KS Games ''Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Bayrağı'' 1000 Parça

KS Games''Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Bayrağı'' 1000 Parça Sevgili arkadaşlar,hepimizin bildiği gibi bugün 30 ağustos ...

KS Games''Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Bayrağı'' 1000 Parça

ks games
Sevgili arkadaşlar,hepimizin bildiği gibi bugün 30 ağustos Zafer Bayramı,bendeniz de günün anlamına binaen Atatürk puzzle'ları içinde en sevdiklerimden biri olan Kırmızı Bayraklı Atatürk portresini sizlerle paylaşmak istedim.

Tarih sayfalarında Zafer Bayramı, 1922 yılında 26 Ağustos'ta başlayan, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'ni (Büyük Taarruz) anmak için kutlanan bayramdır.


Yazımıza konu olan puzzle'ımız KS Games 1000 parça Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Bayrağı benim gibi düz renklerden hoşlananlar için oldukça kolay bir puzzle.

Klasik KS games kesimine alışkınsanız,düz renkler sizi sıkmıyorsa,kesinlikle bu modeli denemenizi tavsiye ediyorum,tamamlandığında harika duran puzzle'lardan.


Yerli markalarımızda çok çeşitli Atatürk görselleri bulunmakta KS games,Art,Gold ve Anatolianda harika Atatürk modelleri bulabilirsiniz.
ks puzzle-1000

  • Puzzle Künyesi:
  • Marka Adı: KS Games
  • Seri: Standart
  • Puzzle Adı: Atatürk ve Türk Bayrağı
  • Parça Sayısı: 1000
  • Sanatçı: -
  • Ölçü: 48x68cm
  • Üretim Yeri: Türkiye 

30 Ağustos ve Atatürk;
Baş kumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk büyük taaruzun ertesi günü sabahın erken saatlerinde muharebe alanını dolaşıyor. Manzara çok hazindir; binlerce düşman cesedi... Birbirinin üzerine yıkılmış yüzlerce topçu hayvanı,terk edilmiş toplar; cephaneler.

Asil ruhlu Büyük İnsan, üzüntü duyuyor:
-Bu manzara insanlığı utandırabilir, fakat meşru müdafaamız için buna mecbur olduk. Türkler, başka milletlerin vatanında böyle bir harekete teşebbüs etmezler diyor.

30 Ağustos'un gerçek anlamını ve önemini Büyük Zafer'in ikinci yıl dönümünde (30Ağustos 1924) Dumlupınar'ın Çal tepesinde yapılan törende Atatürk'ün verdiği söylevde görürüz:


"Hiç şüphe etmemelidir ki, yeni Türk devletinin, genç Türk Cumhuriyetin temeli burada tarsin olundu (kuvvetlendirildi), hayat-ı ebediyesi (ebedî hayatı) burada tetviç olundu (taçlandırıldı). Bu sahada akan Türk kanları, bu semada pervaz eden (uçan) şehit ruhları devlet ve cumhuriyetimizin ebedî muhafızlarıdır."


"Ne Mutlu Türküm Diyene"

www.puzzleteacher.com                                                                  @ Puzzle Master

COMMENTS

BLOGGER: 23
  1. Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Ercan takip ettiğiniz,okuduğunuz için esas ben size teşekkür ederim...

      Sil
  2. Yardim edin lütfen ataturk ve bayrak aldim 1000 parca cok sinir oldum yardim edin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilekçim bana iletişimden mail adresinizi bırakarak ulaşın,size arşivden foto göndereyim..onun lacivertleri zordur...3 defa yaptım bundan ,oldukça tecrübem var.

      Sil
    2. Hala fotoğraflar var mı elinizde 😔

      Sil
  3. Lütfen yarfim edin nerden baslayacam bilemedim

    YanıtlaSil
  4. Mervecim,fotoğraf göndereceğim size.siz bana mail adresi bırakmıştınız değil mi iletişim bölümünden?

    YanıtlaSil
  5. Merhaba bu puzzle a yeni başladım en ve boy parça sayısını öğrenebilir miyim

    YanıtlaSil
  6. sevgili takipçim,öncelikle çok güzel bir model seçmişsiniz,tebrik ederim.standart olan tüm 10000liklerde parça sayısı enxboy olarak aynıdır.birkaç iştisna marka olabilir.genelde sayı şudur:en:25 boy:40.bu iki sayıyı çarptığınızda 1000 vermesi gerekir.

    YanıtlaSil
  7. Eksik parça var ne yapabilirin

    YanıtlaSil
  8. sevgili diyar,sitenin iletişim bölümünden mail adresinizi bırakarak bana ulaşın.sizi ne yapmanız gerektiği konusunda yönlendireyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Web siyesinin linkini verebilormisiniz

      Sil
    2. amaçsız oyuncu,sanırım sorunuzu yanlış sordunuz,websitemizin linki zaten yazdığınız yer.sanırım iletişime geçmek için mail adresimi soruyorsunuz.iletişimden bana ulaşamıyorsanız,yorum yazın tekrar bana,fakat yorumda kendinizin geçerli mail adresini de ekleyin.ben yorumu yayınlamam ,mail adresinden size ulaşırım.

      Sil
  9. İletişime geçemiyorum lütfen yardim edin aynı puzzle dan bende de var 2 gün içinde okula teslim etmem lazım düz renkleri yapamıyorum lütfen bekliyorum

    YanıtlaSil
  10. sevgili takipçim,neden sitenin iletişim bölümünden mail adresinizi bırakarak bana ulaşmadınız ki,haftasonu olduğu için online olamamıştım.önemli ve acil durumlarda iletişim bölümünden ulaşın ki mail adresi üzerinden gidelim.

    YanıtlaSil
  11. Bizde yardım istiyoruz olmuyor lutfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fotoğraf göndermemi istiyorsanız mail üzerinden ulaşmanız gerek. sitenin iletişim bölümüne mail adresinizi bırakın

      Sil
  12. Bende yardım alabilirmiyim

    YanıtlaSil
  13. foto yardımı için direkt bana ulaşmalısınız,iletişim bölümüne mail adresinizi bırakın.arşivimde bulunuyorsa seve seve yardımcı olurum.

    YanıtlaSil
  14. Rica etsem bana da yardım eder misiniz

    YanıtlaSil
  15. Bende fotoğraf yardımı alabilir miyim

    YanıtlaSil
  16. foto yardımı için e-mail adresi üzerinden iletişim kurmamız gerek.sitenin iletişim bölümüne tıklayın geçerli bir adresinizi yazın.

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : KS Games ''Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Bayrağı'' 1000 Parça
KS Games ''Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Bayrağı'' 1000 Parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinN6YqyYxMwQI3_dfa0nGRcqSpU3LF2RB3bTJqbMfg2PWC2RyLxU7qdSlyO5vzORJzUnQUCDHklP7vejkGTJ1ugsKoQQxjhzdzuSigYtGN6LrYTSLDE-H8Xkt6CjNhJsp2uOi9IgymLRvN/s320/ks-m.kemal.ataturk.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinN6YqyYxMwQI3_dfa0nGRcqSpU3LF2RB3bTJqbMfg2PWC2RyLxU7qdSlyO5vzORJzUnQUCDHklP7vejkGTJ1ugsKoQQxjhzdzuSigYtGN6LrYTSLDE-H8Xkt6CjNhJsp2uOi9IgymLRvN/s72-c/ks-m.kemal.ataturk.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2015/08/ks-games-mustafa-kemal-ataturk-ve-turk.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2015/08/ks-games-mustafa-kemal-ataturk-ve-turk.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content