Clementoni Puzzle'lar 25 Aralık Cuma Bim Marketlerde..!!

 Clementoni Puzzle'lar 25 Aralık Cuma Bim Marketlerde..!! Sevgili Puzzleseverler, Her ay A-101 ,marketlerden Neon puzzle, Hakma...

 Clementoni Puzzle'lar 25 Aralık Cuma Bim Marketlerde..!!

bim market puzzle

Sevgili Puzzleseverler,
Her ay A-101 ,marketlerden Neon puzzle, Hakmar marketlerden Gordion puzzle kampanyalarını dört gözle bekleyen biz puzzle tutkunlarının favori marketleri arasına Clementoni puzzle markasıyla Bim marketler de eklendi.

Ünlü İtalyan markası Clementoni'nin  çocuklara yönelik puzzle modellerinin bir süredir Bim marketlerde satıldığını dikkatli puzzleseverlerimiz hatırlayacaktır.

Bu kez yeni yıl hediyesi gibi bir haberim var sizlere, 25 aralık cuma günü Bim marketlerde Clementoni marka bir kutuda 2 adet 1000 parça 1 adet 500 parça puzzle bulunan 3in1 kutular 19.90TL fiyat etiketiyle satışta olacak.

Yılbaşından hemen önce Bim marketlerde satışa çıkacak Clementoni'ler 2 kutuda birbirinden güzel toplam 6 farklı temayla hem yetişkinlere hem de meraklı genç puzzle'cılara hitap ediyor.

Zaman zaman bana Clementoni markasının kalitesi ve kesim şekli hakkında sorulan meraklı sorulara da cevap olması açısından ,clementoni markasıyla henüz tanışmayanlar için süper fırsat gayet uygun fiyatıyla ayağımıza geliyor.

1000+1000+500 parça sayılarında bir kutuda 3 görselin yer aldığı clementonileri 25 Aralık Cuma günü kaçırmayın derim.


www.puzzleteacher.com                                                       @ Puzzle Master 

COMMENTS

BLOGGER: 47
  1. Bim afişlerinde görünce şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşadım. Elimdekiler daha bitmedi ama depolamaya devam. Nasıl olsa yapılır bir gün. Bu arada Puzzle World etkinliğine büyük oğlan katılacak bizden kayıtlar bitmediyse. Bu aralar misafirlerim var ocak ayına kadar.Hemde dil ingilizce olunca oğlan daha rahat ilgilenecek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Eda ,oğlunuzu kaydedelim o zaman...ben size ulaşırım.Puzzleları depolayın stoklarımız büyüsün...evde yer kalmasın..:)))

      Sil
  2. Bilgilendirme için çok teşekkür ederiz efendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cüneyt bey,haberlerimiz sizin gibi ilgili puzzleseverlere ulaştığı için asıl biz teşekkür ederiz size..

      Sil
  3. harikasınız bu işe bimde girdiyse çok fena rekabet olacak demektir...
    ama a101 in istanbulda dağıtmadığı son puzzlar bizi çok üzdü

    YanıtlaSil
  4. Sevgili serdar bey, evet istanbul ve birkaç şehirde küçük sıkıntılar yaşandı, haklısınız...bir sonraki kampanya ile birleştirilebilir diye duyum aldım bakalım.

    Bim marketlere gelecek Clementonileri kaçırmayın.
    Puzzle takibini yapacağımız marketler çoğaldı
    Allah hakkımızda hayırlısını versin bu market kapılarında:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili admin bir önceki a101 puzzle larından bir gelişme varmı halen gelmedi marketlere
      umarım bilginiz vardır

      Sil
    2. sevgili serdar bey,clementonileri mi kastediyorsunuz? neonları mı? neonlarda yaşanan dağıtım sıkıntısının telafisi henüz olmadı...daha doğrusu net bir bilgi yok..Clementoniler ise zaten gününde dağıtıldı.dilerseniz ks games firmasını bizzat arayıp öğrenebilirsiniz.

      Sil
  5. Teşekkürler... Bunların da Kayıp parça garantisi var mıdır acaba ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Gül ay,normalde clementoninin kayıp parça desteği yok...fakat Clementoni firması çok yakın zamanda Türkiyede ofis açtı...bu demektir ki,artık destek verebilecekleri konusunda bir ışık var...ben clementonilerden üretim kaynaklı bir eksik çıkacağını sanmıyorum.şöyle yapalım,olur da eksiğiniz çıkarsa bana direkt iletişim bölümünden ulaşın..firmayla görüştüreyim sizi.kutularını belli bir süre atmayın...kodları farklı çünkü.

      Sil
    2. ilginiz için çok teşekkür ederim. çıkmaz insallah eksik...

      Sil
    3. Benim bir parça eksik çıktı temin edemicekmiyim bide kutusunu attım kodunu bilmiyorum

      Sil
    4. sevgili muko bana iletişim bölümünden mail adresinizi bırakarak ulaşın,çözmeye çalışalım

      Sil
  6. Normalde 1 tane 500 parçalık clementoni puzzle alınamayacak fiyata nasıl 3 tane puzzle verebiliyor ki. Üzümü yiyip, bağını sormamak lazım heralde bu durumda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geçenlerde tıpkı sizin yorumunuza benzer bir yorum okudum ve kendisine esprili bir ifadeyle ben de şöyle karşılık verdim: kimbilir belki bir gün şok marketlerde de Ravensburgere rastlarız...:)))işin esprisi bir yana,hakikaten bağını sormadan topluca keyfimize bakalım en iyisi..:)))

      Sil
  7. sitenizi takip etmeye başladıktan sonra ailece puzzle yapmayı daha çok sevdik bimde satılan clementonileri sizin sayenizde duyup aldık teşekkürler puzzle teacher

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Gönül,ne kadar hoşsunuz...çok mutlu ettiniz beni...ailece yapmanıza çok sevindim...harika bir hobidir bu...tam bir bağımlılık...lütfen devam edin...

      Sil
    2. Ya ben kediyi yaşamıyorum siz yaptınız mı yardımcı olabilirmisiniz

      Sil
    3. Sevgili Gürbüz geç yayınlandığı için kusura bakmayın..direkt iletişimden ulaşın bana arşivden bulayım size fotoğrafları..

      Sil
  8. Bugün markete girdiğimde şaşırmıştım görünce beklemiyordum. Temaları daha güzel olabilirmiş ama yinede doğa temalıyı alacam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alın gitsin sevgili Ender bey,birşey kaybetmezsiniz inanın...kalitesi de gerçekten iyidir ve parça kesimleri de klasik neon gibi değildir,ravensburgerin parçaları gibi çeşit çeşittir...eğlenir,hoş vakit geçirirsiniz.

      Sil
  9. Benimde odamın Duvarları puzzle ile kaplı ama bime gelen puzzle ları malesef alamadım tekrar bulma şansım var mı acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana iletişimden ulaşın onur bey,ne yapabileceğimize bir bakalım..

      Sil
  10. Ocak ayı bitmeden A101de veya Bim'de yeniden puzzle görme imkanımız olur mu ki? Bim'den aldıklarım bitti ve sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) Hem puzzlelar tamamlandığı için seviniyorum, hem de elimdeki puzzlelar bittiği için üzülüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. a-101 için bu perşembe çocuk puzzlelarının geleceği bilgisini aldım..fakat görünürde yetişkin puzzleları için birşey yok şu anda.bekliyoruz...Bimde ise clementonilerin düzenli olarak verileceği de şimdilik şüpheli...ben herşekilde haber vereceğim sizlere..sevgiler..

      Sil
    2. Ben çocuk puzzlarindan da aldım. Yegenlerime karne hediyesi... benim puzzlelardan uzak dursunlar diye ;)
      Ama ben dayanamayıp onlarin puzzlelarini da yaptım :)) tabi onlar yapboz boz yap...

      Sil
    3. gülcüğüm,çok güzel ifade etmişsin içindeki puzzle aşkını.tabirine bayıldım..:)))

      Sil
  11. SLM Hocam ve Arkadaşlarım puzzele dünyasına yeni katılanlardanım.İlk puzzelemi yaptım.Yeni hevesimden marketlerden puzzelerin bir kısmını depo ettim.Fakatkutuyu büyük bir hevesle açtığımda puzzelelerin kalitesinin baya baya düşük olduğunu gördüm.Acizane derim ki hepimiz çok büyük emek sarfederek meydana getirmeye çalıştığımız bu eseri duvara asacak emek sarfedeceksek biraz kaliteli olsun derim.Bunlara verdiğimöiz emek biraz boşa gidiyor diye düşünüyorum... saygılarımla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçim,clementoni puzzlelar için mi kalitesiz dediniz??? çok şaşırmış durumdayım da...acaba hangi markayla kıyasladınız? clementoni puzzlelar kalite olarak gerçekten ortalamanın üzerinde diyebilirim...yani bizi üzmeyen tatminkar bir markadır.sevgiler....

      Sil
  12. Merhabalar, bugun bimde 3x1000 clementoni marka puzzle 25 liraydi. Dikkatimi cekti. Market icindeyken telefondan yorum varmi diye bakayim derken sizin sayfayi buldum. Ve aldim :) ancak icinden sadece parcalar cikti . nerenin uzerinde yapabiliriz bunu acemisiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Murat bey puzzle kutularının içinden mukavva veya karton çıkmaz...hariçten kırtasiyeden 50x70cm kalın mukavva edinin.2 tane alın,birinin üzerinde yapar,diğeriyle ters çevirir,arkasından bantlarsınız olmazsa.

      Sil
    2. merhabalar bim deki puzzle lardan bende aldim.ancak ilk yaptigim 1000 likte tam 5 parcam eksik cikti �� eksik parcalarimin diger posetlerden cikma ihtimali varmi? yoksa butun emegim cop mu oldu? bu arAda ben ibrahim en kisa surede uye olacagim

      kolay gelsin...

      Sil
    3. ibrahim bey,diğer poşete karışma ihtimali neredeyse yok...siz parçaların eksikliğinden eminseniz yani tamamladıysanız,clementoni firmasını arayınız...bir üst yorumlarda defaten tel numarası yazdım...oradan alın numarayı arayın.ilgileneceklerdir,emeğinize yazık olmayacak merak etmeyin.

      Sil
  13. alt kutudaki ( deniz feneri olan )kutunun kodunu bilen var mı?

    YanıtlaSil
  14. kutunun barkod numarası lazım eksik parça için...o kutu bende yoktu...çevremden bi araştırayım olmazsa.

    YanıtlaSil
  15. Kedili olanın yapımı için video çekermisiniz

    YanıtlaSil
  16. hamza bey video yayınlayamam maalesef,fakat sitenin iletişim bölümünden mail adresinizi bırakarak bana ulaşabilirseniz ya da yorum yazarak yorumun içine mail adresinizi bırakarak bana ulaşırsanız,size fotoğraf bulabilirim referans için.

    YanıtlaSil
  17. selam arkadaşlar. bim yarın 18.90a 1000lik clementoni puzzle getiriyor. clementoniyi daha önce amazontrden almıştım fiyatı tuzluydu ama çok kaliteliydi. bimdekileri de almak istiyorum ama bilemedim şimdi italya menşeimilidir acaba?

    YanıtlaSil
  18. evet furkan bey,diğer yayınımızda görselleri paylaşmıştık. dediğiniz gibi italya menşeilidir.clementoni kalitesine sahiptir.

    YanıtlaSil
  19. Puzzle master puzzle yapmayi cok seviyorum bimden clementoni marka puzzle aldim ve arkadasim kendisi icin birini begendi ve yapmami istedi tam 6 tane eksik parcasi cikti cok uzuldum ne yapabilirim acaba firma hatali old dusunuyirum yardim et

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili puzzlesever,clementoninin türkiye ofis numarasını vereyim,danışın.0 216 574 93 31

      Sil
  20. bimden yapboz aldım geçenlerde 3 tane 500 lü gelmişti ve şimdi 1 parçası kayıp markasını da bulamadım bilen var mı? kayıp parça desteği yapıyorlar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. clementoni için mi bahsediyorsunuz? türkiye ofis numarasını vereyim,danışın.0 216 574 93 31

      Sil
  21. laço kids'sin iletişim bilgilerine neredn ulaşabilirim?

    YanıtlaSil
  22. laçokids den daha önce eksik parça tecrübem olmadığı için sağlıklı yardımcı olamayacağım.Sitelerinde iletişim numarası mevcut.Arayıp sormak lazım eksik parça desteği var mı diye.

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Clementoni Puzzle'lar 25 Aralık Cuma Bim Marketlerde..!!
Clementoni Puzzle'lar 25 Aralık Cuma Bim Marketlerde..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8zbkrqGHQ8AC2CyzJt0kdn1BpZ895Hv65ZWrl1XcAKe0hS_vO0QMIVmPt9udU4M4ZWSFx5iTUHzDiA3WybZwPDtp6351oNEYp-qJZbGwdOcIxSxkrGhyphenhyphenVlr1MdJP6reMan6qu-Rls9Fj7/s400/clemantoni3-1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8zbkrqGHQ8AC2CyzJt0kdn1BpZ895Hv65ZWrl1XcAKe0hS_vO0QMIVmPt9udU4M4ZWSFx5iTUHzDiA3WybZwPDtp6351oNEYp-qJZbGwdOcIxSxkrGhyphenhyphenVlr1MdJP6reMan6qu-Rls9Fj7/s72-c/clemantoni3-1.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2015/12/clementoni-puzzlelar-25-aralk-cuma-bim.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2015/12/clementoni-puzzlelar-25-aralk-cuma-bim.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content