Sizs Puzzle Halısı..!!

Sizs Puzzle Halısı..!!   Sevgili puzzleseverler,hatırlarsanız size önceki yazılarımda,Türkiyede bizler için bir ilk olan 6000 parça Sizs...

Sizs Puzzle Halısı..!! 

Sevgili puzzleseverler,hatırlarsanız size önceki yazılarımda,Türkiyede bizler için bir ilk olan 6000 parça Sizs Puzzle Halısı'nı yakından inceleme fırsatını bulduğumu ve en kısa sürede düşüncelerimi sizlerle paylaşacağımı belirtmiştim.
Halı bana ulaştığında çok mutlu oldum,şahsen çok  parçalı puzzle'larla uğraşan biri olarak 6000'lik bu halı benim için büyük yardımcı ve kurtarıcı oldu.

Yoğun ve eğlenceli geçen bir puzzle etkinliğinin ardından yazılarımıza kaldığımız yerden devam edelim.


"Halı elime geçtiğinde yeni başladığım (20 den sonrasını saymayı bıraktığım:-) 3000 Parça Guernicayı, 6000'lik halının üzerine taşıdıktan hemen sonra ,puzzle tam olarak bitmeden kısa bir yolculuk yapmak zorunda kaldım.

Puzzle halısıyla yaptığım bu yolculuk aynı zamanda test oldu,6000 parça halıya sarılı 3000 parça guernica zorlu bir uçak yolculuğu yapıp zorlu ve gerçek bir testten geçti,eve gelip halıyı açtığım zaman tek bir parçanın yer değiştirmediğini gördüm."

*Sizs puzzle halısının üzerinde evrensel ölçülere sahip referans çizgileri bulunuyor,ayrıntılı ölçüler için daha önceki yazımı  buradan inceleyebilirsiniz. 




Çok parçalı (4000 ve üzeri)  puzzle yapan arkadaşların büyük halı arayışına girdiklerini bana gelen mesajlardan biliyorum.

Sizs üretene kadar ülkemizde 3000 parçanın üzerinde puzzle'lar için halı bulunmuyordu.
Sizs puzzle halısı 1000-6000 parça arasında çeşitli boylarda çıkarttığı ürünlerle büyük bir açığı kapattı.
Genel olarak puzzle halıları 3000 parça standartlarında satılmakta,yani 500,750  veya 1000 parçalı bir puzzle için bile yanınızda büyük bir rulo taşımanız gerekiyor.

Sizs puzzle halısı'nın 1000 parçalık 65x105 cm boyutlarında halısını kullanarak puzzle'ınızı her yerde birleştirmeye devam edebilirsiniz,sizs puzzle halısı serisinin en küçüğü olan bu modele ben "seyahat halısı" adını verdim ..;-))
Seyahat halısının 1000 parça puzzle bana yeter her gittiğim yerde puzzle'ım yanımda olsun diyenlerin tercihi  olacağına eminim.

puzzle-halısı

"Veya kendinize şöyle bir misyon edinin 1000lik halınızı içinde puzzle'ınız varken sarın,kılıfına koyun,arkadaş ziyaretlerinde çay,kahve eşliğinde eğlenerek beraber puzzle birleştirin, bu sayede arkadaşlarınıza onların çocuklarına bu hobiyi aşılamış olursunuz kimbilir."

Arkadaşlar, puzzle birleştirirken benim gibi sürekli karton kullananların birden halıya geçmesi zor gelebilir ,fakat,istediğiniz an yarım puzzle'ınızı sarıp sarmalayıp ortadan kaldırdığınız ve artık parça kaybetmediğiniz için puzzle halısının büyük kolaylık olduğunu göreceksiniz. 
"Bazen, ilk defa halı kullanan veya yanlış kullananların hatta hiç kullanmadan önyargıyla yaklaşanların,puzzle'ımı halıya saramıyorum,parçalar dökülüyor,saraken puzzle'ım bozuldu,açarken dağıldı gibi yorumlarını görüyorum, markası ne olursa olsun,puzzle halısı elyaf içerikli malzemeden üretiliyor, kağıt tabanlı puzzle parçaları elyaf malzeme üzerinde kaymadan durur dağılmaz."

Ben 3000lik tamamlanmamış bir puzzle'ı puzzle halısına sarılı şekilde uçak bagajına verip her türlü özensiz şartlarda kontrolüm dışında taşınmasından sonra açtığımda tek bir parçanın bile yer değiştirmediğini bizzat test ettim.

Bunu gördükten sonra evde halısını kullanırken  puzzle'ı dağıtanların probleminin  puzzle halısı kaynaklı olmadığını çok net söyleyebilirim :-)

sizs puzzle halısı

Arkadaşlar ürün bana şu şekilde geldi:
Paket içeriği 1 adet puzzle halısı, 1 adet sarma rulosu, 2-3 adet kilitli lastik ve 1 adet gamboç çantadan oluşuyor.

Sizs puzzle halılarında en çok sevdiğim şey ürün çeşitliliği,farklı boyutlarda 6 model halı puzzleseverlere kendi ihtiyaçları doğrultusunda seçim imkanı veriyor, aynı zamanda fiyat ve yerden tasarruf ettiriyor.

Halıyı açtığınızda yeşil zemin üzerinde sevimli ve oldukça yaratıcı düşünülmüş logosuyla karşılaşıyorsunuz,kumaşın açık yeşil olması,yumuşak tonlu ve göz yormaması ince bir ayrıntı.

Sizs markalı puzzle halıları üretim sürecinde sadece puzzle halısı diyerek hafife alınmamış her türlü ayrıntı düşünülmüş.

Her puzzle halısında bulunmayan dış kılıf hem ekstra  bir koruma ve güvenlik hemde  taşıma esnasında kolaylık sağlıyor. 

"Kullanıcıların haklı ,mantıklı öneri ve eleştirilerini önemseyerek ürün üzerinde değişikliğe gidebilen müşteri memnuniyetini gerçek anlamda ön planda tutan bir firma olduğuna bizzat şahit olduğumu bilmenizi isterim."

Ürün artılarını özetlersek;

puzzle-halısı

  • Uygun fiyat
  • Kaliteli malzeme
  • Kullanım kolaylığı
  • Ürün çeşitliliği
  • Yerli üretim
  • Dış kılıf (gamboç çanta)
  • Renk
  • Firma yetkililerinin ilgili yaklaşımları
  • İndirim kampanyaları
  • Ücretsiz hediye paketi seçeneği
  • Türkiyenin her yerine ücretsiz kargo




Puzzle hobisiyle ilgilenen her puzzleseverin elinin altında bulunması gereken bir ürün.


PuzzleTeacher Tavsiyesi;
Sarsın saklasın sloganıyla ,sevimli logosuyla Sizs puzzle halısı benden tam puan aldı.

Firmanın kendi  ürün sayfasına buradan "Siz Puzzle Halısı"  linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.


www.puzzleteacher.com                                                      @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 15
  1. Öncelikle karton, hatta masa örtüsü kullananlardanım belirtmek isterim..
    Ama seyahat halısı fikrini çok tuttum....
    Bir de gamboç çanta çok mantıklı olmuş....
    Sarıp kaldırmayı değil, sarıp sarmalayıp kaldırmayı tercih etmişler... Değerli puzzle taşıyan halının başına hiçbirşey gelmiyeceğinin, ıslanmayacağının ve hatta oldu ya lastiğinin açılıp saçılmayacağının garantisi olmuş.
    Alıp deneyeceğim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili daisy,değerli yorumunuzla sayfamızı renklendirdiğiniz için çok tşk ederim..saptamalarınız o kadar yerinde olmuş ki.sevgiler..

      Sil
  2. Ben daha bitirilmiş puzzle nasıl yapıştırılır onu bile bilmiyorum :'(

    YanıtlaSil
  3. puzzle nasıl yapıştırılır sayfamızı ve konu altına gelen yorumları okumanızı öneriyorum sevgili takipçim,sonradan kafanıza bişey takılırsa konunun altına yazarsınız olmazsa.sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. alakasız bir giriş yapayım: ben şimdiye kadar karton yada masaörtüsü üzerinde puzzle yapmadığım için bunu yapabilenleri tebrik ederek başlamak istiyorum :) yani 3000 lik bir puzlle ı zarar vermeden nasıl çerçeveciye götürebiliyorsunuz merak ediyorum açıkçası.

    bende educa puzzle halısı var. şimdiye kadar 2000 üzeri puzzle yapmadığım için daha büyük bir halı ihtiyacı hissetmemiştim ama illaki ilerde bu büyüklükte bir halı gerekecektir. bu açıdan güzel bir ürün. ama benim için daha önemlisi taşıma çantası olmuş. educa da böyle bir çanta yok maalesef. ruloyu koltuğumun altına alıp götürüyorum ve bu biraz rahatsız edici bir durum. sırf bunun için bile almayı düşünüyorum bu ürünü. ürünle tanışmama vesile olduğunuz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. sevgili ümitcim,sıklıkla puzzle yapanlar genelde karton kullanıyorlar.örnrğin ben de halıya alışkın değilim.tamamen alışkanlık meselesi aslında.halı durum kurtarıcısı açısından çok pratik bir aksesuar..çoluktan çocuktan,evcil hayvandan,misafirden,parça kaybolmasından koruyor.ve sizin de dediğinix gibi,sizs puzzle halılarının çantası çok kulllanışlı her yere götürülür.gelelim karton olayına: puzzleı mukavvada yaptıktan sonra ters çevirip arkasından nizami şekilde şeffaf bantla bantlayın,tabakalara bölün,taşıması çok kolay oluyor.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili teacher yapmayı planladığım 5000 parça puzzle için bu halıdan almak istiyorum ne dersiniz? Siz tavsiye edermisiniz?
    Kalitesi nasıl?

    YanıtlaSil
  7. sevgili hakan bey,kesinlikle tavsiye ediyorum.bende her boyundan var.memnun kalacağınıza eminim.sitelerinden hasan beye ulaşın,iletişimde sıkıntı yaşarsanız,bana ulaşın,ben de yardımcı olurum.

    YanıtlaSil
  8. Ben pleksiglas levha üzerinde puzzle çözüyorum ve şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım.Puzzle halısı (sizs) aldım ama kullanamadım.Levha zemindeki ufak tefek kırışıklıklardan etkilenmiyor ama halı öyle değil.Hele evde bir yerden bir yere taşımak zorundaysanız hayli uğraştırıyor.

    YanıtlaSil
  9. sevgili adnan,kendinize göre bir çare bulmuşsunuz.halı,kullanım ihtiyacına göre hem çok gerekli olabilen hem de bazı durumlarda sıkıntı yaratabilen bir aksesuar.halıyı evin içinde bir yerden bir yere açık halde taşımak için altında mukavva olursa daha iyi olur.ya da en sağlıklısı sarıp taşıyacaksınız.sık aralıklarla sürekli puzzle yapanlar için en pratiği mukavva.ama bir puzzlecının evinde mutlaka halı da olmalı.içinizdeki puzzle aşkı sönmesin.

    YanıtlaSil
  10. Zeynep (puzzlecıyız)23 Temmuz 2018 21:33

    Almayı düşünüyorum da yaparken zorluk yaşanıyor mu . mukavvaya alıştım da😁

    YanıtlaSil
  11. mukavvaya alışanlar için pratik gelmeyebilir...fakat bana göre bir puzzlecının evinde mutlaka bulundurması gereken bir aksesuar.bazen öyle anlar oluyor ki,keşke halı olsa diyoruz.tercih size kalmış zeynepcim. :)

    YanıtlaSil
  12. Evimize minik bir yavru gelicek de almalı mıyım sizce ??????

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Berencim,öncelikle yavrumuzu direkt geleceğin puzzlecısı olarak gördüğüm için kesinlikle al tabi,bulunsun bi kenarda..mutlaka lazım oluyor...Eğer evcil yavruyu kastediyorsan daha da lazım gibi :)))

    YanıtlaSil
  14. Teşekkürler alıyım bir tane geleceğin puzzlecısıyla mukavvayla idare edemem sanırım :)))

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Sizs Puzzle Halısı..!!
Sizs Puzzle Halısı..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg90ICrcFt9cBKsWDD_TaXj4v07sgzWAVp3ueLm2n6-6jJHqr6TtimOioRDjYUbLaM_Y44RE0RbbFEs9JU4o-umH5ZIvape0S9viEn13zIu_qTjZRe3owd0dL02txlcnvSsbnmv9opOEuqS/s400/sizs-puzzle-halisi+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg90ICrcFt9cBKsWDD_TaXj4v07sgzWAVp3ueLm2n6-6jJHqr6TtimOioRDjYUbLaM_Y44RE0RbbFEs9JU4o-umH5ZIvape0S9viEn13zIu_qTjZRe3owd0dL02txlcnvSsbnmv9opOEuqS/s72-c/sizs-puzzle-halisi+.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2017/03/sizs-puzzle-hals.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2017/03/sizs-puzzle-hals.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content