D-Toys Puzzle ''Magic of the Horse Haflingers'' 239 Parça

D-Toys Puzzle ''Magic of the Horse Haflingers'' 239 Parça Sevgili Puzzle severler, puzzleteacher olarak farklı,puzzleların p...

Magic of the Horse Haflingers 239 parça

D-Toys Puzzle ''Magic of the Horse Haflingers'' 239 Parça

Sevgili Puzzle severler, puzzleteacher olarak farklı,puzzleların peşinde koştuğumu bilirsiniz.
Bu yazımda sizlerle paylaşmak istediğim puzzle, Romanya menşeili D-Toys markasından son derece sıradışı kesimli, 239 parçalı ''Magic of the Horse Haflingers'' adlı model.

Shaped (şekilli) puzzle kategorisinde değerlendirdiğimiz bu puzzle, D-Toys markasıyla 5 farklı at görseliyle beğenimize sunulmuş, daha önceleri D-Toys markalı puzzle modellerini yurtdışı sitelerinden takip ederdik.

Fakat Hobbygaleri (Puzzlegaleri) sayesinde 2020 yılında Türkiye pazarında D-toys markasına ulaşma fırsatını yakalamış olduk.

D-Toys ülkemize giriş yapar yapmaz bende buradan Julien Dupre imzalı ''The Shepherdess with her Flock'' isimli kırsal yaşam temalı harika bir puzzle paylaşmıştım.

Ülkemizde ilk kez 2018 yılında  Pelin Çelik önderliğinde kurulan Türkiye Yapboz Derneğinin üyelerine sunmuş olduğu harika fırsatlar aracılığıyla bu puzzle'ı sizlerle paylaşma fırsatı buluyorum.
Nedir bu fırsatlar derseniz,2018 yılından bu yana, pandemi dönemi de dahil olmak üzere puzzle etkinlikleri düzenleyen Yapboz derneğimize üye olan puzzleseverler, İstanbul Karaköy gibi gayet merkezi bir yerde bulunan derneği ziyaret edebilir.

D-Toys Puzzle -Magic of the Horse Haflingers

Türkiye Puzzle Derneği Puzzle Kütüphanesi;

Dernek bünyesinde bulunan Yusuf Aşuk puzzle kütüphanesinden beğendiği bir puzzle'ı alıp sonrasında geri teslim etmek şartıyla, alıp, evinde yaparak tecrübe edebilir veya vakti varsa direkt kütüphane içinde bir masaya oturup kahvesini yudumlayıp bu eğlencenin bir parçası olabilir.

-İstanbul dışından üyeler puzzle kütüphanesinden kargo aracılığıyla faydalanabilirler.

Sizin gibi puzzlesever bir arkadaş grubunuz var ve toplu olarak dernekte buluşup hep beraber puzzle yaptığınızı hayal edin.Kulağa harika geliyor değil mi??? işte biz puzzleseverlerin yaptığı da bu.

Hem yeni arkadaşlıklar edinip, onları da aramıza alıyoruz hem de hep beraber puzzle yaparak parti havasında eğleniyoruz.
İşte ben de bu puzzle'ı derneğin kütüphane bünyesinde bulunan yüzlerce puzzle arasından  seçerek sizlerle paylaşmak istedim.

Türkiye puzzle derneği kurucusu Pelin Çelik Dünya gezgini olduğu için sadece yurtiçi pazarı değil, yurtdışından da çeşitli ülkelerden nadir puzzle modellerini bizzat kütüphane bünyesine kazandırmış.

Puzzle'ları, kütüphane raflarında birebir yakından görmek, düzenlenecek etkinliklerden haberdar olup faydalanmak isteyenler, üye olup kısacası puzzle tutkunu olup sizin gibi biriyle aynı atmosferi solumak isteyenler için adres ve iletişim bilgilerine ve üyelik başvuru formuna Türkiye Puzzle Derneği sayfasından ulaşabilirsiniz.

D-Toys

D-Toys Puzzle ''Magic of the Horse Haflingers''

Gelelim yazı başlığımıza konu olan D-Toys Puzzle ''Magic of the Horse Haflingers'' isimli 239 Parça puzzle'a;
Gördüğünüz gibi 239 parçadan oluşan puzzle'ın her bir parçası minik at figürlerinden oluşuyor parça sayısındaki azlığından dolayı kolay gibi görünen fakat yapımında deneyim ve sabır gerektiren bu modelde minik at figürlerini bir düz bir ters yerleştirek puzzle'ımızı tamamlıyoruz.

Ben her zamanki gibi, başlangıç noktası  belirlemek için önce çerçeve parçalarını ayırdım, çerçeve parçalarını, bir tarafı düz kenarlı olduğu için ayırt edebiliyorsunuz, sonrasında atın kahverengi, beyaz ve gri bölümlerini grupladım.

Referans aldığım çerçeve parçalarından bir miktar ilerledikten sonra iç kısmın en altına inip kahverengi kısımlara daha sonra puzzle'ın beyaz kısımlarını tamamladım.

Sıra dışı parça kesimine sahip bu puzzle'ı yaparken çok eğleniyorsunuz, eğer sizde farklı puzzle'lar deneyimlemek istiyorsanız, Türkiye Yapboz Derneği’ne üye olarak 10 parçadan 18,000 parçaya kadar yüzlerce puzzle’dan oluşan puzzle kütüphanesin'den ücretsiz yararlanabilir, eşsiz puzzle modelleri birleştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

D-Toys puzzle

Haflinger Atları

Kendine özgü gösterişli keten yelesi ve kestane renkleriyle puzzle görselini oluşturan Avusturya - italya menşeli sevimli Haflinger türü atların cins standartlarını belirleyen federasyonlar ve konfederasyonlar kurulmuştur.

D-toys Puzzle






COMMENTS

BLOGGER
Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,199,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,182,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : D-Toys Puzzle ''Magic of the Horse Haflingers'' 239 Parça
D-Toys Puzzle ''Magic of the Horse Haflingers'' 239 Parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgvIN4ITNY9jd-n9Wh9Y3Mc8N-n4n0ZzbJiFxJ7H-uROsIvv_igITPLFUV8dJrKxX1mKo9AXNIGSIKmHMZKWfasZR-w1gLO36BSp42eLFFmWOYakS8nwFfQfjS9_ImIsWKWasUOh_TCswhe1huNPt7HPK7LXvFxhj4-DyKw7y-HVwgsPuYHfdfjTwTsjg=w640-h480
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgvIN4ITNY9jd-n9Wh9Y3Mc8N-n4n0ZzbJiFxJ7H-uROsIvv_igITPLFUV8dJrKxX1mKo9AXNIGSIKmHMZKWfasZR-w1gLO36BSp42eLFFmWOYakS8nwFfQfjS9_ImIsWKWasUOh_TCswhe1huNPt7HPK7LXvFxhj4-DyKw7y-HVwgsPuYHfdfjTwTsjg=s72-w640-c-h480
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2022/08/d-toys-puzzle-of-horse-haflingers-239_29.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2022/08/d-toys-puzzle-of-horse-haflingers-239_29.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cevabı İptal Et Sil By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content