Çarşamba ŞOK Market Zoe Puzzle ,Perşembe A.101 Neon Puzzle..!

Çarşamba ŞOK Market Zoe Puzzle ,Perşembe A.101 Neon Puzzle..! Sevgili arkadaşlar,artık hepiniz biliyorsunuz,Neon kampanyalarını dört gö...

Çarşamba ŞOK Market Zoe Puzzle ,Perşembe A.101 Neon Puzzle..!

a101 puzzle

Sevgili arkadaşlar,artık hepiniz biliyorsunuz,Neon kampanyalarını dört gözle bekliyoruz.
Bu hafta Çarşamba sabahı, Şok market,perşembe günü sabahı A-101 marketlerdeyiz.

A-101 marketlerde çok uygun fiyatlarla bizlere ulaşan Neon puzzle'ların puzzle etkinliğinin hemen öncesinde verilmesi çok isabetli oldu.
Neon puzzle'dan yine dört güzel görsel,yine uygun fiyat...evvet arkadaşlar,12.95 fiyat etiketiyle puzzle meraklılarının yüzünü güldüren 1000+1000 Neon puzzlelar 29 Aralık Perşembe günü A101 marketlerde olacak kaçırmayın .


Gelelim ikinci puzzle haberimize,bir süredir
carrefour marketlerde satılan Zoe puzzle markası hakkında meraklı sorularla karşılaşıyorum,kampanya vesilesi ile Zoe puzzle'lardan da kısaca bahsetmiş olayım ,zoe puzzle hakkında merak edilen üreticisi kim, nerelerde satılıyor sorularına da cevap olsun.

28 Aralık Çarşamba günü ŞOK marketlerde satışa çıkacak olan  Zoe puzzle'lar,1000 parçalı tek kutu  9.95 fiyat etiketiyle satışta olacak.

Zoe puzzle'lar,Ks games onur oyuncak bünyesinde üretilmektedir,sıklıkla carrefour marketlerdeki raflarda çok uygun fiyatlara karşımıza çıkar.

Yüksek çözünürlüklü  görseller elime ulaşmadığı için zoe puzzle kutu fotoğraflarını haber içinde kullanmadım,fikir edinmeniz açısından şok marketin aktüel kataloğunda ürün fotoğrafları yer alıyor,yarına kadar sabredemeyenler oradan bakabilir..:-)
-Aktüel ürün kampayalarında satılan puzzle'ların  puzzle hobisine gönül veren arkadaşları rahatsız eden kesilmemiş ,tam kesilmemiş, eksik,hatalı poster baskısı, parçaların katmanlarına ayrılması gibi problemlere  çözüm olacak en azından daha az yaşanmasına  katkısı olacaksa, fiyatlarının 15-20 lira aralığına  yükseltilmesine kimsenin bir itirazı olacağını sanmıyorum.

-iki üç yıl önce bu puzzle'ların 16,95 tl satıldığını unutmayalım.

Siz ne dersiniz arkadaşlar düşüncelerinizi benimle buradan paylaşırmısınız....!

www.puzzleteacher.com                                                          @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 50
  1. Aktüel ürünlerin kataloğunda görünmüyor. Bulamıyorum zoe puzzlı. Yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
  2. ezgicim bana iletişim bölümünden mail adresini bırakarak ulaş,görselleri oradan paylaşayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hala varsa o görselleri bana ulaştırabilir misiniz

      Sil
    2. sevgili takipçim, yukardaki puzzleların bitmiş halde fotoğraflarını mı istediniz benden? tam anlayamadım.bana,sitenin iletişim bölümünden mail adresinizi bırakarak ulaşın

      Sil
  3. Neden hep 1000 parça geliyor acaba 1000 parça kesmiyor artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bülent bey de sormuş 2000likleri.:))) koraycım,bi firma ile görüşeyim ben.bakalım ne diycekler.

      Sil
    2. sormuşken 3.000 felan da sorun + yapboz halısı içinde bi sorun bakalım :=)

      Sil
    3. Haber bekliyoruz sabırsızlıkla :)

      Sil
  4. İnşallah yarın ilk puzzlemı yapmaya başlayacağım. Çok heyecanlıyım. Yarın A101i ben açacağım :) Sizlere de vermiş olduğunuz bilgiler için çok tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk puzzle ilk heyecan....ne kadar güzel...beni ortaokul yıllarıma götürdün bak şimdik.harçlıkları nasıl bi hevesle biriktirirdim.koşa koşa gider alırdım.ben teşekkür ederim esas ilk tecrübeni yaşayacağın için.

      Sil
  5. 2000 parca ne zaman cikacak

    YanıtlaSil
  6. ah bülentcim bi bilsem:))) Firma aylar öncesinden belirliyor görselleri.ben olmazsa istekleri yine ileteyim kendilerine.

    YanıtlaSil
  7. Neonlardan almayı bende düşünmüyorum :(
    ama zoe'lardan denemek isterdim tabi yazıyı bugün görmüş olmasaydım :D yinede şansımı deneyip yarın şok'a bi bakacağım :) tekrar ve tekrardan teşekkür ederim haber için :)
    yazınızın sonunda eklediğiniz kısma katılıyorum doğrusu. eğer kesimler iyileşecekse, hatta görseller daha çok olacaksa mesela fiyatların 15-20 arası olması kimseye dokunmayacaktır :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler fikrime katıldığınız için sevgili VIP

      Sil
  8. Ankara etimesgut bağlıca bölgesinde en az 10 tane a101 mağazası gezdim hiçbirine gelmemişti puzzlelar. Bölge müdürlüğünü aradım ama gelir mi ya da ne zaman gelir bilmiyorum. Sağolsun süvari mağazası sorumlusu semra hanım gelince bilgi vermek için telefon numaramı aldı. Her şubede böyle müşteri memnuniyeti odaklı yönetici ve personel görmek isteriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nadir de olsa öyle ilgili personel çıkabiliyor.sevindim ilgilenilmesine.umarım bi sonuç verir.

      Sil
  9. Ankara'da bugün üç A101 gezdim, henüz gelmemiş... diğer yerlerde de durum aynı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kardan mı diycem ama:)))

      Sil
    2. bugün de aynı yerlere gittim haftaya perşembe belki gelir, arada gelmez dediler... bugün de kar vardı ondan mı dersin:)

      Sil
  10. A101 ankara etimesgut ve bağlıca hiçbir şubede puzzle yok gelmemiş maalesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hımm..bazen dengesiz dağıtımlarla karşılaştığımız oluyor.

      Sil
  11. Ben tesadüfen bu gün aldım bilgi için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  12. Kayserideyim ben aldım. İlk puzzle deneyimim yarıya geldim çok güzel cok eğlencelifakat bağımlılık yapıyor :)

    YanıtlaSil
  13. merhaba puzzle sever arkadaşlar dün a101 de puzzle gördüm ama almadım ilk kez yapacm da puzzle halısı ne merak ettm yardmcı olur musunuz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili takipçim,aşk olsun puzzleteacherın puzzle halısı nedir sayfasını okumadın mı? orada herşey yazıyor aslında.puzzlea yardımcı bir aksesuar.üstünde puzzleı yapıp rulosuna sararak saklayabiliyorsun gerekirse.

      Sil
  14. Ald ikisini de. Umarım kalit4si iyidir ve eksik parça çıkmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. emrecim kalite olarak bu ücretlere tatmin edici diyelim..eksik çıkarsa bana iletişimden ulaş.orasını hallederiz.

      Sil
  15. tuğbacım kesinlikle haklısın.bağımlıyız hepimiz.üstelik panzehiri de tıbben yok. :)))

    YanıtlaSil
  16. Puzzlemı tamamladım yani 1 parça eksik çıktı parça için nereye başvuracağım.Bu arada yeni yılınız kutlu olsun :) Yeni yıla puzzlemı tamamlama heyecanıyla gitmişin haberim yok :)

    YanıtlaSil
  17. tuğbacım çok teşekkürler...musmutlu yılların olsun inşallah.yeni yıla çok iyi girmişin,puzzle yaparak.eksik parça zoe markasından mı? bana iletişime mail adresini bırakarak ulaşşana canım.

    YanıtlaSil
  18. 27 Aralıkta A101 den puzzle alabilen oldumu acaba.Sanırım Ankara genelinde verilmedi.Sebebini bilen varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sadece ankara değil hatta bazı bölgelerde de aksaklık yaşanmış.ben de anlamış değilim gerçekten neye bağlı yaşanıyor bu aksaklıklar? kar dedik geçiştirdik ama kafama da takılmıyor değil.

      Sil
  19. Zoe puzzle eksik parçalarına nasıl ulaşabiliriz acaba neon ve ks games'in kendi sitelerinde formlar var ancak zoe için bir yol bulamadım

    YanıtlaSil
  20. sevgili Gizem Zoe için ayrı bir form doldurmana gerek yok.Neon formundan ürün kodunu girdiğinde zaten onlar çıkarırlar hangi model olduğunu.şu linkten gir canım bilgileri.sana tavsiyem girdikten sonra firmayı tel ile ara.
    http://neonpuzzle.com/web/form.php

    YanıtlaSil
  21. bu arada bu cumartesi şok marketlere yeni puzzlelar geliyor.daha duyurmadım.

    YanıtlaSil
  22. sonunda tamamladım... Afyon A101'den geçerken aldım.. Ankara'daki bulamadığımı... tek onun için gitmeye değmezdi ama isabet oldu :)

    YanıtlaSil
  23. seninki tam transit puzzlecı olmuş... :)))işte azim budur:)))

    YanıtlaSil
  24. Merhabalar, bugun Carrefour'dan Zoe marka 500luk puzzle aldim fakat urun iceriginde puzzle fix yazan burdan okuyarak ogrendigim yapistirici urun cikmadi.. Ilk kez puzzle yapacagim hevesim kirildi.. Ne yapmami onerirsiniz, urunu iade etmeyi dusunuyorum..? Ayrica isimle giris yapamadim bir turlu telefondan giriyorum ondan mi kaynakli bilemedim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili puzzleseverim,marketlerde kampanyalı satılan zoe,neon gibi markalarda ne yazı ki yapıştırıcı çıkmamaktadır.yapıştırıcısı içinde olan markalar belli başlıdır,ks games,educa,gold gibi.bence hevesinizi kırmayın.puzzleı ters çevirip arkasından şeffaf koli bandı ile bantlayın ya da hariçten yapıştırıcı satın alın.

      Sil
    2. Anladigim kadariyla Zoe Ks Games'in alt urunu dogru mudur?

      Sil
  25. Soyle ki icindekiler kisminda 'bitirdikten sonra yapistirip asabilmeniz icin Puzzle fix bulunmaktadir' diye yaziyor arka yuzunde.. Bu durumda kutunun icinde olmasi gerekmez mi?

    YanıtlaSil
  26. Bu arada kampanyasi yoktu normal fiyatina aldim.. :(

    YanıtlaSil
  27. evet zoe markası sadece carrefour marketler için üretilmiş promosyonlu ks games ürünüdür.carrefourda belli tutar alışverişlerde çok komik fiyatlara geliyor adedi.açıkcası ben ilk defa duyuyorum zoe kutularından yapıştırıcı çıkabileceğini,bunu temin eden diğer arkadaşlardan araştıracağım.

    YanıtlaSil
  28. 1 ay sonra gelecek olan a
    Puzzleları kapıcam çok güzel temalar geliyormuş A 101 e

    YanıtlaSil
  29. evet Esracım ekim ortası gibi tetikteyiz...

    YanıtlaSil
  30. Bana sağ üst köşedeki mavi binanın bitmiş halini atarmısınız önceden alıp yapmıştım sonra bozdum aya bi zaman sonra ama resmini kaybettim rica etsem bebe bitmiş halini atarmısınız?

    YanıtlaSil
  31. sevgili ahmet, ben henüz yapmadım bu modelleri,fakat çevremden yapan varsa bi araştırırım,senin bana iletişimden mail adresini bırakarak ulaşman lazım.

    YanıtlaSil
  32. Sağdakilerin resmini atarmısınız lütfen soldakileri çoktan yapmıştım şimdi Sağdakiler kaldı ama kutusunu kaybettim elinde olan arkadaşlar dönüş yapabilirler numaramı versem bana atabilirlermi acaba rica etsem şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  33. ahmet bey bana verdiğiniz e-mail adresi geçersiz..size ulaşamıyorum mail üzerinden.büyük ihtimalle mail adresinde ya numara ya harf hatası var.

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Çarşamba ŞOK Market Zoe Puzzle ,Perşembe A.101 Neon Puzzle..!
Çarşamba ŞOK Market Zoe Puzzle ,Perşembe A.101 Neon Puzzle..!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhj-IQ8pQKWDcWBnwtumGww_sxQSGTb_Hm_MN5NOjqmUIANrf3gG7gQCCp14LIUkwUSQnhcejAIuhkPCY_u6_UxXbJqlvtuCPbi2AyvngDPTDzHBPDN8x1qtNVQgTbcx3kyzyhuRQ4mjjoy/s400/neon-puzzle-A101.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhj-IQ8pQKWDcWBnwtumGww_sxQSGTb_Hm_MN5NOjqmUIANrf3gG7gQCCp14LIUkwUSQnhcejAIuhkPCY_u6_UxXbJqlvtuCPbi2AyvngDPTDzHBPDN8x1qtNVQgTbcx3kyzyhuRQ4mjjoy/s72-c/neon-puzzle-A101.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2016/12/carsamba-sok-market-zoe-puzzle-persembe.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2016/12/carsamba-sok-market-zoe-puzzle-persembe.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content