Zoe Puzzle 26 Aralık Çarşamba Günü Şok Marketlerde..!!

Zoe Puzzle 26 Aralık Çarşamba Günü Şok Marketlerde..!! Sevgili arkadaşlar;beklenen  Zoe  puzzle 'lar 26 Aralık Çarşamba günü  3 yeni...

Zoe Puzzle 26 Aralık Çarşamba Günü Şok Marketlerde..!!

Sevgili arkadaşlar;beklenen  Zoe  puzzle'lar 26 Aralık Çarşamba günü  3 yeni görselle  Şok marketlerde satışta olacak, uygun fiyatlı puzzle'ları merakla bekleyen puzzleseverler 15,95 TL fiyat etiketiyle satılacak olan  Zoe puzzle'ları kaçırmasınlar.  

şok market puzzle
-Satın alıp yapmaya başlayan arkadaşların değerlendirme yorumlarını bekliyorum.. 

 "Şok marketlerden Zoe puzzle markasıyla satın aldığınız ürünlerin kayıp ve eksik parça desteği ücretsiz olarak üretici firma Onur oyuncak KS games tarafından verilmektedir."

www.puzzleteacher.com                                                                 @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 21
  1. 1 ve 3 nolu puzzle cazip görünüyor, bilgilendirme için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. çook tşkler yorumunuz için.. ben de 1 ve 2ye takıldım :)))

    YanıtlaSil
  3. 1 ve 2 baya güzel, kesinlikle alınır. 3 daha klasik bir model gibi geldi bana.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Vardamir evet ben de aynı fikirdeyim. :)

    YanıtlaSil
  5. Yasin beycim size katılıyorum..beğenilerimiz tutuyor. :)

    YanıtlaSil
  6. Bu habere çok sevindim, görmekte biraz geciktim ama hemen yarın gidip 3'ündende alacağım umarım kalmıştır, iyi ki varsınız yoksa hiç haberim olmayacaktı :)

    YanıtlaSil
  7. ayyy koşş koşş.bazı yerlerde kalmadığını duydumm.. haydi güzel haberlerle dön inşallah Arzucum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koştum koştum son 1 tane tek 3 numaradan kalmış onuda ben kaptım :) Diğerlerinden alamadım maalesef kalmamış yada hiç gelmemiş personel tek modeldi sanırım dedi, bir de kutunun arkasında puzzle fix bulunmaktadır yazıyor ama benim kutumdan çıkmadı

      Sil
  8. ayyy Asiyecimm,çook tşkler,çook mutlu oldum..iyi ki siz puzzledaşlarım da varsınız..her paylaşım biz hepimiz için. :))) her zaman irtibatta kalalım..

    YanıtlaSil
  9. Arzucum,evet kutu arkasında öyle bir ibare olmasına rağmen,içinden yapıştırıcı çıkmıyor. Market puzzlelarından yapıştırıcı hiçbir zaman çıkmaz maalesef.

    YanıtlaSil
  10. Ya benim ilk cok parcali puzzle yapisim ve kenarlari yapmadan sıkıldım

    YanıtlaSil
  11. merhaba,demek ki ilk deneyiminiz olumsuz sonuçlandığına göre belki de puzzle hobisi size göre değil. :) puzzleda en önemli unsur,sabırlı olmak, yaparken kafa dağıtırak eğlenmek aslında. kendinizi ölçmüş oldunuz o zaman. bir iki tane daha deneyimleyin olmazsa,ona göre yol çizersiniz :)

    YanıtlaSil
  12. Asiyecim içindeki puzzle aşkın için idare ediver. :))) evet bazı kampanyalarda sorunlar çıkabiliyor.kusurlu kesimlere rastlayabiliyoruz maalesef. :) lütfen yine de yılma.

    YanıtlaSil
  13. Zoe puzzle dan dertliyim. Eski kampanyalardan birinden bir puzzle. Öncelikle puzzle in kesimi kötü. Parçalar birbirini tutmuyor. 10 15 parçalık bir kesiti kaldırıp taşımaya kalksam elimde kalıyor. Baskı kalitesi de kötü.

    Bunun için en iyi örnek neon puzzlelar.2-3 yıl önce ilk kampanyalarda 15 parça eksik oluyordu. Parçalar kopmamış oluyordu. Ama son yaptığım puzzle ları gerçekten süper.

    Yani sonuç olarak Zoe puzzle en kötü seviyenin de altında. Bu puzzlelar için şok aradığım için uğraştığıma pişmanım

    YanıtlaSil
  14. 1 numara iyiymis kacirdim bir dahaki 3 ay sonra mi?

    YanıtlaSil
  15. zoe puzzlelar,neon puzzlelar gibi düzenli şekilde pek olamıyor.. normalde 3 ayda bir olmasına alıştık neonlarda. zoelardan haber aldığımda mutlaka duyurusunu yapıyorum önceden. :)

    YanıtlaSil
  16. Merhaba göl kenarında ev olan puzzle da iki parça eksik.cikti her zaman almama rağmen ve iki kere kayip parca formu doldurdum biri ptt biri kargoya verdim hala gelmedi aralık sonundan beri bekliyorum bu kadar zevkle.yaparken birden soğudum cidden ne yapmam lazım nerden bulmam lazım parcalarini😢

    YanıtlaSil
  17. şoktan 1 numaralıyı alarak tamamladım puzzleı. ama kalitesi çok kötüydü. kesilmemiş parça vardı. parçalar birbirini hiç sıkı tutmuyordu yaparken sürekli oynamasından dolayı sıkıntı yaşadım. 2 eş parçayı birini tutarak bile kaldıramıyorsunuz. bu markayı hiç tavsiye etmiyorum (market puzzleı olduğu için de böyle kalitesiz çıkmış olabilir)

    YanıtlaSil
  18. eylülcüm, herhangi bir markadan eksik parçanız çıktığında en sağlıklı ve hızlı yönten ,formu doldurduktan sonra firmayı aramak. öylece sessizce beklemeyin,telefon edip durumları izah edin ks games firmasına. :)

    YanıtlaSil
  19. Burcucum,marketlerde ucuza verilen bu tür markalarımız için lütfen çok yüksek beklentilere girmeyiniz,evet bazı şanssızlıklar yaşanabiliyor. ama firma herhangi bir şikayette mutlaka geri dönüş yapıyorlar.üretimden kaynaklı kesilmemiş,veya çapaklı kesim çıkabiliyor. maksat puzzlesız kalmayalım :))) lütfen içinizdeki puzzle aşkını öldürmeyin..devammm..

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Zoe Puzzle 26 Aralık Çarşamba Günü Şok Marketlerde..!!
Zoe Puzzle 26 Aralık Çarşamba Günü Şok Marketlerde..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBH545idq1z_tz6KaSm-eYZRWD7VsV_Vl5rgDVgqMkyCsINLGtGLjFHmEguDi2aLDrlzKu186-HU5iyV5-aNyRdMgNeysKdvaR_O1Cnql9tEyWZ5WGjvx6Quze7rSdAyrM-u6MW1d0NVyk/s640/zoe_puzzle_%25C5%259Fok_03-lgo.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBH545idq1z_tz6KaSm-eYZRWD7VsV_Vl5rgDVgqMkyCsINLGtGLjFHmEguDi2aLDrlzKu186-HU5iyV5-aNyRdMgNeysKdvaR_O1Cnql9tEyWZ5WGjvx6Quze7rSdAyrM-u6MW1d0NVyk/s72-c/zoe_puzzle_%25C5%259Fok_03-lgo.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2018/12/zoe-puzzle-26-aralk-carsamba-gunu-sok.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2018/12/zoe-puzzle-26-aralk-carsamba-gunu-sok.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content