Trefl ''Crazy Shapes'' 600 Parça

Trefl ''Crazy Shapes''  '' Galloping among the waves''  600 Parça Sevgili puzzleseverler, bu yazımda s...

Trefl puzzle

Trefl ''Crazy Shapes'' ''Galloping among the waves'' 600 Parça

Sevgili puzzleseverler, bu yazımda sizlerle,hem duruşu hem kesimi ile farklı hem de zorluk derecesi ile farklı olan yepyeni  Crazy Shapes serisinden Trefl marka ''Galloping among the waves'' isimli puzzle'ı paylaşmak istiyorum.

Duruşu ile farklı dedim çünkü bu puzzle klasik alışılagelmiş düz kenarlı çerçeveye sahip değil!
Kesimi ile farklı dedim çünkü parçaları klasik kesim yerine fantastik kesim de diyebileceğimiz random cut!

Zorluk derecesi ile farklı dedim çünkü parçaların kesiminden dolayı yapımı gerçekten kolay değil!
Trefl ''Crazy Shapes'' serisinin 600 parça oluşuna bakmayın,puzzle tamamlandığında standart 1000 parça puzzle boyutunda oluyor.
Parça kesimi klasik grid cut olmayan bu puzzle'ı tamamlayabilmek için ben şöyle bir strateji izledim. 
Öncelikle parçaları renk gruplarına ayırdım,daha sonra renkleri kendi aralarında birleştirerek puzzle'ı parça parça yaptım.
Asla çerçeveyi önce oluşturayım planına girmedim,çünkü karşınızda çerçeve diyebileceğiniz bir tarafı düz kenarlı parçalar yok. 

Puzzle içinde puzzle çözmeye benzettiğim ''Crazy Shapes'' modelini birleştirmek benim için ekstra keyifli bir deneyim oldu diyebilirim.

Trefl puzzle

Sizi klasik puzzle birleştirmenin rutininden uzaklaştıracak ,Trefl'inin yeni ürünlerinden olan  ülkemizde 6 farklı modelini bulabileceğiniz 600 parçalı "Trefl-Crazy Shapes" serisinde bu puzzle'lardan kendinize uygun bir model bulabilirsiniz.

Polonya menşeili Trefl markasının diğer puzzle modellerini henüz deneyimlemediyseniz,mutlaka alıp yapılacaklar listesine alın arkadaşlar.





Puzzle Künyesi:
Marka Adı: Trefl
Puzzle Adı: Galloping among the waves
Seri: Crazy Shapes
Parça Sayısı: 600
Ölçü: 68x48cm
Materyal:Karton
Ürün kodu: 48055
Parça tipi: Random
Kutu içi yapıştırıcı: yok
Eksik parça desteği: yok
Üretim Yılı: 2019
Üretim Yeri:  Polonya

COMMENTS

BLOGGER: 2
  1. Bu serinin Kuzey ışıkları görselli puzzle’ını geçen sene almıştım. Almadan önce çok dikkatimi çekti. Eğlenceli olacağını düşünüyordum. Geçen haftalarda kutuyu açıp başladım. Fakat ne bileyim bir türlü konsantre olamadım. Parçaları neredeyse 360 derece döndürerek birleştirilmeye çalışmak gerekiyor. Klasik düz kenar mantığında olmadığı için nereden başlayacağımı bilemedim. Sizin dediğiniz gibi renklerine göre grupladım ama yine de en azından üç-beş parça birleştirmek bile hemen mümkün olmadı. Biraz mücadele ettim ama hiç içime sinmedi, keyif alamadım başta sonra da yapmaktan vazgeçtim. Tekrar paketleyip dolabıma kaldırdım. Birkaç yıl geçtikten sonra yapar mıyım belki... ��

    YanıtlaSil
  2. sevgli Cell -o evet dediğiniz gibi, parçaların belli bir oturma düzeni yok. ama gerçekten ben çok keyif alarak yapmıştım. en iyi çözüm renklere göre deneme yanılma yöntemiyle gitmekti.azaldıkça zaten daha rahat bulmuştum. en başta biraz karmaşık göründüğü doğru.o görsel de çok güzeldir yaaa. belki dönemsel olarak yanlış bir dönemdir o puzzle için. başka puzzle açın sonra nasıl olsa dönersiniz.

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Trefl ''Crazy Shapes'' 600 Parça
Trefl ''Crazy Shapes'' 600 Parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6P8PTBOuxT_OKBI9XikQoVVn1e3KndfDP7wFWwLBlRbK8xQhqR3LO0O4Uz2LBWx7sb_1BmvvHxM34iIN3jbFq7VEqbFV4e4ex9wfA0f5SdFDj7WlLyfffRfMurbNXyjbN7yCwO2Dec_ff/s640/trefl-600-puzzle.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6P8PTBOuxT_OKBI9XikQoVVn1e3KndfDP7wFWwLBlRbK8xQhqR3LO0O4Uz2LBWx7sb_1BmvvHxM34iIN3jbFq7VEqbFV4e4ex9wfA0f5SdFDj7WlLyfffRfMurbNXyjbN7yCwO2Dec_ff/s72-c/trefl-600-puzzle.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2020/01/sevgili-puzzleseverler-bu-yazmda.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2020/01/sevgili-puzzleseverler-bu-yazmda.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content