Anatolian Puzzle'dan Yeni Ürünler..!!

Anatolian Puzzle daha önce hiç görmediğiniz yeni yepyeni temaları 2015 kataloğuna ekledi...!! Perre Grup Anatolian 2014 yılının başlarında...

Anatolian Puzzle daha önce hiç görmediğiniz yeni yepyeni temaları 2015 kataloğuna ekledi...!!

Perre Grup Anatolian 2014 yılının başlarında ülkemizde 3000 parçalı olarak üretilen ilk yerli puzzle müjdesini 4 güzel temayla bizlere duyurdu, hemen ardından Anatolian markası altında mat ve parlak seçenekleriyle satın alabileceğimiz puzzle yapıştırıcılarını yine anatolian marka puzzle halısını puzzle piyasasına kazandırdı.

Anatolian yenilikler serisine 2015 kataloğuna dahil olacak birbirinden güzel göz alıcı temalar ekleyerek devam ediyor.

Anatolian Konçerto(concerto) 1500 parça
Kaliteli ürün çeşitliğinin yanında satış sonrası müşteri memnuniyeti anlayışıyla çalışan yerli puzzle firmalarımıza puzzleseverler olarak bizlerin de destek vermesi gerektiğini  her fırsat bulduğumda dile getiriyorum.

İthal puzzle markalarının distiribütörleri temsil ettikleri markaların kataloglarında yer alan  ve bizlerin yurtdışı satış sitelerinde görüp hayran hayran izlemekle yetindiğimiz ürünlerle stoklarını güncellemek yerine, sadece fiyat listelerini güncellediği ülkemiz puzzle piyasasında , yerli markalarımızdan Anatolian 2015 kataloğuna dahil olacak özenle seçilmiş ürünleriyle puzzle tutkunlarını mutlu etmeye devam ediyor.

Anatolian puzzle halısı(3000 parçaya kadar)
Yetişkin puzzle kategorisinde 500 parçadan 3000 parçaya kadar geniş bir yelpazede ürün çeşitliliğine sahip Anatolian marka puzzle'ları daha önce denemeyenlere kesinlikle alıp denemelerini tavsiye ederim. (PuzzleTeacher tavsiyesi) Anatolian marka  puzzle deneyimlerinizi olumlu olumsuz burada benimle paylaşabilirsiniz. 

Yurt içinde olduğu kadar yurt dışındaki puzzle meraklılarının da ilgi gösterdiği Anatolian markasının yeni modellerini şahsen ben çok beğendim en kısa sürede birkaç yeni Anatolian teması yapmak için sabırsızlanıyorum.


Son olarak Anatolian Puzzle yeniliklerinin bitmediğini önümüzdeki aylarda süprizlerinin devam edeceği yönünde duyumlar aldığımı da belirteyim.
www.puzzleteacher.com                                                                 @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 12
  1. Perre Grup bu yıl gerçekten çok güzel temalar çıkarmış. Özellikle 260'lık lara bayıldım. Güneşe Dokunmak ve Konçerto ise müthiş. Bu güzel haber için teşekkürler efendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ohhh,bakmışsınız bile kataloğa çiğdem hanım.Konçerto benim de favorim..rica ederim...alınacak çok puzzle var,çok çalışmalıyız.

      Sil
  2. Deniz altında, Dünya haritası, Ayasofya, Konçerto, Güneşe dokunmak ve boyut itibariyle Hayatın renkleri görselleri koleksiyonda en çok gözüme çarpanlardan diyebilirim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaa...ne güzel hepsi de....beğenilerinizi burada paylaşmanız hoş oldu..güneşe dokunmak şu ana kadar en çok beğeniyi alan tema oldu.

      Sil
  3. Merhaba. Anatolian zaten kendini kanıtlamış bir marka. Güneşe dokunmak ise harika bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı temayı beğenenenlerin sayısı çoğalıyor.Anatolian iyi yapmış bu görseli kataloğuna dahil etmekle...fikrinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim...

      Sil
  4. Anatolian ürünlerini şahsen çok beğeniyorum. Kuğular ve kır evi, potpori, ve hız tutkusu yaptığım ve evimde kullandığım modeller arasında. Yenilerden ise limanda gün batımı, Göl evi ve güneşe dokunmak modellerine bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mehtap hanım ne kadar güzel modeller değil mi gerçekten? Çok teşekkür ederim siz de bize katıldınız,beğenilerinizi söylediniz.

      Sil
  5. Keman çalan kızlara bayıldım yeni modelleriyle anatolian puzzle birinci tercihim olmaya başladı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keman çalan kızlar yani konçerto benim de favorim...ben vakitsizlikten yapamıyorum,siz yapın da benimle mail üzerinden paylaşın göreyim bu güzelliği...
      sevgiler.....

      Sil
  6. 360 parçadan 1500 parçaya kadar 5-6 adet puzzle yaptım bugüne kadar. Bir tanesi hariç hepsi de Anatolian marka. Şu anda da 1500 parçalık Rindlerin Akşamı II adlı tabloyu yapıyorum. Bence gayet güzel bir marka hem de daha uygun diğer markalara nazaran. Yeni kataloğu görmedim hemen bakacağım. Teşekkürler faydalı ve keyifli bilgileriniz için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz,,ahh ahh o rindlerin akşamını ben de çok istiyorum yapmayı..benimle iletişimden de ulaşarak,yaptığınız puzzleları her zaman paylaşabilirsiniz.bu arada sayfalarımızı takip ediyorsanız,çok yakında yerli markalarımızla ilgili bir yenilikten bahsedeceğim..eminim sizin de ilginizi çekecektir..sevgiler...

      Sil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Anatolian Puzzle'dan Yeni Ürünler..!!
Anatolian Puzzle'dan Yeni Ürünler..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0N7mzTSz6n6E5s_auhoQdumaIEpDsGviTWbZU94IOsK7egjNzMjsYBx7nA6VowVst9ApVKa12U2XD4SqyxP84WSoFhowE91JpGhvM0nciqWXuDN-OwbTAVd5T3M1lhOut-LfxYbPImXar/s1600/4535.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0N7mzTSz6n6E5s_auhoQdumaIEpDsGviTWbZU94IOsK7egjNzMjsYBx7nA6VowVst9ApVKa12U2XD4SqyxP84WSoFhowE91JpGhvM0nciqWXuDN-OwbTAVd5T3M1lhOut-LfxYbPImXar/s72-c/4535.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2014/10/anatolian-puzzledan-yeni-urunler.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2014/10/anatolian-puzzledan-yeni-urunler.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content