Puzz ''Atatürk ve Bayrak'' 1000 Parça

Puzz ''Atatürk ve Bayrak'' 1000 Parça Sevgili puzzleseverler, "Türkiye Puzzle Günleri " etkinliğimizi geride bı...

Puzz ''Atatürk ve Bayrak'' 1000 Parça

Sevgili puzzleseverler,"Türkiye Puzzle Günleri" etkinliğimizi geride bırakır bırakmaz yepyeni temalar ve modellere öncelik vererek puzle tanıtım ve incelemelerimize  devam etmek istedim.


Puzzle ile ilgilenenler "Puzz" markasını hemen hatırlayacaklardır,aynı zamanda Türkiye puzzle günleri etkinliğinin sponsor firmaları arasında yer alan Keskin color, puzz markasıyla satışını yaptığı puzzle modellerinde bu sene çok güzel yenilikler yaptı.
Daha önce başka markalarda görmediğimiz farklı temaları bizlerin beğenisine sundu.
puzz puzzle


Keskin Color, farklı ve modern üretim teknikleriyle ürettiği kartpostaldan turistik yayınlara,takvimden deftere,puzzle'dan kutu oyunlarına kadar,zengin bir ürün yelpazesine sahip,yarım asırlık bir geçmişi olan "Keskin Color" kırtasiye sektöründe lider firmalardan biri.

Keskin Color'un tarafıma gönderdiği 2018 koleksiyonundan iki farklı puzzle temasını inceleme fırsatı buldum, iki modele de ayrı ayrı bayıldım.


Puzz puzzle'larının ücretsiz kayıp parça desteği bulunuyor,kutu içinde yapıştırıcısı da mevcut,puzz'ların yeni kutu tasarımlarını da çok beğendiğimi ifade edeyim.
Ürüne ait alt kutunun iç yan kapakçıklarına markanın diğer görsellerinden örneklerin yer aldığı detaylar çok güzel düşünülmüş.

Yazımıza konu olan "Atatürk ve Bayrak" isimli puzzle'ımızın temasına gelecek olursak Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve değişmez lideri büyük önder,Atatürk'ün kendi el yazısıyla kaleme aldığı üç maddelik medeni bilgiler notlarından bir kesit temanın arka fonunu oluşturuyor. 

Al kırmızı ay yıldızlı bayrağımız ve Atatük bir araya getirilerek muhteşem bir puzzle görseli ortaya çıkmış.
Markanın kesim,karton ve baskı kalitesini merak edenler, daha önce denememiş olan arkadaşlar tereddütsüz satın alabilirler, puzzle'ınızı tamamladığınızda parlak selefon baskısıyla  göz alıcı canlı renkleriyle "Keskin Color Puzz" markasını deneyimlemenizi isterim.

"Türk milleti, halk idaresi olan Cumhuriyetle idare olunur bir devlettir. Türk devleti lâiktir. 

Her reşit dinini intihapta serbesttir"
Atatürk-medeni bilgiler


Puzzle Künyesi:
Marka Adı: Puzz (Keskin Color)
Puzzle Adı: Atatürk ve Bayrak
Sanatçı adı:-
Parça Sayısı: 1000
Ölçü: 48x68cm
Materyal:Karton
Ürün kodu:260393-99
Parça tipi sayısı:6
Çerçeve parça adedi:25x40
Kutu içi yapıştırıcı: Var
Eksik parça desteği Var.
Üretim Yılı: 2018
Üretim Yeri: Türkiye








 www.puzzleteacher.com                                                                      @ Puzzle Master                                                         

COMMENTS

BLOGGER: 8
  1. Üye olmakla bir para talebiniz oluyor mu?

    YanıtlaSil
  2. sevgili poyraz,kesinlikle ücretsizdir üyeliklerimiz.ana sayfa üzerinde en altta üye ol kutusuna geçerli bir e-mail adresi bıraktığınızda ve aktif duruma geçtiğinizde tüm haberler direkt anında posta kutunuza düşecektir.sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. slm puzzle teacher ben bu puzzle okulumuzda oluşturduğumuz Atatürk köşesi için yapmak istiyorum kalitesi konusunda kararsızım yardımcı olusanız sevinirim zonguldak çaycuma'dan selamlar

    YanıtlaSil
  4. sevgili Tahacım,okullardaki Atatürk köşesi projesine şahsen bayılıyorum ve her daim destekliyorum.Puzz marka olarak gerçekten tatminkar kalitedir.bilmiyorum puzzle markaları ile aranız nasıl ama Gold markasına aşinaysanız bu markayı da otomatikman seveceksiniz.Firma zaten kesimlerini de yeniledi.poster,renk,kesim gerçekten memnun edici..kesinlikle deneyiniz.çok çok sevgiler hocalarımıza,öğrencilerimize...

    YanıtlaSil
  5. Hocam puzz bunun markasımı daha önce hiç duymadım bende kalitesini merak ettim tavsiye edermisin

    YanıtlaSil
  6. puzz,keskin colour kırtasiye ürünleri firmasının bir puzzle markası.bu sene kataloglarını yenilediler.çok hoş görselleri var. puzz keskin color olarak arayabilirsiniz internette.kesinlikle tavsiye ediyorum,kalite olarak bizleri üzmez.eksik parça desteği de var. :)

    YanıtlaSil
  7. Yapilmis halinin fotosu var mi acaba

    YanıtlaSil
  8. bana iletişim bölümünden mail adresinizi bırakarak ulaşmanız gerek. ya da yorum kısmına mail adresi ekleyin,ben yayınlamadan direkt size ulaşayım.

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Puzz ''Atatürk ve Bayrak'' 1000 Parça
Puzz ''Atatürk ve Bayrak'' 1000 Parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6EnXRuKcK8b73RCWj8jiqgZOOIaHtMRczixy78tEV5g3QCXoX7x20PXV2Kao-kA82AH1U8nrDfZjhiLHzgMz4Ubyv7_WTXiqeAST2nXUg_W5TYDl6_VYVjhre1O8DYruEN9nHtDLx00dA/s400/puzz-puzzle-1000.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6EnXRuKcK8b73RCWj8jiqgZOOIaHtMRczixy78tEV5g3QCXoX7x20PXV2Kao-kA82AH1U8nrDfZjhiLHzgMz4Ubyv7_WTXiqeAST2nXUg_W5TYDl6_VYVjhre1O8DYruEN9nHtDLx00dA/s72-c/puzz-puzzle-1000.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2018/04/puzz-ataturk-ve-bayrak-1000-parca.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2018/04/puzz-ataturk-ve-bayrak-1000-parca.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content