Olimpia Puzzle'lar 25 Haziran Perşembe A101 Marketlerde.!!

Olimpia Puzzle'lar 25 Haziran Perşembe A101 Marketlerde.!! Sevgili puzzleseverler,  sizlere yine güzel puzzle haberlerim var,zincir mark...

Olimpia Puzzle'lar 25 Haziran Perşembe A101 Marketlerde.!!
Sevgili puzzleseverler,  sizlere yine güzel puzzle haberlerim var,zincir marketlerde takip ettiğimiz  Neon puzzle ,Zoe puzzle markalarına yepyeni bir puzzle markası daha eklendi.
A.101 marketlerde 25 Haziran perşembe günü 6 farklı görsel ile yeni bir puzzle markası Olimpia Puzzle adıyla puzzleseverlerin beğenisine sunulacak.
1000 parça bir puzzle'ın ortalama 50₺  üzerinde satıldığını baz alırsak, satışa çıkacak olan olimpia puzzle'ların fiyat etiketinin 19.95 ₺ gibi kabul edilebilir bir fiyattan satışta olacağını eklemek isterim.

Olimpia Puzzle'ların göz alıcı yepyeni kutu dizaynları ve görselleri hakkında sizler de fikirlerinizi benimle buradan paylaşabilirsiniz.
a101 olimpia puzzle
Olimpia Puzzle markasının kayıp-eksik parça temini için markanın websitesinde bulunan kayıp parça formununu doldurmanız yeterli olacaktır.

Olimpia Puzzle markası Onur Puzzle Oyuncak  güvencesiyle üretilmektedir.

İçimizin dışımızın Corana olduğu pandemi sürecinde olimpia puzzle'ların hepimize ilaç gibi geleceğine eminim.
O yüzden ne diyoruz??? Evde kal,maske tak-puzzle yap!!! 😷😷😷

COMMENTS

BLOGGER: 17
  1. Çooook güzel bir haber, bu sefer daha erken gideceğim. Umarım yeteri miktarda gelir. Bilgilendirme için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiçbir zaman yeterli miktarda olmadı, hep market market gezdim.

      Sil
    2. evet katılıyorun size, her zaman aradıklarımıza rastlayamıyoruz.

      Sil
  2. rica ederiz efendim,her zaman...

    YanıtlaSil
  3. Kataloğa daha önce bakmıştım ama görememişim. Burada görünce şaşırdım. Az daha kaçıracaktım mükemmel haber teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar ürününüz cok guzel arastirdim cok begendim fakat a101 e gittigimde gelmedi cevabi aliyorum bazi 101lere gitmis fakat bize sevkiyat olmadi deniyor nasil temin ederim internetten satisiniz varmi teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili puzzledaşım,marketlere gelen puzzleları biz üretmiyoruz,yanlış anlaşılma olmasın. ks games,onur oyuncak çatısı altında üretiliyor. ben sadece bir blogger olarak puzzleseverlere yol gösteriyorum. :) Bu marketlerde verilen puzzleların normalde internet üzerinden satış kanalı yok. fakat bu temalar,ks games markası altında zaten ürün portföylerinde mevcut çoğu..yani görsele çok takılı kaldıysanız olimpia olarak değil de internetten ks games olarak aratırsanız bulma olasılığınız var. Ama fiyat farkı haliyle oluyor.

      Sil
  5. Az önce markete gittim ve sadece 2 kutu puzzle vardı. Çoğu insan alamadı. Neden yeteri sayıda getirmiyorlar anlamıyorum .

    YanıtlaSil
  6. evet maalesef bu sıkıntılar yaşanabiliyor.zaten her şubeye çok az miktarda geliyor. 6 adet bir kolide.kime yeter ki.

    YanıtlaSil
  7. kayıklı olan görseli beğenmiştim ama sabah 3 tane market gezdim hiçbirinde yoktu. hepsinde aynı modeller vardı. görsellerde olmayan başka modeller vardı... üzüldüm aralarından seçmek zorunda kaldım. o kayıklı olandan bulup alan var mı ?

    YanıtlaSil
  8. sevgili Melody en azından şöyle söyleyeyim, ben,kendi puzzlecı arkadaşlarım arasında alana rastlamadım.herkes farklı kutular almıştı ama o görsel yoktu. yukarda haberini yaptığımız görsellerin dışında 6 farklı görsel daha vardı.yani toplamda 12 değişik görsel. bu arada ürünlerin ne olduğu olimpia puzzle.com sitesinde mevcut :)

    YanıtlaSil
  9. Ben deniz fenerli görseli aldım. Birde bu salgından beri bu marketlere gelen puzzları bulmak çok zorlaştı. İnsanlar yapmak için değil kar elde etmek için alır hale gelmiş. Gardrops zebramo gibi uygulamalarda bu markette satılan puzzları 35 40 50 liradan satılıyor. Halbüki maddi durumu iyi olmayan insanlar için çok uygun. Birinin puzzla 50 lira verecek parası varsa hobi maaşlarından gidip alabilir... Rezillik resmen. Puzzları 5 liralık farklarla koysalar belki kabul edebilirim ama yüzde yüz kar payı ekleyip koymuşlar. Bizim gibi alıp yapacak olan bir sürü kişi bu insanlar yüzünden madur oluyor. Ayıp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. melody cevabı güncelliyorum, kayıklı görseli de alan olmuş, toplamda bir seferde 11 görseli alanı gördüm. bu arada bu fırsatçılarla ilgili düşüncenize tamamen katılıyorum..pandemi dönemi sona erse de bu tür uygulamalarda hayatında hiç puzzle yapmamış fake puzzlecılar bi silkelense de gerçek puzzlecılarla yola devam etsek..

      Sil
  10. Boyutu hakkında bilgisi olan var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendi sitelerinde bilgisi 48x68cm olarak verilmiş fakat yapanlardan biri ölçtü,47,5x 65,5cm olarak :)

      Sil
  11. sayenizde haberim oldu 2 adet aldımm çok güzellerr :D

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Olimpia Puzzle'lar 25 Haziran Perşembe A101 Marketlerde.!!
Olimpia Puzzle'lar 25 Haziran Perşembe A101 Marketlerde.!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUM1XjEr8gSuDQwGWWvzoYrGzz71EwYtW23eI3sYOU4Gv70-m-Q1RdpIPuJtBxiDQGgv9amRe5xf78VVTIuaR0Kizu31-M-SuhxckpBD4dvQ6v2GiI83GJZMBjPYb8kbmvOMgsEtn3wu_a/w625-h194/olimpia-puzzle.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUM1XjEr8gSuDQwGWWvzoYrGzz71EwYtW23eI3sYOU4Gv70-m-Q1RdpIPuJtBxiDQGgv9amRe5xf78VVTIuaR0Kizu31-M-SuhxckpBD4dvQ6v2GiI83GJZMBjPYb8kbmvOMgsEtn3wu_a/s72-w625-c-h194/olimpia-puzzle.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2020/06/olimpia-puzzlelar-25-haziran-persembe.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2020/06/olimpia-puzzlelar-25-haziran-persembe.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content