Star Puzzle ''Ar Rahman Verse 51'' 1000 Parça

Star Puzzle ''Ar Rahman Verse 51'' 1000 Parça Sevgili Puzzleseverler, puzzle ile ilgili içimde heyecan uyandıran ve yazmaya ...

Ar Rahman Verse

Star Puzzle ''Ar Rahman Verse 51'' 1000 Parça

Sevgili Puzzleseverler, puzzle ile ilgili içimde heyecan uyandıran ve yazmaya değer bulduğum her gelişmeyi puzzle hobisine gönül veren arkadaşlarla paylaşmayı misyon edindiğimi artık bilmeyen kalmadı.

Bu yazımda puzzle dünyasında kendini gösteren yepyeni bir markayı ''Star puzzle'' markasını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bir süredir buradan bana sorulan Star puzzle hiç yaptınız mı? Star puzzle'ın kalitesi nasıl gibi sorularınıza cevap bulabileceğiniz yazımıza buyrun birlikte göz atalım.

Öncelikle şu konuyu belirtelim; Star ismi puzzle markası olarak yeni olabilir fakat Star Oyun Aletleri tarihçesi 70'li yılların sonuna dayanan köklü bir geçmişe sahip.

Star oyun aletleri istanbul'daki günümüz teknolojisine sahip makine parkuru ile donatılmış üretim tesislerinde oyun kağıdı, okey takımı, tavla, satranç, kutulu oyun, puzzle ve yayın grupları başta olmak üzere yaklaşık 700 çeşit oyun üretmektedir.

Firmanın kendi web sitesindeki beyanına  göre, kendi sektöründe dünyada ilk 5 firma arasında yer almakta, Türkiye ve Avrupa'da ihtiyaç duyduğu  materyalleri ( plastik, ahşap, karton ve metal) kendi bünyesi içinde entegre olarak üreten tek firma ünvanına sahip olduğunu görüyoruz.

Bunun yanında, ihracat alanında da kapasitesini her geçen yıl arttırarak dünya çapında tercih edilen bir marka haline gelmiştir.
Dünyanın dört bir yanından birçok ülkede başarıyla satışlarına devam eden Star Oyun Aletleri, puzzle ürünleriyle de kaliteyi uygun fiyatla tüketiciye ulaştırmayı amaçlıyor.

Star Puzzle -Ar Rahman Verse 51

Üretici firmamızı kısaca tanıdıktan sonra, Ar Rahman Verse 51 isimli puzzleımıza gelecek olursak, adından anlaşılacağı üzere Rahman Suresinin 51.ayeti, puzzle'ı oluşturan görsele altın efektli olarak işlenmiş..

Ayetin Türkçe meali "O hâlde, Rabbinizin hangi nimetlerini yalanlıyorsunuz?" 

Yazımıza konu olan bu puzzle'ı diğer modellerden ayırıp öne çıkartan en büyük özelliği Star puzzle'ın "Gold Foil Collection" yani, altın varak serisinden olması.

Firmanın kendi bünyesinde yer alan ''Star Studio'' tarafından tasarlanan bunun gibi benzersiz görseller, parlak "altın varak vurgulu" parçalarla adeta göz kamaştırıyor.

Üretici tarafından bana gönderilen Star puzzle kutusunu ilk elime aldığımda kutu kalitesinden yola çıkarak, içinden de aynı kalitede bir ürün çıkacağını biliyordum.

Kutuyu açıp parçaları birleştirmeye başlayınca ürün kalitesinin fazlasıyla memnun edici olduğunu sizlerde göreceksiniz. 

Puzle'da kutu tasarımına gösterilen özen, ürünü satın alma ve seçim yapma sürecinde tüketici açısından önemli rol oynuyor.

Star Puzzle 1000 parça

Puzzle'ı yaparken nasıl bir yol izlediğime gelecek olursak;

Tabi ki önce klasik yöntemle çerçeve parçalarını birleştirdim, sonrasında altın efektli parçaları en sona bırakarak gruplandırdım, gri yazıları ve pembe fonu ortaya çıkarıp geriye kalan gold parçaları kolayca tamamladım.

Puzzle yapım süreci inanılmaz keyifliydi, puzzle tamamlandıktan sonra ortaya çıkan tablo ise gördüğünüz gibi ayrı bir güzellik, herkese şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar.

Star puzzle kesimi, parçaların birbirini tutuşu, çapaksız kesimi, parça tiplerinin çeşitliliği beni ziyadesiyle memnun etti.
 
Kaliteden ödün vermeden özenle oluşturulmuş ürün kataloğuyla, kendine özgü tasarım modelleriyle Star puzzle adını önümüzdeki günlerde daha çok duyacağımıza eminim.

Ben Star puzzle'ı tereddütsüz gönül rahatlığıyla satın alınabilecek puzzle markaları listeme ekledim arkadaşlar.

Star Puzzle Kayıp Parça Desteği Var mı?

Üretici 250 parça üzerindeki puzzle'lara (300,500,1000,1500,2000) 16 parçaya kadar stoklar dahilinde kayıp parça desteği vermektedir.
Kayıp parça desteği için lütfen puzzle kutusunu saklayınız ve firma ile web sitesi üzerinden iletişime geçiniz.

Markanın ürün katoloğunu mutlaka incelemenizi öneririm, ünlü ressamların klasik eserleri, eğlenceli fantastik temalar, panoramik görsellere kadar birbirinden güzel, herkesin kendi zevkine göre zengin bir ürün portföyü mevcut.
Gold Foil Collection

Star puzzle'ın "Gold Foil Collection" serisinde 2 adet model bulunuyor benim de yapmak istediğim diğer model ise Galata kulesi harika bir seçenek olabilir sizin için.

Daha önce satın alan veya yeni alacak arkadaşların Star puzzle deneyimlerini burada benimle paylaşmalarını rica ediyorum.😎

Star Games Puzzle


COMMENTS

BLOGGER
Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,199,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,182,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Star Puzzle ''Ar Rahman Verse 51'' 1000 Parça
Star Puzzle ''Ar Rahman Verse 51'' 1000 Parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhk32PyXMp1GdbKMyQ2CsHHNy2vNKqEQkSTW8Tf5MuJwe9V275SOjtvbXHnqzC1XgRDXTuofV-TJUWRWlSwtc1iO3p-2lVJM2pSBmejPLF8FR2btD4-oDFPXIRzTCuJem1t7wnJJpo9a0mpocWbIetTpEol1i9hd4i2LUca6t_91slj8bGTwPI4FxGvAA/w640-h480/rahman).jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhk32PyXMp1GdbKMyQ2CsHHNy2vNKqEQkSTW8Tf5MuJwe9V275SOjtvbXHnqzC1XgRDXTuofV-TJUWRWlSwtc1iO3p-2lVJM2pSBmejPLF8FR2btD4-oDFPXIRzTCuJem1t7wnJJpo9a0mpocWbIetTpEol1i9hd4i2LUca6t_91slj8bGTwPI4FxGvAA/s72-w640-c-h480/rahman).jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2022/12/star-puzzle-rahman-verse-51-1000-parca_9.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2022/12/star-puzzle-rahman-verse-51-1000-parca_9.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cevabı İptal Et Sil By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content