..
    8 poset 100x150 ise nasıl 544x192 nasıl oluyor?bi yanlışlık olabilir mi acaba!
    tema konusunu sizinle daha öncede konusmustuk,keske cok daha güzel bir görsel yapsalardı..ama kısa sürede bitireceğinize eminim...şimdiden tebrikler:)

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Yeni Maceramız Ravensburger ''New York City Window'' 32000 Parça
Yeni Maceramız Ravensburger ''New York City Window'' 32000 Parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcR7rQv1bgBavN1Ja02dirgSh-hpK6pa_yYkQ_RSWll1wTo0J1_BWooS4nsv1MeckRI4jO5e1XCvqL1qxW_ZFotCHXw_qvkaKqXDHdyDy3F25MZBzkCrTERmWnzZ-29lF8rpLHGoyJZ7N0/s400/newyork-skyline.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcR7rQv1bgBavN1Ja02dirgSh-hpK6pa_yYkQ_RSWll1wTo0J1_BWooS4nsv1MeckRI4jO5e1XCvqL1qxW_ZFotCHXw_qvkaKqXDHdyDy3F25MZBzkCrTERmWnzZ-29lF8rpLHGoyJZ7N0/s72-c/newyork-skyline.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2015/08/yeni-maceramz-ravensburger-new-york.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2015/08/yeni-maceramz-ravensburger-new-york.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content