Antalya Cumhuriyet Meydanında Dev Puzzle

Ressam Albrecht Dürer  Antalya Cumhuriyet Meydanında Dev Puzzle Bu haber de bizden. Antalya Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla 28 ...


Ressam Albrecht Dürer
 Antalya Cumhuriyet Meydanında Dev Puzzle
Bu haber de bizden.
Antalya Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla 28 - 29 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Nürnberg Kültür Günleri kapsamında ünlü Alman ressam Albrecht Dürer'in portresinin resmedildiği  1023 parçalık dev puzzle tamamlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve kardeş şehir Nürnberg Belediyesi ortak çalışması olan 'Nürnberg Kültür Günleri Antalya' etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı'nda Taksim-Gezi Parkı olaylarına ilişkin Alman fotoğrafçılara ait fotoğraf sergisi açıldı.

 
Tamamlanması 3 Saat sürdü

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda Nürnberg'de 1471-1528 yaşamış ünlü ressam Albrecht Dürer'in ilk eserlerinden olan ve yakası kürklü cübbe içindeki kendi portresi puzzle olarak yapıldı. 

Antalyalı ve Nürnberg'den gelenlerin birlikte çalıştığı etkinlikte dev puzzle 3 saat içinde tamamlandı.
Türkiye'nin en büyük puzzle'ına küçükler kadar büyükler de ilgi gösterdi. Nürnberg Belediyesince getirilen puzzle 300 metrekare alanı kapladı.

Dev puzzle'ın son parçasını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın çocuklarla birlikte yerleştirdi. Başkan Akaydın'a Nürnberg Belediye Başkan Yardımcısı Julia Lehner de eşlik etti.

Puzzle yapan Belediye Başkanı ve çocuklar birarada

Çocuklarla birlikte puzzle'ı tamamlayan başkan Akaydın, çok mutlu olduğunu söyledi. Akaydın, burada bir noktada Türk çocuklarının zekasının test edildiğini vurguladı. Başkan Akaydın, konuk belediye başkan yardımcısının, 'dünyada bu  puzzle'ın en hızlı Türk çocukları tarafından tamamlandığını söylediğini' belirtti.

COMMENTS

BLOGGER: 6
  1. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Özellikle de çocuklara puzzle'ı sevdirmek için... Yaygınlaşmasını umarım. Haberi paylaştığınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek efendim,keşke bu tür etkinlikler çoğalsa da ben de bıkmadan yayınlasam...

      Sil
  2. Görmeyi çok isterdim bu puzzleı umarım bayrama kadar kalır benim de görme imkanım olur ... Gerçekten harika bir etkinlik olmuş.Ben de sınıfımda önceden yapıp numaralandırdığım 1000 parçalık puzzleı bozup çocuklarla birlikte yeniden yaptım harika bir etkinlik oldu bayıldı herkes şuan çerçevecide =)

    YanıtlaSil
  3. Tek kelimeyle süper bir etkinlik yapmışsınız sınıfınızda..Öğrencileriniz çok şanslı,erken yaşlarda puzle ile tanışıp sayenizde sevmeyi öğreniyorlar.

    YanıtlaSil
  4. harika bir etkinlik olmuş.. en azından çocuklar için farklı şehirlerde de buna benzer etkinliklerin yapılması güzel olurdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız mavi melekçim,tek temennimiz bu tür etkinlikler ülkemizde yaygınlaşsın..sevgilerimle..

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Antalya Cumhuriyet Meydanında Dev Puzzle
Antalya Cumhuriyet Meydanında Dev Puzzle
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYmm680HHJc1HFzLx4kaD3XV2ug80-9nLKJFOxsSc6aUbEcxQ-TfJ-yn7kBZEoWLl-jii32i9UNT8OxM41AViSnHizrqffnjSfzUlucJGZAE4vY69As3imS-LF1R8gr1DmmzOLEAqk_P3H/w474-h640/Albrecht+D%25C3%25BCrer.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYmm680HHJc1HFzLx4kaD3XV2ug80-9nLKJFOxsSc6aUbEcxQ-TfJ-yn7kBZEoWLl-jii32i9UNT8OxM41AViSnHizrqffnjSfzUlucJGZAE4vY69As3imS-LF1R8gr1DmmzOLEAqk_P3H/s72-w474-c-h640/Albrecht+D%25C3%25BCrer.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2013/09/antalya-cumhuriyet-meydannda-dev-puzzle.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2013/09/antalya-cumhuriyet-meydannda-dev-puzzle.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content