Caretta Puzzle ''Foterli Kız'' 1000 Parça

Caretta ''Foterli Kız'' 1000 Parça Caretta puzzle

Caretta Puzzle

Caretta Puzzle ''Foterli Kız'' 1000 Parça

Sevgili puzzleseverler,  2020 yılında  corona terimi hayatımıza girdikten sonra oldukça uzun bir pandemi dönemine gireceğimizi düşünmedik, salgından etkilenmemek için haliyle evlere kapanınca, çoğumuz kendimize yeni meşgaleler bulduk.

Ömründe hiç puzzle yapmayanlar  bile ilk kez puzzle hobisiyle tanışmış oldu, puzzle'a talep olunca daha önce hiç aşina olmadığımız birçok butik puzzle markası türedi hatta bunlardan bazıları kalitesiyle aralarından sıyrılıp  kendini ispatladı.

Ben de pandemi döneminde ortaya çıkan yeni markalara merakımdan dolayı orta-düşük kalitede bazı puzzlelar yaptım. 

Caretta Puzzle;

Şimdi sizlerle  paylaşacağım  Caretta puzzle, 2023 yılında ilk kez puzzleseverlerle buluşan çok yeni bir marka.

Markası mı Caretta? Neden Caretta? dediğinizi duyar gibiyim, açıkcası ben de ilk  olarak ürün logosu ve adına takılmıştım, ama kutunun arkasını çevirince, çevre ve doğa duyarlılığına dikkat çekmek isteyen bir firma olduğu düşüncesine kapıldım.

Üretici firma, deniz kaplumbağaları Caretta Carettaların her geçen yıl sayılarının azalmasına vurgu yaparak deniz ve kıyı ekosisteminde vazgeçilmez tamamlayıcı bir role sahip olduğunun altını önemle çizmiş.
Açıkcası kutunun arkasında küçük bir kamu spotu bilgisi vermiş. 

Bunun dışında ne yazık ki  firmanın puzzle üzerine bir websitesi olmadığından geçmişi hakkında bir bilgi edinemedim.

Sahip olduğum sınırlı bilgiye dayanarak üretici firma olarak gözüken Ankara merkezli Özgül Grup'un dekorasyon üzerine bir faaliyeti olduğu düşünüyorum.

Caretta puzzle uzun soluklu bir marka olabilir mi bilemem ama bu yaptığım fötr şapkalı kız modeli, beni benden aldı.
Aynı zamanda zor bir puzzle olduğunu düşündüğüm için görselin cazibesine kapıldım diyebilirim. 
Puzzle tamamlandığında beni yanıltmayan şahane bir görüntü ortaya çıktı.

Caretta puzzle'ların tek satış noktası olan puzzle depo sayfasına baktığımda firmanın,40 civarı modeli olduğunu görebilirsiniz.
Özellikle çocuk puzzle kategorisinde eğitici puzzle grubunda 54  parçalı modellerin yanı sıra yetişkinler için de 1000 parçalı manzara ağırlıklı modelleri mevcut.

Puzzle fiyatlarının önlenemez yükselişi karşısında Caretta puzzle'ın uygun fiyatlı oluşu bir avantaj.
Bunun yanı sıra beklentinizi çok yüksek tutmadan ödediğiniz fiyata göre bir puzzle alacağınızı da ekleyelim.
Caretta Puzzle

Ürün özelliklerine gelince; standart puzzle kartonu kullanılmadığını, ön yüzün mukavva üzerine kuşe sıvama arka yüzün 230gr krome sıvama karton olduğunu, toplam mukavva kalınlığının 1,3mm olduğunu öğreniyoruz.

Üstteki fotoğrafta görüldüğü gibi puzzle arka yüzünde ürün logosu olarak kullanılan Caretta kaplumbağ baskısı mevcut

Puzzle kutuları üzerinde puzzle adı geçmiyor, ancak puzzledepo websitesinde modellerin ismine ulaşabiliyorsunuz.

Caretta Puzzle Fötr Şapkalı Kız Nasıl Yaptım?

Böylesine siyahlar içinde bir puzzle'ı nasıl  tamamladığıma gelecek olursak, öncelikle püf noktası iyi bir renk gruplandırmasından geçiyor.

Kadının ten rengini ayırdıktan sonra fötr şapkasının parçaları noktalı olduğu için kolayca parça ayrımını yaptım. Gümüşi saç rengi de kendini belli ediyor.

Parçaları kendi aralarında şekillerine göre ayırmamın bana çok faydası oldu, sonuçta ortaya mükemmel bir tablo çıktı.

Puzzle ölçüsü her ne kadar 48x68cm olarak belirtilmiş olsa bile, tamamlandığında 1008 parça olduğundan dolayı ölçüsü 49x69cm diyebiliriz.

Kahramanmaraş Depremi

DİPNOT: Efendim, Türkiye'nin yaşadığı büyük deprem felaketinde yaşamlarını yitiren tüm canlar için çok üzüntülüyüz. Acılarınızı en derinden paylaşıyor, geride kalanlara sabır diliyoruz.
Bendeniz mental sağlığımı korumak için bugünlerde hobilerime dört elle sarılıyorum,sizlere de tavsiye ediyorum.




COMMENTS

BLOGGER: 4
  1. Nasıl güzel olmuş ellerine sağlık👏🏻Bu markanın 500 parça görsellerinde beğendiklerim var bir ara bende deneyeyim😊

    YanıtlaSil
  2. Bu markayı İlk defa gördüm zor ve güzel bir puzzle Tebrikler

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,199,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,182,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Caretta Puzzle ''Foterli Kız'' 1000 Parça
Caretta Puzzle ''Foterli Kız'' 1000 Parça
Caretta ''Foterli Kız'' 1000 Parça Caretta puzzle
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyhpiU9vWC-slNXAb6MPwtABioBuDK1TstWYIRlxZo93FtZqz25_vgF9LwIU033FwqspJcfMmo8IHkWEdoUvwIg-06ps1UtSp_jpmc4FPlJ7VA3nRfBX45lctZcT-XiGW11W3_QsPRdoIczzPvrQwOUqnp-Rdh0GA7n4IJXcZV6z0d2TnCmRVYdd-eRQ/w469-h640/Caretta.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyhpiU9vWC-slNXAb6MPwtABioBuDK1TstWYIRlxZo93FtZqz25_vgF9LwIU033FwqspJcfMmo8IHkWEdoUvwIg-06ps1UtSp_jpmc4FPlJ7VA3nRfBX45lctZcT-XiGW11W3_QsPRdoIczzPvrQwOUqnp-Rdh0GA7n4IJXcZV6z0d2TnCmRVYdd-eRQ/s72-w469-c-h640/Caretta.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2023/02/caretta-puzzle-foterli-kz-1000-parca.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2023/02/caretta-puzzle-foterli-kz-1000-parca.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content