Anatolian ''Good Times Harbour'' 4000 Parça

Anatolian ''Good Times Harbour'' 4000 Parça Sevgili puzzleseverler, bu makalemizde çok parçalı puzzle'lara meraklı olan ...

anatolian puzzle 4000

Anatolian ''Good Times Harbour'' 4000 Parça

Sevgili puzzleseverler, bu makalemizde çok parçalı puzzle'lara meraklı olan arkadaşların daha çok ilgisini çekecek yepyeni bir haber paylaşmak istiyorum.

Her puzzle meraklısının severek yaptığı Anatolian markası 2023 puzzle kataloğunda ilk kez yer alan 4000 parçalı görselleri bizlerin beğenisine sundu.

Evet yanlış duymadınız, daha önce en fazla 3000 parça puzzle üretimi bulunan Anatolian  ilk kez yepyeni 4000 parça modellerle karşımızda!!!

Markanın 2023 kataloğunda gördüğüm birbirinden güzel 2 farklı 4000 parçalı model ile benim çok parçalı puzzle'lara olan merakım birleşince hemen işe koyuldum.
Öncelikle sevgili Anatolian ailesine bu güzel hediye için buradan teşekkürlerimi gönderiyorum

Minik bir teşekkür  arasından sonra dönelim 4000 parça Anatolian puzzle'ımıza;

Büyük parçalı puzzle'lara ilgisi olanların aklına hemen şu soru gelecektir. 

Soru;
Anatolian 4000 parça puzzlelar kutudan kaç poşet çıkıyor? 
Cevap;
Cevabını bekletmeden hemen vereyim 2 poşet.

Bazılarınızın Ohh.. dediğini duyar gibiyim.
Evet açıkcası ben de  puzzle yaparken sonucu bir an önce görmek istediğim için Ohh.. diyenlerdenim.
Çift poşet olmasının bana göre de birçok avantajı var, en büyük avantajı ise yerim yok bahanesini ortadan kaldırıyor olması.

Puzzle kutudan iki paket olarak çıkınca evde puzzle yapmak için uygun yeri olmayanlara büyük avantaj sağlıyor.

İlk poşet 2000 parça puzzle'ın bir tarafını oluştururken 2000 parça ikinci poşet de diğer tarafını oluşturuyor 

Bazı arkadaşlarımızın tek poşet olarak satılan çok parçalı  puzzle'ların parçalarını renk ve şekillerine göre ayırma gruplandırma işleminden çok sıkıldıklarını biliyorum.

''Mesela ben, Clementoni 6000 parça tek poşet parça ayırmak renk gruplandırmak yıllarca bitmeyecek gibi geliyor'' 😎

Bazıları da aksine bayılıyor!!! Hatta çoklu poşetleri karıştıran çılgın puzzle'cıları da gördük

Puzzle görselimiz puzzleseverlerin de yakından bildiği, manzara puzzle'ı deyince akla gelen ressamlardan Chuck Pinson imzalı "Good Times Harbour"

Bu temanın 1000 ve 1500 parçalısı diğer yabancı puzzle markaların kataloglarında mevcut fakat hiçbiri 4000 parça büyüklüğündeki o muazzam etkiyi oluşturmuyor.

Görseldeki renklerin sizi içine alışı, sonbaharın büyüleyici güzelliği ile şirin bir  kıyı kasabası bu puzzle'ı tercih etme nedenlerinizden biri olabilir.

anatolian puzzle 2023

Puzzle'ı birleştirirken nasıl bir yol izledim!! 

Her zaman yaptığım gibi parçalar arasında renk ve şekil gruplandırması oluşturdum.

Ben puzzle yaparken deniz-gökyüzü ikilisini çalışmayı çok severim, haliyle önce deniz ve ağaçların arasından görünen az bir gökyüzü bölümünü tamamladım.

ardından evleri bağımsız olarak yapıp kartonda yerini konumlandırdım. Tekneleri de ayrı ayrı birleştirdim.

En son ağaçları, yeşillikleri de yaparak ortaya çıkan muhteşem finali bir süre seyrettim.

Bizim puzzlecılar arasında bir ritüel vardır, puzzle'ı bitirmiş olmanın verdiği o tatminlik duygusuyla tamamlanan puzzle , elimizin ayasıyla bir güzel okşanır..😎

Bu eylem hem puzzle'ın kendisi için geçerlidir hem de yapanın ruh sağlıyla ilgilidir..😎 Denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar.

Puzzle'cılar arasında Anatolian markasını denemeyen kalmamıştır, her puzzle meraklısının  koleksiyonunda yer bulmuştur diye düşünüyorum.

Zira sadece Türkiye'de değil, yurtdışında da büyük başarılara imza atan Anatolian'ın benim gönlümdeki yeri her zaman ayrı olmuştur.

Henüz göz atmayan varsa, kahvenizi alın Anatolian puzzle 2023 kataloğuna şöyle bi göz gezdirin yeni modeller arasında mutlaka aşık olacağınız bir görsel bulacaksınız.

Anatolian 4000 parça puzzle'ın kesim kalitesi, yenilenmiş parça tipleri beni etkileyen artı özellikler oldu.

Ayrıca bazı puzzle'cıların (özellikle yurt dışında) takıntı haline getirdiği hatta süzgeçle elediği puzzle tozu yok denecek kadar az.

Anatolian puzzle kayıp parça desteği varmı?

Anatolian kayıp parça desteğinin için Web sitelerindeki kayıp parça istek formunu eksiksiz doldurmanız yeterli.

Kutu içinde bulunan üçgen kutu standı üzerinde kayıp parça başvuru numarası yer alıyor puzzle'ınızı tamamlayana kadar kaybetmeyin.

Chuck Pinson Kimdir?

Son olarak bu puzzle'a hayat veren ressamımızı tanıyalım.

Thomas Kinkade'nin sanatını çağrıştıran tarzıyla  bizleri,pastoral yerlere götüren ve genellikle kaotik dünyanın ortasında biraz huzur sunan güzel manzaralar yaratma konusunda Tanrı vergisi benzersiz bir yeteneğe sahip olan Chuck Pinson1978 doğumludur.

Etrafımızda deneyimlediğimiz ve algıladığımız güzelliğe, doğaya, nostaljiye dair dramatik yorumlarında bu yeteneğini görebilirsiniz.

Pinson, resimlerinde kırsal alanın ihtişamıyla beraber, sizi suyun aktığını hissedebileceğiniz, kuşların cıvıltısını duyabileceğiniz ve neredeyse yumuşak çimenlere veya rengarenk çiçeklere dokunabileceğiniz yerlere götürmek istiyor.

Büyükannesi, ilk çalışmalarında ondaki potansiyeli görmüş kendisine resim malzemeleri satın almış ve annesi de çok yetenekli bir sanatçı olduğu için resim yapmaya devam etmesi için onu cesaretlendirmiş. 

Chuck Pinson kendi araçlarını ve tekniklerini deneyerek  geliştirerek öğrenmiş, kendi kendini yetiştirmiş bir sanatçıdır. 

anatolian puzzle 4000 parça


COMMENTS

BLOGGER
Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,199,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,182,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Anatolian ''Good Times Harbour'' 4000 Parça
Anatolian ''Good Times Harbour'' 4000 Parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhDs9OVG77SU7MkPOx6lAVRjhXqXkJq3cPVRbxWuPRf9qKwD2hxGdBzbE75KYJHO8b6tO66xm3pOhTo4WSGJAMGZe7tW2zWYgJfkLRhDmU0b0tsAkVirrkyMjc_ypmlnvBc2qYmNZOjiMukehQxo_Ww3Qw-wWr1SjXdMFcw_M_rAZ2cqn6IXwFrICOdXw/w640-h462/anatolian-4000-par%C3%A7a.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhDs9OVG77SU7MkPOx6lAVRjhXqXkJq3cPVRbxWuPRf9qKwD2hxGdBzbE75KYJHO8b6tO66xm3pOhTo4WSGJAMGZe7tW2zWYgJfkLRhDmU0b0tsAkVirrkyMjc_ypmlnvBc2qYmNZOjiMukehQxo_Ww3Qw-wWr1SjXdMFcw_M_rAZ2cqn6IXwFrICOdXw/s72-w640-c-h462/anatolian-4000-par%C3%A7a.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2023/01/anatolian-times-harbour-4000-parca_31.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2023/01/anatolian-times-harbour-4000-parca_31.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cevabı İptal Et Sil By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content