KS Games ''Gazi Mustafa Kemal Sakarya isimli atıyla'' 1000 parça

Gazi Mustafa Kemal Sakarya isimli atıyla KS Games 1000 parça

KS Games ''Gazi Mustafa Kemal Sakarya isimli atıyla'' 1000 parça

Elimde yapımı süren sekiz puzzle'dan biri olan  KS Games'den ''Gazi Mustafa Kemal Sakarya isimli Atıyla'' adlı puzzle'mız tamamlandı arkadaşlar.

İlk bakışda her ne kadar kasvetli monoton renklere sahip gibi görünsede,puzzle'ın yapımı bir o kadar kolaydı,açıkcası parçaları çok kolay bulup yerleştiriyorsunuz.


Bu puzzle'ın kutusunu açtığımızda kutu içeriğinde
bir adet, sıvı puzzle fix yapıştırıcı yapıştırıcıyı uygulamak için bir adet spatula görevi gören üçgen karton,bir adet karton stand bulunmakta.


KS Games puzzle fix uygulaması için Puzzle nasıl yapıştırılır? başlıklı yazıma bakabilirsiniz


Gidenler,görenler bilir,Ankara,Ulus meydanında Atatürk heykeli vardır.(Zafer anıtı olarak bilinir.) Atatürk çok sevdiği sakarya isimli atının üzerinde tüm heybetiyle durur.

Atatürk anıtta,asker kıyafetleri içinde,"Sakarya" isimli atının üzerinde gösterilmiştir Başkumandan,at üzerinde hücuma geçmiş bir asker olarak geleneksel pozda değil,ileriyi gören bir önder olarak canlandırılır.

Gazi Mustafa Kemal Sakarya isimli atıyla KS Games 1000 parça


Poster hakkında bilgi verelim arkadaşlar:
Mustafa Kemal’in hayatında atların bambaşka bir yeri vardır. Mustafa Kemal için at bir hayvan değildir, bir kıymet ve değerdir, çok büyük bir varlıktır. I. İnönü savaşının nihayetinde Türk ve Yunan orduları savaşın bitiminde birbirinden habersiz olarak karşılaşır. O kadar yorgundurlar ki askerler gecenin karanlığında birbirlerini tanımazlar.

Türk ordusundaki Süvari Birliği’ndeki bu hayvanlar tanımıştır düşmanı. 

Atların tehlike karşısında kendilerine özgü hareketleri vardır, kişnemesi, geri çekilmesi, durması,başını sallaması gibi daha birçok vasıfları olan atlar o zamanlar süvarilerin en büyük yardımcısı olmuştur.

Kurtuluş Savaşı sırasında, Dumlupınar’da, Büyük Taarruz’da, İnönü savaşlarında cephede insandan kıymetlidir at. Niçin? At hem taşıyıcıdır, hem çekicidir, hem yönlendiricidir, hem koruyucudur, hem kollayıcıdır hem de ısıtıcıdır. 

Atatürk’ün ilgi ve hayranlık duyduğu bu hayvanı sevmemesi düşünülemez. 
Bunun yanı sıra çok yakın arkadaşı Fikriye hanıma ilk hediyesi attır ve bu atın adı “Zafer”dir. Latife hanımla da evlendiği zaman ilk hediyesi attır. Ve herkesin bildiği gibi üzerine titrediği çok değer verdiği kendi atının adı da ‘Sakarya’dır.
 
Puzzle Künyesi:

Marka Adı: KS Games
Zafer anıtı Ankara ulus
Seri: Standart
Puzzle Adı: Gazi Mustafa Kemal Sakarya isimli atıyla
Sanatçı:-
Parça Sayısı: 1000
Ölçü: 68x48cm
Üretim Yılı:2012-2013
Üretim Yeri: Türkiye/İstanbul



COMMENTS

BLOGGER: 8
  1. Bu resim benim de en sevdiğim Atatürk resimlerinin arasında ilk sıralarda gelir. Hikayesi de çok anlamlı... Ben de aynı puazzle'ın Educa-1500 versiyonuna başlayacağım. Bakalım sizin kadar kolay yapabilecek miyim :) Elinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel,sizinle ortak yanlarımız çok,sizin Atatürk Puzzle'ın tamamlanmışını da merak ediyorum açıkcası...

      Sil
    2. Memnuniyetle gönderirim fotoğrafları. Ancak ben sizin kadar hızlı değilim. Bir kaç hafta sürebilir :)

      Sil
  2. Birkaç haftanızı alsa bile, sonunda ortaya çıkan şaheser için değer diye düşünüyorum...Merakla bekliyorum fotoğrafları...

    YanıtlaSil
  3. Ayni puzzle educa 1500 aldım parçaları bulmak çok zor ufak tefek detaylar hariç hepsi birbirine benziyor ilk puzzlem olacak belki tiyo alırım diye okudum ancak yine de çok zor görünüyor u resim cok güzel Atamı evimin baş köşesinde görmek istiyorum umarım tamamlayabilirim

    YanıtlaSil
  4. Afsin beycim,dediğiniz gibi içimizdeki ata sevgisi uğruna kaldıralım atamızı ayağa. (ayy kafiyeli mısra oldu :))) ) tipik bir püf noktası yok aslında, renk gruplarına ayırın,ikili eşleşen özel parçalar var onları da kendi aralarında eşleştirin, yatay yerleşecek olan ve dikey yerleşecek olan parçaları da kısa ve uzun parçalar olarak ayırabilirsiniz.. yakın çekim foto isterseniz iletişim bölümünden mail adresinizi bırakarak bana ulaşın.sevgilerrr.

    YanıtlaSil
  5. Sakarya atıyla olan puzzleda tek parçam eksik nasıl tamamlayabiliriz yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil
  6. direkt ks games firma numarasını arayıp desteklerinin hala devam edip etmediğini öğrenin,çünkü eski bir model. destekleri yoksa en kötü,kutu kapağından eksik parçanın şeklini kesip puzzlea uydurabilirsiniz.etkili bir kurtarma yöntemidir.

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : KS Games ''Gazi Mustafa Kemal Sakarya isimli atıyla'' 1000 parça
KS Games ''Gazi Mustafa Kemal Sakarya isimli atıyla'' 1000 parça
Gazi Mustafa Kemal Sakarya isimli atıyla KS Games 1000 parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6jaHnbxEt2EcBCC-inTtvc-31IizqU28Z4zoxrlR0aG7JkbirHBWReTbEtKppl8oWtt5RdOVhQx5lc4mEhVnMiiSMRLhHYUM4m62MgYBXihi7gq7MLqJOJgrpsY7OiZvu8Oz6Z0dfFdrGDhUFiBNFdlDHGFnw0R8Na4oXmf1G3fWcZOBMvPyqEEb4Rqwi/w446-h640/Gazi%20Mustafa%20Kemal%20Sakarya%20isimli%20at%C4%B1yla.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6jaHnbxEt2EcBCC-inTtvc-31IizqU28Z4zoxrlR0aG7JkbirHBWReTbEtKppl8oWtt5RdOVhQx5lc4mEhVnMiiSMRLhHYUM4m62MgYBXihi7gq7MLqJOJgrpsY7OiZvu8Oz6Z0dfFdrGDhUFiBNFdlDHGFnw0R8Na4oXmf1G3fWcZOBMvPyqEEb4Rqwi/s72-w446-c-h640/Gazi%20Mustafa%20Kemal%20Sakarya%20isimli%20at%C4%B1yla.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2013/07/ks-games-gazi-mustafa-kemal-sakarya.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2013/07/ks-games-gazi-mustafa-kemal-sakarya.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content