Türkiye Puzzle Günleri İçinde ''Ata'nın Yeni Yüzü'' Projesi

Türkiye Puzzle Günleri İçinde ''Ata'nın Yeni Yüzü'' Projesi S evgili puzzle severler sizlere şahane bir haberim var, b...

Türkiye Puzzle Günleri İçinde ''Ata'nın Yeni Yüzü'' Projesi

Sevgili puzzle severler sizlere şahane bir haberim var, biliyorsunuz Türkiye Puzzle Günleri etkinliğimize bu yıl ikinci kez start veriyoruz, eski üyelerimizin yakından takip ettiği TPG 2019, 10 Kasım 2018'de başlıyor.

Dolu dolu 60 gün boyunca sürecek etkinliğimiz bundan böyle 10 Kasım tarihinde başlayacak.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve değişmez lideri Ata'mızı sonsuzluğa uğurladığımız 10 Kasım tarihi ulu önderimizin 80.ölüm yıldönümü.

Dolayısıyla bu anlamlı güne denk gelen TPG etkinliğimize Anatolian Perre Group'tan dev destek geldi!!! Anatolian puzzle kendilerinin ilk defa gerçekleştirecek oldukları sosyal sorumluluk projesini TPG 2019 kapsamında yapmak istediklerini ilettiler.


Anatolian puzzle Hepimizin yüreğine dokunan bu çok anlamlı sosyal sorumluluk projesini TPG 2019 Puzzle Etkinliği çerçevesinde gerçekleştirme teklifinde bulununca teklifi hiç beklemeden kabul ettim. 
Kişisel olarak beni inanılmaz heyecanlandıran bu projeyi sizlerle de paylaşmak istedim..

Anatolian Puzzle
Anatolian Puzzle’ın “Ata’nın Yeni Yüzü” sosyal sorumluluk projesinin amacı, yurdun dört bir yanında, dar gelirli kişilerin yaşadığı yerlerde bulunan devlet okullarına, daha modern daha renkli ve daha çağdaş görünümlü Atatürk posterleri, üzerinde emek harcanmış, el yapımı puzzle tabloları hediye etmek.

TPG 2019 etkinliğindeki proje süreci ilerlemesi şöyle olacaktır;

1. Proje gönüllülerinin TPG 2019 grup üyeleri olmaları zorunludur,

2. Katılımcılar projeye gönüllü olarak katılacaklarını organizasyon yetkililerine iletmelidirler,

3. Gönüllü üyeler ile grup yöneticileri bire bir görüşme yapacaklar ve projeye kayıt işlemlerini gerçekleştireceklerdir,

4. Proje kapsamında yer alacak gönüllü sayısı Anatolian Puzzle firmasının saptayacağı ürün adedi ile sınırlı olacaktır,

5. Projeye kabul edilen her üye kendi yakın/uzak çevresinden ihtiyaç sahibi bir devlet okulu belirleyeceklerdir,

6. Kişiler kendi çevrelerinden bir okul bulamadıkları takdirde farklı il ve ilçelerde bulunan köy okulları ya da benzeri eğitim kurumlarını okul adı olarak belirtebilirler,

7. Belirlenen okullar ve isimleri grup yöneticilerine mutlaka bildirilmelidir.

8. Grup yöneticileri belirlenen üye/okul listesini Anatolian Puzzle yetkilisine iletecektir.

9. Anatolian puzzle firması listede adı ve açık adresi bulunan gönüllü katılımcılara Tolga Ertem’in 1000 parça 1077 kodlu ürününü bedelsiz ve kargo bedeli ödenmiş olarak gönderecektir.

1. Söz konusu puzzle etkinlik süresi içerisinde tamamlanmalıdır. (60 gün)

11.Tamamlanan ürünler gönüllünün belirleyeceği okula (tercihen çerçevesi yaptırılarak) elden teslim edilmeli ya da kargo ile gönderilmelidir.

12. Ürünün kargo ile gönderilmesi durumunda kargo gönderim ücreti Anatolian Puzzle tarafından karşılanacaktır.

13.Tamamlanmış puzzle'ların okullara teslim edilme aşamasında projenin özüne uygun olması açısından Anatolian markasının veya Türkiye Puzzle Günleri etkinliğinin vurgulanması zorunluluğu yoktur, katılımcı yaptığı puzzle'ı kendi adına hediye edebilecektir.

14. Katılımcıların bunun bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu, firma veya organizasyon reklamı olmadığını anlamaları projenin özü açısından önemlidir.


15. Projenin maddi/manevi tüm sorumluluğu Perre Grup Ltd Şti. tarafından üstlenilmiştir.

16. Gerekli durumlarda projeye gönüllü katılan TPG oyuncuları konuyla ilgili olarak organizasyon yöneticileri tarafından ayrıca detaylı şekilde bilgilendirilecektir.

Diğer Konular:

1. Türkiye Puzzle Günleri puzzle etkinliğimizin icra edildiği yer facebook sayfamızdır.

2. Tpg Puzzle Etkinliğiyle ilk defa tanışacak olan gönüllüler ilk adım olarak etkinliğin gerçekleşeceği Facebook Türkiye Puzzle Günleri 2019 sayfasına katılım talebi göndermeli ve oyuncu olacaklarını belirtmelidirler.

3. Ata'nın Yeni Yüzü sosyal sorumluluk projesine dahil olmak isteyen gönüllü katılımcılar karşılıklı mutabakat sonrası listeye dahil edilecektir.

4. Gönüllü olan her katılımcının kişisel  bilgilerini, TPG yöneticisine projenin amacına uygun olarak vermesi gereklidir.

5. Puzzle'ların tamamlanması sadece TPG 2019 etkinliği içerinde yapılmalıdır, etkinlik sonrasında yapılan puzzle'lar maalesef ki proje kapsamına dahil edilemeyecektir.


-Türkiye Puzzle Günleri puzzle etkinliği katılım şartları ve kuralları için etkinliğin web sayfasını www.turkiyepuzzlegunleri.com inceleyebilirsiniz.


www.puzzleteacher.com                                                                       @Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER
Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Türkiye Puzzle Günleri İçinde ''Ata'nın Yeni Yüzü'' Projesi
Türkiye Puzzle Günleri İçinde ''Ata'nın Yeni Yüzü'' Projesi
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhes4KWFL3uxhUXPsf5B7hGuCrqYVmCoTiJYwqaEsx-3Er-2kzXHJsiYpMZFvpSCvJIU5pveaHhLxSQZOJfGynJvR4yh-MeJS0Qi8dBEgMWRBKSK6a-WQRjVUVJh_qqGNxvNRlzx4n_BRw6/s400/Anatolian-Atat%25C3%25BCrk.PNG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhes4KWFL3uxhUXPsf5B7hGuCrqYVmCoTiJYwqaEsx-3Er-2kzXHJsiYpMZFvpSCvJIU5pveaHhLxSQZOJfGynJvR4yh-MeJS0Qi8dBEgMWRBKSK6a-WQRjVUVJh_qqGNxvNRlzx4n_BRw6/s72-c/Anatolian-Atat%25C3%25BCrk.PNG
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2018/10/turkiye-puzzle-gunleri-icinde-atann_29.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2018/10/turkiye-puzzle-gunleri-icinde-atann_29.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content