Neon Puzzle'lar 28 Temmuz Perşembe A.101 Marketlerde..!!

Neon Puzzle'lar 28 Temmuz Perşembe A.101 Marketlerde..!! Sevgili puzzleseverler Neon puzzle'lar 28 Temmuz  perşembe günü 4 kutu...

Neon Puzzle'lar 28 Temmuz Perşembe A.101 Marketlerde..!!

a101-puzzle
Sevgili puzzleseverler Neon puzzle'lar 28 Temmuz  perşembe günü 4 kutuda 8 farklı temayla A.101 marketlerde olacak. 
Her kutuda 1000+1000 iki farklı puzzle bulunan kutuların ön ve arka yüzlerinde puzzle görselleri tam boy olarak yer alıyor.

Arkadaşlar yakından takip etmeme rağmen son 3-4 kampanyada A.101'lerde satışa çıkan Neon puzzle'lara ben ulaşamadım.
 (sorunun bulunduğum bölgedeki marketlerden kaynaklandığını düşünüyorum, hangi kutuları satın aldığınızı ve hangi ilde olduğunuzu benimle burada paylaşabilirsiniz...konuyla ilgili sizlerinde yorumlarını bekliyorum)

a101 puzzle
A.101 marketlerden Neon puzzle markasıyla satın aldığınız ürünlerin kayıp ve eksik parça desteği ücretsiz olarak üretici firma Onur oyuncak KS games tarafından verilmektedir.

www.puzzleteacher.com                                                                @ Puzzle Master 

COMMENTS

BLOGGER: 85
  1. aldım arabalı olan gerçekten güzel çok canlı renklerde

    YanıtlaSil
  2. emelcim,aldığın arabalı puzzleın orjinal adını ve kodunu burada paylaşabilir misin? tşkler....

    YanıtlaSil
  3. Ben de aldım arabalıdan. Funny Retro Car 11555...

    YanıtlaSil
  4. Turuncu ve mavi kutuyu aldım ikiside cok guzel gözüküyor inşallah yapınca da böyle dururlar çünkü temalar bi harika :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Ertuğ bir ara puzzleların isimlerini ve kodlarını da bizlerle paylaşır mısın? tşkler şimdiden..

      Sil
  5. Mavi Kutu:
    Island Santorini / Greece
    Sally Curtis
    11550
    Ostuni Apulia / Southern Italy
    Sally Curtis
    11551
    Turuncu Kutu:
    Burono Venice / Italy
    Sally Curtis
    11552
    Salerno / Italy
    Sally Curtis
    11553
    Kırmızı Kutu:
    Old Town of Store / Greece
    Sally Curtis
    11554
    Funny Retro Car
    Brigitte Peyton
    11555

    Bizim buradaki bayiye bu 3 kutu geldi. Görsellerde paylaşılan tek resimli kutuyu göremedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili vardemir liste için çok teşekkürler,hepimiz için iyi oldu...bu arada bana gelen duyumlar,genelde marketlerde 3 kutu varmış ve bölgesel olarak yine dağıtım sorunu olduğundan bulamayanlar var.

      Sil
    2. ben kırmızı kutuda sarı araba olanı yaptım ancak diğerini yapmamışken kutusunu kaybettim acaba resmini nereden bulabilirim bir fikriniz var mı? Şimdiden teşekkürler...

      Sil
    3. hamza bey,iletişimden mail adresinizi bırakarak ulaşırsanız foto bulmaya çalışayım.

      Sil
    4. Bende aynı kutudan almıştım ancak sarı arabayı yaptım diğeri kayboldu bende aynı resmi bulmaya çalışıyorum yardımcı olur musunuz?

      Sil
    5. sevgili neşegül,hangi konuda yardımcı olayım canım? diğer temanın resmini mi istiyorsun? kodunu mu? bana gerekirse iletişim bölümünden mail adresini bırakarak ulaş.

      Sil
  6. Turuncu kutuda renkli binalarin olduğu tema : burano venice Italy 11552
    Diğer tema: salerno Italy 11553
    Mavi kutuda sokakli tema var: ostuni apulia southern Italy 11551
    Diğer tema: Island santorini greece 11550
    Biraz karışık oldu umarım tarif edebilmişimdir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Ertuğ gayet iyi listelediniz....teşekkür ederiz hepimiz...hımmm italya ve Yunanistan temaları....

      Sil
  7. Arkadaş'lar üç kutumu yoksa dört kutumu şatışa çıktı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. coceycim,şu ana kadar görünen 3 kutu...alanların beyanlarını ileteyim buradan...4.gizemli kutudan emare yok gibi.....yine bugün alan olursa lütfen bu sayfalardan yazsın bize...

      Sil
  8. Sanırım üç kutu Bende sizin saydıklarınızı alabildim....

    YanıtlaSil
  9. Ankara Maltepe, Balgat, Yüzüncüyılda sekiz tane market gezdim.. Her görevliye de sordum.. İkisi iki kutu olduğunu, üçü üç kutu olduğunu, kalanı da bilmediğini söyledi... Sonuçta yukarıdaki arkadaşın yazdığı üç kutuyu aldım. Sanırım 4 kutu haberini destekleyen bilgi yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilgi için çok teşekkürler Ömer..ben de aynı fikirdeyim..

      Sil
  10. Ben de Erzurumdan aldım. 3 farklı kutu vardı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Mustafa evet haklısınız....her yerde 3 kutu var imiş.

      Sil
  11. Kayısı Kentli Puzzle Canavariyesi30 Temmuz 2016 17:33

    Az önce turuncu, kırmızı, mavi olmak üzere 3 kutu temin edebildim. Görevliden depoya bakması için ricada bulundum fakat depoda da 4. kutu bulunamadı... :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rumuzunuz ne hoş öyle sevgili canavariye....4.kutu evet yok maalesef...sevgilerrr..

      Sil
  12. Az önce mavi kutuda ki temaya başladım fakat kesiminin çok kötü olduğunu farkettim bazi parçaların kağıtları kopup diğer parçada kalmış hatta parçalar bazen birbirine zor giriyor kesimden dolayi çok aşınma var parçalarda ne yapmalıyım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili ertuğ,eğer ciddi şekilde puzzleınızda üretim hatası buluyorsanız kesim defoluysa firma ile iletişime geçin,mutlaka yardımcı olacaklardır.sevgiler..

      Sil
  13. Merhaba. Puzzle parçalarımda 4 tane eksik var. Form doldurup göndereceğim. Fakat kutusunu annem attığı için resim kodunu bilmiyorum. Foto atsam resim kodunu bulabilirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçim,bana iletişim bölümünden mail adresinizi bırakarak ulaşın ki,fotosunu görebileyim..ayrıca bu sayfada yorumlarda tüm görsellerin kodu bulunuyor.

      Sil
  14. İyi günler. Ben Ankara Elvankentte bir şube de sadece kırmızı kutuyu buldum. Etimesgut ilçesinde bir şube de ise 10kutuya yakın puzzle vardı. Ben turuncu kutuyu yani 11553 sallerno italy ve 11552 burano venice italy puzzlelarinin olduğu kutuyu aldım. Isterseniz şubenin adresini yazabilirim daha sonra.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooo sizin şube tam bir cevhermiş...:)))bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

      Sil
    2. Öncelikle yukarıdaki yorumu ben yaptım. Sayın puzzle teacher keşke biraz kısa zaman süreçlerinde bakabilseniz internet sitenize... Biliyorum ki sizinde hayat koşuşturmanız var. Amacım eleştirmek veya yermek değil. Sanal alem üzerinde de olsa kimsenin kalbini kırmak istemem. Böyle fırsatlar olduğunda sitenize kısa zaman dilimlerinde bakarsanız herkes daha iyi iletişime geçebilir diye düşünüyorum. İyi günler....

      Sil
    3. sevgili takipçim,ah bi bilseniz şu an puzzle teacher nasıl bir süreçten geçiyor....yoksa hiç ilgilenmez olur muyum?yorumunuzda haklısınız...takibi bırakmayın...ben de yanınızdayım...

      Sil
    4. Allah yardımcınız olsun puzzle teacher. Kırıcı olmak istemedim inşallah yanlışta anlaşılmamışımdır. Hayırlı geceler:)

      Sil
    5. kesinlikle yanlış anlaşılmadınız içiniz rahat olsun..:))) her zaman iletişim kurabilirsiniz benimle..sevgiler..

      Sil
    6. Teşekkürler iyi günler :)

      Sil
  15. Arkadaşlar ben aldım ıtalya temalı olanı ama çok kotu ne taşlar adam akıllı yerine oturuyor nede parça tam ben iade etmek istiyorum alırlar mi sizce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçimiz,eğer ciddi şekilde puzzleınızda üretim hatası buluyorsanız kesim defoluysa firma ile iletişime geçin,yardımcı olacaklardır.

      Sil
  16. Yanıtlar
    1. puzzle teacherdan sevgiler.....test başarılı...:)))

      Sil
  17. Neon puzzle parça temini konusunda çok iyi. Daha önceki serilerde 6 eksik parçamın tamamını 2 gün sonra bana ulaştırdılar.

    YanıtlaSil
  18. bu güzel bilgiyi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz..diğer eksikleri olan puzzleseverler için net açıklama oldu...:)))

    YanıtlaSil
  19. sevgili arkadaşlar ben birdaha neon almama kararı almak üzereyim sarı arabayı yaparken resmen kendimi aptal gibi hissettim parçalar çok kötü kağıt rezalet parçaların arasında boşluklar oluyor elimle itip birleştirmeye çalışıyorum ucuz etin yahnisine döndürmüşler işi önce kaliteli ver bak millet aliyor arkasından kötü malı sür klasik yurdum üreticisi anlayışı...o kadar verilen emek boşa gitsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. emelcim,bazen üzücü durumlar olabiliyor hakikaten..defolu üretim çıkabiliyor...memnun değilseniz firma ile irtibat kurun..yardımcı olacaklardır.

      Sil
  20. İyi günler island santorini 11550 sally curtis olan kutudan var elimde ama malesef kutuyu atmışım ilk deneyim olunca yaparım sandım baya yaptım ama resmin orjinal boyutu ya da yapılmış hali olan varsa ulaştırabilir mi bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutlaka aramızda yapanlar vardır sevgili Muhammet,bu arada ben de arşivi bi karıştırayım foto için,olmazsa siz mail adresinizi bırakın iletişim bölümünden.

      Sil
  21. Mrb Puzzle yapmaya başladım.Puzzle tamamlayıp eve asmak istiyorum önerebilecegiiz sulu boya tarzı Puzzle var mi doğa manzaralı şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Yasemin hanım,puzzlelarda daha çok yağlıboya eserler olmakla beraber tabi ki suluboya çalışmaları da var..ilk aklıma gelen gordionun kataloğunda göksu serileri var: şükrü çağlayan (göksu-1,göksu-2,göksu 3 gibi)biraz daha düşüneyim bakim neler var..

      Sil
    2. Mrb puzzle teacher gordion Mountain Lake a21×b21 ve a22×bb21eksik aradım ama daha haber yok... Gönderirler mi acaba

      Sil
    3. yasemin hanım gordion firmasını arayın,mutlaka yardımcı olurlar..sabırla sebatla üstüne gidin...hatta gerekirse puzzle teacherdan yönlendirdiler beni diyiverin.

      Sil
  22. Merhaba bugün aldığımız puzzle ın alt taban yerleştirme kısmı yok,, bu sekilde mi satılıyor??

    YanıtlaSil
  23. sevgili puzzlesever,alt taban yerleştirme derken,ancak belli sayıda üretilen çocuk puzzlelalarında kolaylık olsun diye alt kartonu vardır,çocuklar puzzleı o karton üzerinde önceden şekilleri belirlenmiş alanlara koyar....yetişkinler için hariçten mukavva satın alıp onun üzerinde yapmalısınız.puzzle kutularında zaten herhangi bir taban malzemesi çıkmaz...ya puzzle halısı ya mukavva üzerinde yaparız.

    YanıtlaSil
  24. Gordion Mountain Lake puzzle bitirdim iki parça eksik aradım parça desteği istedim acaba gönderirler mi nasıl bulabilirim

    YanıtlaSil
  25. yasemin,firmanın tel bilgileri sizde yoksa bana iletişim bölümünden ulaşın.mutlaka halledeceklerdir.

    YanıtlaSil
  26. Evet bir haftada geldi çok mutlu oldun ilgileniyorlar çok iyi birsey her şey için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ohh ohh çok sevindim:)))ben de teşekkür ederim burada paylaştığınız için...

      Sil
  27. Bir daha ne zaman puzzle gelir ben kaçırdım bunları tekrarını dört gözle bekliyorum

    YanıtlaSil
  28. sevgili meltem ,ekim civarı yine kampanya olabilir..ortalama 2,5 ay gibi bir süre koyun son kampanyanın üstüne.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sayın puzzle master iyi akşamlar dilerim.

      Sil
  29. Yediler kitap evinde gordion puzzle 2×1000 puzzle kar 19.90 haber vermek istedim ben Eskişehir'deki yedilerden aldım hatta Göksu serisini....ilgileneler bakabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler sevgili Yasemin....Eskişehire selamlar burdan..

      Sil
  30. Berbat ötesi bir puzzle. Uzak durun

    YanıtlaSil
  31. Bu kadar katı düşünmeyin bence.bazen bizi üzdüğü oluyor evet,ama 25 yıldır puzzle yapan ve her markayı denemiş biri olarak belirtmeliyim ki,firma yurtdışından yeni getirttiği makinelerle şimdi daha güzel kesimler yapıyor,ve hep bir iyileşme yönünde ilerliyor.ayrıca ücretsiz destek veriyor.şikayetlerinizi değerlendiriyor aradığınızda.

    YanıtlaSil
  32. A101 e puzzle nezaman gelir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sinancım,önümüzdeki 3 hafta içinde tetikte ol.bu 3 haftanın herhangi bir perşembesi yüksek ihtimal...sevgiler....

      Sil
  33. Acaba yeni kampanya ne zaman gelir bir bilgisi olan var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tahsin bey sizden bir önceki yorumu okudunuz mu? bu ayiçinde perşembeleri takip edin,yayınlayacağız yine.

      Sil
  34. Bir sınraki kampanya ne zaman bir fikriniz var mı ?

    YanıtlaSil
  35. tahsin bey,acaba bu sayfadaki son yorumlara bakabildiniz mi? sizi zaten cevaplamıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ilk yorumları okumuştum ve yorumum ilkinde görünmediği için olmadı sanıp bi daha sordum kusuruma bakmayın sağolun

      Sil
  36. Son 1 yıldaki verilere göre, Ekim sonu A101de, Aralık sonu Bim'de puzzle kampanyası bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  37. evettt doğru tahmin bence de:))) neon kapıda da bimin haberi de gelirse paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  38. Tahminlerimiz tuttu ekim 27de a101e 1000lik puzzle geliyor.

    YanıtlaSil
  39. evet.:)))hatta görseller elimizde düzenlemesini yapıyoruz..iki güne kadar sayfalarımızı kontrol edin.

    YanıtlaSil
  40. Bu ne ya 13 parça eksik çıktı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olabiliyor maalesef Tuğba hanım,hiç üzülmeyin,firma arkamızda...siz bana iletişim bölümünden mail adresinizi bırakarak ulaşın sizi yönlendireceğim.

      Sil
  41. Kolay gelsin. Bu mavi kutulu kırmızı kapı resmi olan puzzle'ın adı veya resmi lazım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Üstteki mesajlarda yazan kutuların hiçbiri değil.

    YanıtlaSil
  42. Ostuni Apulia
    Southern Italy
    Sally Curtis
    11551 olması lazım sanırım.

    YanıtlaSil
  43. fotoğraf istiyorsanız bana ,iletişimden ulaşın,arşivde varsa çıkartayım.

    YanıtlaSil
  44. Kirmizi kutuyu aldim ben italya, lakin kutunun ustunde neon yaziyor ben puzzlelari neon ozellikli dye almistim karanlikta parlamadigini farkettim, markasiymis sanirim :( yikildim

    YanıtlaSil
  45. zarifecim sanırım ilk kez karşılaşıyorsun bu markayla...bu marka Ks gamesin marketler için ürettiği promosyonlu bi marka...adı neon...tabi ki neon özellikli,fosfor etkili değil...bu fiyatlara zaten neon özellikli puzzle verilmez markete.hiçç yıkılma bence,puzzle aşkını çoğaltarak devam et..sevgilerr:)

    YanıtlaSil
  46. 11555 kodlu üründe bir parçam eksik.. ne yapabilirim?

    YanıtlaSil
  47. internet üzerinden ks games neon puzzle sayfasını ziyaret edin,formu doldurun.http://kayipparca.neonpuzzle.com/tr/kayip-parca-formu .bu linkten girin,formu eksiksiz dolduruverin.sonrasında bekleyin,eğer parça 1 hafta içinde gelmezse direkt ks gamesi arayın.

    YanıtlaSil
  48. Ben alalı dört sene olmuş anca yaptım ama iki parça eksik oldu hiç şansım yok dimi parça desteği için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili puzzledaşım, maalesef çok zayıf bir ihtimal.neon kutularında 3 sene ibaresi var .hatta 2 sene sonra bile desteği olmayabiliyor..ama yine de net sonuç için firmayı bir kez aramakta fayda var:)

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Neon Puzzle'lar 28 Temmuz Perşembe A.101 Marketlerde..!!
Neon Puzzle'lar 28 Temmuz Perşembe A.101 Marketlerde..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxKAeVTqdGHvz75lCHvxRbo-jGRHzjiM-y5zdYctwUgXkU8nsPRjeqaVh1gBPiUfk2RBBcnMl6Vcpa-uAInV11lpQaIJJVG_y7wkhWgjlMhAOfaQwhXMAVJh9PjiCVWki10fLUHE2qOykZ/s400/A101_puzzle.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxKAeVTqdGHvz75lCHvxRbo-jGRHzjiM-y5zdYctwUgXkU8nsPRjeqaVh1gBPiUfk2RBBcnMl6Vcpa-uAInV11lpQaIJJVG_y7wkhWgjlMhAOfaQwhXMAVJh9PjiCVWki10fLUHE2qOykZ/s72-c/A101_puzzle.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2016/07/neon-puzzlelar-28-temmuz-persembe-a101.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2016/07/neon-puzzlelar-28-temmuz-persembe-a101.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content