Route Puzzle

Route Puzzle Sevgili puzzleseverler market kampanyalarını çoğumuz takip ediyoruz. Mevcut firmaların puzzle'larını marketlerin aktüel ürü...

route puzzle 1000 parça

Route Puzzle

Sevgili puzzleseverler market kampanyalarını çoğumuz takip ediyoruz.
Mevcut firmaların puzzle'larını marketlerin aktüel ürün kataloglarına çıktığı aylarda uygun fiyatlı olarak temin edebiliyoruz.

Geçtiğimiz Kasım ayında ilk defa zincir market raflarında satışına rastladığımız Route markası puzzle sevdalıları arasında  merak uyandırdı.

Haliyle takipçilerimiz tarafından bana yönlendirilen Route puzzle markası nasıl? Kalitesi nasıl? Satın almaya değer mi gibi sorular oldu.

Ben de kolları sıvayıp araştırmacı puzzle'cı kimliğimi de devreye sokarak bu gizemli ve yeni puzzle markasını hem tanımak hem de sizler için tanıtmak istedim.😎

İstanbul merkezli olan üretici Joker Games tarafından Route markasıyla üretimine başlanan yeni puzzle markası şimdiden kendini sevdirdi diyebilirim.

Firma yetkilisiyle yaptığım görüşmede, çıktıkları bu yeni rotada yaşadıkları heyecanı bana bizzat hissettirdiler.
Zaten markanın da adından anlaşılacağı üzerine Route, bir anlamda hedefledikleri yeni rotayı temsil ediyor.

Bana göre de yeni firma, yeni marka yeni heyecan demek, geri dönüşümlü malzemeler kullanarak çevreye duyarlı üretim gerçekleştiren Joker Games, üretimlerini kendi tesislerinde gerçekleştirmekte.

route puzzle a101

Şimdi gelelim bana gönderilen Route puzzle hakkındaki izlenimlerime;

Markanın puzzle dünyasına ilk adımını attığı Landscape (Manzara) kategorisinden her iki modeli de çok hızlı şekilde tamamladım.

Klasik grid tarz kesimden biraz farklı bıçak kalıplarıyla  kıvrımlı parça şekilleriyle puzzle'ın yapımı son derece keyifliydi, 

Puzzle elimize aldığımızda ilk gözümüze çarpan kutu ölçülerinin alıştığımız standart puzzle kutu ölçülerinden küçük olduğu...yani benim sevdiğim kutu ölçülerinde.

Poster seçimi, parça kesimi, karton kalınlığı, bıçak izi ve parça kenetlenmeleri puzzle hobicileri için yeterli seviyede.

Kutu içinde bazılarımızın hoşuna gitmeyen birleşik parçalar da yoktu.
(Ben birleşik parçaları severim, nerden başlayacağım konusunda referans olabiliyorlar bana) 

Fiyatlarıyla puzzle'cının dostu olmaya aday olarak gördüğüm  Route Puzzle markası, benim puzzle alışveriş listemde yerini aldı.

Peki sizler Route puzzle hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum düşüncelerinizi benimle burada paylaşın.

Route Puzzle Kayıp Parça Desteği var mı?

Marka, ücretsiz kayıp/eksik parça desteği sağlamaktadır.
Kayıp parça temini üretim yılından itibaren 1 yıl süresince geçerli olup stoklarla sınırlıdır.
Kayıp parça talepleri için  üreticinin kendi web sayfaları üzerinden kayıp parça formunu doldurarak ulaşabilirsiniz.

a101 route puzzle

Henüz yeni bir marka olduğu için zaman içinde ürün portföyünü geliştireceğini rotalarını cezbedici yeniliklere doğru döndüreceklerini şimdiden hissettiriyor.

Route puzzle ile ilgili minik bir tüyo da ben vereyim, önümüzdeki aylarda Joker Games'den  çok güzel sürprizler biz puzzleseverleri bekliyor olacak..

route puzzle

COMMENTS

BLOGGER: 2
  1. selam puzzleteacher puzzle yapmaya sizin siteniz sayesinde tanışıp denemeye karar verdiğimi ve çok sevdiğim, yaparken büyük zevk aldığımı bilmenizi isterim. ilk yaptığım puzzle markası route , sitenizde görüp marketten almıştım, iki modelini almadığıma pişmanım . Yeni model route puzzle nezaman gelecek nereden bulabilirim haberlerinizi bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. sevgili puzzledaşım Hadi ,puzzle tutkumuzun ortak platformu puzzleteacherınızı keşfettiğinize çok memnun oldum :) Routelar yeniden gelecek marketlere.marketler değişiklik gösterebilir,firmaların marketlerle yaptığı anlaşmalara bağlı olarak değişebiliyor.ortalama 3 ayda bir diyelim.bizzat bilgilendirildiğimde haberini duyuracağım.ana sayfada siyah menü çubuğunda bulunan abone ol kutusuna tıklayıp e.mail adresinizi yazarak ve sonrasında postanıza gelen onay mailini tıklayarak abone olun. haberlerden ilk siz haberdar olun.

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,199,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,182,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Route Puzzle
Route Puzzle
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjtD4WL-XgAAFF-PMXPPxm4Uyzl_OLDLHmR9uTlJFWCyJ3KQQIPNEJnfUWTQ2T7s89c3B_nnEQUz6CULTuh1ldCcJe3RuPEBmk3db52MmUB-rNrGYy7mXGQ_hHdZeARobVzJ2JmaEPk9Ho3IscVoqNh8Gnlc64EtOZPjaOz2BMNS-NN-z4JYd8ITSgHw/w640-h480/route%20puzzle.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjtD4WL-XgAAFF-PMXPPxm4Uyzl_OLDLHmR9uTlJFWCyJ3KQQIPNEJnfUWTQ2T7s89c3B_nnEQUz6CULTuh1ldCcJe3RuPEBmk3db52MmUB-rNrGYy7mXGQ_hHdZeARobVzJ2JmaEPk9Ho3IscVoqNh8Gnlc64EtOZPjaOz2BMNS-NN-z4JYd8ITSgHw/s72-w640-c-h480/route%20puzzle.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2023/01/route-puzzle_25.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2023/01/route-puzzle_25.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cevabı İptal Et Sil By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content