Educa ''Wildlife'' 33.600 Nihayet Kavuştum..!!

 Educa "Wildlife" 33.600 Parça   Educa "Wildlife" 33.600 Parça Veeeee, nihayet Educa Wildlife 33.600 parçalı reko...

 Educa "Wildlife" 33.600 Parça

Educa 33600
 Educa "Wildlife" 33.600 Parça
Veeeee, nihayet Educa Wildlife 33.600 parçalı rekor puzzle "puzzle master'in" elinde arkadaşlar.
Türkiye'ye gelmesini heyecanla beklediğim bu nadide puzzle çeşitli Avrupa ülkelerinde belirli sayılarda dağıtımı yapıldıktan sonra nihayet ülkemiz sınırları içine girip, bana kadar ulaştı.

Tabi heyecandan yerimde duramadım.istedim ki siz puzzleseverlerle hemen sıcağı sıcağına paylaşayım sizleri de bu sevincime ortak edeyim.

Bu güne kadar yüzlerce puzzle kutusu açtım fakat emin olun bu puzzle diğerlerine hiç benzemiyor kutusunu açarken hissettiğiniz duygu bambaşka.

Yazılarıma ilk başladığım günden bugüne kadar yanımda olduklarını bana hissettiren Puzzlesever takipçilerimle birlikte bu sevinci paylaşmak istedim.

Kutu içinde 3360 parçalık 10 paket bulunan  Yaban hayatının resmedildiği 'Wild Life' isimli bu puzzle tamamlandığında ölçüleri 5,70 metre boyunda 1,57 metre eninde olacak.
Bu dev puzzle tamamlandığında  sergileyecek uygun bir duvar bulmak hiç de kolay değil.

Ocak ayında Nürnberg oyuncak fuarında tanıtımı yapılan ve benim o günden bu güne kadar  çok yakından takip ettiğim 33.600 "wildlife" ülkemize gelmesi 5 ayı buldu tabi ki şu an için bu puzzle'a sahip olmak ve kutusunu açmak dokunmak gerçekten bir ayrıcalık.


Educa "Wildlife" 33.600 Parça (kutu)

Ülkemiz sınırları içinde educa 33.600 Wildlife'a ilk ulaşan puzzle tutkunu olmanın verdiği sevinci ve gururu yaşıyorum.  :-)


Elimde yapılmayı bekleyen 40.000 parçaya yakın puzzle varken, 33.600 parça wildlife beni biraz zorlayacak olsa da en kısa sürede yapmaya başlayacağım.

Bu dev puzzle'ın  yapım aşamalarını merak edenler puzzleteacher.com üzerinden ve yine sitemizin sosyal medya hesaplarından gelişmeleri takip edebilirler.

Türkiye'de stoklara girmeye bile fırsat bulamadan tükenen Educa 33.600 Wildlife'a ulaşmak isteyen puzzleseverler sitenin iletişim bölümünden bana ulaşabilirler.

www.puzzleteacher.com                                                             @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 35
  1. Gözünüz aydin sonunda o cok beklenen büyük heyecan geldi demek yapım asamalarini buyuk bi heyecanla görmeyi bekliyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler....çok sevinçliyim..sizler de sevincime ortak oluyorsunuz...sağolun.

      Sil
  2. Harika bir haber, gözünüz aydın :) Şimdiden kolaylıklar diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim sevgili Çiğdem hanım...Heyecanlıyım...

    YanıtlaSil
  4. İnananmıyorum, tebrik ediyorum, sizin adınıza çok sevindim, Kıskandım.
    başka hangi duygular içindeyim anlatamam...
    ağız tadıyla ve severek yapın ki bir an öncr resimlerini ve maceranızı bizimle paylaşın....

    YanıtlaSil
  5. çok çok teşekkür ederim sevgili daisy...içinde bulunduğunuz duygu selini çok hoş tarif etmişsiniz...sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Tebrikler çok şanslısınız gerçekten :) büyük bir keyifle yapacağınıza eminim şimdiden kolay gelsin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili mavi melek,,heyecanıma ortak olduğunuz için teşekkür ederim...zevkle yapacağım gerçekten..

      Sil
  7. Hocam merhaba
    Taa İzmir 'den heyecanınızı yaşadım desem yeridir. Gözünüz aydın. Ayrıca da yalan yok, çookk kıskandımm :)) Yapım aşamasındayken fotolarınızı heyecanla bekliyoruz. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. efendim,çok teşekkür ederim sevincime ortak olduğunuz için...üzerimde şimdiden tatlı bir baskı hissediyorum...iş başa düştü desenize...

      Sil
  8. en kısa zamanda bitirmeniz dileğiyle...

    YanıtlaSil
  9. çok çok teşekkürler....sevgiler....

    YanıtlaSil
  10. Kıskandım açıkçası. Ben de daha ilk puzzle'mı -ki sadece 100 parça- yeni bitirmeme rağmen böylesi bir puzzle'ın varlığı beni fazlasıyla heyecanlandırdı, bir nevi tahrik oldum:) Uygun mekanım olur olmaz ben de almayı düşünüyorum. Başarılar...

    YanıtlaSil
  11. ilginize teşekkür ederim...Yalnız Türkiyeye gelen ilk parti neredeyse bitti....bildirmek istedim...yapım aşamalarını meraklılarıyla paylaşacağım....Parça sayınızı biraz büyültmekle başlayın bence..

    YanıtlaSil
  12. Merhaba
    Uzun bir zamandir yoktum... :) Bu yazinizi okurken inanamadim ve inanin yaninizda olmak cok istedim..Ve yapim asamalarini her karesini heyecanla bekleyenler aradindayim..Simdiden kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  13. Sevgili fulya hanım,sevincimi paylaşmanıza çok memnun oldum...desteğinizle,tatlı tatlı teşviklerinizle bu kocaman puzzleın hakkından geleceğimi umuyorum...(özlettiniz kendinizi....)

    YanıtlaSil
  14. Merhabalar hocam
    İnanın kendi elime ulaşmış kadar heyecan duydum yazınızı okuyunca. Üstadımız olarak üstesinden geleceğinize sonsuz inanıyorum. Eminim çok keyifli bir çalışma olacaktır. Merak ve heyecanla bekliyoruz yapım aşamalarını :)

    YanıtlaSil
  15. merhaba,heyecanımı içten paylaştığınız için size çok teşekkür ederim..paylaşmaz olur muyum hiç? sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz diye sorsam :)

    YanıtlaSil
  17. ben de başladım bile diye yanıtlasam :)) efendim,benim 33binin yanında tam 40 bin parça da sahiplerine ulaştırılmak üzere bekliyor...yani 40 bin+33 bin parça ile ayrı ayrı ilgileniyorum..ilk fotoları çektim yoğunluktan face'e koyamadım...face üzerinden albüm oluşturarak aşamaları paylaşmayı hedefliyorum.Tabi bu puzzle deryasında boğulmazsam...

    YanıtlaSil
  18. Süpersiniz diyorum bende fotoları bekliyoruz sabırsızlıkla kolaylıklar ;)

    YanıtlaSil
  19. başarılar ve bol sabırlar diliyorum. sabırsızlıkla fotograflarını bekliyorum. Ebru

    YanıtlaSil
  20. çok çok teşekürler....yakında ilk fotoğraflar gelecek inşallah..

    YanıtlaSil
  21. slm lar öncelikle kolay gelsin yaklaşık 1 ay oldu galiba resmin tamamını yayınlayacaksınız :)

    YanıtlaSil
  22. merhaba,öncelikle ilginize ve merakınıza teşekkür eder,sevgilerimi yolarım..aslında sorunuzun cevabı çok açık...ama yine de bilgilendirme açısından tekrar yazayım,1 ayda puzzleın tamamını yapmamı beklemiyorsunuz herhalde???paket paket yapıp facebook üzerinden yayınlamayı düşünüyorum ara aşamalarını..her paket 3300 parça...ve benim önümde sizlerden gelen sorumluluğum altında olan 40bin parça var...ben bu 40binle uğraşırken beri yandan da ilk poşetini açıp yapmaya başladım...Elimde hiç puzzle olmasaydı,o zaman masterinizdan mucize beklenebilirdi....Nihayetinde 10 parmağa bakıyor herşey...ama elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz....takipte kalın..

    YanıtlaSil
  23. slm lar
    33600 wild life ı ilk sizden beklerken sizden tek poşet bile göremedik ama başkalarından 4 poşeti aynı anda yayınlaması sizin teacher lıgınızı gölgede bıraktı gibi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,elimde şu an bayramlık,hediyelik,doğumgünülük derken tam 2 adet wildlife büyüklüğünde puzzlelar birikti..sizi hayal kırıklığına uğratmak istemezdim....şu anki şartlarda ancak kışlık bir puzzle oldu benim için.....her ne kadar sizin oralar kadar sıcak olmasa da burda da havalar çok sıcak....gölgeye de ihtiyacımız var.....:-) iyi bayramlar..

      Sil
    2. :) havalar sıcak gölgeden çıkmayın bence de...

      Sil
  24. Böylesine acımasızca yapılan bir eleştiri yorumunu yayınlamanız ve bu kadar yapıcı bir cevap vermeniz bile sizin master'lığınızın bir göstergesidir. Bazı sosyal medya grup yoneticileri, sırf kendi işlerine gelmediği icin, pek cok insan tarafından begenilip olumlu yorumlar alan paylaşımları, sahiplerinin haberi bile olmadan siliyorlar. Varsın 33binligi kışın bitirin. Siz bu çizginizi koruduğunuz sürece bizler hep takipçiniz ve destekçiniz olacağınız. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çiğdem hanım,bu yorumunuzla beni ne kadar mutlu ettiniz anlatamam...sizin gibi bu masum hobiyi gerçekten masumca yapan paylaşımlarımdan mutluluk duyan birkaç destekçi puzzlesever arkadaşımla bu yolda yürümeye devam diyorum....çok çok sevgiler...

      Sil
  25. Cigdem agziniza saglik
    Yaptigimiz isin hobi ve keyif alma isi oldugunun farkinda olmayanlar var sanirim...bu gereksiz hirs niyeki...ben bircok puzzle yaptim, ama sizin gibi ayni puzzle i defalarca yapmak gercekten buyuk sabir gerektiren bisey...
    Sevdigim bir soyleyisi paylasmak istiyorum.hersey beyaz olsaydi beyazin guzelligini nerden bilecektik...siyahi bildigimiz surece beyaz guzel....hayatimizda siyahlarda olmali...
    Saygilar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sizin de ağzınıza sağlık cihan bey,,ne kadar güzel ifade etmişsiniz...söyleyecek kelime bulamıyorum çok teşekkürler.....

      Sil
    2. Sizin de ağzınıza sağlık Cihan Deniz. Bu sayfalarda, puzzle'ı gerçekten hobi olarak görüp bu işten keyif alan ve başkalarına da bu keyfi yaşatabilen puzzleseverleri görmek çok güzel. Etrafımızdaki tüm renklerin kıymetini bilip onlara saygı duyabilmek dileğiyle... Sevgiler, saygılar...

      Sil
  26. HOBİ veya UĞRAŞI nedir? : Görev veya meslek olmayan, her zamanki uğraşların dışında yer alan, sadece eğlence amaçlı ve severek yapılan, dinlendirici bir merak, vakit geçirme yolu. Hiçbir şekilde kişiyi zorunlu kılmaz, sorumlu yapmaz. Bitirme mecburiyeti yoktur, hatta kişi sıkılırsa kaldırıp atabilir hobisini. Gelelim sitemize. Hocamız biz puzzle severlere yüreğinin ve engin deneyimlerinin kapısını açmış, bu anlamda ülkemizdeki nadir değerlerden biridir. Son derece saygısız bir üslupla haksız yere yorum yapabilmek için en az hocamız kadar bu işe gönül vermiş, emek harcamış, yıllarımızı adamış olmamız gerekir. Kaldı ki bu bile bize bu hakkı vermez. Hocamızın bloğu bu anlamda vizyonu, içeriği, alt yapısı ve kalitesiyle en iyiler arasında yer almaktadır. Bu yüzden de ciddi anlamda yoğunluğu bulunmaktadır.

    Bu kadar haksız bir eleştirinin temelinde işgüzarlık ve kıskançlık olduğunu sezinliyorum. Zira meyve veren ağaç taşlanır. Tamam taşlanır da bu taşlama tü kaka demeyle olmuyor ne yazık ki. Ya attığın taşın hakkını vereceksin ya da bükemediğin bileği öpeceksin. Bu kadar güzel bir oluşum birilerinin abuk sataşmasıyla ne değerini yitirir, ne de gözümüzden düşer. Biz puzzle severler olarak kıymetli hocamızın arkasındayız, takipçisiyiz. Oturduğunuz yerden ahkam kesmek yerine bu işleri biraz araştırsaydınız karşınızdaki insanın bu şekilde yargılanamayacak kadar kıymetli bir hoca olduğunu anlardınız, biz de bunları yazmak durumunda kalmazdık. Canım hocam, o güzel yüreğinize, emeklerinize sağlık… İzmir’den sevgiler saygılar…

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Banu hanım,Türkiye'nin dört bir yanında oturan siz destekçi puzzlesever arkadaşlarımız,her ne kadar birbirimizi tanımıyorsak da yüreklerimizin bir olduğunu,bana yürekten destek verdiğinizi taaa buralarda hissediyorum...bu da bana yeter..kocaman sevgiler.....

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Educa ''Wildlife'' 33.600 Nihayet Kavuştum..!!
Educa ''Wildlife'' 33.600 Nihayet Kavuştum..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxM2sfhLbm9GJ1jWlaulqTmdMXiyCMOtSh52mEdf0sBxsOFcE60pnOVDihWX9YSegD_1NmdJBpjlezgmujWi97R1jWscZfYC33NmeRHicxhDDG2cWkLfwLvoWDSB9o75EQZAS1oi7Ips6s/s1600/educa+33.600-wildlife.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxM2sfhLbm9GJ1jWlaulqTmdMXiyCMOtSh52mEdf0sBxsOFcE60pnOVDihWX9YSegD_1NmdJBpjlezgmujWi97R1jWscZfYC33NmeRHicxhDDG2cWkLfwLvoWDSB9o75EQZAS1oi7Ips6s/s72-c/educa+33.600-wildlife.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2014/06/educa-wildlife-33600-nihayet-kavustum.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2014/06/educa-wildlife-33600-nihayet-kavustum.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content