King of Puzzle ''The Battle of Valmy '' Mega Poster Puzzle - 496 Parça

     King of Puzzle ''The Battle of Valmy '' Mega Poster Puzzle - 496 Parça Sevgili Puzzleseverler; Ürün portföyüne her geçe...

 

 

King Of Puzzle Poster 496 Parça
 King of Puzzle ''The Battle of Valmy '' Mega Poster Puzzle - 496 Parça

Sevgili Puzzleseverler;

Ürün portföyüne her geçen gün  yenilikçi,modern tasarımlar ekleyen King of puzzle bu sefer sizleri mega şaşırtacak desem yanılmış olmam,daha önce benim de tamamlayıp buradan sizlerle paylaştığım dünyanın en büyük ahşap puzzle'ı olarak satışa sunulan ve bu ünvanı hala elinde bulunduran  10.000 parça ahşap puzzle serisini beğenimize sunan ,yeni tasarımlarda öncü olmayı amaçlayan King of puzzle'dan yine Türkiye'de ve dünyada bir ilk olacak yepyeni bir ahşap puzzle serisi geldi.

Yetişkin ahşap puzzle kategorisinde büyük bir boşluğu dolduran King of puzzle'da yenilikler bitmiyor.
King of Puzzle'ın yepyeni serisi  "Mega parçalı ahşap puzzle Poster" serisinden 496 parçalı çarpıcı bir savaş teması ile yine sizlerleyim, puzzle'ın 496 olan parça sayısı sakın sizi yanıltmasın puzzle tamamlandığında 218.5cm X 119cm ölçülerinde.

Tamamlandığında devasa parçalarıyla tıpkı sanat eserlerinin sergilendiği müzelerdeki tablo tadında ihtişamlı bir poster puzzle ortaya çıkıyor. 
King of Puzzle kataloğunda Mega parçalı ahşap puzzle poster serisini 3 farklı parça sayısında (104,242,496 parça ) bulabiliyorsunuz.
Bu puzzle'ımızın göze çarpan en büyük özelliği,puzzle'a adını veren mega boyutlarda ahşap parçalara sahip olması öyle ki, puzzle'ı oluşturan her bir parçanın ölçüsü 7x13 cm aralığında !
Kulağa çok çılgınca geliyor değil mi??? 😎 Kesinlikle çok etkileyici!!!
Standart bir King of Puzzle parçasının mega parçanın yanında ne kadar minik kaldığını fotoğraflardan anlayabiliyoruz.
The Battle of Valmy

Bu mega parçalar 34,5x27x24,2cm ölçülerinde, ahşap malzemeden yapılmış,kutunun içine özenle yerleştirilmiş puzzle'ımız kutu içeriğiyle birlikte 8,5kg ağırlığında.
Kutu içinde bilgilendirme broşürü  ile birlikte 3 şişe x 110ml sıvı yapıştırıcı, yapıştırıcıyı uygulamak için 3 adet plastik spatula ve kanvas üzerine basılmış  canlı renklere sahip harika bir (64x39cm ölçülerinde) poster bulunuyor.
-Puzzle görseli  aynı zamanda kutunun ahşap kapağı üzerine de basılmış.

Gelelim mega ahşap parçalara sahip 496 parçalı King of Puzzle'ın ''Ahşap Puzzle Poster'' serisinden bu puzzle'ı nasıl birleştirdiğime, bu puzzle'ı yaparken tabi ki altına koymak için boş yere karton aramayın!.😎 
Direkt uygun düz zemine puzzle'ı yaydım,parçalar o kadar büyük ki,ayırma kısmında avuçlarımdan taşıyordu.
Önce çerçeve parçalarını bir iskambil destesi gibi kenara topladım.Sonra da uçsuz bucaksız düz gri tonlarındaki gökyüzü parçalarını ayırdım.
Çerçeveyi birleştirip puzzle'ın yerde ne kadar bir alan kapladığı merakından kurtuldum.
Sadece 496 parça olmasına rağmen tam tamına 218,5cm X119cm gerçekten inanılmaz.!!!

''Kafanızda kolayca canlandırmanız için örneklemek gerekirse 496 parça puzzle'ın tamamlanmış boyutu odanızdaki kapıdan biraz daha büyük dersem abartmış olmam''
 
King Of Puzzle Poster

Nedense (düz renk takıntımdan olabilir!) önce düz renklerden başlayıp gökyüzünü ve değirmeni tamamladım. Sonrasında askerlere ve atlara geçtim.
Poster puzzle aynı gün içersinde bir oturumda bitiverdi, yapımı çok çok keyifliydi, puzzle'daki figürleri bu kadar büyük ve net görmek yaptığım onca küçük parçalı puzzle'dan sonra bana inanılmaz eğlenceli geldi.
Poster puzzle, parça büyüklüğü olarak ilk bakışta bana Floor Puzzle parçalarını hatırlatsa da 7x13cm boyutların da 3mm kalınlığa sahip ahşap parçaları elinize aldığınız zaman farklı bir ürünle karşı karşıya olduğunuzu hemen  hissediyorsunuz.
Kesinlikle denemenizi öneriyorum arkadaşlar.

Yeni çıkan puzzle poster serisinde her zevke uygun tema bulunuyor..Savaş temalı puzzle'lar çok dramatik, gerçekçi ve hikayeleriyle etkileyici geldiğinden benim tercihim olan bu modeli sizlerle paylaşmak istedim.

Son olarak King of Puzzle'ın sadece bu seride kayıp parça desteği vermediğini belirtelim ..Eee bu kadar kocaman parçaları kaybetmeyiz değil mi sevgili puzzlecılar.😎

King Of Puzzle

Valmy Muharebesi
Puzzle'ımıza konu olan Valmy Muharebesi 1792 yılında,Avusturya imparatorluğunun da bir şekilde dahil olduğu Prusya Devleti ile Fransa arasında, gerçekleşen Fransızlar için bir dönüm noktası olan devrim savaşlarının öncüsüdür.
Fransızların galibiyetiyle sonuçlanan bu zaferden iki gün sonra  Fransız monarşisi kaldırıldı ve Cumhuriyet ilan edildi.
Muharebede Fransız General Kellerman'ın şapkasını çıkartıp "Vive la Nation" (Yaşasın Millet) diye bağırması askerler üzerinde pozitif motivasyon oluşturmuş ve savaşın seyrini değiştirmiştir.

Puzzle'ın sağında gördüğümüz beyaz üniformalı piyade askerler müdavimleri, soldaki mavi giyimli olanlar ise yurttaş gönüllülerini temsil ediyor.
Savaşın gerçekleştiği  Sainte-Menehould ile Valmy arasındaki yamaçlarda bulunan ahşap yel değirmeni,savaş sırasında Kellermann'ın emriyle yakıldı.
Günümüzde yel değirmeninin modern bir kopyası Valmy'de anma amaçlı aynı yere inşa edilmiştir.
Hatta Alman edebiyatçı, şair Goethe dönemin savaşına tanıklık etmiş ve  "Burada ,bugün, dünya tarihinde yeni bir çağ başladı" diyerek,devrim için çok önemli bir ilerleme olduğunu vurgulamıştır.
 
Mega Parça Poster Puzzle

Émile Jean Horace Vernet Kimdir?

Daha yaygın olarak Horace Vernet adıyla bilinir.Büyük boyutlu savaş sahneleriyle ünlü Fransız ressam Horace Vernet, 1789 yılında Paris'de doğdu, gerçekçi ve idealizmden uzak eserleri ile tanındı,sanat dünyasına Askeri ve oryantalist konularda kalıcı eserler kazandırdı.

Horace Vernet, Claude-Joseph Vernet'in torunuydu.Aynı zamanda bir ressam olan babası Carle'nin yanında çalıştı. 1929'da Roma'daki Fransız Akademisi'nin müdürlüğünü yaptı. Kariyeri boyunca başta Kral Louis-Philippe'den olmak üzere önemli kişilerden siparişler aldı.

Beş yılda tamamlanan 4'lü savaş eserleri, Jemappes Savaşı (1821), Montmirail Savaşı (1822), Hanau Savaşı (1824) ve Valmy Savaşı'dır.(1826).Eleştirmenler onun resim yaparken gösterdiği inanılmaz hıza hayran kalmışlardır. 1848 devriminde, yangından zarar görenler, Vernet'in kendisi tarafından restore edilmiştir. 

İmparator Louis Napoleon,Vernet'ten hoşlanmadığı bir generali tablodan çıkarmasını istemiş, Vernet'in buna yanıtı çok çarpıcı olmuş: "Ben bir tarih ressamıyım efendim ve gerçeği ihlal etmeyeceğim." diyerek savaş gerçeklerini temsil etmeye olan sadakatini gösteren bir tavır sergilemiştir. 1863'de memleketi Fransa'nın en önemli askeri ressamlarından biri olarak öldü.

King of Puzzle Mega Poster

COMMENTS

BLOGGER: 4
  1. thanks :) really incredible puzzle for me:)))

    YanıtlaSil
  2. Evimde calışman odası için bunun tarz bir puzzle istiyorum, savaş konulu en az 3metre 150cm tavsiye edebileceğiniz puzzle varmı

    YanıtlaSil
  3. Hesnacım bu büyüklükte savaş temalı piyasada yok karton puzzle olarak.aklıma 3000 parça cezayir savaşı geliyor meşhur.bu arada bu etkileyici ahşap puzzleı düşünürseniz satın almayı,bana iletişim bölümünden mail adresinizi bırakarak ulaşın.yardımcı olurum. :)

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : King of Puzzle ''The Battle of Valmy '' Mega Poster Puzzle - 496 Parça
King of Puzzle ''The Battle of Valmy '' Mega Poster Puzzle - 496 Parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4Q2dGOfLmPWQZY-XbYkm7ymVsG4DadnMRI8MX16D9nqRbiaKaCbPlA-rr2t4E7vZw0ghPWOHbQkVFQud2sEgCGnSNFTwaV8-FpgXYGcuZHl_ndQfeFDM8r8Foai8E1Nez8xzEOO3tXlFY/w640-h480/Kingof+PuzzleMega+Puzzle+poster.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4Q2dGOfLmPWQZY-XbYkm7ymVsG4DadnMRI8MX16D9nqRbiaKaCbPlA-rr2t4E7vZw0ghPWOHbQkVFQud2sEgCGnSNFTwaV8-FpgXYGcuZHl_ndQfeFDM8r8Foai8E1Nez8xzEOO3tXlFY/s72-w640-c-h480/Kingof+PuzzleMega+Puzzle+poster.png
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2021/08/king-of-puzzle-battle-of-valmy-mega.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2021/08/king-of-puzzle-battle-of-valmy-mega.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content