Anatolian ''Potpori/Garden Medley'' 1500 parça

Anatolian ''Potpori/Garden Medley'' 1500 parça Sevgili Arkadaşlar; Yeni gelen 4'lü grubumuzun ikinci puzzle'ı da...


Anatolian ''Potpori/Garden Medley'' 1500 parça

Sevgili Arkadaşlar;
Yeni gelen 4'lü grubumuzun ikinci puzzle'ı da tamamlandı.Çok hoş bir natürmort olan  1500 parça  Potpori adlı puzzle'ı ,Anatolian, anneler günü özel seri olarak beğenimize sunmuştu.Gerçekten de tamamlandığında çok güzel duran,daha çok pastel renklere sahip bu puzzle'ın yapımı önceki ayçiçeği natürmortu kadar kolay değildi maalesef.

Bu puzzle'ın zorluğu biraz da yağlıboya olmasından kaynaklanıyor.Yağlıboya puzzlelarda genelde objeler pek belirgin olmuyor.Renk geçişleri keskin değil,fazla deneyimi olmayanlar için zor kategorisinde sayılır. 

Anatolian 1500 parça 'potpori/ Garden Medley'

Anatolian puzzle yapan arkadaşlara ufak bir tüyo vermek açısından yol gösterici olabileceğini düşündüğüm bir bilgi paylaşayım burdan:

Anatolian puzzle'ın kesimi uzun parçalar dik,kısalar yatay oturur,fakat bir de uzun ve kısadan farklı olarak yanda gördüğünüz parçalar da vardır.Ve bu farklı kesim parçalar sadece aralarında birleşir.


Farklı kesim parçalar

Ben de örnek olması açısından bu farklı kesim parçaları birleştirdim böylece boş yere parça aramamış oldum.

Sizler de benim gibi önce renk gruplarını ayırın,bu farklı parçaları da ayriyeten bir yere toplayın.Kendi aralarında birleştirin.



 Barbara Mock Kimdir?
 
Amerikan izlenimci Barbara Mock,çiçekler,natürmortlar,huzurlu manzaralar,sevimli kulübeler,sarmaşık çevrili,kuş yuvaları,çay fincanları,çay demlikleri,renkli kurutulmuş çiçek çelenkleri gibi figürleri resimlerine işlemiştir.Benzersiz yağlıboya çalışmaları,güçlü bir tasarım duygusuyla yapılanmış,cesur fırça darbeleriyle süslenmiştir.


Lise yıllarında,tüm sanat etkinliklerinde faal bir öğrenci olan Mock,evlendikten ve anne olduktan sonra da sanat çalışmalarına devam etmiştir.20 yıl boyunca Mock ailesi,Dallas,Texas,Florida derken nihayetinde Gürcistan'a yerleşmişlerdir.


Anatolian ''Potpori/Garden Medley'' 1500 parça

Kaldığı her şehirde yerel resim fuarlarında boy gösteren Barbara Mock,resim çalışmaları sergilenen bir ressam olarak bazı artistlerle de beraber çalışmıştır.Gelin isterseniz kendi ağzından dökülen cümlelere kulak verelim:
"Sanatımın üzerimde büyük bir etkisi var.Çoğu insandan biraz daha farklı bakıyorum dünyaya,her yeni açan çiçeği ve yaprağı inceler,çiçekleri koklamak için bile kendime zaman ayırırım.Her yeni resim benim için gelişen bir tecrübe oluyor.Sanatımı birçok insanla paylaştığım için çok mutluyum."


Barbara Mock'un ülke genelinde orjinal koleksiyonu birçok show'da gösterilmiş ve birçok da ödül almıştır.
Barbara ve ailesi,şimdilerde,resmedilmeye değer güzellikte Kuzey Gürcistan dağlarıyla çevrili bölgede yaşamlarını sürdürmektedirler.

 

 
Potpori/ Garden Medley


Puzzle Künyesi:
Marka Adı: Anatolian
Seri:Anneler Günü özel seri
Puzzle Adı: potpori/ Garden Medley
Sanatçı: Barbara Mock
Parça Sayısı:1500
Ölçü: 60x85cm
Üretim Yılı: 2013

Üretim Yeri: Türkiye/Ankara






www.puzzleteacher.com                                                                  @ Puzzle Master
                                                     

COMMENTS

BLOGGER: 2
  1. Gerçekten de bitince çok hoş olmuş. Pastel renkleri her konuda olduğu gibi puzzle'da da çok severim. Yapımı zor olsa da değmiş anlaşılan... Elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.Pastel renkler hakikaten güzel...

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Anatolian ''Potpori/Garden Medley'' 1500 parça
Anatolian ''Potpori/Garden Medley'' 1500 parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXjYQdmjxns5oCoLTgwVAFicLq0SSCEW-SfNUMqfMaXgjmi_ygo5JP0h2lTd7uBGmjqmXWG47ZKDk7FsSq1w58OsPS1BNG0DmeUVzK8rh_RAp1SqP6RbBd5SWZaiCatHhm-MLPon2fasJD/s1600/Garden+Medley.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXjYQdmjxns5oCoLTgwVAFicLq0SSCEW-SfNUMqfMaXgjmi_ygo5JP0h2lTd7uBGmjqmXWG47ZKDk7FsSq1w58OsPS1BNG0DmeUVzK8rh_RAp1SqP6RbBd5SWZaiCatHhm-MLPon2fasJD/s72-c/Garden+Medley.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2013/09/anatolian-potporigarden-medley-1500.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2013/09/anatolian-potporigarden-medley-1500.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content