Nova Puzzle'dan Yeni Modeller.!!

Nova Puzzle'dan Yeni Modeller.!! Sevgili puzzleseverler,hatırlarsanız geçtğimiz yılın kasım ayında Puzmo Oyuncak tarafından puz...

Nova Puzzle'dan Yeni Modeller.!!

Nova Puzzle 1500 Parça

Sevgili puzzleseverler,hatırlarsanız geçtğimiz yılın kasım ayında Puzmo Oyuncak tarafından puzzle dünyasına  kazandırılmış Nova puzzle'larından size bahsetmiştim.
Nova puzzle'lar bizlerle ilk buluştuğunda 22 farklı modeli bulunuyordu,firma kısa zamanda ürün portföyünü ilgi çekici modellerle çeşitlendirdi.
Şu an itibariyle Nova puzzle markasının,100’ün üzerinde herkese hitap edebilecek  farklı görseli bulunuyor.

Markanın birbirinden renkli temalarda 1000,1500,2000 parça seçenekleri mevcut, tek yenilik bununla sınırlı da değil Nova Puzzle'larının 1500 parçalı modellerine ayrıca mini serisi eklenmiş.

Bu  1500 parça mini puzzleların diğerlerinden farkı ne? diye soracak olursanız, 1500 mini seride puzzle parçaları alışık olduğumuz parça boyutundan daha küçük ebatlarda kesilmiş.

Yani puzzle parçaları standart parça büyüklüğünde olmadığından tamamlandığında 68 x 48 cm (1000 parça puzzle boyutu) puzzle ortaya çıkıyor.

-Castorland puzzle deneyimi yaşayanlar bu mini parça olayını hemen hatırlayacaklardır.

Yeni modellerin eklendiğini öğrenir öğrenmez hemen Nova Puzzle'larını bulabileceğimiz puzmo oyuncak markasının satış sitesi olan puzzledepo'yu ziyaret ettim.
Nova puzzle'ın ürün çeşitliliği o kadar artmış ki modeller arasında seçim yapmakta oldukça zorlandığımı söyleyebilirim.
Kedili temalı puzzle'lardan hoşlanan puzzleseverler kılıktan kılığa girmiş İngiliz kedilerinin olduğu 1000 parçalı modellere mutlaka göz gezdirmeli.

Nova puzzle-puzzle depo

Benim seçtiğim model  ise  Asyalı sanatçı Yung Chao Chen’den 1500 parça Gün Batımı ve Tekneler modeliydi.
Yalnız bu  benim  yaptığım standart parça büyüklüğüne sahip modellerden,mini serisinden değil. aynı temanın 1000 parçalı seçeneği de mevcut.
Görsel tamamlandığında poster üzerindeki tuval detayları sayesinde puzzle gerçek bir yağlı boya  tabloya benziyor. 
Posterdeki sarı-turuncu soft renkler beni benden aldı götürdü arkadaşlar.Oldum olası deniz-yelkenli-gökyüzü üçlüsünü sevmişimdir.Puzzle'ı tamamladığımda duruşuna bir kez daha hayran oldum.

Daha önceki makalemde butik bir marka olarak bahsettiğim Nova Puzzle hızla büyüyen ürün yelpazesiyle yerli puzzle markalarımız arasında hızla yükselecek gibi görünüyor.

Parçaların birbirine kenetlenişi,sıkı sıkı oturuşu, parlak renkleriyle gayet tatminkar bir kalitede, üstelik  kutusundan toz puzzle yapıştırıcısı da çıkıyor.
Nova Puzzle'ların kayıp parça desteği var.

Nova markasının diğer puzzle modellerini incelemek için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

-PuzzleTeacher tavsiyesi  
    Nova puzzle
  • Puzzle künyesi:
  • Marka Adı: Nova Puzzle
  • Puzzle Adı: Gün Batımı ve Tekneler
  • Sanatçı: Yung Chao Chen
  • Parça Sayısı: 1500
  • Ölçü: 85x60cm
  • Materyal:Karton
  • Ürün kodu: 45003
  • Parça tipi sayısı:7
  • En X boy çerçeve parça adedi: 30x50
  • Kutu içi yapıştırıcı: var
  • Eksik parça desteği: var
  • Üretim Yılı: 2019
  • Üretim Yeri:  Türkiye


COMMENTS

BLOGGER: 3
  1. Hüseyin Devrek6 Eylül 2019 12:27

    slm ben 2 yıldır puzzle yapıyorum nova puzzleları puzzledepo sitesinde görüyordum daha önce denemediğim için almaya cesaret edemedim nova puzzle incelemenizi okuduktan sonra 1000 parça kitapların sihirli dünyası puzzleını aldım kitapları yaptım gökyüzünü yapmak benim gibi acemi bir puzzlecı için çok zor oldu gpuzzleın parçaları kaliteli ben sıkıntı yaşamadım benim için tek sıkıntı gökyüzü bitmedi yapmaya devam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Hüseyin bey Nova puzzle'ların kesimi ve karton kalitesi konusunda endişeniz olmasın dünya standartlarına uygun üretim yapılıyor.
      Yol gösterici olduğuma sevindim,gökyüzü deniz gibi düz renkler puzzle'da benim ilk yapmaya başladığım bölümler oluyor.
      Puzzle eşittir sabır 😉 kendinizi zorlamadan mola vererek devam edin mutlu sona ulaşın .......✔

      Sil
  2. Nova puzzle parlak kaygan parçaları var ben çok beğendim diğer puzzle markalarında olmayan modelleri Nova puzzlede buldum.Daha önce 4 kutu yaptım yazınızı okuyana kadar yerli marka olduğuna dikkat etmedim. kutunun üstünde bile yazıyormuş
    yerli ve milli olması gurur verici

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Nova Puzzle'dan Yeni Modeller.!!
Nova Puzzle'dan Yeni Modeller.!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_JvMOxi7MMfYmxyO35i2376GLFqnzd-RpGCGDqfSgTHvIF5wL4bmJHXxVv-XcQ1Bn7BCi3Gtu29EM437NCaThPSJD1u_kXH1ro3SvV7NLd6SFtC0ANRcDp15IlGyMHSsBf6zhBKDJvd7w/s640/Nova-puzzle-1500.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_JvMOxi7MMfYmxyO35i2376GLFqnzd-RpGCGDqfSgTHvIF5wL4bmJHXxVv-XcQ1Bn7BCi3Gtu29EM437NCaThPSJD1u_kXH1ro3SvV7NLd6SFtC0ANRcDp15IlGyMHSsBf6zhBKDJvd7w/s72-c/Nova-puzzle-1500.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2019/08/nova-puzzledan-yeni-modeller.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2019/08/nova-puzzledan-yeni-modeller.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content